Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet herkes arzuya kilitlendi inşallah kırmızılar gelmemiştir de mutlu haberde senden duyarız canım :Saruboceq:

hayırlısı canım yaa allah herkesin gönlüne göre verir inşallahhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

yokk kızlar gelen giden yokkk eşimle bu sabah konuştuk bu gecikmeleri ben yaşadığım için ikimizde acaba diyerek birbirimize baktık aslında çarşamba gününe kadar bekleyim doktora gitmeye karar verdik kırmızılar gelirsede gidicem gelmezsedee 2 gün daha duralım bakalım çünkü göğüslerimde ne şişlik ne acı hiçbirşey yok tek hissettiğim göbeğin alt kısmıı şerit halinde biryerde sanki anlık bir elektrik çarpması gibi irkilip geçiyor saniyelik sanki 3 aylık hamileyimde tekme atıyo gibi kıpırdıyo işte anlatamıyorum nasıl birşey olduğunu bilemiyorum hayırlısı kırmızılar gelirsede allahtan gelmezsede diyecek birşey bulamıyorumm senağlama senağlama senağlama senağlama

Ahh canımm yaa inşallah o göbişin dolmaya başlıyodur bence bugün bi test yap kendin hiç olmazsa opuyorumnanaktan

ARzum hadi hayırlısı canım inşallah bu hafta senden de güzel haberleri alırız
Tedaviye bile gerek kalmadan bebiş tutunmuştur ıNŞALLAH

kızlar ya bana cesaret verin.dr.a gitmek istiyorum.çok iyi bi dr.buldum gerçi özel,tuzlu olcak yani,ama bi arkadaşım 9 yıldır tüp bebek vs.. deniyodu,bu dr.ile ilk denemede olduu.ama dr.a gidip o strese giremiyorum..ayaklarım gitmiyo.göstermek istemiyom kimseleree:utangac:

Dilaracım kasma bu kadar daha yolun başındasın inan ilerde artık hiç tınlamıcaksın gören görsün diyeceksin laelaelaelaelae insan alışıyo anlıyacağın sen gergin olmamaya bak yasakkelime

GÜNAYDIN ARKADAŞLARlülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

DURCUM GÖZÜNAYDIN DEMEK MİNİĞİNİN KALP ATIŞLARINI DUYDUN NE ÇOK HEYECAN YAPMIŞSINDIR ŞİMDİ ALLAHIM NE GÜZEL BİR DUYGUDUR KİMBİLİR GÜZEL ALLAHIM BİZLERDE YAŞATSIN O GÜNLERİmafoldumben

ARZUCUM NASILSIN CANIM ADETİN GELMEDİ DİMİ BUGÜN BİRT TEST YAPMAYA NE DERSİNşakkıdı

canıımm heyecan oluyoo tabii değişik bir duygu sizlere dua ediyorum merak etmeyin arkamdan hepiniz gelceksinizzza.s

ARzum hadi hayırlısı canım inşallah bu hafta senden de güzel haberleri alırız
Tedaviye bile gerek kalmadan bebiş tutunmuştur İNŞALLAH

tedaviye başlamadan böyle bir mucize olursa ilk önce ben şaşırıcam zatenn ama size yazıyorum yaa hiç umudum olmadan yazıyorum bir taraftanda kırmızılar gelince nasıl söyliycem üzülecekler herhalde bi süre girmem diyorum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar ya bana cesaret verin.dr.a gitmek istiyorum.çok iyi bi dr.buldum gerçi özel,tuzlu olcak yani,ama bi arkadaşım 9 yıldır tüp bebek vs.. deniyodu,bu dr.ile ilk denemede olduu.ama dr.a gidip o strese giremiyorum..ayaklarım gitmiyo.göstermek istemiyom kimseleree:utangac:

Dilaracım bende aynı sen gibiydim.1,5 yıl direndim Dr gitmiyeyim diye
ama çok yanlış yaptıgımı malesef 2 ay önce anladım.Bende arnavut güzelinin Dr gidiyorum 2 aydır ben hiç probleminiz yok demesini beklerken malesef eşimde sperm şekil bozukluğu çıktı bendede eski yumurtaların rahimden atılmaması tedaviye başladık ...

hiç canını sıkma 2 dk iş bu senin sağlığın için unutma.Bende asla erkek Dr gidemem diyodum:)))))))))))

tedaviye başlamadan böyle bir mucize olursa ilk önce ben şaşırıcam zatenn ama size yazıyorum yaa hiç umudum olmadan yazıyorum bir taraftanda kırmızılar gelince nasıl söyliycem üzülecekler herhalde bi süre girmem diyorum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hayır canım sakın girmemezlik yapma bak sonra ne kadar merak ettiğimizi biliyorsun.
Kırmızılarada çok takılma artık gelirse pasta börekle karşılarız gelmesede göbecikler atarız bunu unutma ikiside allahtan gelen bişşey ..İnşallah mucizeyle karşılaşırız.

