Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
GÜNAYDIIIIIIIN KIZLAAAAAR :dance:

nasılsınıııız?umarım herşey yolundadıııır:teytey:
yeni gelen arkadaşlar bu aralar topiğimiz biraz sesiz hem hafta sonu olması nedeniyle(KOCİŞLERİYLE VAKİT AYIRANLARŞeniz) hemde çoğu tatilde zemuszemus
..
buraya giren HAMİLE:CüvCüv: çıkıyo ona göre hazırlıklı oluuunkaydirigubbakcemile5..
topiğimiz sayesinde çok güzel vakit geçiriyoruz.evet çoğumuzun hayali bebeğimize kavuşmak ama burdayken inanın macımızı bile unutuyoruz HARİKA BİR PAYLAŞIM VAR küçük bir aile gibi olduk desem yeridiir..kaydirigubbakcemile5:1hug:..eşlerimizden önce bütün haberleri bütün iyi ve kötü şeyleri burda paylaşıyoruz..bazen azarlanıryoruzdaaa haa ona göree:oklava: hele bunalım takıldınızmııı:olmaz: hiç affetmezleeer.amaa birde güzeel haber aldıkmıııııııı:lepi:İŞTE HALAYLARIMIZIDA ÇEKİYORUUUUZ..
hemen hemen herhafta hamile haberi alıyoruz çok şüküüüüür:sm_cool: :Saruboceq:..
dilerim yeni gelenlerinde adını en kısa zamanda LİSTEDE GÖRÜRÜÜÜZ.dualarımız sizinlee:Saruboceq::1hug::asigim::enbuyukkk:

ArnavutGüzelinin :asigim:
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar...MaşaLLaaaaaah:nazar: :nazar: :nazar:

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984...................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim................:CüvCüv:

9-Cemre822.................:CüvCüv:

10-nehir67...................:CüvCüv:

11-papatyaaa...............:CüvCüv:

12-nefican....................:CüvCüv:

13-durualya...................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada...............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

17-Arzu.........................:CüvCüv:

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

günaydın kızlar doktordan geldim şimdi betehcg yine yükselmiş bu normal bi hamilelik değil dedi salı tekrar betahcg baktırıcam inşallah dış gebelik değildir ameliyat olmak zorunda alıcam çok mutsuz oldum

günaydın kızlar doktordan geldim şimdi betehcg yine yükselmiş bu normal bi hamilelik değil dedi salı tekrar betahcg baktırıcam inşallah dış gebelik değildir ameliyat olmak zorunda alıcam çok mutsuz oldum

:teselli:canım benim üzülme nolurr moralini bozmaa..:teselli: beta hcg yükselmesi iyi değilmidiir kii??ben iyi olduğunu biliyorum değer düşerse kötü sonuçlanıyoo..ama yanlış da biliyo olabiliriim,kusuruma bakma nolur:1no2: keşke bu konuda bilgim olsada seni daha fazla yönlendirebilsem:umursamaz:..
peki ne amleyatı olucaksın bilgen?kürtajmıı?

eğer dış gebelikse ameliyat canım bende bebek yok şuanda sadece kese var oda nereye yerleşti belli değil

eğer dış gebelikse ameliyat canım bende bebek yok şuanda sadece kese var oda nereye yerleşti belli değil

anladım canııım..
DİLERİM HERŞEY YOLUNA GİRER..dilerim küçük olduğu için sonuçlar düşükk çıkmıştır.belkide büyücektir hiç belli olmaz allahın OL demesine bakar..mucizen için dua et:teselli:
ama yok eğer gelişmezse inşallah amelyata gerek kalmadan kendiliğinden düşer..çünkü amelyat çok daha sakıncalı olur senin için..:çok üzgünüm:

bilgen hosgeldin canim. Allah hakkinda hayirlisini versin. masallah cok azimlisin. emeklerinin karsiligini alirsin insallah.

arnavutum nasilsin bakem? özledim seni yahu, kac zamandir rastlasmadik a.s.

