Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arnavut güzeli, demek tavsiyemi yersin heeee sorarim ben sanaaa zemuszemus nerden buldun beni orda:) anladin sen onuuuu kaydirigubbakcemile3

kimsecikler yok ama misafir 24 saat mesai yapio masallah :roflol:

meyracım naber nasılsın?

benimde misafirim geldi ama çok durmadılar gittiler.
eşim bugun işçilerine bi planı tarif ederken gözünü kaynak almış bide renkli gözlü
offf gözler kan çanagına dönmüş sürekli batıyo neler yaptık geçmedi bende bu böle olmayacak dedim onu hastaneye götürdüm geldim.bu saatlerde acillik olduk malesef allahtan çok şükür ağrısı dindi ve onu uyuttum geldim.benimde hiç uykum yok

gecmis olsun sibelcim. papatya cayi varya, onu demlendir gözüne koy üstüne yani, gözünü kapatip. cok iyi gelir:)

yatsaniza arkadaslar, hadi burda saat 11.30 sizin uykunuzu almaniz lazim. aslinda bende yarin bir arkadasa kahvaltiya davetliyim. ne götürsem hediye, evli ve 1 yasinda oglu var. dogumunada gidememistim. kara kara düsünüyorum

sağol meyracım neler denemedim ki buz,salatalık,patates, domates hatta siyah çayında
gözü dinlendirdiğini duymuştum ama nafile geçiremedik bir türlü(papatya çayı evde yoktu malesef)
ama şimdi damlalarını damlattım şimdi rahat yatagınada yatırdım.
Canım benim ya onu acı cekerken görünce içim kıyılıyo

meyracım naber nasılsın?

benimde misafirim geldi ama çok durmadılar gittiler.
eşim bugun işçilerine bi planı tarif ederken gözünü kaynak almış bide renkli gözlü
offf gözler kan çanagına dönmüş sürekli batıyo neler yaptık geçmedi bende bu böle olmayacak dedim onu hastaneye götürdüm geldim.bu saatlerde acillik olduk malesef allahtan çok şükür ağrısı dindi ve onu uyuttum geldim.benimde hiç uykum yok

hayatım patates sar sabaha hiç bişey kalmaz kaynak zararnda denenmiş

anliyorum canim insanin esi cocugu gibi oluyor. aci cekmesine üzülmesine dayanamiyorsun. sevgiden yani. Allah muhabbetlerimizi artirsin opuyorumnanaktan

aaa basagrisina patates sariliyor diye biliyordum. göze de mi? hay Allah. neler var. aslinda ilaca filan ihityac yok. hersey sifali

anliyorum canim insanin esi cocugu gibi oluyor. aci cekmesine üzülmesine dayanamiyorsun. sevgiden yani. Allah muhabbetlerimizi artirsin opuyorumnanaktan

sağol canım allah tüm evlililerin huzurunu mutlulugunu bozmasın..

gerçekten dediğin gibi bebişimizde olmadıgından mı nedir.Sanki ona bişey oldu içim acıyo.dayanamıyom ama kendimi frenliyom bazen sen onun annesi deilsin diyorum.
sağol canım aşkım bitanem diye uyudu canım kocişim

bizim bir tanıdık anlatmıştı küçükken kaynak yapılırken saatlerce bakmış tabii gözler kıpkırmızı annesigil kaynaktan olduğunu öğrenince patates sarıp sabaha kadar öle bekletmişler sabah bişey kalmamış çok etkili çaylardan bile.

ben ciktim kizlar, güzelligimi uykuma borcluyum zemuszemus
uyuyalim güzelleselim dimi ama kaydirigubbakcemile2

size iyi muhabbetler. kocislerinizin koynuna girin uyuyun. pc basinda cok oturmayin, radyasyonda sagliga zararli, sonra cocugunuz olmaz :oklava:

sanki benim varda :umursamaz:

bende gidemde bi patates soyup gözüme yapıştıram bilgisayarda oturmaktan mahvoldular zavallıcaklar size iyi geceler:a015:

Back
X