Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar kamile kalmak istiyorum ama kalamiyorm bende pko var yumurtliklarimin buyumesi icin ilac kullaniyorm buyuyor ama yinede kalamiyorum benimle ayni seyi yasayanlar var mi....
Arkadaslar kamile kalmak istiyorum ama kalamiyorm bende pko var yumurtliklarimin buyumesi icin ilac kullaniyorm buyuyor ama yinede kalamiyorum benimle ayni seyi yasayanlar var mi....
Merhaba,bende 5 aydır ugrasıyorum ama henuz bir sonuc yok.bu sırada hormon testlerıme,kan testi ve rahim filmi cekıldı her hangi bir sorun cıkmadı .inşallah en yakın zamanda bebek sahıbı oluruz.zormus beklentı ıcıne gırıp sonuc alamamak.senin durumunla ılgılı pek bılgım yok ama bir sorun olmadıgında bıle olmayabılıyor bvaktı ve zamanı var sanırım bol bol dua edelim
canlarım ilaç tedavileriniz nedir? bizimde 6 aydır çabalarımız war ama daha tık yok prl'yi düşürmek için dostinex ilacı kullandım daha sonrasında yani şimdi de duphastonla dewam ediyorm 5-6 kutu dewam edicez bu ilaca dedi doktrum...
canlarım ilaç tedavileriniz nedir? bizimde 6 aydır çabalarımız war ama daha tık yok prl'yi düşürmek için dostinex ilacı kullandım daha sonrasında yani şimdi de duphastonla dewam ediyorm 5-6 kutu dewam edicez bu ilaca dedi doktrum...
Merhaba cnm.sonuclarımda bir sıkıntı cıkmayınca doktor olmaması ıcın hıc bır neden yok 1 sene bekleyın dedı beklıyoruz.bugun adrt oldum gene ne yazıkkıyılbasına kadar olmazsa eşimde bir sperm testı yaptırıcak.
folik asit derken prl yüksekmi çıktı
Bana da başta dostinex verdilerWe hemen tedaviye başlattı doktor 7 senelik ewliyim bu arada Bu sene bebiş isteği war artık...
folik asit derken prl yüksekmi çıktı
Bana da başta dostinex verdilerWe hemen tedaviye başlattı doktor 7 senelik ewliyim bu arada Bu sene bebiş isteği war artık...
Yok cnm folık asit bebek dusunmeden 3 ay once baslanan vitamin hamileliktede almaya devam edıyorsun.doktor bana her hangı bır ılac vermedı degerlerımın hepsı normal cıktı.sende istersen doktoruna danıstıktan sonra folık asıt almaya basla derim.
Yok cnm folık asit bebek dusunmeden 3 ay once baslanan vitamin hamileliktede almaya devam edıyorsun.doktor bana her hangı bır ılac vermedı degerlerımın hepsı normal cıktı.sende istersen doktoruna danıstıktan sonra folık asıt almaya basla derim.