Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sibelcim bizdede hareketlilik %35 ama doktor bu hareketlilik normal dedi.. bizde sayı problemi var belki bendede problem vardır... ama rahim filmi henüz çektirmedim.. inşallah doktora tedaviye gerek kalmadan bebişiniz size süpriz yapar..

Çok saol Esra inşallah dediğin gibi olur. Ama olsun diye artık sabırsızlannıyorum. Eşim Kışa doğru tüp bebek yapalım diyor ama ben daha fazla bekleek istemiyorum. Bi adet olabilsem rahim filmini çekicez bakıcaz neticeyede, olamıyorumki. İlaçlarımda bitti, karnım feci ağrıyo ama henüz sökemedim.

kızlar az önce eltim aradı tatile gidicez ya iyi tatiller demek için baa baaa baa laf sokmak için miş meğersem bana ne dedi dersiniz ay ne güzel tatile çıkıyorsun ben hamileyim ya bir yere kıpırdayamıyorum ay sen çöpsüz üzümsün ne güzel gittiğiniz yerde deneyin birde bakarsın tutar dedi birşey demedim işallah seneye sende çıkarsın tatile dedim oda kopardı zaten beni ay şekerim ben 3.çocuğuda yapcam ara vermiycem seneye yazda hamile olurum diyor ben suratına kapattım teli sonra aradı tekrar tel kesildi dedim şimdi kızlar bu karının amacı açık değilmi beni uyuz etmek biz kendimizi paralayalım eltim 90 kiloyla hamile kaldı fosur fosur kocasıyla sigara içiyor ve 6 aylık hamile hala içmeyede devam ediyor biz neler yapıyoruz olmuyor gelde sinirlenme şimdi

Susuzyaz demekki her ailede öyle sinirbozucu insanlar oluyor. Boşver sen onu sende onu kıskandır başka şeylerle, onun sinirlerini boz bak bakalım bi daha aynı şeyi yapıyor mu? Bizdede var öyle birileri. Hanfendi hamile kaldı bi tek ben ve eşim bilmedik. Neymiş üzülürmüşüz, aşağılanırmışızkaydirigubbakcemile3 komik yani. aman ben gülüp geçtim, onun seviyesine düşmedim. Bende eskiden bu tür şeyleri çok takıyordum kafama ama şimdi hiç takmıyorum. Saolsun eşimde anlayışlı, çok görüşmüyoruz artık eltimlerle, bi problem olmuyor. Ne güzel bak sen tatiline çık, dinlen, kafanı toparla, bebişinin olacağını düşün mutlu ol.:emir_bebek:

sibelcim bizdede hareketlilik %35 ama doktor bu hareketlilik normal dedi.. bizde sayı problemi var belki bendede problem vardır... ama rahim filmi henüz çektirmedim.. inşallah doktora tedaviye gerek kalmadan bebişiniz size süpriz yapar..

Çok saol Esra inşallah dediğin gibi olur. Ama olsun diye artık sabırsızlannıyorum. Eşim Kışa doğru tüp bebek yapalım diyor ama ben daha fazla bekleek istemiyorum. Bi adet olabilsem rahim filmini çekicez bakıcaz neticeyede, olamıyorumki. İlaçlarımda bitti, karnım feci ağrıyo ama henüz sökemedim.

canım belki sen yazmışsındır ama benim gözümden kaçmıştır.. kaç yıllık evlisin ne zamandan beri bebek istiyorsunuz.

canım belki sen yazmışsındır ama benim gözümden kaçmıştır.. kaç yıllık evlisin ne zamandan beri bebek istiyorsunuz.

23 Ağustosta 6 yıl bitiyor. 7 seneye giricez inşallah. 4 yıldan beri çocuk istiyoruz. Bende yumurtlama problemi ve adet düzensizliği var. Eşimdede sperm hareketliliği %35 lerde. problem bu. 2 Kez tüp bebek yaptırdık. İlki tuttu. 2 aya girerken düştü. 2. deneme tutmadı. Şimdi yeni bi doktora gidiyorum, ilk kez o doktor bizimle bu kadar çok ilgilendi ve konuştu. İnşallah iyi bi doktordur. Nişantaşında muayinehanesi. Sabırsızlıkla bekliyorum. Şu HSG yi çekmeyi, çektikten sonra karar vericez.

