K
KEDERSİZ
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #4.081
]
DAHA YAZ YENİ BAŞLADI MERAK ETME GİRERSİN DENİZE O BEMBEYAZ POPONDA Bİ GÜZEL BRONZLAŞIRR kaydirigubbakcemile3
GÜZELİM AĞZINI HAYRI AÇ NEDEN SEVGİMİZ KÖTÜYE GİTSİNKİ :sm_confused:ANLAŞILAN SEN ÜYELİĞİNİ KENDİ İSTEĞİ İLE APTAL ETTİREN ARKADAŞIN ÇOK ETKİSİNDE KALMIŞSIN yerimsenibenHERKES BİR DEĞİL BUNU UNUTMA/FONT][/SIZE][/COLOR]
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
şakkıdı şakkıdı şakkıdı şakkıdı şakkıdı şakkıdı şakkıdı şakkıdı şakkıdı
naberr bacılarrr nasılsınızzzz bugün sibelciminn sesi hiç çıkmadıı yoğunmudurr nerelerdee acepp CADIARZU CADIARZU CADIARZU
meyraaaam canım beniim nerdesiiin seeen hııı bakiiim??hadi yaaz baaak görüyorum aşağda seniii.kesin konuları okuyosundur tek tek çok yazdık dünle bugüüün.nelerrr kaçırdıın gördünmüüüü.sırtımızdaaaan hançer yeseydik daha iyimiiiişş...
abuuuu kııııız kapancak konumuuuuz kaydirigubbakcemile3...
kız popom değiil benim vucud önemliiiiikaydirigubbakcemile3..
kız sevgimiiiz kötüye gidiyo dememin sebebiiiiiiihani yokmu kız kızı seviyo diyeee.rüyalar falaaankaydirigubbakcemile3 onu kastetim..
yok kıııız nee etkileniceeeem unuttum bilee.eşim bile sormayı başladı gerçii seliminaya noldu hala haber yokmu diyeeee...ammaaaaan üüf kapatalım artııık benim birsürü konsantre olmam gereken daha değerliiiii dostlarım vaar..:1hug::enbuyukkk:
meyraaaam canım beniim nerdesiiin seeen hııı bakiiim??hadi yaaz baaak görüyorum aşağda seniii.kesin konuları okuyosundur tek tek çok yazdık dünle bugüüün.nelerrr kaçırdıın gördünmüüüü.sırtımızdaaaan hançer yeseydik daha iyimiiiişş...
[/.sırtımızdaaaan hançer yeseydik daha iyimiiiişş. ay senin bulafların öldürüyor beni:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: FONT]
kız kızı seviyo hıımmm nedemek istiyon kıss :roflol::roflol:
preseed kullanalardan bir bayan daha hamis kizlar. badem adi. ikizlerini kaybetmis, simdi yeniden hamileeee. cok umutlandim ben:)
ay canim evet. okudum yaa shok oldum. hayirlisi olsun. herkesin bir gerekcesi vardir... neyse bosver onu senin avatarin hayirli olsun esassss yerim seniiii. ne güzel hopluosun öyle, cok ziplama bebegini düsürme sakin
anlatmadan gecemiycem, bugün kk dan bir hanimla tanistim. oturup kahve ictik birlikte. cok hos bir bayan. dernegimize gelecek. orda da görüscez nasipse.
kızlar şimdi aileme haber verecem biraz gec gelebilirim.işte süpriz hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar şimdi aileme haber verecem biraz gec gelebilirim.işte süpriz hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?