Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
]

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 abuuuu kız çatladım haa gülmekteeen,koptum resmeen..kızz sanki gerçekten görmüşsüün benide tarif ediyosuun.saçlarıııım popoma kadar doğruu bidee denize giremedim kaldımmı bembeyaaaazz:çok üzgünüm: ruslara benzediim eyceeebenneyaptımki.. hayır olsuun tatlım beniiim .. beni bugün güldürdün yaa allahta seni güldürsüüüünn...beni çıplak görmüşsüün yaa diğer günler ne vaziyette görücen çok merak ediyoruuum.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ..demek beni düşündüün öyle haaaa:jeyyar: abuu bu sevgimiiz kötüye doğru gidiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 [/QUOTE]

DAHA YAZ YENı BAŞLADI MERAK ETME GıRERSıN DENıZE O BEMBEYAZ POPONDA Bı GÜZEL BRONZLAŞIRR kaydirigubbakcemile3
GÜZELıM AĞZINI HAYRI AÇ NEDEN SEVGıMıZ KÖTÜYE GıTSıNKı :sm_confused:ANLAŞILAN SEN ÜYELıĞıNı KENDı ıSTEĞı ıLE APTAL ETTıREN ARKADAŞIN ÇOK ETKıSıNDE KALMIŞSIN yerimsenibenHERKES BıR DEĞıL BUNU UNUTMA/FONT]

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)

şakkıdı şakkıdı şakkıdı şakkıdı şakkıdı şakkıdı şakkıdı şakkıdı şakkıdı

naberr bacılarrr nasılsınızzzz bugün sibelciminn sesi hiç çıkmadıı yoğunmudurr nerelerdee acepp CADIARZU CADIARZU CADIARZU

abuuuu kııııız kapancak konumuuuuz kaydirigubbakcemile3...

kız popom değiil benim vucud önemliiiiikaydirigubbakcemile3..
kız sevgimiiiz kötüye gidiyo dememin sebebiiiiiii hani yokmu kız kızı seviyo diyeee.rüyalar falaaankaydirigubbakcemile3 onu kastetim..
yok kıııız nee etkileniceeeem unuttum bilee.eşim bile sormayı başladı gerçii seliminaya noldu hala haber yokmu diyeeee...ammaaaaan üüf kapatalım artııık benim birsürü konsantre olmam gereken daha değerliiiii dostlarım vaar..:1hug: :enbuyukkk:

kujuuuum senden nabeer asııııl??varmı bir gelişmeee:dance: herhangi bir belirti falaan..yaw insan bir test bulunduruuur çekmecesindee.yerimseniben
sibelim şu an eşiyle yemeğini yemiştiiiiir çerez çıtlıyolardııır bide çay koymuştuuur yanınaa.olmadııı gezmeye gitmiştiiir.çünkü msn side kapalııı..
..

misairlerimiiiz alınıcaaaaak..:1rolleyes:

meyraaaam canım beniim nerdesiiin seeen hııı bakiiim??hadi yaaz baaak görüyorum aşağda seniii.kesin konuları okuyosundur tek tek çok yazdık dünle bugüüün.nelerrr kaçırdıın gördünmüüüü.sırtımızdaaaan hançer yeseydik daha iyimiiiişş...

[/.sırtımızdaaaan hançer yeseydik daha iyimiiiişş. ay senin bulafların öldürüyor beni:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: FONT]

kız kızı seviyo hıımmm nedemek istiyon kıss :roflol::roflol:

ay canim evet. okudum yaa shok oldum. hayirlisi olsun. herkesin bir gerekcesi vardir... neyse bosver onu senin avatarin hayirli olsun esassss yerim seniiii. ne güzel hopluosun öyle, cok ziplama bebegini düsürme sakin

anlatmadan gecemiycem, bugün kk dan bir hanimla tanistim. oturup kahve ictik birlikte. cok hos bir bayan. dernegimize gelecek. orda da görüscez nasipse.

