Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hos ulduk canim.evet canim yarin rahim filmi cekinicem allah kismet ederse.insallah tupler aciktir.evet tatlim bekleyip gorecegiz gerci filmden sonra asilama dusunuyorum ama artik kader kismet meselesi......senden ne haber canim gerci adetinin 4 gunu ihmal etmistin dr gitmemistin bunu biliyorum ama...umarim bu ay ihmal etmessin canim......:1hug:

arnavut güzeli üzülme lütfen allah hakkınzda en güzeli hayırlısı neyse onu versin
böyle zamanlarda insanın olgunlukla karşılaması tevekkül sahibi olması çok zor oluyor ama lütfen neden
ben diye sorma isyan gibi olacak sözler söyleme hepimizin bir sınavı bu sınavı en iyi şekilde geçmeye çalışmalıyız rabbim seni ve bizleri bu şekilde sınıyo sabrımızı imtihan ediyo böyle düşün lütfen
hem bilemezsin ki belki miniğin yerleşiyordur damla onun için gelmiştir

canım aşılamada sana iğne verecekler 2 yada 3 gün gideceksin hem kan vereceksin hemde kontrol edecekler yumurtalarınını büyüyüp büyümediğine bakacaklar istenilen boyuta ulaştımı çatlatma iğnesi ve eşinle gideceksin o kadar bebiş için katlanmak gerek umuta ben çok güveniyorum ekip alman hastanesi ekibi belki aşılamaya gerek bile kalmayacak :ecrin_bebek:

yok ipek yaa ben artık yerleşme kanamasıydı bişeydi inanmıyoruum.herşeyi oluruna bırakmak gerek ben çok üstüne düşüyorum galibe dediğin gibi kolay değil şu anda bile olsa sağlıklı düşünemiyorum isyan etmektende korkuyorum artık dememde ..evet sende çok haklısıın başına gelen her olaydan aslında güçleniceksin olgunlaşıcaksın ama bugünlük beni affediiin.yapamaaam söyleyemeeem.allahım bana sabır versin dayanma gücü vesiin.çünkü dediğin gibi gittikçe pişiyoruum:1no2:

amin allah hepimize sabır versin birbirimize çok güzel destek oluyoruz ama kendimiz sözkonusu
olunca aynı bilinçte olamıyoruz allah sabır versin hayatta hangi konuda olursa olsun hepimize dayanma
gücü versin bu arada bende yarın rahim filmi çektiriyorum

Arnavut Güzeli Merhaba,
Senin için bol bol dua ediyorum. Umarım saat 17:00 de iyi sonuç alırsın. İnanki şu an bende senin kadar heyecanlandım. İnşallah hamilesindir.Heyecanla sonucunu bekiyorum.

Bu arada bende sitenin eski üyelerindenim. Bi zamanlar hergün takip ederdim. Tüp bebek yaptırdığım dönemlerde. Şimdi ara sıra bakıyorum. Bende size başımdan geçenleri anlatayım. Biz 6 senelik evliyiz. İlk 2 sene bebek istemedik. Daha sonra korunmamamıza rağmen olmadı. Bende adet düzensizliği ve yurmurtlama problemi var (pcos) doktor ilaçlarla yumurtalarımı çatlattı bi kaç öyle denedik, olmadı. Daha sonra eşimden test istedi sperm hareketliliği düşük çıktı. Tüp bebek yapmaya karar verdik. Memorial hastanesine gittik. Rahim filmi istediler çektirdim. Orda rahim şeklimde bozukluk olduğunu, çocuk olsa bile 4 aydan sonra düşebileceğini ve ameliyatla rahim şeklinn düzeltilmesi gerektiğini söylediler. Bende tamam dedim. Ameliyat oldum. Ameliyattan 7 ay sonrada (2007 ekim) Amerikan hastanesinde tüp bebek tedavisine başladım. Yumurtalarım toplandığı günden sonra ben fenalaştım. OHSS denen şey başıma geldi. Hemde en risklisi. 3 gün hastanede yattım.(Tabi dünya paralar ödedim.) Neyseki iyileştim. Ama transfer işlemi ertelendi. Şubat ayında 3 embriyo transferi yapıldı. 12 gün sonra teste gittiğimde Hamile olduğumu öğrendim. Fakat mutluluğumuz uzun sürmedi. 2 aylıkken düştüler.(ikizdi) Daha sonra kalan embriyolarla tekrar denedik. bu sefer tutmadı. Bende tabi depresyonik durumlar. Ama yinede hiçbir zaman Allah'tan ümidimizi kesmedik. Yaklaşık bir senedir gibi hiçbişey yapmadım.Kafamdan sildim hamile kalamamayı ama yine olmadı.

İki hafta önce yakın çevremin önerdiği bi doktora gittim. Saolsun bizimle çok ilgilendi. Başımdan geçen olayları sabırla dinledi. Daha önce hiç bi doktor bu kadar ilgilenip, bizi uzun uzun dinlememişti. Daha önce yapılan ameliyatın (rahim düzeltme ameliyatının) çok gereksiz olduğunu tamamen para amaçlı olduğunu, ve bu ameliyatın rahimde yapışıklıklara neden olabileceğini ve tekrardan rahim filmi çekmem gerekteğini söyledi. Birde tüp bebek tedavisindeki, OHSS durumunun tamamen hastenenin suçu olduğunu, onların takipsizliğinden kaynaklandığı söyledi. Şimdi arkadaşlar bahsettiğim iki hastanede Türkiye'nin en iyi hastaneleri arasında. Ben şimdi kime güveneyim sizce? Ne yapmalıyım. Bende artık bebek sahibi olmak istiyorum.

