Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Peki arzucum cuma günü gidicem felan diyodunya ne değiştirdi fikrini bişeylermi hissettin belirti felan yoksa tekrar test mi yaptırdın kaydirigubbakcemile4

ısrarlara dayanamadımm aklıma girdiler vallaa kedersizle arnavutum ama bende farklılıklar hissettimm mesela yürürken gögüslerimi tutuyodum kıpırdamasınlar daa canım yanmasın diyee damarlarım çok çok belirginleştii merak eden olursa resmini çekip koyayımmm naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik yapayım ne kaybederim dedimm sabahın köründe gittim vallaaa sonuçta buu :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

varyaaaa eşim halay çekiyoo yemin ederiiiiimm.lülülülülüüüüü diyeeeee çatlaak ya buuuu şapi şapi diyooo

arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamilesnnnnnnnnnnnnn cokk sevndmm cok cok cokcockcockcockcockcok cokkkk işte çOKKKKKKKKKKKKKKKKK ALLAH KUCAGINADA ALMAYI NASİP ETSN BİRTANEMMM ŞÜKÜRLER OLSUNNNNNNN:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ısrarlara dayanamadımm aklıma girdiler vallaa kedersizle arnavutum ama bende farklılıklar hissettimm mesela yürürken gögüslerimi tutuyodum kıpırdamasınlar daa canım yanmasın diyee damarlarım çok çok belirginleştii merak eden olursa resmini çekip koyayımmm naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik yapayım ne kaybederim dedimm sabahın köründe gittim vallaaa sonuçta buu :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Bak iyiki aklına girdiler yoksa habire o çayları felan içmeye devam etcektin kırmızılar gelsin diyee mazallahhh zemuszemus şimdi tahmin ediyorumm seni gökyüzünde bi boşlukta gibisin şaşkınlık mutluluk endişe herşey karışık kokteyl :sm_cool: :1shok: :uhm:

varyaaaa eşim halay çekiyoo yemin ederiiiiimm.lülülülülüüüüü diyeeeee çatlaak ya buuuu şapi şapi diyooo

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 söz bende eşime sen hamile kaldığında halay çektircemmm lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü ben sana ne dedim seneye ben antalyaya geldiğimde 9 kişi gezicezz şimdi sibelimle senn inşallahhhhhhhh ve isteyen herkess tabikiiiii :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

eşime babalr günü hediyem kızlarrrrr yeni yenii aklım başıma geliyorrrr sibelimin dediği fikri beğendimmm bir bebek zıbını içine test sonucunu koycammm ben geliyorum babacııımm yazıcammm öyle vericem eşime sağol sibelcimmmmmmm babalar günün kutlu olsundaa yazıyımmm senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 söz bende eşime sen hamile kaldığında halay çektircemmm lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü ben sana ne dedim seneye ben antalyaya geldiğimde 9 kişi gezicezz şimdi sibelimle senn inşallahhhhhhhh ve isteyen herkess tabikiiiii :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

amiiiiiiiiiiiin tatlım beniiiim amiiiiiiiiiiin inşallaaaaaaahh..
9 kişiiiiizemuszemus:sm_cool:

yaa kocişinin bişeydeen haberi yoook kıız arzuuuuuuuuu aboooow surat ifadesini çok merak ediyoruuuuumm.ben yola çıkııım geliyoruuuum..varmı bana eşlik edecek gönüllüüüüüü...

arzum canımın içi güler yüzlü arkadaşim benim tebrik ederim seni.hadin kızlar kek yaptım gelin yiyelim kutluyalım hep birlikte.hep böle ummadığin anda geliyo bebişler bende öle olmuştum.allahım tüm isteyenlere versin artık.şubat annesimi olacan sende kız.öpüyom vallah hemde cok cok

canım tebrikler zemuszemusçok sevindim :emir_bebek: allah kucağına almak nasip etsin:CüvCüv:dokuz ay hayırlısıyla biter inşallahopuyorumnanaktan:emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5

arzu cok sevindim hamile olmana....rabbim mutlulugunu daim etsin.durualyanin bebegine arkadas geliyor...superrr yaaaaaa....rabbim sag salim kucagina almayida nasip eder insallah...

