• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizde seni sevioz kizzzzzz:)))))))

:asigim: :1hug:

yürü beaa arnavut!kim tutar biziiiiikaydirigubbakcemile4

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2hihoyyyt sositososito

seni sevmeyen ölsün beeeeaaaa bizde seviyoz kıssssŞeniz

:utangac: Şeniz Bni utandırıyosunuuuz,mahçup oluyoruum:utangac: Küçülüyoruuuuum:utangac: :1hug: iyiki varsınız iyiki DOSTUMSUNUUUZ İYİKİ TANIMIŞIM SİZİİİ:))ALLAHIMDAN MELEK DİLERKEN RABBİM SİZİ BANA GÖNDERDİİİİ:1hug:Şeniz:nazar::nazar:

Arnavut Guzeli merhaba.Uzun zamandir siteyi takip ediyorum.Gercekten inanilmaz bir bir enerjin var ve bunu cok guzel yansitiyorsun.Kizlar ovgulerinde hic yanilmiyorlar.Bende cogu zaman senin sayende umutsuzlugumu atiyorum.

cemrecim yazın süperdi ya Ayşe Arman sanki benim duygularımı
kaleme almış ya ,her kelimesine katılıyorum..

London hoşgeldin aramıza sefalar getirdin.

arnavutların en güzeli en şekeri pozitif enerji bankamız ....Şeniz

Kızlarrr.....alkisalkisalkis Ayşe Arman'ın hamile kalabilmek için verdiği mücadele-mutlaka okuyun,
--------------------------------------------------------------------------------