GÜNAYDIIIIIIIN KIZLAAAAAR :dance:

nasılsınıııız?umarım herşey yolundadıııır:teytey:
yeni gelen arkadaşlar bu aralar topiğimiz biraz sesiz hem hafta sonu olması nedeniyle(KOCİŞLERİYLE VAKİT AYIRANLARŞeniz) hemde çoğu tatilde zemuszemus
..
buraya giren HAMİLE:CüvCüv: çıkıyo ona göre hazırlıklı oluuunkaydirigubbakcemile5..
topiğimiz sayesinde çok güzel vakit geçiriyoruz.evet çoğumuzun hayali bebeğimize kavuşmak ama burdayken inanın macımızı bile unutuyoruz HARİKA BİR PAYLAŞIM VAR küçük bir aile gibi olduk desem yeridiir..kaydirigubbakcemile5:1hug:..eşlerimizden önce bütün haberleri bütün iyi ve kötü şeyleri burda paylaşıyoruz..bazen azarlanıryoruzdaaa haa ona göree:oklava: hele bunalım takıldınızmııı:olmaz: hiç affetmezleeer.amaa birde güzeel haber aldıkmıııııııı:lepi:İŞTE HALAYLARIMIZIDA ÇEKİYORUUUUZ..
hemen hemen herhafta hamile haberi alıyoruz çok şüküüüüür:sm_cool: :Saruboceq:..
dilerim yeni gelenlerinde adını en kısa zamanda LİSTEDE GÖRÜRÜÜÜZ.dualarımız sizinlee:Saruboceq::1hug::asigim::enbuyukkk:

ay insallah kıss :)
bende işte eylüle kadar beklicem doktorumun soylediği
iltihap vardı bende smear testimde cıktı
onun tedavısını yaptık
sistit olyodum sık sık oda gectı sımdı o ilaclar sayesinde
senin kürü çok uzun yapamadım ben :(
ama arada aklıma geldıkce yapıcam
inşallah o listeye benimde adimi eklersin yakında :lepi:

bilgen hosgeldin canim. Allah hakkinda hayirlisini versin. masallah cok azimlisin. emeklerinin karsiligini alirsin insallah.

arnavutum nasilsin bakem? özledim seni yahu, kac zamandir rastlasmadik a.s.

canııım iyiim sen nasılsıııın??bende özledim yaaopuyorumnanaktan.evet genlede sen gece giriyosuuun:umursamaz:ondan buluşamadıık..
sen nasılsıın anlat bakiim??günlerin yaklaşıyoo heycan varmı heycaaanzemuszemus..??

bende işte iğneleri alıyorum çarşamba günüde allah nasib ederse AŞILAMAM VAR..bakalım artık bu benim son tedaviim:Saruboceq: rabbim hayırlısını versin banaa:Saruboceq::1hug:

ay insallah kıss :)
bende işte eylüle kadar beklicem doktorumun soylediği
iltihap vardı bende smear testimde cıktı
onun tedavısını yaptık
sistit olyodum sık sık oda gectı sımdı o ilaclar sayesinde
senin kürü çok uzun yapamadım ben :(
ama arada aklıma geldıkce yapıcam
inşallah o listeye benimde adimi eklersin yakında :lepi:

canım beniiim inşallah ekleriiz ama sen mutlaka kullanmaya bak onu sen vitamin takviyesi olarak düşün..
ayrıca belki takip ettiysen bende de aşırı derecede ilthab vardı..ki bende ne idrarrımda ne kan tahlilimde nede smearda çıkmamıştııı:sm_confused: çok ilginç bişeey:1no2: sonra çok şükür amelyatı olunca temizlendi ama parmak kalınlığında hep ilthab çıktı..ve onu ben TARÇINLA VE BROKOLİ SUYU İÇEREK BAŞARDIIIM:lepi:çok şüküür.sende mutlaka polenin yanında TARÇINI TÜKETMEYE BAK AYRICA BROKOLİYİ 15-20 DK KAYNATIP SUYUNU İÇ (hem idrarında hem akıntındaki farkı göreceksiiin)

kızlaaaaar özledim sizi..tatilde nete giremiyorum şimdide kaçak girdim bi msj yazıvereyim diye.bugün 20 haziran hadi bakalım bir daha girişimde müjdeli heberler duyarım inşallah.banada dua etmeyi unutmayın burda tatilde 2 gündür hamilelerle tanışıyorum kaynanam ve annemler in lafından kurtulamıyoruz onlar bizi korunuyo diye biliyodu artık istiyoruz bundan sonra korunmucaz dedik yani yine olmazsa artık onlarda olmadığını anlayacak çok üzülüyorum..hepinizi ayrı ayrı öppttüüüümmmm kocamannnn..opuyorumnanaktan

bu arada yenı katılan arkadaŞlar hoŞgeldınıııııızzz.ben antalyada tatıldeyım pek takılamıyorum bu aralar bu topıc sÜper bı Şey arkadaŞlar bakın bır sÜrÜ hamıŞ arkadaŞımız var bır gÜn hepımızın gÖbıŞlerıne bebıŞlerımız konacak ınŞallah..

