Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vallahi kızlar gitmeden bir şey daha yazayım dedim,, benim içime doğuyor bu ay arnavut güzeli hamiş olacak, yeğenimin güzell annesi,, hadi hayırlısı darısı başımıza

öptüm herkese iyi akşamlar

inşallahhhh canımmmm canı gönüldennn aminnnnnnn diyorummmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşş:Saruboceq:

aa tamam ozman bitaneeem mutlaka yanına al nolur nolmaaaz.ordan yazarsın bizee..sizde benim ailemsiniiiz inanın,eşime günaydın demeden hemen bilgisayara oturuyoruumkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

arnavutum bizi beğenmiyormusun :jeyyar:klava::dilcikar:
arkadaşlar tatilciler bende temmuzun 5 de çıkıyorum tatile kaydirigubbakcemile
hemde 3 hafta yokum şimdiden duyurulurşakkıdı

bak hem bizi beğenmiyormusun diyosuun hemde gidiyosuuuun,oohh ne alaaa-tatlicadiarzu- siz yokken ben bir hamiel kalayım da kaçırıın gül gibii halayları lülülülülülüüüüüülülülülüüüülülülülülülü

kızlar kırmızılarım geldi beni listeden çıkarınnnnnnnnnnnnn

canın sağolsuuun gülüüm napalııım,akıntıya karşı kürek çekmeyee devaaaaam ya allah bismillaaaah:sm_cool:

canım beniiiiim hoşgeldiiiin ,hoşgeldiiiiiin:teytey: kusura bakmaa tam bir kutlama yapamadık ,malum biraz üzüntü yaşadık ama farkında değilim sanmaa.ben yeni gelenleri mutlaka selamlıyoruum..
hem nedemek daha aralarına almak istemiyolaaaarrlmazlurmu öyle şeeeyy ben çok seviniyorum hergün kızkardeşlerim çoğalıyoo,yeni hamile kalıcaklara vesile oluyoruuz.tonton yeğenlerimiz geliyoo hiç durmadan her haftaa..dilerim sizedee bir faydamız dokunuur.sen muhabete katıl yeteeer:1hug:çoğumuz tatilde zaten..seni bizden başka kimse anlamaaz gülüüüm:jeyyar:..HOŞGELDİN TEKRAR ARAMIZAAA HİÇ VAKİT KAYBETMEDEEEN POLENE BALA TARÇINA,VE ÇÖREK OTUNA BAŞLA.HA MUTLAKA ADAÇAYI YAĞINIDA YAPMAYA ÇALIŞ..HAYIRLI UĞURLU OLSUUUUN GÜZEL BEBİŞLERE VESİLE OLSUUUUN:teytey::teytey::teytey:

sirine daha çok gençsin .canını sıkma olur.ben 39 yaşındayım artık biraz zor gözüküyor.

NİNUUUR hoşgeldiiiiiin canıııım:1hug:.niye öyle karamsarsıııın:1no2: burda bir iki gün takıl hiç öyle düşüncen kalmaaz..ama sende lütfen olumlu ol yapmaa 39 çokmu şimdiiii,hiçte değil inan benim halam 43 yaşında evlendi 4 tane de bebişi olduuu:teytey: vallaaa baak.hayırlısıı gör bak sende poleni kullan inşallah en kısa zamanda sonuç alırsıın allahın izniylee.burdaki pozitiflik yeter:1hug: :1hug: :dance:

arzuuuum bu çatlak yedi bizi anaaaamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 anam benden beter çıktı buuuu,herşeyi araştıra araştıraa hepimizin memesine baka baka sapıtııı buuu arzuuuu..
yarabbiiim benden önce şu kız hamile kalsındaaaa bişey istemiyoruuuuuuumhihoyyythihoyyythihoyyyt

CADIARZU hmmm bu durgnluk bana acaba dedirtiyor, acaba yeni bir müjde mi alcaz????????

canım elma yagıveya ada yagını nerden bulucaz biliyosun biz pcoslular duydugumuz her seyi yapmak istiyoruz harıl harıl araştırıyoruz

canım benim bi arkadaşımda pcos varmış ama çocuk istemediği için önemsememiş 2 bazen de 3 ayda bir regl oluyomuş. bi zaman sonra sedef taşına ilgi duymaya başlamış takılarının hepsini sedef taşından almaya başlamış...
son 2 yıldır regli çok düzelmiş meğer sedef taşını üzerinde taşımak rahime çok faydalıymış
bunu arkadaşla birlikte bu konuda uzman birinden daha dün öğrendiiiikkk.
sedef taşını üzerinizde taşıyın arkadaşlar !!!
bu arada ben de ada yağını ve bal- polan karışımını deneyeceğim paylaşımın için teşekkürler arnavutgüzelicim :))

sedef tasi mi? ilk defa duyuyorum. hemen bulucam biyerden:) göbegimize yakin mi koymak gerek, yoksa boyunda tasisak olur mu?

birde bu varmış arkadaşlar

Akik (Kırmızı Kalsedon): Uğur ve bereket taşıdır. Donuk akik, kan dolaşımını kolaylaştırıyor. Erkeklerde testisleri. Kadınlarda yumurtalıkları koruyor.

napalım hepsinden alıp boynumuzamı takalım acaba:uhm: rabbim sen büyüksün:Saruboceq:
daha neler yapacağız şaşırdık artık

evet canim, Allah yardim etsin bize. ama yanyana takilan taslar birbirini etkilermi acep?

kaydirigubbakcemile3
bu topikte herkesin beyni ayni calisiyor sanirim:)

sonuca ulaşsam bu alanda tez hazırlayacak kadar piştiğimi hissediyorumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…