• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yavv kusura bakma ben en son yazdıktan sonra biraz işim vardı işlerimi hallettim ...ben baktım kıss varya sen 4+4 günlük hamileymişsin valla bak öyle diyo sen bir test yapsana kesin vardır bişey hamilesin sen yaaaaaaa çok geçmiş günün kaç günde bir adet olursun sen onuda yaz bakalım

abbbbaauuuuvvvvvvvvvvvvv hamilemiyim bennn :CüvCüv: yok kıssssss benim hep gecikir 3- 4 - 5 -6 gün atar delikafadulden normal yani ne karnım ağrıyoooo ne başka birşiy sadece şişim birde memişlerde hiç ağrı sızı yokkk geçen ayda anlamamıştım hatta erken olmuştum bak şimdi öğleden sonra inip eczaneden test alıp yapsammı zawallı eczacı her seferinde acıyarak bakıyo bana bende benim değilll arkadaşa alıyorum utanıyorda diyorummmmm:roflol::roflol:

abbbbaauuuuvvvvvvvvvvvvv hamilemiyim bennn :CüvCüv: yok kıssssss benim hep gecikir 3- 4 - 5 -6 gün atar delikafadulden normal yani ne karnım ağrıyoooo ne başka birşiy sadece şişim birde memişlerde hiç ağrı sızı yokkk geçen ayda anlamamıştım hatta erken olmuştum bak şimdi öğleden sonra inip eczaneden test alıp yapsammı zawallı eczacı her seferinde acıyarak bakıyo bana bende benim değilll arkadaşa alıyorum utanıyorda diyorummmmm:roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: demek arkadaşa alıyom diyosun.Canım benim açıklama yapmana ne gerek varki.inşallah buay son defa alırsın bidaha almana gerek kalmaz.canım arkadaşım.

bencede hamilesin sen:1shok: lütfen yap şu testi valla ben senden daha çok heyecan yaptım delikafaduldenbaşka bir eczaneye git aynı yere gitme ayyyyyyyy inşallah kısssss :Saruboceq:şimdi parmaklarımlada saydım 11 nisandan bugüne kadar 33 gün oluyor allahım inşşşşşşşşşş durumuz hamile kalır bizde buralarda halaylar çekeriz başı yine ben çekerim ama :teytey: KEDERSİZ:teytey:ARNAVUTGÜZELİ:teytey:SELİMİNA:teytey:MEYRA:teytey:LASTSİBEL:teytey:EYLÜL:teytey:DİĞER ARKADAŞLAR:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kedersizim geçen ay 11 nisanda oldum ondan önce herhalde 14 marttı herhalde hatırlamıyorumki notum evde güzelim adet gününden itibaren ileri atıyor benim herhalde 34 günde bir oluyorum yada 33
ahhh ahhhhh gençken 28 günde bir günü gününe olurdum yaşlandım artık kafamçokkarıştı

şiiişşşşşttttttttt halayın sonunu bana bırakın bakiiimmmmmm:sm_cool:

tamam kızlar öğleden sonra sizin için yapcam ama şimdiden sölimmm negatif çıkcakkkk

:roflol: :roflol: :roflol: demek arkadaşa alıyom diyosun.Canım benim açıklama yapmana ne gerek varki.inşallah buay son defa alırsın bidaha almana gerek kalmaz.canım arkadaşım.

eczacı her seferinde bakıyoo bana yaa ne bilim bende kendimi kötü hissediyorum yok yumurtlama ilaçları yok çatlatma kaç senedir böyle buuu

kedersizim geçen ay 11 nisanda oldum ondan önce herhalde 14 marttı herhalde hatırlamıyorumki notum evde güzelim adet gününden itibaren ileri atıyor benim herhalde 34 günde bir oluyorum yada 33
ahhh ahhhhh gençken 28 günde bir günü gününe olurdum yaşlandım artık kafamçokkarıştı
yine parmaklarımla saydımkaydirigubbakcemile314 marttan 11 nisana kadarda 29 gün oluyor gayet düzenli geliyor adetin yerimsenibenmerakla bekliyecez seni hadi bakalım sositososito

hadi DURUALYAM sars su topigi...salla kendimize gelelim...cift cizginle..:1hug:

hadi inşallahhh durucum çok heyacan yaptım yaa..:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ay bende durucum inşallah hamişsindir ya merakla bekliyorum haberini

