Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok canım sakaryalıyım :kedi: sorma çok kötü oluyo yıl boyunca çalış bide köye gidersen kıyamıyosun anneye babaya o sıcak altında çalışmak heleki şimdi ramazanda var insanlar ne yapcak bilmem.Eşimin bir günü var o ev kuşu hiç sevmez piknik havuz olaylarını tarz meselesi işte bende gezmek tozmak olsun dünden razıyım :sm_cool: :sm_cool:

canım benim yaa..Allah yardımcın olsun.. Bak bende bu yıl hiçbiryere gidemeyecem.. Şimdi ankara iş için oda hep seminerde geçecek.. Ondan sonra yine burdayım.. Yıllık iznimin bir kısmını ev taşırken kullandım.. Artık ramazan bayramında belkiiii... -tatlicadiarzu-

ayşecim senin kırmızılar 2 gün erken geldi değilmi...

evet canım erken geldi,,,, lakin benim 28 günde bir geliyordu fakat, klomen kullanınca 30 günde bir gelmeye başlamıştı, bu ay klomen tedavisi için doktora gitmedim zamanında geldi.....................

umutla beklenilen günlerimiz

1.sırada...............................Sevda Nehri .........................20 Haziran
2.sırada...............................Gulayyusuf. .........................20 Haziran
3.sırada...............................Sirinee.................................20 Haziran
4..Sırada..............................Esramm82 ..........................23 Haziran
5.Sırada………………………..Everest……………………......23 Haziran
6.Sırada...............................Umutsuz .............................24 Haziran
7.Sırada.............................. Susuzyaz......................... ...27 Haziran
8.Sırada...............................Latsibel ..............................28 Haziran
9.Sırada...............................Kedersiz ............................28 Haziran
10.Sırada..............................Meyra..... ........................ ...1 Temmuz
11.Sırada.............................ArnavutGüz eli......................7 Temmuz

umutla beklenilen günlerimiz

1.sırada............................... Sevda Nehri .........................20 Haziran
2.sırada................................Gulayyusu f .........................20 Haziran
3.sırada................................şirinee........ .........................20 Haziran
4.Sırada................................Esramm82 ..........................23 Haziran
5.Sırada………………………...Everest……………………......23 Haziran
6.Sırada............................... Umutsuz .............................24 Haziran
7.Sırada.............................. .Susuzyaz......................... ...27 Haziran
8.Sırada.................................Latsibel ..............................28 Haziran
9.Sırada.................................Kedersiz ............................28 Haziran
10.Sırada...............................Meyra..... ........................ ...1 Temmuz
11.Sırada...............................ArnavutGüz eli......................7 Temmuz

ayşem üzülmek yok yola devam
sağlıklı olduğumuzu düşünürekten çalışmalara devam ediyoruz

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
esramm82, aysefilizkol, durualya+, iipekkk, latsibel+, ninur, sevdanehri+, sirinee, susuz yaz+

Yok canım sakaryalıyım :kedi: sorma çok kötü oluyo yıl boyunca çalış bide köye gidersen kıyamıyosun anneye babaya o sıcak altında çalışmak heleki şimdi ramazanda var insanlar ne yapcak bilmem.Eşimin bir günü var o ev kuşu hiç sevmez piknik havuz olaylarını tarz meselesi işte bende gezmek tozmak olsun dünden razıyım :sm_cool: :sm_cool:

ah benimkide öyle bir pazarı var adam evde oturmak için yaratılmış neymiş efendim arabamız yokya arabasız biryere gitmezmiş ev kuşu işte neyse ki öyle kahve vs.alışkanlıları yok olsun nazar değmesin :nazar:kocalarımıza evde otursunlar daha iyi ya gözleri dışarda olmasın :oklava:

kızlar ben çıkıyorum gezemeye gidiyorum gelince görüşürüzopuyorumnanaktan

:1hug: canıııııımm üzülme olurmu allah hayırlısını versin canın sağolsun güzelim benim :teselli: a.s.

