Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oooo misafirler gün geçtikçe çogalıyo.....

insan acaba diyo (meraktan duramıyo kesin bizi uzaktan izlemekle yetiniyo...acaba yetiyomu:)))))))))))

şöfor bey ben vazgeçtim ya benim bebişi gezdirmeye devam et sen.
Şimdi buralar çoooooooook sıcak rahatsız olmasın yavrucum.
ben şu yazı geçireyim ondan sonra alırım

oooo misafirler gün geçtikçe çogalıyo.....

insan acaba diyo (meraktan duramıyo kesin bizi uzaktan izlemekle yetiniyo...acaba yetiyomu:)))))))))))

kim acaba o misafir bir yerden tanıyor gibiyiz ama yok yok çıkaramadık:1ninca:

günaydın gönüllerimiz sultanı arnavutumuz bebek otobüsü iyiymiş ya :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
bu otobüs çoooooooook uzun yollardan geliyor anlaşılan bekletti bizi aman hayırlısı ile sağ salim gelseler de beklemeye razıyız

günyadıın tatlım beniiiiiiiiim...ee ancak geliyoo annesiiiiiii ,leylek yetişemiyomuş çok yoğunmuş diye bu aralar bari topluca göndeelim diye otobüs tutmuşlaarkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :emir_bebek: :emir_bebek: yuvarlana yuvarlana:emir_bebek:

canım çamaşırıma taşmamıştı vajinamın içindeydi afedersin buldum çıkardım:kedi:ben buldum ben buldum:dance: biliyorsun 28 mayısta adet oldum 8 gün gecikmeyle yani adet başlangıcından itibaren 18.yada 19. güne geliyor o gün adet hesaplayıcısı tam bilgi vermedi çünkü sn üç ayı giriyonya 3.ayda 8 gün gecikmeli 35 günü geçiyor diye tarih çıkarmıyor emekli hemşire kim ben tanımıyorum

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen mi bulduuuunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3anam karnım ağırdı gülmekteen kııııız..kim kaybetmiş de sen bulmuşsuuuunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3..
tamam ozaman sen demekki adetin 15. gününden itibaren beraber olmaya başlıycaksın her güün..canım o bayan gebelik bölümünde sanırsam bulup kopyalarım ben şimdi buraya olmazsaayerimseniben

arnavutların en güzeli sanada günaydın

benim bebiş de o otobüsde sanırım.Canım ya şöfore sölermisin Tedaş kavşağını geçince 2.durakda bekliyom ben onu.Aman ha durmamazlık yapmasın:))))))))))))))))))))))))))))))))))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hemeen söylüyoruuum hooop iki hafta sonra karnında biiilyerimseniben :emir_bebek: annesiiii sen adrese gerek yokki o kokundaan buluuuuuuur seniiiiiigamyoncuiremsuhihoyyyt:dance:

güzeldiii :roflol: :roflol:

arnavutum hoşgeldin benim meleğimde o otobüste yeri gayet iyi galiba ki inmemekte ısrarlı sırnaşık şey

yok güzel annesiii o naz yapıyo naaaz.yerimseniben hemencecik gelseydii senin için bukadar kıymetli olurmuyduuu,bukadar dua edermiydiiiin.boşverr her şerde bir hayır vardııııır.yeğenim özelikle geç kaldıııı sen bizimle tnışasın diyeee:asigim: :1hug:

arnavut güzeli canım rahim filminden ve şu iğne tedavisinden bira bahsedebilirmisin
beni de aynı süreç bekliyo merak ediyorum nasıl olcak

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr en geldimmmmmmmmmmmmmmmmm

arzum gelmedi mi daha doktordan

öle galiba sevdacım baksana otobus heray durmadan yoluna devam ediyo..

bizim bebişlerde hallerinden memnunki sesleri çıkmıyo

yazda geldi rahatsız etmeyelim aileleri diye düşünüyo sanırım şoför bey.

kız onlara bedava yaaa ondan gelesileri yooook bizimgibi biletlilermiiii.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kim acaba o misafir bir yerden tanıyor gibiyiz ama yok yok çıkaramadık:1ninca:

:CüvCüv: böyle olduğu kesindeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :dilcikar:

