Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
11 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir

durualya, ada, iipekkk, Kamille, KEDERSıZ+, kekecb, latsibel+, sevdanehri+, Sevimsu+, susuz yaz, _arzu_+

kızlar size güzel haberlerim var
dün dr a gittim hani rahim ağzı kapalı gibi görünüyor demişti diye yazdıydım okuyanlar hatırlar
baktı dün dr um kapalı değilmiş ve kendiliğinden çok güzel yumurtam varmış bu aralar ilişkiye girin dedi:kedi: çok sevindim yani keyfim yerine geldi inş hayırlısı olur hepimizin hakkında
ama ben inanıyorum bu topikdeki herkes hamile kalacak inş

Slmmm şekerler... yazdıklarınızı anca okudum.. Birara kalbim duracaktı.. Arzum kan tahlili vermişsin sonuç 5 de belli olacakmış..Allahım inşallah hamiledir inşallah...

dün dr a gittim hani rahim ağzı kapalı gibi görünüyor demişti diye yazdıydım okuyanlar hatırlar
baktı dün dr um kapalı değilmiş ve kendiliğinden çok güzel yumurtam varmış bu aralar ilişkiye girin dedi:kedi: çok sevindim yani keyfim yerine geldi inş hayırlısı olur hepimizin hakkında

çok sevindim canımm inşallahhh o çok güzel yumurtalarınnn çok kaliteli spremle karşılaşırda bu ay müjdeler verirsin bizee :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım hamile takvimi yapsana kendine bizde görürüz kaç haftalık falan olduğunu Şeniz

canım yapacam da gecen yapım dedim tarih olmadı bende salladım zaten sıkıntıya gelemiyom ama bi ara musaid oldugum vakit gene yapmaya calişiyim.bende istiyorum çünkü yapmayı.7 haftalık olduk bakalım allah nasip ederse.

Sevimsu canımm süper bir haber haydi gözümüz aydın.. Çok şükür bişey yokmuş yumurtalarda oluşmuş İnşallah bu haber bir güzel haberde senden alırız inşallah...

Çok güzel bak herkesten güzel güzel haberler almaya başladıkk inşallaahhh hamile haberleri de almaya devam edicez.zihnini temizlekötü şeyler düşünme relax ol pozitif ol ve o şekilde eşinin huzuruna çık emi kaydirigubbakcemile3

Slmmm şekerler... yazdıklarınızı anca okudum.. Birara kalbim duracaktı.. Arzum kan tahlili vermişsin sonuç 5 de belli olacakmış..Allahım inşallah hamiledir inşallah...

Hoşgeldin canım arkadaşım meslektaşımmm kaydirigubbakcemile5

ay arzu ben biliyordum kız çatlattınız herkesi bence sende var anacım bebek görürsün bak

bu arada kek yapacam şöyle güzel tarifi olan varsa yazarmı.

Islak kek yada üzümlü keki severim ben yemek tarifi bölümünde ıslak kek tarifi vardı bende aldım ordan yapıcam yakında üzümlü kekide ben güzel yaparım sölemesi ayıp :asigim: aynı kek malzemelerini koyuypsun sonunda üzümleri koyuyosun farklı bişiy değil yani ama güsel oluyo

kızlar öğlen oldu ama günaydın uyuya kalmışım yazdıklarınızı okudum yıkılmış ortalık arzudan başka kim olabilir ki işbirlikçiler uyuttular bizi işallah 5 de topik yıkılıcak:dance:

selam canım hoşgeldin ne güzel bir haber allah yumurtanla spermini buluştursun işallah :kedi:

Islak kek yada üzümlü keki severim ben yemek tarifi bölümünde ıslak kek tarifi vardı bende aldım ordan yapıcam yakında üzümlü kekide ben güzel yaparım sölemesi ayıp :asigim: aynı kek malzemelerini koyuypsun sonunda üzümleri koyuyosun farklı bişiy değil yani ama güsel oluyo

tmm canım bende oraya bi bakım bakalım.cok saol canik.

Back
X