İnşallah bu yazım tüm bebiş isteyenlere yardımcı olur.ben evliliğimin 6.ayımda ovulasyon testiyle hamile kaldım. Adetiniz düzensiz ise ovulasyon testi gerçekten işe yarıyor. Ben 4. Haftada öğrendim hamile olduğumu tek belirtim karnımın şiş olmasıydı. Öyle kasık ağrısı bulantı falan çekmedim.evde ovulasyon testim vardı fazlalık adetime 4 gün kala ovulasyon testinde öğrendim t çizgisi gerçekten koyu çıkması lazım şu an 6+2 yim sormak istedikleriniz olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım Allah isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın :) :)
Foto da daha net gozukuyomus. Inşallah öyleyimdir. Çok istiyoruz. Allah razı olsnArkadaşım hamilesin tabiki. Silik milik değil aşırı koyu hatta. Millet kıl kadar çizgiyle öğreniyor. Allah tamamına erdirsin
Foto da daha net gozukuyomus. Inşallah öyleyimdir. Çok istiyoruz. Allah razı olsn
Yarın mutlaka gidicem
İnşallah bu yazım tüm bebiş isteyenlere yardımcı olur.ben evliliğimin 6.ayımda ovulasyon testiyle hamile kaldım. Adetiniz düzensiz ise ovulasyon testi gerçekten işe yarıyor. Ben 4. Haftada öğrendim hamile olduğumu tek belirtim karnımın şiş olmasıydı. Öyle kasık ağrısı bulantı falan çekmedim.evde ovulasyon testim vardı fazlalık adetime 4 gün kala ovulasyon testinde öğrendim t çizgisi gerçekten koyu çıkması lazım şu an 6+2 yim sormak istedikleriniz olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım Allah isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın :) :)
Inşallah. Saglicakla gelsinlerBen de nasipse yarın ilk kan sonucumu alıp tekrar kan vericem. Artışa bakacak doktorİnşallah bizimledir bebişlerimiz
Hayırlı olsun inşallahİnşallah bu yazım tüm bebiş isteyenlere yardımcı olur.ben evliliğimin 6.ayımda ovulasyon testiyle hamile kaldım. Adetiniz düzensiz ise ovulasyon testi gerçekten işe yarıyor. Ben 4. Haftada öğrendim hamile olduğumu tek belirtim karnımın şiş olmasıydı. Öyle kasık ağrısı bulantı falan çekmedim.evde ovulasyon testim vardı fazlalık adetime 4 gün kala ovulasyon testinde öğrendim t çizgisi gerçekten koyu çıkması lazım şu an 6+2 yim sormak istedikleriniz olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım Allah isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın :) :)
İnşallah bu yazım tüm bebiş isteyenlere yardımcı olur.ben evliliğimin 6.ayımda ovulasyon testiyle hamile kaldım. Adetiniz düzensiz ise ovulasyon testi gerçekten işe yarıyor. Ben 4. Haftada öğrendim hamile olduğumu tek belirtim karnımın şiş olmasıydı. Öyle kasık ağrısı bulantı falan çekmedim.evde ovulasyon testim vardı fazlalık adetime 4 gün kala ovulasyon testinde öğrendim t çizgisi gerçekten koyu çıkması lazım şu an 6+2 yim sormak istedikleriniz olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım Allah isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın :)
Hayırlı olsunİnşallah bu yazım tüm bebiş isteyenlere yardımcı olur.ben evliliğimin 6.ayımda ovulasyon testiyle hamile kaldım. Adetiniz düzensiz ise ovulasyon testi gerçekten işe yarıyor. Ben 4. Haftada öğrendim hamile olduğumu tek belirtim karnımın şiş olmasıydı. Öyle kasık ağrısı bulantı falan çekmedim.evde ovulasyon testim vardı fazlalık adetime 4 gün kala ovulasyon testinde öğrendim t çizgisi gerçekten koyu çıkması lazım şu an 6+2 yim sormak istedikleriniz olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım Allah isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın :) :)
Üzüldüm sizin adınıza inşallah bebekle sonuçlanırBenim de regl olacağım gün baya koyu cıkmıstı ama iki gün geçikmeli hasta oldum maalesef ..
Oncelikle cok tebrik ederim, Ovulasyon testinde mI öğrendiniz gebe olduğunuzu?İnşallah bu yazım tüm bebiş isteyenlere yardımcı olur.ben evliliğimin 6.ayımda ovulasyon testiyle hamile kaldım. Adetiniz düzensiz ise ovulasyon testi gerçekten işe yarıyor. Ben 4. Haftada öğrendim hamile olduğumu tek belirtim karnımın şiş olmasıydı. Öyle kasık ağrısı bulantı falan çekmedim.evde ovulasyon testim vardı fazlalık adetime 4 gün kala ovulasyon testinde öğrendim t çizgisi gerçekten koyu çıkması lazım şu an 6+2 yim sormak istedikleriniz olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım Allah isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın :) :)
Aynen 2 aydir bende de öylesizin adiniza sevindim. Allah saglikla kucaginiza almak nasip etsin. ovu da yakalasak bile hamilelik olusmadi mi olusmuyor. nasip.
bir bucuk yildir bende oyle.. stresten 6 yil gebe kalamayani biliyorum..Aynen 2 aydir bende de öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?