Sizleri kıramadım testi yaptım şimdi sonuç negatiffffffffffff:delphin:

ohoooo ben kahvaltıda siz maşallaah döktürmüşsünüüüüzz.anacım oku oku bitmediii çok güldüm sizeee..noldu yaz geldi paçalarımız tutuştu dimmiiiikafamçokkarıştı yerim sizin kilonuzuu.hem bak eşleriniz bana telefon açıyo teşekürlerini suyuyolar sizee kilo aldırdığım içiiinyerimseniben öyle seviyolarmış napiiim:sm_confused: kaydirigubbakcemile3 aslında polen işi tamamen bir yalan ben sizi hepinizii tombiş tombiş yapıcaaam:dance:..
evet iştah açıyo hemde felaket ama sadece polen değil aldığınız bütün vitaminler,ama napalım yaa bebiş için değer.zaten doğurunca onu peşinden çok koşucaz bide emzirme muhabbetii ohoo dal gibi oluruuuz..ben inanıyoruum benim KISÇELER ÇOK AZMİLİLEER VALLA ,BİZİ NELERİ AŞTIIK PEEEEH POLEN KAÇ YAZAR..
ay nasıl kıskandım nasıılll neler konuşmuşsunuuuzz.anacım ben zaten geç kalkıyorum sonra süslencem makyajsızz katiyeen çıkmam e oda yarım saat maşallaaa, o ara kociş 5 kere arıyo hadi hanııım acıktııım gel artıkıııınkafamçokkarıştı..her lokmamda aklımda siz oluyosunuuuz,ne konuşuyolardır aceba..iş kadınlarıı ne diye erkenden toplaşıyonuz küüü:dilcikar: niye beni beklemiyosunuuuz hııııh???:dilcikar:..ben şimdi tekim kimsecikler yoook:çok üzgünüm:..
duruuuuum test mi yaptın seeen,oy kurban oluruuum sen teste güvenme genedeee tut kendini bi kaç gün daha sabreet rabbim seniii şaşırtsıın sana süprizini göndersin inşallaaahh.farkındamısınııız artık kırmızılarda gelsee hiç üzülmüyoruuz,sizeee teşekürediyoruuum harikasınıız KUTLUYORUUM..bu moraleee biz bu yıl çatır çatır doğururuuuuuz:teytey:..kaç kişiye umut oldunuz..:1hug:sizi çok seviyorum herbiriniziii..bizi duyan gören bize katılıyooo rekor kırıcaaaz YOK BÖYLE BİR DAYANIŞMAAA.BU YIL BİZ ÖDÜL ALIRIIIZ HAA EDİTÖRÜM NE DERSİİN.EN ÇOK TIKLANAN KONU DİYEE:dance: :hooray: :hooray: :nazar:

BENİM AMELYATIM ERTELENDİ KIZLAR MERAK ETMEYİİİN..ADETİMİ BEKLİYORUM ondan sonra bittimi gidicekmişim kısmetsee..
sağlıcakla kalııın,yeğenlerimin güzeeeeel ŞİŞKOOOO anneleriiiii,sportik anneleriiii kaydirigubbakcemile2:asigim:

üzme kendini tatlım yaa:uhm:

üzmüyom artık seviyorum kırmızımı gelsin bir an önce hazırlıklara başliim kek börek dolma kaydirigubbakcemile3 ne o hep ağla hep ağla aaaaaaaaaaaaaaa fenalık geldi kaydirigubbakcemile2

SİLİK MİLİK TEMİ YOK İYİ BAK OFFF :çok üzgünüm:

walla canım bekledim tuvalette gelen sıra bekliyoo giden sıra bekliyoooo çıkmıyom kilitledim kendimi kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
silikte yokk abbaaauuuvvvv kısss yoksa test bozukmuuu kaydirigubbakcemile3 haaaaa bi de eczaneden alırken gene baktııı bu sefer bişi demediimmmm:teytey::dance:kaydirigubbakcemile3:roflol:

bosver DURULYAM cikmazsa cikmasin ne yapalim...artik alistik onceden negatif cikinca oturup agliyorduk...:) daha zamani varmis demekki...

