• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım arkadaşlarım.. ben kısa bir müddet sizlere veda edeceğim.. durucum inşallah kesen büyümüştür.. kedersizim, sibelim. arzum, meyram, sevimsu, arnavutgüzeli, susuz yaz, denizsizada, sevdanehri hakkınız helal edin.. kaç aydır beraberiz sonuçta.. en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle..
durum dediklerini harfiyen uygulayacam inşallah dönüşüm hem sizin için hemde benim için muhteşem olur.. kendinize iyi bakın..
a.s. a.s. a.s.

canım arkadaşlarım.. ben kısa bir müddet sizlere veda edeceğim.. durucum inşallah kesen büyümüştür.. kedersizim, sibelim. arzum, meyram, sevimsu, arnavutgüzeli, susuz yaz, denizsizada, sevdanehri hakkınız helal edin.. kaç aydır beraberiz sonuçta.. en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle..
durum dediklerini harfiyen uygulayacam inşallah dönüşüm hem sizin için hemde benim için muhteşem olur.. kendinize iyi bakın..
a.s. a.s. a.s.

esrammm neden veda eder gibi konuşuyorsunn nereye gidiyorsunnnnnnn :1shok::1shok:

kedersiziiimmmm canım tekrar geçmiş olsun iyisindir umarım ayaklarını üşütme bebeğim öpüyorum seni ŞenizŞeniz

sevdanehriiim ve esraaamm canlarım gayet güzel a.s allahım beni size karşı utandırmasın :Saruboceq::Saruboceq: buhardan sonra adaçayıyağı(acıelmayağı) vajinaya koymayı unutmayınn a.s
abbaauuuuuuwwwww arnavutum bu senin konunduuuuu delikafadulden kusura bakma sen yokken anlatmaya çalışıyorum yanlışım olursa bilen arkadaşlar düzeltsin lütfeeennnnn :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

günaydınn herkese... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Esram, durum ,kedersizim GÜnaydınnn Hayırlı cumalar
hepimiz burdayız yine ne güzel tabii bizim mesai erken başlıyo.sabah sabah sizi burda görmek çok güzel be ya
hepinize günaydınlar olsuna.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

drucum saol canım benim bugün adet sancılarım başladı ya off bilmiyorum her ay umutlanıp tekrar hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum ,:1no2:2_3 gündür göğüslerim şişti uçları ağrıyordu kasık ağrımda olunca biraz umutlanmıştım ama yine bişey yok biliyorum:delphin:

a.s. a.s. a.s.

hakkaten nereye gidiyorsun böyle veda eder gibi :sm_confused:

kızlar dün akşam gittim acile dedim adetim gecikmişti birde merdivenden düştüm dedim kan tahlili yaptırmak istiyorum gebelik için dedim dr ye.dr gitti acilde işlem yapnlara sordu geldi yok dedi kan da gebeliğe bakamayız diğer kan tahlillerine bakabilir dedi.bende diğerlerine bakıyonuzda buna niye bakmıyosunuz dedim bende merdivenden düştüm ya bişe olduysa dedim çatlak dr bana dediki çok acil olursa ancak öle bakarız bu acil bir olay değil yarın sabah gel hastanede yaptır dedi.ayy nasil sinir oldum.hee bide idrarda bakabilir dedi ama ondada daha belli olmaz tmm olsun sen yap dedim yok daha belli olmaz dedi.eşimde zaten devlet hastenesini sevmiyorum ben sana demedimdi gelmeyelim buraya gidelim özele diye dedi.Nese kızlar özele gidecez bakalım eşimin işi olmadiği zman.

canım hiç olmazsa gebelik testi alsaydın hazır çıkmışken neyse bir an önce bi sağlık ocağına falan git bari yaptır haber bekliyos canımkaydirigubbakcemile5

a.s. a.s. a.s.

esramm ne oldu ki bir anda böyle gidiyosun meraklandırdın şimdi bizi önemli bişey yok dimi kafamçokkarıştı

a.s. a.s. a.s.

nereye gidiyon esramm

kızlar dün akşam gittim acile dedim adetim gecikmişti birde merdivenden düştüm dedim kan tahlili yaptırmak istiyorum gebelik için dedim dr ye.dr gitti acilde işlem yapnlara sordu geldi yok dedi kan da gebeliğe bakamayız diğer kan tahlillerine bakabilir dedi.bende diğerlerine bakıyonuzda buna niye bakmıyosunuz dedim bende merdivenden düştüm ya bişe olduysa dedim çatlak dr bana dediki çok acil olursa ancak öle bakarız bu acil bir olay değil yarın sabah gel hastanede yaptır dedi.ayy nasil sinir oldum.hee bide idrarda bakabilir dedi ama ondada daha belli olmaz tmm olsun sen yap dedim yok daha belli olmaz dedi.eşimde zaten devlet hastenesini sevmiyorum ben sana demedimdi gelmeyelim buraya gidelim özele diye dedi.Nese kızlar özele gidecez bakalım eşimin işi olmadiği zman.
allah allah manyakmı bu dr bakması gerkeiyordu neyse özele git bakalım inşallah hamilesin canım :CüvCüv:

