• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım hoşgeldin sefalar getirdin ne güzel seni böyle pozitif görmek ben inanıyorum ve hep dua ediyorum allah hepinize hayırlı YAVRULAR nasip etsin inşallah

HOŞBULDUUUUK:1hug: yaa ayağım uğurlu geldi geneee gördünmüüü:teytey:ay nasıl mutlu olduuuuuuum anlatamaaam:dance: çok şükür rabbimeee :Saruboceq: allah hepimizee nasib etsiiiin.
yaz geldii herkez coştuuuuhihoyyytkızlar yarın görüncee çok sevinecekleeer..:dance:

canıııımın içiii o güzel temenilerin içiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallaaah sağol allah razı olsuun duanı eksik etmeeee..sağool:1hug::içelim:

canım herşey yolunda bende tatile gittim rahatlamış olarak geldim hiç bebek meselesini kafama takmıyorum sitresten uzaklaşmaya başladım bizim için en hayırlısı dimi canım ben anlamadım histeroskopi den çocuk olmasınımı engelliyor o dediğinizkafamçokkarıştı[/QUOTE]

iyi yapmışsııın canım beniiim.biliyosun herşey sende bitiyooo,biz bunu başaramıyoruuz.inşallah sendee başarabilmişsindiiir..çoğu öyle hamile kaldıı vallaaa.. süppeerrr yaniii en kısa zamandaa 14. müüz geliyooooo anne adayıı:)):teytey:
evet tatlııım histereskopi engel oluyoo.Histereskopi inşallah gerek duyulamz ama oda rahim filmi kadar teşizi çok doğru ve aslında herkezin yapması gerekeni bir küçük amelyat.kamerayla rahmin içine bakılıyoo,yapışıklık varsa eğer temizleniyoo.ayrıca rahim bozukluklarını düzeltiyoo..benim rahmimde çok az bi şekilde yamukluk var belkidee odur sebep.bilmiyoruzkii :sm_confused:onuda deneyelim düzelteliim,hayırlısı allahtan gelsiiinn:Saruboceq:

Allah allah histeroskopi da ne ki hiç duymadım...[/QUOTE]

inşallah ne olduğunu hiç öğrnmeden hamile kalırsııın,bende hep araştırdıım ne araştırdıysam başıma geldii:1no2:

canımmmm bizde seni çok özledik.. senin yine teyze olasın geldiyse kesin bugünlerde topic yine çarkalanır.. hafta sonları pek yoğun olmuyor burası kimsecikler girmiyo.. pazartesi herkes burda olur artık...kaydirigubbakcemile4

esraaaaaaam teyze olsam geldi ya hani geçeeen OLDUUUM GENE OLDUUUUUUUUM ŞÜKÜRLER OLSUUUUUUUUUNNhihoyyyt sositososito sositososito sositososito:nazar:

Kızlar selam
Arnavut güzeli ben bu ay adaçayı yağını uyguladım bide polen bal çörek otu yedim sabahları
Veee sonuç su an hamileyim hemde tek tüple...
Zamanımı geldi, senin adaçayı yağınmı işe yaradı bilmem ama senden Allah razı olsun demek istedim
Çok teşekkür ederim.
Bi kaç güne bi topic açıp ordan duyurucaktım ama dayanamadım
Şeniz Şeniz

tebrik ederim canimm cok sevindim. bu topik ne zaman durgunlassa hamile cikio. arnavutumun ayagida ugurlu geldi. insallah kendisinde tadar bu duyguyu, bu kadar kisiye vesile olduktan sonra. alkisalkisalkis

arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK..................... :CüvCüv:

2-Ebrum.................... :CüvCüv:

3-Roka....................... :CüvCüv:

4-arzu38.................... :CüvCüv:

5-Zeynomh................ :CüvCüv:

6-asu1984................. :CüvCüv:

7-destna.................... :CüvCüv:

8-sevdiceğim............. :CüvCüv:

9-Cemre822.............. :CüvCüv:

10-nehir67................ :CüvCüv:

11-papatyaaa........... :CüvCüv:

12-nefican..................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz............:CüvCüv:

15-cosmopoli..............:CüvCüv:

yeni listemiz hayirli olsun, sira bize de gelmis olsun, hepimizin ismi burda olsun insallahhhhh aminnnn

Kızlar selam
Arnavut güzeli ben bu ay adaçayı yağını uyguladım bide polen bal çörek otu yedim sabahları
Zamanımı geldi, senin adaçayı yağınmı işe yaradı bilmem ama senden Allah razı olsun demek istedim
Çok teşekkür ederim.
Şeniz Şeniz

çok tebrik ederim darısı hamile kalmak isteyen herkesin başına işallah..

