• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUUUNNNNN
DURUMM HAMıLEEEEEEEEEEEE

dr aradım cuma günü tekrar kan testi yaptrı değerşn yükselecekmi dedi

ala ala ben işden geldim bütün işlerimi bitirdim nerdeyse

Durucumdan hala haber yok

çatlatcak meraktan bizi

sevincini ailesiyle paylasiyordur belkide o yuzden gec kalmistir...sen nasilsin latsibelim tekrar dr gittinmi?dilerim hepimiz en kisa zamanda o listeye ismimizi aliriz..

253.09 değerimmmm galiba 2 yada 3 haftalık

ANAAAAAAAAAAAA KIS BEN ZATEN EMıNDıM SENıN HAMıŞ OLDUĞANA ALLAHIM SEN ÇOK BÜYÜKSÜN YARRABıM DURU ARKADAŞIMIZDA BUGÜNLERı GÖRDÜ ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SANA ÇOK ŞÜKÜR :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

oleyy oley oleyyyyyyyyyyyyyy

yuppppppppiiii

yaşasın be durumuz hamile

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

:içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

sevincini ailesiyle paylasiyordur belkide o yuzden gec kalmistir...sen nasilsin latsibelim tekrar dr gittinmi?dilerim hepimiz en kisa zamanda o listeye ismimizi aliriz..

evet haklıısın çıldırmıştır şimdi o

ben daha gitmedim canım

adetin 2.günü gel dedi ilaç kullanıyorum duphaston

ben didiydimmmmm hamilesin isteeeee. Allahim ne diyecegimi bilemiyorum, sanki ben hamileyim gibi sevindim yaaaaa. tebrik ederim canimmmmm. heyecandan uyuyamadim dün gece yaaaa. hayirli olsunnnnn

sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
:lepi:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Back
X