• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler

ya bendede iltap var bi tüpte kapalı bunu deniycem bu ay ama arkadaş degişik yazmış benim bildiğim üç gece ve 1litre süt 1 demey maydanoz kaynatılıyomuş şimdi nasıl yapsam acaba anlamadım
InşaAllah ise yarar canım benim iyice arastr öyle yap

aynen öyle de kime sprsam değişik anlatıyo şaştım kaldım

Allah razı olsun, bu ay olmazsa ben de denemeyi düşünüyorum :KK200: süt karışımı sıcakken mi içine oturuyoruz bi de ne kadar süre kaldın canım sen içinde ?

Rabbim şifa versin sütün buharı gecene kadar durdum aman özellikle ayakların sıcak tut

Kızlar bakın ben sunu demek istedim atıyorum aşılama işlemine başladıysanız bunu yapmanın bi anlamı Yok demek istedim aşılama Allah korusun tutmazsa bi çare deneyin buharın hiç bi zararı olmaz Allah'ın izni ile kendinizi hamama yada sıcak suya gitmiş sayın yani kesinlikle zararı olmayacak bişe bide hangi gün die sorarsanız bana göre mantıklısı yumurtlamaya 3 4 gün kala tekrar söylüyorum bana göre çünkü hazırlamış olur yumurtayı çatlatmaya ✋

Kızlar bakın ben sunu demek istedim atıyorum aşılama işlemine başladıysanız bunu yapmanın bi anlamı Yok demek istedim aşılama Allah korusun tutmazsa bi çare deneyin buharın hiç bi zararı olmaz Allah'ın izni ile kendinizi hamama yada sıcak suya gitmiş sayın yani kesinlikle zararı olmayacak bişe bide hangi gün die sorarsanız bana göre mantıklısı yumurtlamaya 3 4 gün kala tekrar söylüyorum bana göre çünkü hazırlamış olur yumurtayı çatlatmaya ✋
canım ben termalerede gitmeyi düşünüyom bu ay ikisinide yapsam zararı olurmu sence

Selam kızlar ben 12 senelik evliyim ilk çocuğum evliliğimden yaklaşık 2 Sene sonra oldu bu zaman zarfında ilaçlar takipler kürler derken bi türlü sonuç alamadım milletin lafida cabası tabi neyse sonra kimin dediğini hatırlamıyorum biri süt ile maydonozu kaynatıp kovaya döküp iç çamaşırını çıkarıp üstüme battaniye gibi bişey alıp oturmamı istedi tabi o kadar çocuk özlemi yaşarken denememek elde değil neyse efendim denedim ve diğer aya ilk çocuğuma hamile kaldım elhamdulillah sonrasında aradan koca 10 sene geçti ve olmadı nasip diyelim tabi yine ovilasyon takipleri ilaçlar rahim filmi şunlar bunlar derken aklıma bu süt olayı geldi geçen ay denedim bu ay hamile kaldım ☺️bunu neden yazıyorum bi zararı dokunacağını sanmıyorum denemekse fayda var o yüzden bu postu açtım inşallah şifa olur isteyenlere suan hamileyim çok mutluyum rabbim bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın sağlıklı bi şekilde en kısa zamanda çocuğunuza kavuşmanız dileği ile
süte oturmayı daha önce de duymstum ama ben korkarım ya böyle seylerden ne güzel cesaretli olmak iyi bir sey aslında. bir de özel olacak biraz ama 12 yıllık evliymişsiniz ama yasınız 27 görünüyor 15 yasında mı evlendiniz

San
canım ben termalerede gitmeyi düşünüyom bu ay ikisinide yapsam zararı olurmu sence

Sanmıyorum Allah'ın izni ile ama önce bi termale git olmadı sonra yaparsın bende şifalı su termale gittim 2 saat içinde kaldım olmadı faydası aman dikkat et üşütme şifa olsun inşallah

San

Sanmıyorum Allah'ın izni ile ama önce bi termale git olmadı sonra yaparsın bende şifalı su termale gittim 2 saat içinde kaldım olmadı faydası aman dikkat et üşütme şifa olsun inşallah
inşallah canım valla tam 4 çift yelek üç kazak iki tayt giyiyo artı buna rağmen üşütürsem nedeiyim zor yürüyom bazenya biz yolava termallerine gitcez inşallah şifa olur

Ben de Bursa ya gitmiştim inşallah şifa olur Yalova yı da çok severim özellikle Esenköy Harika bi yer inşallah havasıyla şifa olur bebek için

Eki Görüntüle 1979153

Allah razı olsun canım ben adetim bittikden 1 hafta sonra 2 paket hazır sütü kaynattım kaynadıktan sonra bi deste maydonozu yıkayıp içine attım 5 dk beraber kaynattıysan sonra kovaya döküp üzerime buharın dışa kaçmaması için bişey aldım ara ara sıcak olduğu için kalkıp oturdum çünkü dayanamıyosun yakıyo ama gözle görülür şekilde iltahapın aktığını gördüm sonrasında üstümü sıkı giyindim çünkü kasklarım bi ağrı yaptı anlatamam çorabımı falan giydim baktım hala agrı var elektrikli battaniyeyi açıp öyle uyudum sansa o günde misafir geldi ilişki olmadı sonrası gün yine aksilik çıktı bi sonraki gün ilişki oldu ama o zaman zarfı içinde tıpkı adet olur gibi agrılarım oldu Onu da işte yumurtaların Çatlı'yo diye yorumladılar sonrasında eşimle tartıştık 1 hafta konuşmadık sonra çıktı memlekete gitti ni iş için yani 1 ay içerisinde 1 defa oldu oda rabbimin hikmeti tuttu inşallah sizede vesile olur hayırlısı ile olur
merhaba,

tebrik ederim öncelikle. ancak kafama takılan şey şu ki onca yıl nasıl aklınıza gelmedi ilk çocukta faydalı olan bir şey :( ben de hamile kalmaya çalışıyorum 3 aydır. bu yöntemi denemek istiyorum.

İnan gelmedi hani ben ondan olmamıştır die düşündüm kız kardeşimin söylemesi ile yaptım o hep ona bağlıyordu ama ben açıkçası maddi durumdan dolayı ilk 5 sene istemedim sonrasıda olmadı zaten bi düşüğüm oldu Ya rabbim şimdiye yazmış bişe bahane olcak işte

Back
X