canlarım merak etmeyin... kısa bir veda bu en geç 15 güne kadar tekrar aranıza katılacam.. taşınma olayı var bu dönemde sizlerle olamayacağım.. ama işlerimi yoluna koyunca soluğu sizin yanınızda alacam.. beklenmeyen bir durumdu.. bugün belli oldu.. en yakın zamanda tekrar aranıza jet hızıyla döneceğim.. unutmayın beni tamammmı.. hepinizi öpüyorum.. sizleri çok özleyeceğim..

canlarım merak etmeyin... kısa bir veda bu en geç 15 güne kadar tekrar aranıza katılacam.. taşınma olayı var bu dönemde sizlerle olamayacağım.. ama işlerimi yoluna koyunca soluğu sizin yanınızda alacam.. beklenmeyen bir durumdu.. bugün belli oldu.. en yakın zamanda tekrar aranıza jet hızıyla döneceğim.. unutmayın beni tamammmı.. hepinizi öpüyorum.. sizleri çok özleyeceğim..

hmm kolay gelsin o zman sana canım benim.unutmayız cnm sende bizleri unutma.kib bende öptüm.

ah ah bu devlet hastaneleri böle aynı şeyi bende yaşadım apandistim tutdum rötgen çekeceklerdi ben günüm geçti 3 gün dedim hamile olabilirim dedim.Acilliktim yani agrıdan duramıyordum bana bile kandan tahlil yapmadılar dogumhaneye gönderdiler. Dr elle muayene etti..

esracım sana kolay gelsin canım kendine dikkat et agır şeyler kaldırma. seni beklicez çabuk gel.öptm

ozaman sana kolay gelsin canım :kahve: özletme fazla kendini ama, kendine iyi bak arkadaşım Şenizgörüşmek üzerekaydirigubbakcemile5

evet sibelim bende senin gibiyim galibaa öyle bi yazmışkii gözlerim dolu dolu olduu bide hamileyim diye yazarsa herhalde o anda beni kimse durduramazz senağlamasenağlama

evet arzucum bi hamileyim derse KK da düğün bayram yaparız artık allahım biran önce göster bu günleri bize.Meyramın dediği gibi Arnavutumu 2+1 yap ne olur:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: kendimden önce onun hamile kalmasını istiyorum .çünkü çok emek verdi bu yolda ben daha bekleyebilirim

arkadaşlar ben birazdan pazara çıkacam döndüğümde güzel haberler duymak istiyorum denizsizada için halaylar çekecez bugün inşallah

a.s. a.s. a.s.

canıımmm esrammm çok bekletme bizi bak tamammı belki bu arada bebişinde tutunur sana müjdeli haberler verirsin bize canım kendine iyi bak biz burdayız öpüyorum seniiiiii Şeniza.s.

canııııım ah bu devlet hastaneleriiii :oklava::oklava::oklava: adamı çıldırtırrr canım özelde yaptır bakalım ne çıkacak bizede bilgi ver olurmu Şeniza.s.

hepinize günaydınlar olsuna.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

drucum saol canım benim bugün adet sancılarım başladı ya off bilmiyorum her ay umutlanıp tekrar hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum ,:1no2:2_3 gündür göğüslerim şişti uçları ağrıyordu kasık ağrımda olunca biraz umutlanmıştım ama yine bişey yok biliyorum:delphin:

kedersizimm eğer karnın çok ağrıyorsa ayağını sıcak suda beklett ve kurula ıslak kalmasın yada ayağına sıcak su torbası koy iyi gelir canım
sakın karnına koyma ama zararlı

biraz bekle bakalım belli olmaz umutları tüketmek yok yüce rabbim zamanını biliyor :Saruboceq:

evet arzucum bi hamileyim derse KK da düğün bayram yaparız artık allahım biran önce göster bu günleri bize.Meyramın dediği gibi Arnavutumu 2+1 yap ne olur:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: kendimden önce onun hamile kalmasını istiyorum .çünkü çok emek verdi bu yolda ben daha bekleyebilirim

ben canı gönülden inanıyorumm o günler çok yakındaaaa hemde çokkkkk düğün bayram yapıcaz inşallahhh :Saruboceq::Saruboceq:

ben canı gönülden inanıyorumm o günler çok yakındaaaa hemde çokkkkk düğün bayram yapıcaz inşallahhh :Saruboceq::Saruboceq:

inşallahhhh halayın başı ben olcam bu sefer :teytey::sm_cool::dance:hihoyyytsositososito

Back
X