arzuuummmmm bak bende ilk zaman anlamadım ne göğüs ağrısı ne başka bişi sadece adet olcam diye bekliyodum bide belim çok ağrıdıı hatta miyomdan gecikti diyodum inşallah bebiş vardır :ecrin_bebek:

dilaracım bence git doktora emin ol erkek doktor daha anlayışlı bende hayatta gitmem derdim
ilk doktorlarım bayandı canımı acıtıyorlardı erkek doktor daha dikkatli ve sorularına cevap veriyorlar

Nurcanım nasılsın ?bir hafta daha geçti kaç gün kaldı memlekete gitmeye
CANIM BEN YEĞENİMLE GİDECEM DEMİŞTİM YAA ONUN SINAVLARININ SONUCNA BAĞLIYMIŞ CUMA GÜNÜ BELLİ OLACAK AMA VALLA GİDECEM DİYE OKDAR MUTLUYUMMKİ 2 SENE OLDU ÇÜNKÜ

yokk kızlar gelen giden yokkk eşimle bu sabah konuştuk bu gecikmeleri ben yaşadığım için ikimizde acaba diyerek birbirimize baktık aslında çarşamba gününe kadar bekleyim doktora gitmeye karar verdik kırmızılar gelirsede gidicem gelmezsedee 2 gün daha duralım bakalım çünkü göğüslerimde ne şişlik ne acı hiçbirşey yok tek hissettiğim göbeğin alt kısmıı şerit halinde biryerde sanki anlık bir elektrik çarpması gibi irkilip geçiyor saniyelik sanki 3 aylık hamileyimde tekme atıyo gibi kıpırdıyo işte anlatamıyorum nasıl birşey olduğunu bilemiyorum hayırlısı kırmızılar gelirsede allahtan gelmezsede diyecek birşey bulamıyorumm senağlama senağlama senağlama senağlama
HADİ İNŞALLAH HAMİLESİNDR CANIM 6. HİSSİM BENİ DÜRTÜYOR VALLA şakkıdıBURNUMA BİR HAMİLE KOKUSU DAHA GELİYOR SANKİ:jeyyar:
ECZANE ÇOKMU UZAĞINDA BİR TEST ALSAN CANIM YAA:kahve:

OHOOO SEN ORANI GÖSTERMEK İSTEMİYORSAN BİZ SANA NE DEİYELİM BACUMM :delphin:VALLA BEN OKADAR YATTIMKİ O MASADA İLK BAŞLARDA ÇOK KASIYORUM KENDİMİ KIPKIRMIZI BİR SURAT:utangac: DR UN YÜZÜNE BAKAMIYORDUM AMA ŞİMDİ ALIŞTIM HERHALDE 6 SENDERİR 40 DEFA GÖSTERMİŞİMDİR HERHALDE kaydirigubbakcemile3ZATEN DR LARIN ELİ ALIŞIK OLDUĞU İÇİN ÇOĞU KEZ BAKMAZLAR BİLE DİREK O ALETİ SOKUYORLAR:delphin:
ASLINDA SANA BİR İKİ DR ÖNEREBİLİRİM ,İRENBEDE DİLEK HANIM VAR İYİ BİR DR BENİM DR.UMDU 2 DEFA TÜPBEBEK YAPTIM KENDİSİNDE AMA KISMET OLMADI 3. DENEM İÇİNDE SMYRNA YA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ ORDADA FUNDA HANIM VAR ÇOK METHİNİ DUYDUM HEM İKİSİDE BAYAN kaydirigubbakcemile5

Dilaracım bende aynı sen gibiydim.1,5 yıl direndim Dr gitmiyeyim diye
ama çok yanlış yaptıgımı malesef 2 ay önce anladım.Bende arnavut güzelinin Dr gidiyorum 2 aydır ben hiç probleminiz yok demesini beklerken malesef eşimde sperm şekil bozukluğu çıktı bendede eski yumurtaların rahimden atılmaması tedaviye başladık ...

hiç canını sıkma 2 dk iş bu senin sağlığın için unutma.Bende asla erkek Dr gidemem diyodum:)))))))))))

yok kıııız benim gideceğim dr. bayan,hem de çok şekermiş..ama sanki gidersem çok fena yıkılcam gibi geliyo...ya bana hiç olmıcak derse diyeee..
sevdanehri,ben yolun başında sayılmam.9 aylık evliyim ama 32 yaşındayım...