Kafana takma bak neler oluyor
Biyolojik saat mi
Etraftan gizli bir baskı mı?
Nedir?
Anlaması ve anlatması hiç kolay değil ama bir sabah uyandım ki:
‘‘Aman Tanrım, ben bir kompleks sahibiyim!’
Bir bu eksikti!
Çocuk kompleksi.
Bebek bebek
Benim niye bir bebeğim yok?
Aşık olduğum bir adam var (nerede tahta vuracağım?), güzel bir ilişkim var (nerede tahta vuracağım?), iyi de neden bir bebeğim yok?
Artık zamanımın geldiğine mi inanıyorum, anne olmam gerektiğine mi, yoksa geç kalacağım korkusu mu? Yeryüzünde doğal sayılan bir şeyi kaçıracak mıyım duygusu mu? Kariyer da yaparım çocuk da sloganının 2. bölümünden eksik kalmak istemem ya, acaba o yüzden mi?
Resmen yavaş yavaş takıntı haline geliyor kafamda bu bebek meselesi.
Ben size bir şey söyleyeyim mi, kendin yaşamadığın her şey palavara. Bir sürü insan anlatıyor ya, yok bebeğin kokusu, yok annelik, yok bebek isteği ama başıma gelmeden dinlediklerimden bir şey çıkartabilmem mümkün değilmiş meğer.
Bu çocuk isteği kuvvetli bir şekilde bastırınca kavrıyorum durumu.
Daha önce de hamile kalmışlığım var, ama o zaman ‘‘Zamanı değil’’ demişim, istememişim.
Şimdi istiyorum...
Da...
Bu iş zannedildiği kadar kolay olmuyor. Ya da benim zannettiğim kadar. Doktora ‘‘Benim ne yapmam lazım?’’ diyorum.
‘‘Biyolojik bir rahatsızlığınız yok. Denemeye devam edin’’ diyor
Millet, bu işin ritüelleri olduğunu söylüyor.
Ne kaybederim ki?
Etraftan duyduklarımı uygulamaya başlıyorum.
Bacaklarımı duvara dayadığım ilk ay, hamile kalacağımdan yüzden 100 eminim
Böyle yaparlarmış olurmuş...
Olmuyor.
Gelde takma. Sinir oluyorum.
Ben arızalı mıyım?
Doktora soruyorum.
‘‘Hayır’’ diyor, ‘‘Denemeye devam edin.’’
‘‘Emriniz olur Doktor Bey.’
Devam...
Da...
Tık yok.
Her ay aldığım predüktörün haddi hesabı da yok.
Artık iyice takıntı haline geliyor.
Yürek çarpıntısı haline geliyor.
Afaganlar basıyor:
Neden benim bebeğim olmuyor?
Neden benim bebeğim olmuyor
Neden benim bebeğim olmuyor?
Henüz doğurmamışlar benim bu telaşımı hiçbir şekide anlamıyorlar.
Ya da anlıyorlar; benzer şeyler hissediyorlar, susuyorlar. Deniyorlar deniyorlar, gizliyorlar. Bu çocuk meselesi garip bir mesele, çiftler çocuk sahibi olmak için ne kadar uğraş verdiklerini nedense anlatmaktan hoşlanmıyorlar. Resmen yalan söylüyorlar.
Annem, ablam gibi bütün çocuk doğurmuş kadınlar ise ‘‘Üzülme canım’’ diyorlar, ‘‘Artık her şeyin bir çaresi var.’’
gözlerini benden kaçırarak ekliyorlar: ‘‘Tıbben.’’
İyice sinirimi bozuyorlar.
Bir de ‘‘Acaba denemekten ipin ucunu mu kaçırıyorsunuz?’’ diyenler çıkıyor.
Çok sevişirsen de olmazmış!
Beni tamamen delirtiyorlar.
Sonunda bir an geliyor ne yalan söyleyeyim usanıyorum, sevişmek dışında her şeyden vaz geçiyorum:
Doktora gitmekten, ona sorular sormaktan, aşılama yöntemini araştırmaktan, kendimi telaşa vermekten, sevgilime hayatı zehir etmekten...
Bu meseleyi rölantiye alıyorum. Rafa kaldırıyorum.
Artık başka bir yaza diyorum..
Ama ben iflah olmaz bir şeyim.
Dakika bir, gol bir!
Acilen kendime başka bir takıntı buluyorum.
Spor!
Bakın, o da çok önemli.
En az bebek kadar.
Hemen Hillside'a başlıyorum, Burçin Hoca'yla tanışıyorum.
Ona açık davranıyorum:
‘‘Benim hayalim fit olmanın ötesi. Ben sizin vücudunuzdan istiyorum!’’
Gülüyor.
‘‘Bir senede sizinkini de yaparız böyle. Ama tabii sürekli gelirseniz...’’ diyor. Gelmez olur muyum?
Madem hamile kalamıyorum...
O zaman sıkı popolu, hafif kaslı, güzel vücutlu bir kadın olurum.
Bunun için uğraşırım.
Allah sizi inandırsın sadece İstanbul'da değil Dubai'de de spor yapıyorum. LPG'ye gidiyorum.
Ben yavaş yavaş kilo da veriyorum, popoma pareyo bağlamadan ortalıkta salınacak hale geliyorum.
Kısa vadeli başka planlar da yapıyorum.
Ekim ayında bir Hindistan sonra bir Yemen...
Binbir Gece Masalları gibi seyahatler hayal ediyorum...
Ve ve ve..
Bacaklarımı duvara dayamaktan tamamen istifa ediyorum.
Bu kadar lafla kafanızı şişirdim, aslında söylemek istediğim bir cümle: Kafama takmaktan vazgeçtiğim anda hamile kaldım!
HAMİŞ: Şimdi kara kara Burçin Hoca'ya şunu soruyorum. ‘‘Sizin vücudunuzdan vazgeçtim. Karnım dışımda diğer taraflarımın benim eski vücuduma benzeyebilmesi için ne yapmam lazım?’’
Ayşe Arman
Hürriyet alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Cemre canım beniiim teşekürederim paylaştığın bu güzel yazı için.sanki ben yazmışcasınaaa etkilendim çok güzel..gerçekteen çok güzel anlatmış..ama işte bizde onun gibi dubailere gitsek vallah ta billahta bende unutucam bebek meselesini..vercem kendimi sporaakaydirigubbakcemile3..bunu en iyi sen anlarsın aslında güzel bir tatilden sonraa karnında bebişinle geri döndüüün:CüvCüv::ecrin_bebek: hihoyyyt:nazar::nazar:

Meyracim evet bende ingilterede yasiyorum.Burada dogmadim.Esim burada yasiyordu evlenip geldim ama gozum hep Turkiyede.Insallah bende Turkiyeye yerlesmeyi istiyorum ama kismet.Sanada iyi tasinmalar kolay gelsin.Daha once Ankaradami yasiyordun.Ben oradan geldim.Ankara bir baskadir.

latsibelcim hosbulduk canim.Ne guzel hepiniz ne kadar sicak karsiliyorsunuz.Zaten onceden hep takip ediyordum sizi bu enerjiniz cekti beni zaten.

Arnavut Guzeli merhaba.Uzun zamandir siteyi takip ediyorum.Gercekten inanilmaz bir bir enerjin var ve bunu cok guzel yansitiyorsun.Kizlar ovgulerinde hic yanilmiyorlar.Bende cogu zaman senin sayende umutsuzlugumu atiyorum.

