• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kıslarr bende geldim dışardaydım anca geldim. neler olmuş burda baya kalabalıklaşmışız kaydirigubbakcemile yeni liste valla herkese umut ve azim veriyo dilerim bu liste uzayıp gider . durucum canın bişiy istiyomu kaydirigubbakcemile3

canım hoşgeldin maşşallahhhh topiğimizeee:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
evet evet evet evet evetttt a.s teyze olmak istiyooommalkisalkisalkisalkisalkisalkis:ecrin_bebek::emir_bebek:

canım ben dün istettim kendime 19 adet + 4 gebelik testi + kargo onlardan 19 tl
uygun geldi 2 ay kullanırım.. sen şimdi pkolu olduğun bence sana daha çok gerekiyor.. normal şekilde adet görenlerin az çok belli oluyor.. sizin hiç belli olmuyor şimdi o yüzden imkanın varsa al derim.. tabiki sen daha iyisini bilirsin

fiyat çok uygunmuş ama nerden aldığnı özelde yazarmısın?
durucum seninkinin markası neydi?
bi de preseed ne?kaç sayfa önce sordum ama çeneleriniz durmuyo ki sayfalar uçuyoookaydirigubbakcemile4

bi de preseed ne?kaç sayfa önce sordum ama çeneleriniz durmuyo ki sayfalar uçuyoookaydirigubbakcemile4

canım özelin açık değil.. gitti gidiyordan aldım inşallah yasak değil..preseedte 6 kullanımlık oda 50 tl ama onu ben almadım..

Bende nerden aldığınızı merak ediyom bana da söleyinnn kaydirigubbakcemile2 ve kedersizin de sorduğu gibi tek kullanımlık mı bu test

Yaw çok yavaş sonradan görüyom yazdıklarınızı pardonn

benimkide tek kullanımlık.. ama promosyon yapmışlardı.. yani 19 adet + 4 tanede gebelik testi ve kargo hepsi 19 tl di.. bende şaşırdım

esracım benim buldugumda 16 adet diyo acaba ben yanlış yeremi bakıyom özelime linkini yazarmısın

sibelcim baktımda onu kaldırmışlar.. acaba belli bir süremi var.. şimdide onun 16 adet + 4 gebelik testi+kargo olanı var..

canım benimkinin markasını hatırlamıyorum labaratuvar tüplerine benzer bir plastik tüp içinde test vardıı ....

preseed 'in internet sayfasına gir canım belki buraya kopyalamak yasak olabilir

ama kısaca kişisel nemlendirici spermlerin yumurtaya ulaşmasını sağlıyor ve en önemlisi spermleri öldürmüyor

canım benimkinin markasını hatırlamıyorum labaratuvar tüplerine benzer bir plastik tüp içinde test vardıı ....

preseed 'in internet sayfasına gir canım belki buraya kopyalamak yasak olabilir

ama kısaca kişisel nemlendirici spermlerin yumurtaya ulaşmasını sağlıyor ve en önemlisi spermleri öldürmüyor

kişisel nemlendirici derken ,biz mi kullanıyoruz?koca mı?

ben kullanmadım canım ama arkadaşlar yazışırlarken okuyordum ya az çok bilgi edindim.. sanırım tüp şeklindeymiş oraya sıkıyormuşsun daha sonra .....:utangac: :utangac: :utangac: bir çeşit kayganlaştırıcı.. yani spermlerin daha hızlı bir şekilde yumurtalıklara gitmesini sağlıyor.. ilişkiden hemen önce kullanacan :jeyyar:

Back
X