Atla gel kuzumm
Vallaha dun dedım duvara kancamı taksak dıye yemınle dusundumDıyorum ben normal degılız Dun ayaklarımı dıkmedım altıma yastık koydum yattım tabıkı kocısımın yastgını koydm o da azcık ceksın cılesını. O tabı ısı bıttımı sak dusa rahatlıyr ben o halımle kalıyrum
Araba işi ıyımıs dur bak bende dıyım sarsma arabyı 10 la gıtcen artık dıyım
Şimdi tatile gidecez adama diyorum iptal mi etsek tatili bebek varsa denizde dalgadan düşerse saçmalama diyor adamda kafayı yedı benle bırlıkte:))) ben hirmem diyorum girme diyor regli olursan girmediğinle kalırsın diyor:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynisini ben dusunuyom ama bise olmaz herlade ya benim isim daha zor pazartesi cikacaz ucakla gitcez sonra araba surekli gez akraba es dost falan bir dk durmicaz otele gitcek olsam :) uuu hic uzanir sezlonga keyif yapardim ama otelede burda gidiyok hep buranin otelleri cok guzel kizlar yaa
sağol canımmmİnşallahh gelmiştir inşallahhh yarın izin alıp gitsem diyorum doktora, bunlardan izin almaktaa sıkıntı ama maaşdan kesiyolar zaten hemen benim 1 günlük parama muhtaçlar ya
kuzum valla sanirsin sokuluyorr icimden birseyler cip bide yuksek arac onunki daha cok sarsiyo benim arabam ciksa servisten bende 10 la degilde 40 50 tin tin gidecem aa bazen diyom bukadar sallanmaya kesin tutmaz :)
ah ah bilsemki care olucak onuda yaparim 😀😀
Aynen sabit hız 10 nıye arabada bebek var ben arabanın arkasına yanlarına yazdıracam bebek şüphesi var fazla yaklaşmayın eğer olursa bebek bilmiyorum artık ben trafikte nasıl araba kullanırım :)
aynisini ben dusunuyom ama bise olmaz herlade ya benim isim daha zor pazartesi cikacaz ucakla gitcez sonra araba surekli gez akraba es dost falan bir dk durmicaz otele gitcek olsam :) uuu hic uzanir sezlonga keyif yapardim ama otelede burda gidiyok hep buranin otelleri cok guzel kizlar yaa
Benim eşinde kıbrısta yapmış askerliğini birgün bizde gidrriz inşallah
Acaba arabaya bınmesek mı bebeklerın yuruteclerı gıbı bırsey yaptralm kendımıze onunla yuruyelm etrfmzda korunklı olur
Bilsek ne ıyı gelck yapmayacagmz sey yok sanrım
Hahahahha ıyımıs ablam ya yazdır sen o yazıdan
İçini ferah tut kuzum bende haftaya istanbula gıdyrm ucaktı ına arabaydı ee bıde dugun var poff kostrnaca
Acaba arabaya bınmesek mı bebeklerın yuruteclerı gıbı bırsey yaptralm kendımıze onunla yuruyelm etrfmzda korunklı olur
Bilsek ne ıyı gelck yapmayacagmz sey yok sanrım
Hahahahha ıyımıs ablam ya yazdır sen o yazıdan
İçini ferah tut kuzum bende haftaya istanbula gıdyrm ucaktı ına arabaydı ee bıde dugun var poff kostrnaca
burada askere zor canimda paran oldumu gezecen oyle guzel sakin denize git ole bakislar yok rahat yani
sağol canımmmİnşallahh gelmiştir inşallahhh yarın izin alıp gitsem diyorum doktora, bunlardan izin almaktaa sıkıntı ama maaşdan kesiyolar zaten hemen benim 1 günlük parama muhtaçlar ya
Evt cnm zormuş askerlik parada çok yok en iyisi biZ burda takılak boş ver:)
yaa ayneen burayi o yuzden parasi olanlar birde icenler seviyoooo :)
uff insallah bu ay tutar :) bukadar harekete ragmen tutarsa varya 😁😁😁
Neresıne geliyon istnbulun cnm
ooo insafsizlar allahtan benim patron cimri mimri olsa da o konuda kesmiyor valla ben cikiyon izin aliyom is olmadimi gelmiyom kafama gore bise demiyor yillik izni haketmedigimde bile gitmistim izin verdiydi :)hemde kesmedi para senin o patron varya cok fenaymis
Benim eşinde kıbrısta yapmış askerliğini birgün bizde gidrriz inşallah
Şükür hiç içmedim ama gezmek amaçlı gitmek isterim güzel yerlere malesef hersey maddıyat istiyor
warsa banada gönder öyle iş tatlım :26::26: çok sıkıldım burda konuşcak kimse yok iş ıolmayınca öyle nette takılıyorum. Bir tane bayan var oda benle bir tutuyor kendini birde patronun akrabası sorma gitsin muhasebe mezunuyum iki senelik muhasebe diye aldılar sekreter olarak kaldımm. Şimdi çıksam hamileysem kimse almaz :18::18::18:
ay çok heyecamlı bize hemen haber ver tamam mı
Valla benımde bu kadr az calısmama tutrsa sok olurum
Arıköy de olcaz ablam ama ora sıte adımı semt mı bılmyrm ordanda İstinye Park tarafına geccez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?