E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #5.381
nerden bulcaz kıs fikreti şimdiiihihoyyyt
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bulmuş gibi yapıcazzz :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerden bulcaz kıs fikreti şimdiiihihoyyyt
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bulmuş gibi yapıcazzz :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
sen de hemen hazırmışsın sahtekarlığa..aboooovvv kimlerin arasında kaldım beeenkafamçokkarıştı:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bulmuş gibi yapıcazzz :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
benim aklıma geldi arnavutu okuyunca,mutlaka hepimiz özenmek-kıskançlık-kızgınlık arası duygular yaşıyoruz böyle haberler aldıkça veya gördükçe![]()
sen de hemen hazırmışsın sahtekarlığa..aboooovvv kimlerin arasında kaldım beeenkafamçokkarıştı
:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: hemen fikret diye bir nick alıp gelipp 16. sıraya koyun sonraa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
huleyyyynnn şikayet edecem seniiii editörlere :))))
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü