• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler

Sende mi asilama yatıracaksın
Yok canım yaptırmicam bem.

Yumurtalarım kendiliğinden büyümüş allaha şükür çatlatma iğnesini ondan vurdurdum bu ay ümitliyim bakalım.Bu ay olmazsa farklı birşey denicek doktorum

Kızlar bişey sorcam ben ilk defa bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi vurundum gününde saatinde ilişki de oldu herşey tamam ama ben yumurta akı göremedim yumurtam çatlatmamış olabilir mi içime sinmedi hiç, salı adet günüm sabah test yaptım negatif.. sizce adet olursam yine klomene devam ediym mi yoksa aşılamaya mı geçmeliyim ? 15 aydır olmuyo bebeğimiz..

Yok canım yaptırmicam bem.

Yumurtalarım kendiliğinden büyümüş allaha şükür çatlatma iğnesini ondan vurdurdum bu ay ümitliyim bakalım.Bu ay olmazsa farklı birşey denicek doktorum
Inşallah bebişin olur ya hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah

Doktorun ne derse onu yap canım baxılarında klomen 1 .sinde tutnuyorsa 2.sinde tutuyor.

Ben 2 ay önce klomen kullanıp çatlatma iğnesi vurdurdum 1 ay durdum olmayınca bu ayda çatlatma iğnesi vurdurdum sadece.

Doktoruna kontrola git bakalım

Kızlar bişey sorcam ben ilk defa bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi vurundum gününde saatinde ilişki de oldu herşey tamam ama ben yumurta akı göremedim yumurtam çatlatmamış olabilir mi içime sinmedi hiç, salı adet günüm sabah test yaptım negatif.. sizce adet olursam yine klomene devam ediym mi yoksa aşılamaya mı geçmeliyim ? 15 aydır olmuyo bebeğimiz..

Bence aşılamaya geç 1 ay bile çok etkiliyor insanı

Doktorun ne derse onu yap canım baxılarında klomen 1 .sinde tutnuyorsa 2.sinde tutuyor.

Ben 2 ay önce klomen kullanıp çatlatma iğnesi vurdurdum 1 ay durdum olmayınca bu ayda çatlatma iğnesi vurdurdum sadece.

Doktoruna kontrola git bakalım

Adet olursa yine 3. Günü gidicem doktoruma canım 1. Klomen denemem içime sinmediği için 1 kez daha denemek istiyorum aşılamaya da olmazsa mayısda geçeriz.. teşekkürler cevabınız için Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
esra011 esra011

Adet olursa yine 3. Günü gidicem doktoruma canım 1. Klomen denemem içime sinmediği için 1 kez daha denemek istiyorum aşılamaya da olmazsa mayısda geçeriz.. teşekkürler cevabınız için Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
esra011 esra011
Amin canım inşallah bebisine kavuşursun kavuşuruz

En iyisini yaparsın canım inş bu ay hamiş olursunuz

esra011 esra011

tek bi günmü yaptın bu kürü.başka bi yerde adet bitiminden yumurtlama gününe kadar, her gün diye okumuştum

Bende klomen kullandım sonra çatlama iğnesi yaptım bu defa kist oluştu iğneden dolayı 1 ay Doğum kontrol hapı kullandım sonra tekrar klomen yaptık tutmadı aşılama yapan biri doktorun önerdiği seyler dışında bişey yapmasın bence ne kür ne ilac benim iltahabım olduğu için bide bi tüpüm tıkalı olduğu için yaptım yoksa yapmayın

Bende klomen kullandım sonra çatlama iğnesi yaptım bu defa kist oluştu iğneden dolayı 1 ay Doğum kontrol hapı kullandım sonra tekrar klomen yaptık tutmadı aşılama yapan biri doktorun önerdiği seyler dışında bişey yapmasın bence ne kür ne ilac benim iltahabım olduğu için bide bi tüpüm tıkalı olduğu için yaptım yoksa yapmayın

Ben yapmayı düşünüyordum ama şimdi kafam karıştı.. ben hsg çekindim herşey temiz çıktı, iltihap nedir bilmedim hiç.. ama ya iltihabım varsa nereden bilcem ki..

Selam kızlar ben 12 senelik evliyim ilk çocuğum evliliğimden yaklaşık 2 Sene sonra oldu bu zaman zarfında ilaçlar takipler kürler derken bi türlü sonuç alamadım milletin lafida cabası tabi neyse sonra kimin dediğini hatırlamıyorum biri süt ile maydonozu kaynatıp kovaya döküp iç çamaşırını çıkarıp üstüme battaniye gibi bişey alıp oturmamı istedi tabi o kadar çocuk özlemi yaşarken denememek elde değil neyse efendim denedim ve diğer aya ilk çocuğuma hamile kaldım elhamdulillah sonrasında aradan koca 10 sene geçti ve olmadı nasip diyelim tabi yine ovilasyon takipleri ilaçlar rahim filmi şunlar bunlar derken aklıma bu süt olayı geldi geçen ay denedim bu ay hamile kaldım ☺️bunu neden yazıyorum bi zararı dokunacağını sanmıyorum denemekse fayda var o yüzden bu postu açtım inşallah şifa olur isteyenlere suan hamileyim çok mutluyum rabbim bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın sağlıklı bi şekilde en kısa zamanda çocuğunuza kavuşmanız dileği ile
Allah razı olsun, bu ay olmazsa ben de denemeyi düşünüyorum :KK200: süt karışımı sıcakken mi içine oturuyoruz bi de ne kadar süre kaldın canım sen içinde ?

Allah razı olsun, bu ay olmazsa ben de denemeyi düşünüyorum :KK200: süt karışımı sıcakken mi içine oturuyoruz bi de ne kadar süre kaldın canım sen içinde ?
Icine değil de buharına oturmuş sanırm
Iltihap vs yoksa yapmayn demiş

Icine değil de buharına oturmuş sanırm
Iltihap vs yoksa yapmayn demiş
ya bendede iltap var bi tüpte kapalı bunu deniycem bu ay ama arkadaş degişik yazmış benim bildiğim üç gece ve 1litre süt 1 demey maydanoz kaynatılıyomuş şimdi nasıl yapsam acaba anlamadım

Back
X