:1hug: Hoşgeldiiiiin canıım sende aramızaakaydirigubbakcemile5..öncelikle güzel tatlı sözlerine çok çok teşekür ederiiim sağol:asigim:..
aslında arkadaşlarımın bana yansıttıklar tamameen ben onların aynalarıyıım.sağolsunlar:1hug:..
ne mutlu bana kii size gücüm yettiği kadar umut oluyosam, sizi motive ediyosam:asigim:..
tekrardan hoşgeldin umarım ayağın uğrlu geliiiir ismi havalııı:teytey: a.s.

cemrecim yazın süperdi ya Ayşe Arman sanki benim duygularımı
kaleme almış ya ,her kelimesine katılıyorum..

London hoşgeldin aramıza sefalar getirdin.

arnavutların en güzeli en şekeri pozitif enerji bankamız ....Şeniz

:utangac: :1rolleyes: :asigim: :1hug: Şeniz a.s.

Canim insaallah ayagim ugur gelir hepimize.Inaniyorum en kisa zamanda hepimiz bebeklerimizi kucaklarimiza alacagiz.Demekki bir zamani saati var.Hadi bakalim bu gunu hic unutmayacagim.Gercekten ugur gelecekmi ayagim.Bu arada arnavutlar gercekler cok guzel oluyor biliyorumki sende oylesinki yuregine yansimis.Cok sevdim seni beeeeeeee.Şeniz

Canim insaallah ayagim ugur gelir hepimize.Inaniyorum en kisa zamanda hepimiz bebeklerimizi kucaklarimiza alacagiz.Demekki bir zamani saati var.Hadi bakalim bu gunu hic unutmayacagim.Gercekten ugur gelecekmi ayagim.Bu arada arnavutlar gercekler cok guzel oluyor biliyorumki sende oylesinki yuregine yansimis.Cok sevdim seni beeeeeeee.Şeniz

:utangac: vallahaa ben yerin dibineee giriyorum yavaş yavaaaş(öyle kötüü olarak algılamaa)öyle güzel şeyler söylüyosunkiii:utangac: çok utanıyoruum..

evet genelde dikkat etmişsindi her yeni gelen birinin arkasında HAMİŞ HABERİ ALIYORUUUUUZ:CüvCüv: sositososito..bak sen gurbettesin hem benim gibiii..bende bütün arkadaşlarıma dua ettim allahımda kabul etti eminim seninde duaların en kısa zamandaa kabul olucaaak ----------- ahnada buraya çızdıııım:dance:..

sen beni nasıl hayal ediyosan ,aynı şekilde seninde kalbinin güzelliği ortaya çıkıyoo..bu topikteki bütüün canlarım dostlarım güzeeel:asigim: bide şımarığııız kocalarımız tarafındaan hiç sormaaa. senide kan şekti dimiiisengözlerimebaksanab
iyiki geldiiin valla SEFALAAAAR GETİRDİİİİNhihoyyytsositososito

slm arkadaşlar benide aranıza alırmısınız kendimi çok yalnız hissediyorum ve dertleşmeye ihtiyacım var ve içten arkadaşlıklara

canım benim yumurtlaman geçmişkiii senin:1no2: son adetin 28 'indeymiş o yüzden bugün adetinden sonraki 15 günündesin..hergün yapın artık inşallah geç yumurtlamışsındır daa tutar..:Saruboceq: genelde hangi gün belirtilerini yaşıyosun??onuda yazdaaa on göre hesaparız seninlee:1hug:

nasıl olur yaa daha erken amaaaa dün o sıvı geldii uzayan bi sıvı varya o geldi kasıklarmda sancım vardı...off yaa kacırdmmmıııı ama nette 8 i ile 13ü arası dior gecmesi içn çok erken adetmlee berbr 15.günüm bugunnnn 28inde adet oldum 4gün sürdü yani 11gün olmş adetm biteli daha cok erken amaa:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: CADIARZU CADIARZU anlamdm yaaaa arnavut güzeli sen özel mesaj alamıormsn??*

sanırım burda değilsiniz iyi akşamlar sonra grş

gecen ay klomen kullaanndddddmm 31martta adet olmştm 13nisanda iğnemi oldm 2gün sora gittim doktra daha catlamamştı.....o ilaçalrdanmı olmştr geç oldu cünkü catlaması....buayda 28nisanda adet ördümmm genlede sey diolar amaaaa ben 29 günde bir görüorm adetmle berbr..14 cıkar o gün yumurtlarmış benim 29-14 15.gün oluorr yumurtada 24 saat yasıormuş ben ilşkiye giriodum bundan öncede yeni başlamadm yaniii....gecmişşsee bile girdim ilşkşye sonçta...offfffffffffffffff yeter yaaa bugunleri hesaplamaktaann

