- 3 Nisan 2011
- 676
- 38
- 118
Merhaba kızlar bişey sorcam ya benim adetim 4 gün gecikti ve 3 gündür böyle iğne gibi batmalar oluyor hamilemiyim acaba
geçen ay benimde batmalarım çok oldu. bikaç belirti daha yakalayınca baya havaya girdim galiba hamileyim diye. bayram temizliği bile yapmadım ağır bişey kaldırmadım temizliğe eşim yardım etti falan baya kendimi inandırdım ama sonunda havamı aldım :))
ama aldığım bilgilere göre bu belirtilerle vücut kendini hamileliğe hazırlıyormuş :)
ve belirtiler kişiden kişiye değişiklik gösteriyormuş. Hiç belirtisi olmadan hamileliğini öğrenen de var.
tüm belirtileri yaşayıp hiçbişey çıkmayan da var :)
sen en iyisi mi biraz daha bekle ve 10-15gün gecikmeden sonra kan testi yaptır en garantilisi :)
ama inş bebiş vardır :)
Evet kişiden kişiye değişiklik gösteriyormuş hiç bi belirti olmadan hamile olanda var bütün belirtileri yaşayıp hamile olmayanlarda var dediğin giibi aslında birazda psikolojikmen etkileniyoruz çok istediğimiz için.Evet bekleyeceğim biraz daha Canım ya inşallah vardır ama Rabbim sanada tüm isteyenlere de nasip eder inşallah :)
Arkadaşlar ben hamile olduğumdan supheleniyorum yani his işte bi kaç belirti de var bilemiyorum adet geciktirici hap kullanmam lazım tatile gidicez ama hamileysem diye korkuyorum adetime kac gun once gebelik testi yapsam belli olur ki
Kuzucum ne oldu sana neden kabga ettınız kı ahh ya oyle deme tatılın tadını cıkar bak ozlemıssındr aılenı. Hem onlara bellı etme esınle tartstgnzı uzulurler snra sızı hep boyle sanarlar
olan oldu be canim donunce ozelden konusuruz cok skntili geciyor int sorunum var
Kızlar yine geldi regl sinirim cok bozuldu giremedim buraya .
Öfff çok bunaldım valla ağlayasım var
Benım de aglayasım var sabah bır uyandım yataktan kalktım eşimmm aaa dıye bagırdı hemen arkamı bır dondum carsaf falan hep kan rezilligimemi yanayım hala kanamamın gelmesıne mı
Benım de aglayasım var sabah bır uyandım yataktan kalktım eşimmm aaa dıye bagırdı hemen arkamı bır dondum carsaf falan hep kan rezilligimemi yanayım hala kanamamın gelmesıne mı
oyy canim yaa kiyamambize neoluyor boyle boyle
Aaay bu ay hepiniz husranlardayiz yanolcak bu boyle yok mu bir hamis ya
Aaay bu ay hepiniz husranlardayiz yanolcak bu boyle yok mu bir hamis ya
Ahhh canım bir bilsem dun bır arkdsmla bulustuk neyse otrduk bır cafeye kı ben hıc sevmem turk kahvesı canım cektı ıctım faldan nefrt ederım aldım kapadım fıncanı arkdsımda hıc anlamaz ya espırı olsun dıyeÇektım fıncanın fotosunu attım face.... Bır baktım yorum kuzenım fıncanı gorms falına bakmsta altına yorumu döşemıs kadın herseyı bıldı aynen dedıgı cumle su ''Bırı yalvarıs derecesınde bır seyı çok ıstıyor''
Günaydn kızlaar :) hamileyimmmmmm :)
💕✨
Ahhh canım bir bilsem dun bır arkdsmla bulustuk neyse otrduk bır cafeye kı ben hıc sevmem turk kahvesı canım cektı ıctım faldan nefrt ederım aldım kapadım fıncanı arkdsımda hıc anlamaz ya espırı olsun dıyeÇektım fıncanın fotosunu attım face.... Bır baktım yorum kuzenım fıncanı gorms falına bakmsta altına yorumu döşemıs kadın herseyı bıldı aynen dedıgı cumle su ''Bırı yalvarıs derecesınde bır seyı çok ıstıyor''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?