D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #5.761
durum şimdi şöyle oldu... gittik kadına kadın uzan dedi.. ayaklarımı duvara diler gibi sandalyenin üstüne diktim... kasık bölgemi açtım... neyse doktor muane eder gibi kasıklarımı ova ova muayene etti... sonra dediki adet olmana 1 hafta var değilmi.. vallahi tamda 1 hafta var yani.. kan dolmuş dedi..:1shok: çok şaşırdım.. sonra bir baktı zam mı ne kasıklarda bişey varmış zam düşmüş kaldırmamız lazım dedi.. şimdi diyeceğim şeye hiç inanmıyacaksınız ama rahmin ters dönmüş dedi... tabi birsürü kişi gelmiş.. çoğuda denenmiş ve tavsiye üzerine gelmişler... beni parayla başka illere götürüyorlar dedi.. neyse konumuza gelelim. belinde fıtık var dedi.. inanmayacaksınız ama fıtık var şok oldum..:1shok: ve azcık gevşeme var dedi.. yapalımmı dedi.. annemde dedi bugüne kadar çok kişi gelmiş herkes olumlu sonuç almış kötü olsa bu kadar kişi gelmez dedi. yapalım dedi.. neyse önce belimi biraz kremle ovaladı hafiten itti ses geldi.. karasakızı yapıştırdı.. daha sonra kasıklarıma masaj yaptı rahmimi çevirdi sözde ama bişeyler hissettim.. birde dediki senin rahmin çok küçük ama engel değil dedi.. sonra sakızı yapıştırdı... inşallah 2 aya kadar hamilesin dedi... ama benim eşimin sperm sayısı 12.000.000 dur.. birde bu ay geçmiş zaten kadın 1 haftaya kadar adet olacaksın dedi... gelecek ayda eşim 1 ay yok.. ağustosa kaldı artık...şimdi sakız üstümde :)))
delikafadulden esraammmmm açıkçası şaşırdım inşallah faydasını görürsün bebeğim olsun ağustos olsun varsın yeterki gelsin bebişimiz biz bekleriz eee ne kadar kalcak sakız ordaa