[COLOR="Magenta"]Allah allah histeroskopi da ne ki hiç duymadım...[/QUOTE]

inşallah ne olduğunu hiç öğrnmeden hamile kalırsııın,bende hep araştırdıım ne araştırdıysam başıma geldii:1no2:[/QUOTE]
[/COLOR]

ben sorup merak etmemiş olayım sende araştırmadın başına gelmemiş olsun farzet ki...

esraaaaaaam teyze olsam geldi ya hani geçeeen OLDUUUM GENE OLDUUUUUUUUM ŞÜKÜRLER OLSUUUUUUUUUNNhihoyyyt sositososito sositososito sositososito:nazar:

canım benimm hoşgeldin sefalar getirdin...a.s. tatilinde güzel geçmişş yarında hayırlısıyla ameliyatını olucaksın..:nazar::nazar::nazar: Rabbim yüzünü güldürsün inşallah tedavin güzel sonuçlarla son bulur inşallahhh...:Saruboceq::Saruboceq: Bak ben demiştim teyze olasın gelmişse kesin hamile çıkacak.. ÇIKTI..:dance::dance::dance: allaha şükürler olsunki bu ay içinde 2 hamilemiz çıktı:teytey: :teytey: :teytey: rabbim bizlerede böyle müjdeli haber vermeyi nasip etsin..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

:teytey: canlarııııım geldim geldiiiiiim şüküüür kavuşturanaaa:teytey:nasılsınııııız??çok özlediim siziiii.:asigim::1hug:Umarım herşey yolundadııırrr.
ben bugün saat 8 de vardım yolculuk ve tatiliiim harikaydııııııııııı süperdiiii:dance: allah kocamdan razı olsuuun beni gönderip sevaba girdiği içiiinŞeniz..1 yıllık şarzımı depoladım geldiiim vallaaa:)bana çok iyi geldiii:sm_cool: kaydirigubbakcemile2..
Amelyatım malesef gene ertelendii.keşke biran önce olsamda çıksa aradana.s..
Gene sizlerleyiiim:teytey: aklım hep sizdeydii.safranboluda yaşayan ve topiği takip eden çok hoş bir bayanla karşılaştım ..allah onunda yüzünü güldürsüüünn:Saruboceq:çok mutlu oldum keşke herbirinizle fırsatım olsaa da görüşebilseeekkaydirigubbakcemile5

topiğimizin enerji bakanı gelmiiiiiişşşşşş hoşgeldiiiiinnn aşkıııııııııııııııımmmmm :teytey::teytey::teytey::dance::dance::sm_cool::sm_cool:sositosositosositososito hihoyyyt nasılsın tatlıımm ŞenizŞeniz özledik wallaaaa Şeniz tatil iyi gelmiş çok sevindim canım kaydirigubbakcemile4 ameliyatın ertelenmiş her şeyde bir hayır vardır canııım aayyyyyyyyyy özlemişim wallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaŞeniza.s.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::enbuyukkk::enbuyukkk:

Kızlar selam
Çok teşekkür ederim.
Şeniz Şeniz

tebrikler canım.. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin..:1hug:

Kızlar selam
Çok teşekkür ederim.
Şeniz Şeniz

tebrik ederriiiimmmmmm :teytey: :teytey: allah analı babalı büyütsün kucağına almayıda nasip etsiinn:teytey::teytey::emir_bebek::ecrin_bebek:alkisalkisalkis:CüvCüv:a.s.a.s.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK..................... :CüvCüv:

2-Ebrum.................... :CüvCüv:

3-Roka....................... :CüvCüv:

4-arzu38.................... :CüvCüv:

5-Zeynomh................ :CüvCüv:

6-asu1984................. :CüvCüv:

7-destna.................... :CüvCüv:

8-sevdiceğim............. :CüvCüv:

9-Cemre822.............. :CüvCüv:

10-nehir67................ :CüvCüv:

11-papatyaaa........... :CüvCüv:

12-nefican..................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz............:CüvCüv:

15-cosmopoli..............:CüvCüv:

meyraaaaaammmmm ellerine sağlık listemizi yapmışsın :teytey::teytey::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

herkese günaydın...a.s. a.s. a.s. a.s. gününüz aydın olsun...hihoyyyt hihoyyyt canım arkadaşlarım benim Şeniz

herkese günaydın...a.s. a.s. a.s. a.s. gününüz aydın olsun...hihoyyyt hihoyyyt canım arkadaşlarım benim Şeniz

günaydın esraammmm Şeniz poleni yiyosun dimii bugünden itibaren incir yemeyi unutma sakıııınnnn sositososito

günaydın esraammmm Şeniz poleni yiyosun dimii bugünden itibaren incir yemeyi unutma sakıııınnnn sositososito

polen+bal+tarçın+çörekotu yiyorum.. bugün hastalığımın 3. günü.. incire 3. günden itibarenmi başladın birtanesi..

Kızlar selam
Çok teşekkür ederim.
Şeniz Şeniz

:teytey: :teytey: :teytey: Tebrikler canım allah sağlıcaklı bi şekilde kucağınada almayı nasip ede inşallah :teytey: :teytey: :teytey:
Darısı bizlerin başına

Esra --- Duru ve diğer ismini sayamadığım arkadaşlar herkese günaydınnnnnnnnnnnnn
nasılsınız bakalım ...

polen+bal+tarçın+çörekotu yiyorum.. bugün hastalığımın 3. günü.. incire 3. günden itibarenmi başladın birtanesi..

evet esramm ilaç gibi düşün yumurtaları büyütsün incirin üstündeki beyazlığı yıka sakın arkasından su içme ishal olursun canım hayırlı haber gelcek inşallaaaaaaaaaaaahhhhalkisalkisalkis

Esra --- Duru ve diğer ismini sayamadığım arkadaşlar herkese günaydınnnnnnnnnnnnn
nasılsınız bakalım ...

sibeliiiimmm aşkııımmmm günaydın canııımmmmm kontrole ne zaman gideceksin inşallah iyi haberler gelcek walla ben çoookk ümitliyim alkisalkisalkis

:teytey: canlarııııım geldim geldiiiiiim şüküüür kavuşturanaaa:teytey:nasılsınııııız??çok özlediim siziiii.:asigim::1hug:Umarım herşey yolundadııırrr.
ben bugün saat 8 de vardım yolculuk ve tatiliiim harikaydııııııııııı süperdiiii:dance: allah kocamdan razı olsuuun beni gönderip sevaba girdiği içiiinŞeniz..1 yıllık şarzımı depoladım geldiiim vallaaa:)bana çok iyi geldiii:sm_cool: kaydirigubbakcemile2..
Amelyatım malesef gene ertelendii.keşke biran önce olsamda çıksa aradana.s..
Gene sizlerleyiiim:teytey: aklım hep sizdeydii.safranboluda yaşayan ve topiği takip eden çok hoş bir bayanla karşılaştım ..allah onunda yüzünü güldürsüüünn:Saruboceq:çok mutlu oldum keşke herbirinizle fırsatım olsaa da görüşebilseeekkaydirigubbakcemile5

selam hoşgeldin topiğe sensiz olmuyodu :)
teşekkür ederim sende çok cana yakın ve sevimlisin bana güvenip geldiğin için teşekkür ederim yine beklerim ve inş.kucağın dolu gelirsin:Saruboceq::CüvCüv: :ecrin_bebek: ameliyatında inş. iyi geçer sonucunu en kısa zamanda alırsın canım seni tanıdığıma :1hug:memnun oldum

Back
X