eşime babalr günü hediyem kızlarrrrr yeni yenii aklım başıma geliyorrrr sibelimin dediği fikri beğendimmm bir bebek zıbını içine test sonucunu koycammm ben geliyorum babacııımm yazıcammm öyle vericem eşime sağol sibelcimmmmmmm babalar günün kutlu olsundaa yazıyımmm senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

Arzum çok iyi fikir bu akşam yap ozaman erkenden kutla pazar gününe kadar dayanamıcağına göre kaydirigubbakcemile2 hemen bi tunik al gebelik testi yap notları yaz akşamaa da süpriz yap hediye paketi içinde ver şimdiden babalar gününü kutlamak istedim de ve o anı hatta videoya çek anı olsun hemde bize izlettir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Arzum çok iyi fikir bu akşam yap ozaman erkenden kutla pazar gününe kadar dayanamıcağına göre kaydirigubbakcemile2 hemen bi tunik al gebelik testi yap notları yaz akşamaa da süpriz yap hediye paketi içinde ver şimdiden babalar gününü kutlamak istedim de ve o anı hatta videoya çek anı olsun hemde bize izlettir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bencede bugünden yap arzucum pazarı bekleme..

ay inşallah canım benim...ben çok heyecan yaptım ya yerimde duramıyom...oley oley oley

arzum canımın içi güler yüzlü arkadaşim benim tebrik ederim seni.hadin kızlar kek yaptım gelin yiyelim kutluyalım hep birlikte.hep böle ummadığin anda geliyo bebişler bende öle olmuştum.allahım tüm isteyenlere versin artık.şubat annesimi olacan sende kız.öpüyom vallah hemde cok cok

sağol canım benimmm çok teşekkür ederimmm allahım beni sevindirdiii dualarımı boş bırakmadııı şubatmı oluyooo olsun bakalım anası gibi 7 aylık doğmaz inşallahh Şeniz Şeniz Şeniz

canım tebrikler zemuszemusçok sevindim :emir_bebek: allah kucağına almak nasip etsin:CüvCüv:dokuz ay hayırlısıyla biter inşallahopuyorumnanaktan:emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5

amin canım aminnnn sağlıcakla inşallahh :Saruboceq: :Saruboceq:

önemli deil canım marifet sende tam ayına hatta haftasına denk getirdin.
bu benim hep hayalimdi ..inşallah bir sunamla bizde o anı yaşarız ..

yaa kocişinin bişeydeen haberi yoook kıız arzuuuuuuuuu aboooow surat ifadesini çok merak ediyoruuuuumm.ben yola çıkııım geliyoruuuum..varmı bana eşlik edecek gönüllüüüüüü...

benide al arnavut güzeli bende merak ediyorum.

ha bak yine fikrim geldi

Arzucum telefonun kayıt düğmesine bas yakın bi yere koy bu anı ölümsüzleştir yada kamera varsa kamaerada olur ...Sonra çok özel olmassa bizimlede paylaş ne dersin

sağol canım benimmm çok teşekkür ederimmm allahım beni sevindirdiii dualarımı boş bırakmadııı şubatmı oluyooo olsun bakalım anası gibi 7 aylık doğmaz inşallahh Şeniz Şeniz Şeniz

bilmiyom kıss bende şubatta doğum yapacam ya hani sende sonlarına doğru yaparsın belki dedim en son adet tarihin neydi hemen hesaplayalım netten.

arzunun bebişin gelmesinin şerefine bende resmimi koyacam vallah.benide görün bakalım gerci pc ye format attım hepsi gitti 2 tane resmim kalmiş ya oda olsun

ALLLLAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH ARZUUUUUUUMMMMMMM TEBRıK EDERıııMMMMMMM
OKUYAMADIM WALLAH YAZILARIN HEPSıNıııııııııııııııııııııııııı AYYYYYYYYYYYY ÇOOOOOKK HEYECAN YAPTIIIIIIMMMMMMMMMMMMMM CANIIIIIIMM TEBRıK EDERıM ALLAH KUCAĞINA ALMAYIDA NASıP ETSıııNNNNNNNNNNNNNNNNN OLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY KARDEŞ GELıYOR KARDEEEEEEEEEEEEEEŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Back
X