Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Iste bnde de oyle canim. Sogan kuru nu sonuna kadar yaptim bitirdim ama bi degisiklik olmadi. Bende genelde bi akinti vardir zaten. Doktor gordu sorun yok dedi. Deniyoruz bizde. Her ayrintiyi deniyorum canim ama yok yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Süt buharını deneyeceğim bu ay faydasını gören çok belki işe yarar yarın başlayacağın cnm senin regl ne zaman istersen sende dene buay

Süt buharını deneyeceğim bu ay faydasını gören çok belki işe yarar yarın başlayacağın cnm senin regl ne zaman istersen sende dene buay

Kizlar adetime daha 9 gun var dun ve bugun kahverengi lekeler oldu acaba yerlesme kanamasimi kahve telvesi gibi lekeler cok umutlandim sizce yerlesmemi

Kizlar adetime daha 9 gun var dun ve bugun kahverengi lekeler oldu acaba yerlesme kanamasimi kahve telvesi gibi lekeler cok umutlandim sizce yerlesmemi

Cnm zaman açısından uyuyor yerleşme kanamasıdır inşşşşşş bi arkadaşımında adetten 1 hafta önce pembe leke olmuştu hamile şuan .:) inş îyi haberlerini alırıZ

Cnm zaman açısından uyuyor yerleşme kanamasıdır inşşşşşş bi arkadaşımında adetten 1 hafta önce pembe leke olmuştu hamile şuan .:) inş îyi haberlerini alırıZ

Icime su serptin ya dusuncesi bile okadar guzelki insallah rabbim sana bana herkese nasip eder okadar dua ediyorumki herkese

Icime su serptin ya dusuncesi bile okadar guzelki insallah rabbim sana bana herkese nasip eder okadar dua ediyorumki herkese

Aynen cnm rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağı boş boynu bükük kalmasın

Allahım bizlerı bebekle sınama lutfen Ben artık hayırlısı buymus deyıp gecemıyorum kızlar Ctesi tatile gitcez bizde inanin hiç içimden gelmıyor eve kapanıp gunlerce aglayasım var

Allahım bizlerı bebekle sınama lutfen Ben artık hayırlısı buymus deyıp gecemıyorum kızlar Ctesi tatile gitcez bizde inanin hiç içimden gelmıyor eve kapanıp gunlerce aglayasım var

Dunyanin en guzel yerine gitsen sana bos gelir bnim oyleydi 45gun oldu esim tatile goturdu ama hic mutlu olamadim surekli aklimdaydi hala oyle dua ediyorum acim hafiflesin diye hergun

Valla ister istemez var mi bebek yok mu stresinden kurtuluyisun ins bebis vardir da cikar kuzum yaa

bayramdan sonra gidicem doktora bakalım ne dicek

qaraqiz adet oldum .( hamile degilim.

yaaaa hiç sevmiyorum bu cümleyiii

aynen ben de öyle. nolcak bu halimizzzz

Olmuyor hiç birsey unutturmuyor bana belkı takıntı yaptım bu durumu yada belkı gercekten psıkljm ıyı degıl bılemıyrum 5 ay öncesıne bebek dusunmedigmz zamanlar daha mı mutluydum bılmıyorum.

bayramdan sonra gidicem doktora bakalım ne dicek

yaaaa hiç sevmiyorum bu cümleyiii

aynen ben de öyle. nolcak bu halimizzzz

Bazen dıyorum aman ıyıkı yok kocaman karınla gez snra dogum dogdu altını temzle karnını doyur gazını cıkarr gelemem zora dıyorum. Tabı yok ya kedı ciger misalı kendımı kandırıyorum aslında öyle cok ıstıyorum kı

bugün adetimin 4. günündeyim. o nasıl oluyo?
ne işe yarıyo?

Cnm tam günündesin benim de 4.günün bugün başlayacağım yarşm kilo süte bir demet maydonızu elinde kır 3 5 parçaya kaynat biraz ılındıktan sonra buharına ıturacaksın belinede çarşaf havlu vs sarıcaksınki buhar dışarı çılmayacak çok sıcak olmayacak ama süt unutma yakmayacak . 2 günde bir yapılacak bu işlem sonrada adetin ilk günündensayarak 12 14 16 18 günleri bu işlemden sonra birlikte olunuyor . Bu arada buhar saç diplerine kadar terletiyormuş :) kendimize çok dikkkt edip sıcak tutmalıymışız çorap vs buhardan kalkınca özellikle . Buhar tüplerde tıkanıklık iltihap varsa bunların çözülmesinde etkili imiş nettten araştırırsın çok sayıda insana şifa olmuş belki bizimde şifamız bundadır :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirli kandiller herkese rabbim dualarimizi kabul eder insallah.

Benim 1 gun gecti daha gelen yok ins.olmam

bundan bır ıkı ay önce kadın doğumcuda hormon ve smear testlerım yapıldı temız cıktı cok sukur dun kontrol amaclı gıttım ıkı tane yumurta cıktı rahım kendını hazırlamıs dedı ve adetıme 5 gun var alttan muayenede bu ıkı yumurta ne anlama gelıyokı anlamadım yardım lutfennn

Ah ah nelere medet umduk bunu da yapariz napalim. Zaten kur yapmaktan evde kendime vaktim kalmio valla ya. O kadar zorlaniyrm ki. Calisiyrm. Eve gidiyrm bayram temizligini yapiyrm azar azar. Kosa kosa 1-2 is yapiyrm hoop iftar oluyo. Tam bitti diyrm hade bulasik, camasir,dus. Hadi dinleniyim diyrm incir kurunu kaynat ilit bilmemne. Hadi uyudum diyrm 2saat snra sahur. Yat kalk ise gel valla artik beynim almio hee :))
Ama allah buyuktur. Bunu da denerim. Kac dakika kaynamasi gerek. Ve ne kdr buharina maruz birakmak gerek?

Hepimizin kandili mubarek olsun kizlar. Allah hepimize tez zamanda bebis nasip eder insallah. Degerini bilelim diye hemen vermedi. Insallah daha fazla arartmaz verir bu ay hepimize... toplu salavat mi ceksek napsak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…