AMİİN TATLIM BENİİİİİİM:Saruboceq: :Saruboceq: sabır çok önemliii herzaman için..

canım biliyorum sende endişelisindir amaa bana güven hiç bir ağrın olmiyacak .allahın izniyledee güzel sonucunu alıcaksın eline ..hayırlısı ile de çok hızlı sonuç alıcaksın ama lütfen kürleri ihmal etme özeliklede poleni ve keçiboynuzunu iç mutlakaaa..allah yardımcın olsun ipekçiiim sağlıcakla kal güzel haberlerle dön inşşşşşş:Saruboceq: :teselli:

bende heyecanla iyi haberlerini bekliyorum birazdan namaz kılacagım senin içinde dua ederim inşallah tahlil sonucu iyi çıkar mutlu olursun. hoşçakal.

:teselli: off offf nasıl hangi aklımlaa sana akıl vereyim çok çok üzülüyorum okudukçaaa,rabbim herşeye rağmen dayanma gücü vermiş sanaa.allah yardımcın olsuuuuun dileriiim en kısa zamanda yavruna kavuşursuuun dilerm bu günlerin geride kalır ve güzel bir anı kalır bebişine anlatırsıın ona nasıl ulaşmak istediğini neler çektiğinii.hiç kolay değil biliyorum yaşadıklarııın..:teselli:canııııım peki şimdi sende tam olaraak ne tehşiz konuldukiii??gerçi benim hiç bir tehşiz bulamadıklarından dolayı genede olmuyo yaa:1no2:adetlerim düzenli tıpkı bugünkü gibi saatimin alarmı çalıyo bende kalkıp peçete koyuyorum ve kan geliyoo bukadarmı ayarlanmış yaa herşeey..
bilmiyorumda sibelce artık heralde ben ölücem son yıllarımı yaşıyorum ve allah benim çocuğumu rzil etmek istemiyo diye düşünüyorum başkaa bir şey gelmiyo aklımaa.ya benim olsun eşiminde olsuun yaa artık tek bir sorunumuz yok hiiiç mümkün değil ..allahımın parmağı var amaa senide benide diğer hasret çeken bütüün kadınları rabbim deniyoo eveeet,nereye kadar bu denenmeeee..
sana tek tavsiyem belkide kullanmışsındıır ama nolur birdaha şu poleni,çörek otunu tarçını VEEE ÇEKİLMİŞ KEÇİBOYNUZUNU DENEE lütfeen son keez.:Saruboceq: :Saruboceq:
BANA DUA EDEN ELLERİNDE DERT GÖRMESİİN YAVRUN SANA ÇABUCACIK KAVUŞSUUN AZ KALDII GELİCEK MELEKLERİMİİZ AAZZ..
rabbim sana herşeyinin en güzelini göndersiin.teşekürederim paylaştığın içiiin ..mutlaka ders çıkarmam gerekiyoo bu yaşadıklarından dolayıı..:1hug: :1hug:

arnavut güzeli, formunuzunuzun zamandır takip ediyorum. şu anki duygularını çok iyi anlıyorum, bizde 3 yıldır çabalıyoruz ve 1 başarısız aşılamam var. psikolijini anlayabiliyorum . ama diyorum ki kendini bu kadar üzme canım. inan beyinde bitiyor her şey. benim bildiğim kadarı ile aşılama da gecikme olmuyor. günü gününe regl oluyor. kalbim seninle canım, inşallah hamilesindir.

Sibel ce yasadiklarin kolay degil, allah yardimcin olsun, yadimcimiz olsun..
bence sen tekrardan baska bir doktora gitmelisin, cunki bu doktorun daha iyi oldugunu nereden bileceksin? oyle degilmi?

Çok saol güzel dileklerin için. Bende yumurtlama bozukluğu ve adet düzensizliği var (pcus), eşimdede hareketli spermler az. Yani spermler yeterli fakat hereketli sperm az. Ama senin yöntemlerini denemedim ama denemeyi düşünüyorum. Bakalım hem onlar, hemde yeni gittiğim doktor belki hayırlı olur.

SAĞOL TEŞEKÜREDERİM DESTEĞİN İÇİİN..mafoldumben

bende heyecanla iyi haberlerini bekliyorum birazdan namaz kılacagım senin içinde dua ederim inşallah tahlil sonucu iyi çıkar mutlu olursun. hoşçakal.

canıım sağol allah razı olsuuun ALLAH KABUL ETSİN ..mafoldumben mafoldumben mafoldumben

negatİf negatİf negatİİİİİİİİİf

Offf çok üzüldüm. İnsan o kadar testten sonra POZİTİF çift çizgiyi çok görmek istiyor. Ama eminimki senin için en kısa sürede oda olacak. Yazın sonuna kadar hamile kalmış olacaksın. Sakın üzülme. Bak ben neler yaşadım. Sizde bide problem yok. Yan, herşey Allah'tan. Biraz daha sabır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…