- 11 Mart 2014
- 70
- 14
- 13
- 35
hamile olan arkadaşım adet bitiminden sonra gün aşırı denemişti ve olmuştu sonraki adet dönemine kadar, bir başka yazıda okumuştum ovulasyon dönemindeki o 1 hafta için yazıyordu ki o bir haftada olan 3 ilişki gün aşırıdan daha çok şans taşır :) ikisini de denedim :) sonuç yok henüz. adetlerim de düzenli bu ay 2 gün oynadı ama bu ay çok kafama taktım ve olacağını hissetmiştim belki ondan. doktora da gitmedim muayene olmak da istemyiorum biraz daha deniyim diyorum. sopan suyu içmete çalıştım 1 hafta dayandım sonra devam edemedim ama hiçbir etkisin görmedim saraçoğlunun sayfasında 2 3 günlerde akıntı artışını göreceksiniz diye artış da olmadı öyle sıkıntı edilecek akıntı sorunumda yok. tüplerde mi acaba sıkıntı var bilemiyorumki
Iste bnde de oyle canim. Sogan kuru nu sonuna kadar yaptim bitirdim ama bi degisiklik olmadi. Bende genelde bi akinti vardir zaten. Doktor gordu sorun yok dedi. Deniyoruz bizde. Her ayrintiyi deniyorum canim ama yok yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Süt buharını deneyeceğim bu ay faydasını gören çok belki işe yarar yarın başlayacağın cnm senin regl ne zaman istersen sende dene buay
Kizlar adetime daha 9 gun var dun ve bugun kahverengi lekeler oldu acaba yerlesme kanamasimi kahve telvesi gibi lekeler cok umutlandim sizce yerlesmemi
Cnm zaman açısından uyuyor yerleşme kanamasıdır inşşşşşş bi arkadaşımında adetten 1 hafta önce pembe leke olmuştu hamile şuan .:) inş îyi haberlerini alırıZ
Kizlar adetime daha 9 gun var dun ve bugun kahverengi lekeler oldu acaba yerlesme kanamasimi kahve telvesi gibi lekeler cok umutlandim sizce yerlesmemi
Icime su serptin ya dusuncesi bile okadar guzelki insallah rabbim sana bana herkese nasip eder okadar dua ediyorumki herkese
Aynen cnm rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağı boş boynu bükük kalmasın
Allahım bizlerı bebekle sınama lutfenBen artık hayırlısı buymus deyıp gecemıyorum kızlar Ctesi tatile gitcez bizde inanin hiç içimden gelmıyor eve kapanıp gunlerce aglayasım var
Valla ister istemez var mi bebek yok mu stresinden kurtuluyisun ins bebis vardir da cikar kuzum yaa
qaraqiz adet oldum .( hamile degilim.
Allahım bizlerı bebekle sınama lutfenBen artık hayırlısı buymus deyıp gecemıyorum kızlar Ctesi tatile gitcez bizde inanin hiç içimden gelmıyor eve kapanıp gunlerce aglayasım var
Süt buharını deneyeceğim bu ay faydasını gören çok belki işe yarar yarın başlayacağın cnm senin regl ne zaman istersen sende dene buay
Dunyanin en guzel yerine gitsen sana bos gelir bnim oyleydi 45gun oldu esim tatile goturdu ama hic mutlu olamadim surekli aklimdaydi hala oyle dua ediyorum acim hafiflesin diye hergun
bayramdan sonra gidicem doktora bakalım ne dicek
yaaaa hiç sevmiyorum bu cümleyiii
aynen ben de öyle. nolcak bu halimizzzz
bugün adetimin 4. günündeyim. o nasıl oluyo?
ne işe yarıyo?
Cnm tam günündesin benim de 4.günün bugün başlayacağım yarşm kilo süte bir demet maydonızu elinde kır 3 5 parçaya kaynat biraz ılındıktan sonra buharına ıturacaksın belinede çarşaf havlu vs sarıcaksınki buhar dışarı çılmayacak çok sıcak olmayacak ama süt unutma yakmayacak . 2 günde bir yapılacak bu işlem sonrada adetin ilk günündensayarak 12 14 16 18 günleri bu işlemden sonra birlikte olunuyor . Bu arada buhar saç diplerine kadar terletiyormuş :) kendimize çok dikkkt edip sıcak tutmalıymışız çorap vs buhardan kalkınca özellikle . Buhar tüplerde tıkanıklık iltihap varsa bunların çözülmesinde etkili imiş nettten araştırırsın çok sayıda insana şifa olmuş belki bizimde şifamız bundadır :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?