ohoooo ben kahvaltıda siz maşallaah döktürmüşsünüüüüzz.anacım oku oku bitmediii çok güldüm sizeee..noldu yaz geldi paçalarımız tutuştu dimmiiiikafamçokkarıştı yerim sizin kilonuzuu.hem bak eşleriniz bana telefon açıyo teşekürlerini suyuyolar sizee kilo aldırdığım içiiinyerimseniben öyle seviyolarmış napiiim:sm_confused: kaydirigubbakcemile3 aslında polen işi tamamen bir yalan ben sizi hepinizii tombiş tombiş yapıcaaam:dance:..
evet iştah açıyo hemde felaket ama sadece polen değil aldığınız bütün vitaminler,ama napalım yaa bebiş için değer.zaten doğurunca onu peşinden çok koşucaz bide emzirme muhabbetii ohoo dal gibi oluruuuz..ben inanıyoruum benim KISÇELER ÇOK AZMİLİLEER VALLA ,BİZİ NELERİ AŞTIIK PEEEEH POLEN KAÇ YAZAR..
ay nasıl kıskandım nasıılll neler konuşmuşsunuuuzz.anacım ben zaten geç kalkıyorum sonra süslencem makyajsızz katiyeen çıkmam e oda yarım saat maşallaaa, o ara kociş 5 kere arıyo hadi hanııım acıktııım gel artıkıııınkafamçokkarıştı..her lokmamda aklımda siz oluyosunuuuz,ne konuşuyolardır aceba..iş kadınlarıı ne diye erkenden toplaşıyonuz küüü:dilcikar: niye beni beklemiyosunuuuz hııııh???:dilcikar:..ben şimdi tekim kimsecikler yoook:çok üzgünüm:..
duruuuuum test mi yaptın seeen,oy kurban oluruuum sen teste güvenme genedeee tut kendini bi kaç gün daha sabreet rabbim seniii şaşırtsıın sana süprizini göndersin inşallaaahh.farkındamısınııız artık kırmızılarda gelsee hiç üzülmüyoruuz,sizeee teşekürediyoruuum harikasınıız KUTLUYORUUM..bu moraleee biz bu yıl çatır çatır doğururuuuuuz:teytey:..kaç kişiye umut oldunuz..:1hug:sizi çok seviyorum herbiriniziii..bizi duyan gören bize katılıyooo rekor kırıcaaaz YOK BÖYLE BİR DAYANIŞMAAA.BU YIL BİZ ÖDÜL ALIRIIIZ HAA EDİTÖRÜM NE DERSİİN.EN ÇOK TIKLANAN KONU DİYEE:dance: :hooray: :hooray: :nazar:

BENİM AMELYATIM ERTELENDİ KIZLAR MERAK ETMEYİİİN..ADETİMİ BEKLİYORUM ondan sonra bittimi gidicekmişim kısmetsee..
sağlıcakla kalııın,yeğenlerimin güzeeeeel ŞİŞKOOOO anneleriiiii,sportik anneleriiii kaydirigubbakcemile2:asigim:
ooooooooo arnavut guzeli nerelerdesin sen yaaaaaaa bu saate kadar? uykucu seni sen boyle yatarsan ooo...gerci yat yat ameliyattan sonra bebis gelince bu gunlerini mumla ararsin bacimmmkaydirigubbakcemile4

kulakların çınladı dimiiikaydirigubbakcemile3 neler konuştuk neler ne şişkoluğumuz kaldı ne sporumuz ne de kırmızı kartkaydirigubbakcemile3

çatır çatır doğurcazzzz bencede şu yaz geçsin liste bilem yaparız hamile kalacakların listesi kaydirigubbakcemile3

bana bak arnavut!eğer bu polen yüzünden yarım dünya olursam gösteririm sana gününükaydirigubbakcemile3 zaten 2 gündür kaytarıyom unutuyom içmeyi..ama kocam içiyo pek beğenmiş enerji vermiş
kızlar,kaydirigubbakcemile5 bu benim pkoya da iyi gelcek,adetimi de düzenlicek dimiiiiiiiiiiii

Back
X