HADİ İNŞALLAH HAMİLESİNDR CANIM 6. HİSSİM BENİ DÜRTÜYOR VALLA şakkıdıBURNUMA BİR HAMİLE KOKUSU DAHA GELİYOR SANKİ:jeyyar:

hayır canım eczane çok yakınımda camdan bakınca görüyorum evimin karşı caddesinde hatta bende şimdi ordan geliyorum ama sadece tek çizgi varr birgün 2 çizgili bir test görürsen 10 tane yapıp yapıp bakıcam hatta herkese göndercemm ama iştee maalesef yine geciktimm kesin bu ay yumurtam oluşmadı o yüzden yine adet olamıyorum ben bugün adet söktürücü ilacımı içmeye başlıyım gelsin artıkktaa bendeee tadavime başlıyımmm senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

kolay gelsin nurcanım ....
baya olmuş 2 yıl dile kolay evdekilere hediyelerini almışsındır artık:)
okadar yıl sonra ellerin dolu dolu gitmek gerekir:)

hayır canım eczane çok yakınımda camdan bakınca görüyorum evimin karşı caddesinde hatta bende şimdi ordan geliyorum ama sadece tek çizgi varr birgün 2 çizgili bir test görürsen 10 tane yapıp yapıp bakıcam hatta herkese göndercemm ama iştee maalesef yine geciktimm kesin bu ay yumurtam oluşmadı o yüzden yine adet olamıyorum ben bugün adet söktürücü ilacımı içmeye başlıyım gelsin artıkktaa bendeee tadavime başlıyımmm senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:[/QUOTE]

Arzucum hemen ilaç içmeye başlamaya birazcık daha bekle
allah korusun bebiş varsa kötü olur.Lütfen içme

arzuummm içme sakıııııııııııınnnnnnn biraz daha bekle derimm ya bebiş varsaaaaa emin olmak için kan tahlili yapsan

CANIM BEN YEĞENİMLE GİDECEM DEMİŞTİM YAA ONUN SINAVLARININ SONUCNA BAĞLIYMIŞ CUMA GÜNÜ BELLİ OLACAK AMA VALLA GİDECEM DİYE OKDAR MUTLUYUMMKİ 2 SENE OLDU ÇÜNKÜ

OHOOO SEN ORANI GÖSTERMEK İSTEMİYORSAN BİZ SANA NE DEİYELİM BACUMM :delphin:VALLA BEN OKADAR YATTIMKİ O MASADA İLK BAŞLARDA ÇOK KASIYORUM KENDİMİ KIPKIRMIZI BİR SURAT:utangac: DR UN YÜZÜNE BAKAMIYORDUM AMA ŞİMDİ ALIŞTIM HERHALDE 6 SENDERİR 40 DEFA GÖSTERMİŞİMDİR HERHALDE kaydirigubbakcemile3ZATEN DR LARIN ELİ ALIŞIK OLDUĞU İÇİN ÇOĞU KEZ BAKMAZLAR BİLE DİREK O ALETİ SOKUYORLAR:delphin:
ASLINDA SANA BİR İKİ DR ÖNEREBİLİRİM ,İRENBEDE DİLEK HANIM VAR İYİ BİR DR BENİM DR.UMDU 2 DEFA TÜPBEBEK YAPTIM KENDİSİNDE AMA KISMET OLMADI 3. DENEM İÇİNDE SMYRNA YA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ ORDADA FUNDA HANIM VAR ÇOK METHİNİ DUYDUM HEM İKİSİDE BAYAN kaydirigubbakcemile5

canım benim bahsettiğim dr. da dilek hn zaten..

hayır canım eczane çok yakınımda camdan bakınca görüyorum evimin karşı caddesinde hatta bende şimdi ordan geliyorum ama sadece tek çizgi varr birgün 2 çizgili bir test görürsen 10 tane yapıp yapıp bakıcam hatta herkese göndercemm ama iştee maalesef yine geciktimm kesin bu ay yumurtam oluşmadı o yüzden yine adet olamıyorum ben bugün adet söktürücü ilacımı içmeye başlıyım gelsin artıkktaa bendeee tadavime başlıyımmm senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Canım olsun üzme kendini yinede biliyorum zor ama yapabileceğimiz bişey yok maaleseff :1no2: bence yinede bekle adet söktürücü kullanma derim

neyse sağolun kızlar herşey allahtan ama eşime yine yok demekten bıktımmm kesinlikle isyan etmek istemiyorumm .. ama artık yoruldummm valla hamile olmadığıma falan değil madem hamile değilsemm neden gelmiyosun diyee konuşuyorum kendi kendime düzensizlikk hamile kalmamaktan çok daha zorr neyse ben lafları çok toparlayamıyorum şuanda bi sigara içeyim en iyisi -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- kalkıyım kek börek yapıyım belki gelirr naniknanik naniknanik naniknanik

Back
X