durucum,,, üzülmüyorum daaaaaaaaaa insan bir iç geçriyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... Arzuma arkadaş oldummmmm, ben çok etkileniyorum üzülmek bana hiç iyi gelmiyor hemen kırmızılaşıyorummmmmmmmmmm... anca beraber kanca beraber kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar sizi habersiz bıraktığım için üzgünüm ama dün kabus gibiydi bi ara arnavutgüzelime msnden anlattım ama inanın buraya gelip yazacak ne dermanım vardı nede gücüm hiçbirşey istediğim gibi gitmedi dün iki doktor gezdik ama istemediğimiz şeyler duyduk malesef %80 boş gebelik dendi dünyamız başımıza yıkıldı eve geldim yattım eşimde işten izin aldı ilaç içmeye başladım ve o lekeler kanamaya dönüştü ama bunada şükür eğer kanamaya dönüşmeseydi kürtaj yapacaklardıı allahım 1 günlükte olsa bana bu mutluluğu yaşattı dün geceyi hastanede geçirdik sabaha karşı çıktım isyan etmek istemiyorum ama allahımm istemeyenler patır patır doğuruyor sokaklara atıyorlar biz el bebek gül bebek büyütebilmek için yalvarıyoruz ama başıma bunlar geldi hep aklımda siz vardınız kızları boşuna sevindirdim şimdi üzülecekler diyee ama beni affedin kızlarr sizide kendime ekledim sevindik ve şimdi biliyorum üzüleceksiniz ben hep allahım bikerecik hamile kalıyım kalabiliyomuyum onu göreyim bari derdimm sakın kızlar sakın kızgınlıklaa sinirle hani olsunda nasıl olursa olsun diye dua etmeyinn allahım herşeyin hayırlısını versinn o kadar dua ediyorum kii bana bebek gibi bakan bir eşim varr o kadar güçlü o kadar destekçi oldukii belki benim yanımdan çıkıp ağladı geldi ama bana hiçbirşey belli etmedii aileme haber vermedim o benim tesellim olduu ya içimde o kadar çok şey var ama yazamıyorum kendimi engelliyorum bunları yaşayacakmışım olacağı varmışş buda beni yıkamayacak dün çok üzüldüm ama şimdi daha iyiyim sizde sakın üzülmeyin olurmuu bu günlerde geçecek ben bu hayatta o kadar çok şeyle uğraştım kii tek başıma bakın babalar günü geliyor 5 yaşında kaybettim babamıı o yüzden beterin beteri var diye düşünmek lazım ya olsaydı da sakat engelli olsaydı dahamı iyiydii ben arnavut kızıyımm yıkmaz beni bunlarr sizde üzülmeyin nolurrr sakın isyan etmeyin ve dualarınızı eksik yapmayın herşeyin hayırlısı sizi çok seviyorum beni bugün affedin olurmu hepimizi öpüyorumm .. listeden beni silin olurmu mafoldumben

arzucum ne söyleceğimi bilemiorum cok üzüldm canım benm...cok cok geçmiş olsun birtanem üzülme diyemorum SÖZÜN BİTTİİĞİ YER ZANNEDERSEM..OF..DİCEK BİŞE BULAMIORUM ARZUM SENİ ÇOK SEVORUZ HEP YANNDAYIZ İNŞ.RABBİM YASATIR SANA O ARIM KALAN GÜZEL DUYGUNU EN TEZ ZAMANDA.:1hug::Saruboceq::Saruboceq:

durucum,,, üzülmüyorum daaaaaaaaaa insan bir iç geçriyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... Arzuma arkadaş oldummmmm, ben çok etkileniyorum üzülmek bana hiç iyi gelmiyor hemen kırmızılaşıyorummmmmmmmmmm... anca beraber kanca beraber kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

biliyorum bi tanem biliyorum allah doğru zamanı biliyor sende tatil gidiyosun sanada şimdiden güle güle git güle güle gel diyorum canım beniimma.s.kaydirigubbakcemile4

merhaba kızlar ben bugün bir kocakarıya gittim göbeğim kaymıştıya 2 gün daha gidecem yerine gelmesi zor gib görünüyor dedimafoldumbenbide bana sordu çocuğun varmı diye bende yok dedim senelik 6 evli olduğu söledim mafoldumbenkarnına bakmamı istermisin dedi bak dedim bana ne dedi biliyormusunuzmafoldumben senin rahmin falan görünmüyor rahmin kapalı görünüyor adet kanaman azmı geliyor diye sordu evet dedim rahminde kan çok toplanmış rahmini tamamiyle büyük bir et parçasıyla kapatmış falan dedi mafoldumbensen istediğin kadar dr a git bu durumda senin çocuğun olmaz dedisenağlama bana öyle gelen çok oldu allahın izni ile çocukları oldu dedi...adet olduğun gün süt ve maydanoz buharına 3 gün otur rahmin yumuşar sonra yanıma gel inşallah düzeleck dedimafoldumbensabahtan beri ağlıyorum eşim bana çok kızdı bir kocakarının lafıyla kendini böyle hırpalıyorsan helal olsun sana diyo dr lardan dahamı iyi bilecek sen memlekete git gel seni en iyi doktorlara götürecem üzme kendini dedi biraz moral verdi ama kocakarının söyledikleri moralimi çok bozdu :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

:oklava: :oklava: :oklava: kedersizimmm kocakarılar ne anlar yaaa amannn bırak rahim filmin var seninn kapı gibi bikere bi kuaförde medyummu ne varmışş fal bakıormuş fal baktı bana sora içeri gel bakalım dedi uzan dedi uzanmadm yok cock nie olmuormş bakcakmışş yapma öle seler bakk ben eşime anlatmadmda bi bilse varya..... kadın zannettiki ben cahilim falan yatmadım ben ayataydım karnıma dokunduuu bi rahmimmm tersmiş:):):)komedi bırak ya kaç defa muayne oldukkk takma askmm bidahada gtme

ah benimkide öyle bir pazarı var adam evde oturmak için yaratılmış neymiş efendim arabamız yokya arabasız biryere gitmezmiş ev kuşu işte neyse ki öyle kahve vs.alışkanlıları yok olsun nazar değmesin :nazar:kocalarımıza evde otursunlar daha iyi ya gözleri dışarda olmasın :oklava:

ahhh aynı aynıı arabayı mazaret ediyo söz arabamız olsun şuraya gitcez buraya gitcezz :dilcikar: sanki herkes arabalı.. valla doğru diyon gözümüzün önündeler hiç olmazsa kendimizi böyle avutalım bari :roflol: :roflol:

Back
X