çoook eskilerde kalan bi arkadaşcazzdır belkiii

arkadaşcaaaaaaazkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: o ancaaak oralrda bizi takip eder artıkııııınşakkıdı

otobüs haaa süpersiniz esprikli anne adaylarıııııı:roflol:

BABY BUS otobusunde yolcu bekleyenler lütfen perona doğru ilerleyin

hadi çabuk olun

tek tek gelin sırayla

BABY BUS yolcuları çok hasas çünkükaydirigubbakcemile3

arnavut güzeli canım rahim filminden ve şu iğne tedavisinden bira bahsedebilirmisin
beni de aynı süreç bekliyo merak ediyorum nasıl olcak

canım beniim inan ben çok sevindiiin valla ,sen şimdi bana kızarsın biliyorum amaa heycanının vermiş olduğu tedirginlik var üstündee..
canım aslında herkezin geçmesi gereken bir süreç,daha iyi tehşiz koyulması içiin..
önceliklee hiiiiiç kafana takma inan banaaa korkmana değmez bitanem..düşünsene bebeğine bir adım daha yaklaşıyosun:ecrin_bebek::emir_bebek:
adetin geçtimi sana rahim filmi önerecekler..
ben anestezi istemiştim ,onun sebebide normal bir muayene esasında kendimi çok sıktığımdan dolayı doktor bana anestezili önermişti.hem tüpler tıkalı çıkabiliyomuş kasıldığında..15 dk sürüyo..uyandığımda hiç ama hiç bir ağrım dahi yoktu..ama sen anestezisiz yaparsan inan sadece adet olursunya öyle sancı var ama dayanılmayacak kadar değil.bizim millet biraz abartmayı severdeee..:1closedeyes:
sonra allahın izniyle inş.tüplerinde rahmindede sorun yoktur.olsa bile tüplerin verilen sıvıdan açılıyo,ilk aylarda hamile bile kalıyosun.aşılama da yapılabilir o esnadaa..
böyle işte güzelim iğne için daha çok erkeen ..dur bakalım belki hiç iğneye gerek kalmadan HAMİŞ OLUCAAAAN:CüvCüv::dance: :dance:

kızlar arzudan bir haber varmı???dua edelim ona:Saruboceq:bebişi yerleşiyordur işallah :ecrin_bebek:
ondan lekelenme olmuştur dimi ama:emir_bebek:

günyadıın tatlım beniiiiiiiiim...ee ancak geliyoo annesiiiiiii ,leylek yetişemiyomuş çok yoğunmuş diye bu aralar bari topluca göndeelim diye otobüs tutmuşlaarkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :emir_bebek: :emir_bebek: yuvarlana yuvarlana:emir_bebek:

canım ben şimdi görüştüm bizimkiler otobüste keyif yapıp yapıp öyle geliceklermiş gamyoncuiremsu ama sana süprizsüprizzzzz bir kişilik uçak kontejanı varmış onada adını yazdırdım senin ki uçaklan geliyor kaydirigubbakcemile4bacım haberin ola

sağol canım içimi ferahlattın inşallah iğnelerle bu ay güzel haberini alırız

canım ben şimdi görüştüm bizimkiler otobüste keyif yapıp yapıp öyle geliceklermiş gamyoncuiremsu ama sana süprizsüprizzzzz bir kişilik uçak kontejanı varmış onada adını yazdırdım senin ki uçaklan geliyor kaydirigubbakcemile4bacım haberin ola

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay ilahiiii susuz yaz beni güldürdünyaaaa allahta seni güldürsüün kız emii..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
e seninkide benimkinin arkasına atlasaymış yaaakaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile...bir kişilik uçak kontejanı haakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sağol canım içimi ferahlattın inşallah iğnelerle bu ay güzel haberini alırız

nedeme canım beniiim sen yeterki korkma ben ozaman üzülürüüm..hiç kafana takıp beyninde bu olayı büyütme yeter..
inşallah canım sağol güzel temenin içiiiin:1hug: cümlemizee versin rabbim

arzucuğu çok merak ettim kafamçokkarıştı
bugün kedersizde yok meyram yok umutsuz yok kızlar geziyormusunuz alooooooooşakkıdı

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
esramm82, destina+, KEDERSıZ+, nazanım, sevdanehri+

nasılsınız kızlar...

Back
X