preseed kullanalardan bir bayan daha hamis kizlar. badem adi. ikizlerini kaybetmis, simdi yeniden hamileeee. cok umutlandim ben:)

kız kızı seviyo hıımmm nedemek istiyon kıss :roflol::roflol:

nappim anacım allahtan kitap okuyorumdaaa ordan aklımda kalıyoo yoksa ben çat pat türkçemlee hayattaa böyle şeyler yazamazdııım..ama siz sağoluun bir açıldım bir açıldııım..işte bu sözleri SÖYLETENLEEEER UTANSIIIIN:1rolleyes:..

İŞTE O AKLINA GELENİ DEMEK İSTİYOOOM..ABUU BİR ŞAKKA YAPTIK KIIZ KAKAYA ÇEVİRMEEEkaydirigubbakcemile3 tamam tamam yok bişeey biz kardeşiiiiiiiz ..kaydirigubbakcemile5

preseed kullanalardan bir bayan daha hamis kizlar. badem adi. ikizlerini kaybetmis, simdi yeniden hamileeee. cok umutlandim ben:)

canım bende şuanda kibele ile irtibata geçtim preseed konusunda sipariş verecez bende çok umutlandım bakalım artık hayırlısı gerçi ben alsam bile buzdolabında saklanacak onlar çünkü memlekete gidiyorum 1_5 ay falan memlektimde olacam dönüşte artk kullanırım

kızlar şimdi aileme haber verecem biraz gec gelebilirim.işte süpriz hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

annaammmmm bir bakayım size dedimmmm

denizsizadaaaaa süper yaaaaaaaaa tebrik ederiiiimmmmmmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

yaa gördün dimiiii..NEYYSSEEEEEE...saygı duymak gerek..
aa çok teşekür ederiiim eveeet durumdan ben istedim avatarınııı,onun bebeişiii uğurlu geldi 5 yıl sonraa banada uğur getirsin diyee aldım ve iki ay değiştirmiycem kesinlikleee..haberide size öyle vericeem ellerimde pom pon inşallaah nasibse kısmetsee.bu 2-3 ay içinde hamile kaldım kaldıım kalamazsaaaam doğruu tüpçüyeeeeee.ama tüpçüye gidiceğimi pek zannetmiyorumyaa hadi hayırlısıı.ben kalimdeee sıradakine bu avatarı vericeeem ve topiğimizin uğurlu avatarı olucaaak..

vaaay vallamıııı ne güzeeel,çok sevindim senin adınaaa,ne güzel yeni yeni dostluklaar..canım beniim allah hayırlı insanlarla tanışmanı nasib etsiiiin..:1hug:a.s..

ayyy yasasinnnn bir hamis daha varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:teytey:

kızlar şimdi aileme haber verecem biraz gec gelebilirim.işte süpriz hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

neeeeeeeeeee ciddimisiiiiiinn aboooooooooooow süpppper bir haber buuuuuuuuuu ..vay beeee nasıl moral oldu anlatamaaam TEBRİKLEEER TEBRİKLEEEEER:teytey: ÇOK SEVİNDİİİİİİİİM ÇOOOKhihoyyyt zemuszemus sositososito hihoyyyt zemuszemus sositososito..HADİ ALLAH TAMAMINI ERDİRSİİİİİİN. git sen şimdi müjdeni ver ama gelir gelmez bütüün detayları anlaaat okmuuuu gülüüm dikkatli ol seeen..:1hug:

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

hihoyyythihoyyyt alllaahhhhhhh zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemussositosositosositosositosositososito:sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::hooray::hooray:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: canım çok çok tebrik ederimmmmm mutluluğun daim olsun bebeğine sağ salim kavuş inşallahh :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

denizsizadam allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsiiinnnnnnnnnnnn
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ohhh yandannnn ohhhhhh bu taraftaannnnn ohhhhhhhhh pozitif topiğiğimize :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…