E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #6.681
vallahi kızlar gitmeden bir şey daha yazayım dedim,, benim içime doğuyor bu ay arnavut güzeli hamiş olacak, yeğenimin güzell annesi,, hadi hayırlısı darısı başımıza
öptüm herkese iyi akşamlar
Arzucum,umutsuz ben Çıkıyorum arkadaŞlarım... Hepİnİze İyİ akŞamlar
ÖpÜldÜnÜz
vallahi kızlar gitmeden bir şey daha yazayım dedim,, benim içime doğuyor bu ay arnavut güzeli hamiş olacak, yeğenimin güzell annesi,, hadi hayırlısı darısı başımıza
öptüm herkese iyi akşamlar
laptopu yanımda götürüyorum gerçi canım.. eğer yerleşeceğimiz otelde adsl varsa akşamları kesin gelirim.. dayanamam çok özlüyorum burayı sizleri..naniknanik naniknanik naniknanik inan ailem gibisiniz fırsatını bulduğum an soluğu burda alacam emin ol canım... :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: inşallah bu ay senden çok güzel haberler alırız bizde halaya yetişiriz...:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
arnavutum bizi beğenmiyormusun :jeyyar:klava::dilcikar:
arkadaşlar tatilciler bende temmuzun 5 de çıkıyorum tatile kaydirigubbakcemile
hemde 3 hafta yokum şimdiden duyurulurşakkıdı
kızlar kırmızılarım geldi beni listeden çıkarınnnnnnnnnnnnn
hoşbuldum canım kimse cevap vermiyo aralarına almıolar sanırım bi selam veren sen oldun canım bende aynı bebek mevzusunda sıkıntılıyım çatlatma iğnesi oldum ilaç vermişti yarın son gün bakalım ilaç bitiminde adet olursan bebek yok demek demişti doktorum inşallah adet olmamda bebiş vrdır hepimize nasip olur inşallah canım
sirine daha çok gençsin .canını sıkma olur.ben 39 yaşındayım artık biraz zor gözüküyor.
AYY DELİ KARII YİNE ARAŞTIRIYOO YA SABIRR YASABIRRRR YA Bİ DÜŞÜNMEEE ALLAH RIZASI İÇİNN O OLDUMU BU OLDUMU AY VARMI ACABA AY ADET OLCAM YOK YOK AY ÖYLE AY BÖYLEMİİİ SEN YAKINDIR KAFAYI YERSİNNN Bİ SAKİN OLLL DÜŞÜNMEE BAK BENİİİ SİNİR ETMEE ASABİYİM SALDIRIRIMM opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
slm kimse yokmu
canım elma yagıveya ada yagını nerden bulucaz biliyosun biz pcoslular duydugumuz her seyi yapmak istiyoruz harıl harıl araştırıyoruz
evet canim, Allah yardim etsin bize. ama yanyana takilan taslar birbirini etkilermi acep?
kaydirigubbakcemile3
bu topikte herkesin beyni ayni calisiyor sanirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?