E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #5.981
vallahi sonuc ne belli oldumu onuda söleyin galik.
Canım hamile takvimi yapsana kendine bizde görürüz kaç haftalık falan olduğunu Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahi sonuc ne belli oldumu onuda söleyin galik.
sevimcim hoşgeldin canııımmmm
selamm sevimcimm hoşgeldinnnn.
selam canım hoşgeldin.
Arzucummm inşallah pozitif sonuç alırsınız son kez test felan yapmışmıydın evde kaydirigubbakcemile5
Hoşgeldin sevimsu canım
esram ve susuzyazda yok topicte
yok anacım ben şimdi geldim burdayım ay kim acaba bence arzu ya
kızlar size güzel haberlerim var
dün dr a gittim hani rahim ağzı kapalı gibi görünüyor demişti diye yazdıydım okuyanlar hatırlar
baktı dün dr um kapalı değilmiş ve kendiliğinden çok güzel yumurtam varmış bu aralar ilişkiye girin dedi:kedi: çok sevindim yani keyfim yerine geldi inş hayırlısı olur hepimizin hakkında
ama ben inanıyorum bu topikdeki herkes hamile kalacak inş
Canım hamile takvimi yapsana kendine bizde görürüz kaç haftalık falan olduğunu Şeniz
dün dr a gittim hani rahim ağzı kapalı gibi görünüyor demişti diye yazdıydım okuyanlar hatırlar
baktı dün dr um kapalı değilmiş ve kendiliğinden çok güzel yumurtam varmış bu aralar ilişkiye girin dedi:kedi: çok sevindim yani keyfim yerine geldi inş hayırlısı olur hepimizin hakkında
Slmmm şekerler... yazdıklarınızı anca okudum.. Birara kalbim duracaktı.. Arzum kan tahlili vermişsin sonuç 5 de belli olacakmış..Allahım inşallah hamiledir inşallah...
bu arada kek yapacam şöyle güzel tarifi olan varsa yazarmı.
Islak kek yada üzümlü keki severim ben yemek tarifi bölümünde ıslak kek tarifi vardı bende aldım ordan yapıcam yakında üzümlü kekide ben güzel yaparım sölemesi ayıp :asigim: aynı kek malzemelerini koyuypsun sonunda üzümleri koyuyosun farklı bişiy değil yani ama güsel oluyo