Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
huhuuu kızlar ben geldim nasılsınızopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bugün arnavut güzelimizin aşılaması varmış allahım emeklerini boşa çıkarmasın
umutsuzum senin sonuç ne oldu test yaptımmı inşşallah bize güzel haberler verirsin
arkadaşlar ben çok sık giremeyebilirim yeğenlerim oyun oynamaktan bana sıra gelmiyor kaydirigubbakcemile3 hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
huhuuu kızlar ben geldim nasılsınızopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bugün arnavut güzelimizin aşılaması varmış allahım emeklerini boşa çıkarmasın
umutsuzum senin sonuç ne oldu test yaptımmı inşşallah bize güzel haberler verirsin
arkadaşlar ben çok sık giremeyebilirim yeğenlerim oyun oynamaktan bana sıra gelmiyor kaydirigubbakcemile3 hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
umutsum inan her zaman dua ediyorum ayrıca bugün daha çok ettim bugün 3 ayların başlangıcı allahım bütün hepimizin bu günün hayrına dualarımızı kabul etsin hepimizin kucuğına birer tombişy bebişler versin
meyram valla hep aklımdasınız ama inan bu yeğenlerim pc .başından kalkmıyor fırsat buldukça girmeye çalışacam şimdilik çıkıyorum byyy
HERKES GİTMİŞ BİR BEN VARIM TOPİKTE
aRNAVUTUM ÜÇ AYLARIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE aLLAHIM SANA SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLARINDAN NASİP ETSİN... AMİN...
KIZLAR SİZLERİ KONUŞMAYI ÖZLEDİM DESEM YALAN OLMAZ KDV GÜNÜ ÇOK İŞİM VARDI SON BİR HAFADIR KAH GİRDİM OKUMAYA ÇALIŞTIMMM...
ARZUMU ÖZLEDİMMM OOOOH NE GÜZEL TATİLİN KEYFİNİ ÇIKARSINNNNNNNNN.
KEDERSİZİM NURCANIM CANIM HERKESE SELAM ANNENE KARDEŞLERİNE YEĞENLERİNE KUZENLERİNE.... KENDİNE ÇOK İYİ BAKKKKKKK TAMAM MI YAPACAKLARINI DA YAPMAYI İHMAL ETME OLDUMU BİTANEM...
UMUTSUZ VAKAM SEN NASILSIN İNŞALLAH UMUTSUZLUĞUN UMUDA DÖNECEK İNŞALLAH CANIMMMM HAYIRLI EVLATLAR VERSİN YÜCE RABBIM HEPİMİZE......
AYYY BU AYYYYYYYYYY HAMİLE HABERİ DUYMAK İSTİYORUM GÜZEL ARKADAŞLARIMMMMMMMM
SEVDANEHRİMİ UNUTMADIM TABİ,, SİBEL, DURUCUM HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM KONUŞAMADIĞIM KUSURA BAKMAYIN
YARIN DİNLENME GÜNÜMÜZ BOL BOL KONUŞURUZ ÖPÜLDÜNÜZ
zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kuzummmm inşşş yaaa umuda döner cnm benim bakalım bekliorummmmm hepimize inşşş arnavutum için cok öenmli gün inş tutar allahımm inşş kızlar dualarım hepinizle..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
umutsuzum hem yoksun hem nasıl cevap yazıyorsun vallahi bilgisayar profu olmuşsunuz öpüldünüz
umutsuzum cnm adetin ne zaman gelmesi gerekiyodu.
kusum bugun işte gelir yani günüm işte 8inde vuruldm catlama iğnemi ben hesap apamdmki kafam karıstı ya cnmm neblm
hmm anladım inşlh gelmezde ii olur.öncedende geciktiği oluyomuydu peki.ben 5 mayısta vurulmuştum iğneyi.haziran 5 indede test yapmiştim pozitif cıkmişti.o zman 6 haftalık olmuşmuş.bence sen erken yapmişin testi ondan cıkmamiştir diyelim artık.biraz daha bekle bakalım bu ayın sonuna kadar ondan sonra tekrar idrar testi yap inşlh o zman pozitif cıkar.varmı baska belirtiler falan peki.