slm arkadaşlar benide aranıza alırmısınız kendimi çok yalnız hissediyorum ve dertleşmeye ihtiyacım var ve içten arkadaşlıklara

ohooo olmaaz geç kaldııın ,katılım süresi bitmiştiir efendiiimm..
canım beniiiim GEL GEL GEEEL SENDE GEL NİDEMEEEK ARAMIZA ALIRMISINIIIIZ:teytey:.. artık yanız değilsiiinn. sende hoş geldiiinn..ne güzel birsürü kızkardeşlerim olduuu:sm_cool:..

dertleşelim gülüüm ama karamsar olmiycaz tamammııı,bebişlerimiz üzüldüğümüzü duyarlarsaa çok üzülürler sonraaa:1no2:..sen hiç merak etme yarına kalmaaz senin moralin 90 derece değişeceek.sen hele bii duuuur diğer arkadaşlarım senin geldiğini görmemişlerdiiiir,onlar geldimiii seni şenlendirirleeer bütüün dertlerini unutursuuun:dance:

nasıl olur yaa daha erken amaaaa dün o sıvı geldii uzayan bi sıvı varya o geldi kasıklarmda sancım vardı...off yaa kacırdmmmıııı ama nette 8 i ile 13ü arası dior gecmesi içn çok erken adetmlee berbr 15.günüm bugunnnn 28inde adet oldum 4gün sürdü yani 11gün olmş adetm biteli daha cok erken amaa:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: CADIARZU CADIARZU anlamdm yaaaa arnavut güzeli sen özel mesaj alamıormsn??*

dur bebeişiim telaşlanmaaa ben yanlış biliyorumduuuur..sen öyle diyosan öylediiir.dediğim gibi geç çatlamışsındıır.şimdi ben hesaplıyorum son adetin 28 ise bugün senin 16 günüün. dediğin gibi sıvıyıda görmüşseen ozaman yeni çatlamıştır.siz gün aşırı ilişkiye girin..(hergün değil çünkü ozaman spermler daha kalitesiz olur ama bir gün beklerseeen daha kaliteli olur)mümkünse sabahları 7-8 gibi yapmaya çalışın..sabahta önemliymiiş..ben senii farklı bir konuya yönlendiricem tamammıı bu konu için..gebelik bölümüne bak hamile kalmak için bir hemşire var sana tarih ve saat veriyoo..bulamazsan haber ver halleder kadiiiiiir..alıyom tatlım özel mesaj ama önce arkadaş talebinde bulunman gerekicekşakkıdı

gönderdmm cnmm taleppppp bulamammm ben yaaa arnavut güzeliiii cnmm yardmcı olurmsn banaaaa şimdi sana özel mesaj atıcammm

gecen ay klomen kullaanndddddmm 31martta adet olmştm 13nisanda iğnemi oldm 2gün sora gittim doktra daha catlamamştı.....o ilaçalrdanmı olmştr geç oldu cünkü catlaması....buayda 28nisanda adet ördümmm genlede sey diolar amaaaa ben 29 günde bir görüorm adetmle berbr..14 cıkar o gün yumurtlarmış benim 29-14 15.gün oluorr yumurtada 24 saat yasıormuş ben ilşkiye giriodum bundan öncede yeni başlamadm yaniii....gecmişşsee bile girdim ilşkşye sonçta...offfffffffffffffff yeter yaaa bugunleri hesaplamaktaann

aşkıım yaaa sen nerde okudun 8-13 günler arasında diyeee:delphin: genelde 12. gün çatlar yumurtalığın 5 gün sürer.bazıları erkenden beraber olmaya başlar her gün, bazılarıda geç çatlar mesela 17 gün gibii.eminim sende geç çatlamışsındıııırr.ooooofff yeteeeer bencedee hadiii kocanın tadını çıkaaar boşveer herşeyi oluruna bıraak.sen şimdi bana kız küs tamamııı şakacıktaaan istediğin zaman beraber olki tutsuun tamammııı yerimseniben.dur dur olmazsa ben o diğer topiğin adresini yapıştırı verem buraya herkez bilgilensiin.bekle geliyooooooom

Back
X