göbişlerimize bebişlerimiz konacak göbişlerimize bebişlerimiz konacak:dance: ayy çok hoşuma gitti.. GÖBıŞLERıMıZE BEBıŞLERıMıZ KONACAAAAAAKKKKK:teytey:

canııım iyiim sen nasılsıııın??bende özledim yaaopuyorumnanaktan.evet genlede sen gece giriyosuuun:umursamaz:ondan buluşamadıık..
sen nasılsıın anlat bakiim??günlerin yaklaşıyoo heycan varmı heycaaanzemuszemus..??

bende işte iğneleri alıyorum çarşamba günüde allah nasib ederse AŞILAMAM VAR..bakalım artık bu benim son tedaviim:Saruboceq: rabbim hayırlısını versin banaa:Saruboceq::1hug:

Allah gönlüne göre versin canimmmmm. :1hug: :1hug: insallah tutarda artik senide hamile görürüz. :Saruboceq:

göbişlerimize bebişlerimiz konacak göbişlerimize bebişlerimiz konacak:dance: ayy çok hoşuma gitti.. GÖBİŞLERİMİZE BEBİŞLERİMİZ KONACAAAAAAKKKKK:teytey:

:lepi: :lepi: :lepi: evetttt insallah uzun sürmez artik beklemek istemiyoruz, yas geciyor. kürlerden kafayi yedik -tatlicadiarzu-
eslerimizi de baba yapmak istiyoruz a.s
:CüvCüv: böyle olmak bizimde hakkimiz

kızlaaaaar özledim sizi..tatilde nete giremiyorum şimdide kaçak girdim bi msj yazıvereyim diye.bugün 20 haziran hadi bakalım bir daha girişimde müjdeli heberler duyarım inşallah.banada dua etmeyi unutmayın burda tatilde 2 gündür hamilelerle tanışıyorum kaynanam ve annemler in lafından kurtulamıyoruz onlar bizi korunuyo diye biliyodu artık istiyoruz bundan sonra korunmucaz dedik yani yine olmazsa artık onlarda olmadığını anlayacak çok üzülüyorum..hepinizi ayrı ayrı öppttüüüümmmm kocamannnn..opuyorumnanaktan

canım beniiiim bende özlediim yaaa..
nasıl geçiyo tatiliiin??bu sıcaktaaa-tatlicadiarzu- nerdesiniiz siz şimdi tam olaraak??
umarım güzel vakit geçiriyosunuzduur.
ailenizi de hiç dert edinmeyin şimdi onlar size bol bol dua ederler,ozaman tutaar hayırlısı ile.hem bak değişiklik sana iyi gelicektir.bol bol çalışın antalya size uğur getirebiliiir..zemuszemus kaydirigubbakcemile3

bu arada yenİ katılan arkadaŞlar hoŞgeldİnİİİİİİzzz.ben antalyada tatİldeyİm pek takılamıyorum bu aralar bu topİc sÜper bİ Şey arkadaŞlar bakın bİr sÜrÜ hamİŞ arkadaŞımız var bİr gÜn hepİmİzİn gÖbİŞlerİne bebİŞlerİmİz konacak İnŞallah..

:Saruboceq: AMİİİİİİİİİİİİN
göbişlerimize bebişlerimiz konacak göbişlerimize bebişlerimiz konacak:dance: ayy çok hoşuma gitti.. GÖBİŞLERİMİZE BEBİŞLERİMİZ KONACAAAAAAKKKKK:teytey:

dolucak aşkıım dolucaaaaaak az kaldııı aaaaaaaaaaaz:lepi: :lepi: :dance: :dance:
:sm_cool::sm_cool:

Allah gönlüne göre versin canimmmmm. :1hug: :1hug: insallah tutarda artik senide hamile görürüz. :Saruboceq:

amiiiiiiin canım beniim amiiiiiiiiiin:Saruboceq: sağol duacılarımla berabeeeer..

:lepi: :lepi: :lepi: evetttt insallah uzun sürmez artik beklemek istemiyoruz, yas geciyor. kürlerden kafayi yedik -tatlicadiarzu-
eslerimizi de baba yapmak istiyoruz a.s
:CüvCüv: böyle olmak bizimde hakkimiz

az kaldıı bebişim sen bi gel türkiyeyeee öncee..bak burdaa ne süprizler olucak hayatındaayerimseniben:1hug:

:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

UMutsuuuuuz:teselli:

a.s.herkese slm bene başaldım küre umarım bende buraya güzel haberleri yazarımm kaydirigubbakcemile3

hadi hayırlısı canımcım işallah bu sefer sonuç alıcaksın zaten senin bebiş uçakta kaydirigubbakcemile4 demiştim ya az kaldık gelmek üzere:emir_bebek:

Back
X