Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

ah ah bilsemki care olucak onuda yaparim 😀😀

Araba işi ıyımıs dur bak bende dıyım sarsma arabyı 10 la gıtcen artık dıyım

Aynen sabit hız 10 nıye arabada bebek var ben arabanın arkasına yanlarına yazdıracam bebek şüphesi var fazla yaklaşmayın eğer olursa bebek bilmiyorum artık ben trafikte nasıl araba kullanırım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynisini ben dusunuyom ama bise olmaz herlade ya benim isim daha zor pazartesi cikacaz ucakla gitcez sonra araba surekli gez akraba es dost falan bir dk durmicaz otele gitcek olsam :) uuu hic uzanir sezlonga keyif yapardim ama otelede burda gidiyok hep buranin otelleri cok guzel kizlar yaa

Benim eşinde kıbrısta yapmış askerliğini birgün bizde gidrriz inşallah

sağol canımmm İnşallahh gelmiştir inşallahhh yarın izin alıp gitsem diyorum doktora, bunlardan izin almaktaa sıkıntı ama maaşdan kesiyolar zaten hemen benim 1 günlük parama muhtaçlar ya

ooo insafsizlar allahtan benim patron cimri mimri olsa da o konuda kesmiyor valla ben cikiyon izin aliyom is olmadimi gelmiyom kafama gore bise demiyor yillik izni haketmedigimde bile gitmistim izin verdiydi :)hemde kesmedi para senin o patron varya cok fenaymis

kuzum valla sanirsin sokuluyorr icimden birseyler cip bide yuksek arac onunki daha cok sarsiyo benim arabam ciksa servisten bende 10 la degilde 40 50 tin tin gidecem aa bazen diyom bukadar sallanmaya kesin tutmaz :)

Acaba arabaya bınmesek mı bebeklerın yuruteclerı gıbı bırsey yaptralm kendımıze onunla yuruyelm etrfmzda korunklı olur

ah ah bilsemki care olucak onuda yaparim 😀😀

Bilsek ne ıyı gelck yapmayacagmz sey yok sanrım

Hahahahha ıyımıs ablam ya yazdır sen o yazıdan

İçini ferah tut kuzum bende haftaya istanbula gıdyrm ucaktı ına arabaydı ee bıde dugun var poff kostrnaca

uff insallah bu ay tutar :) bukadar harekete ragmen tutarsa varya 😁😁😁

Neresıne geliyon istnbulun cnm

uff insallah bu ay tutar :) bukadar harekete ragmen tutarsa varya 😁😁😁

Valla benımde bu kadr az calısmama tutrsa sok olurum

Neresıne geliyon istnbulun cnm

Arıköy de olcaz ablam ama ora sıte adımı semt mı bılmyrm ordanda İstinye Park tarafına geccez

warsa banada gönder öyle iş tatlım :26::26: çok sıkıldım burda konuşcak kimse yok iş ıolmayınca öyle nette takılıyorum. Bir tane bayan var oda benle bir tutuyor kendini birde patronun akrabası sorma gitsin muhasebe mezunuyum iki senelik muhasebe diye aldılar sekreter olarak kaldımm. Şimdi çıksam hamileysem kimse almaz :18::18::18:

Şükür hiç içmedim ama gezmek amaçlı gitmek isterim güzel yerlere malesef hersey maddıyat istiyor

aynen ben ve esimde kullanmiyoz canim biliyormusun cogu tr gelenler icki ucuz gidip napcam oraya diyolar :)

kız boşver. yap işini geç. hamileyken sekreterlik daha rahat olur. öbür türlü faturaydı ay sonuydu vergiydi ne uğraşıcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…