kızlar az önce eltim aradı tatile gidicez ya iyi tatiller demek için baa baaa baa laf sokmak için miş meğersem bana ne dedi dersiniz ay ne güzel tatile çıkıyorsun ben hamileyim ya bir yere kıpırdayamıyorum ay sen çöpsüz üzümsün ne güzel gittiğiniz yerde deneyin birde bakarsın tutar dedi birşey demedim işallah seneye sende çıkarsın tatile dedim oda kopardı zaten beni ay şekerim ben 3.çocuğuda yapcam ara vermiycem seneye yazda hamile olurum diyor ben suratına kapattım teli sonra aradı tekrar tel kesildi dedim şimdi kızlar bu karının amacı açık değilmi beni uyuz etmek biz kendimizi paralayalım eltim 90 kiloyla hamile kaldı fosur fosur kocasıyla sigara içiyor ve 6 aylık hamile hala içmeyede devam ediyor biz neler yapıyoruz olmuyor gelde sinirlenme şimdi

canım arkadaşım hiçç üzme kendini.
şayet bu eltin art niyetle sırf seni üzmek için böyle konuşıyorsa allah ona öyle bir tokat atarki nerden geldiğini anlayamaz . allah esirgesin çocuğu verende alanda vermeyende allah. art arda hamile kalsın senin içini bu laflara çok yaktıktan sonra allah bütün çocuklarını elinden alırsa ne yapacak( allah esirgesin) dediğim gibi takmaa
büyük lokma ye laf deme demişler zaman insana ne getiri bilinmez.

size yaşadığım bir olayı anlatayım( isimleri uydurdum daha iyi anlaşılması için)
fatma diye arkadaşım vardı çock istiyor olmuyordu daha 2-3 senelik evliler doktor doktor gexiyordu. Ayşede yeni evlendi tabi bebek kaygısı yoktu .Ayşe bir gün fatmaya dediki " bune ya doktoralara ( afedersiniz göstermekten elletmekten zevkmi alıyonda) dolaşıyosun doktor doktor " dedi ama ne acı bir cümle hangi kadaın bu durumdan zevk alabilirki. fatmanın bir çocuğu oldu ama erken doğdu çok küçüktü Ayşenin annesi" bune böyle fare kadar ölür bu yaşamaz dedi"Neyse gel zaman git zzzaman ayşenin bebeği olmadı doktor doktor dolaşmaya başladılar 6 tüp bebek 2 mikro enjeksiyon tam 15 yıl beklediler.
Bir fatma dediki bana " ayşe bana o lafları söylediğ gün eve gittim öyle ağladım öyle ağladım ve allaha el açıp yarabbim onlarada yaşat aynısı " dedim dedi.
Ayşenin 15 yıldan sonra mikro enjeksiyonla oldu bebek 7 aylık 1.200 doğdu aynı annesinin ddediği kadar fare kadar ve şimdi onlar bu bebeği yaşatmaya çalışıyorlar.

ssözü özü canım allah büyük. rabbim herkese payına düşeni mutlaka yaşatıyor

şayet bu eltin art niyetle sırf seni üzmek için böyle konuşıyorsa allah ona öyle bir tokat atarki nerden geldiğini anlayamaz . allah esirgesin çocuğu verende alanda vermeyende allah. art arda hamile kalsın senin içini bu laflara çok yaktıktan sonra allah bütün çocuklarını elinden alırsa ne yapacak( allah esirgesin) dediğim gibi takmaa

size yaşadığım bir olayı anlatayım( isimleri uydurdum daha iyi anlaşılması için)
fatma diye arkadaşım vardı çock istiyor olmuyordu daha 2-3 senelik evliler doktor doktor gexiyordu. Ayşede yeni evlendi tabi bebek kaygısı yoktu .Ayşe bir gün fatmaya dediki " bune ya doktoralara ( afedersiniz göstermekten elletmekten zevkmi alıyonda) dolaşıyosun doktor doktor " dedi ama ne acı bir cümle hangi kadaın bu durumdan zevk alabilirki. fatmanın bir çocuğu oldu ama erken doğdu çok küçüktü Ayşenin annesi" bune böyle fare kadar ölür bu yaşamaz dedi"Neyse gel zaman git zzzaman ayşenin bebeği olmadı doktor doktor dolaşmaya başladılar 6 tüp bebek 2 mikro enjeksiyon tam 15 yıl beklediler.
Bir fatma dediki bana " ayşe bana o lafları söylediğ gün eve gittim öyle ağladım öyle ağladım ve allaha el açıp yarabbim onlarada yaşat aynısı " dedim dedi.
Ayşenin 15 yıldan sonra mikro enjeksiyonla oldu bebek 7 aylık 1.200 doğdu aynı annesinin ddediği kadar fare kadar ve şimdi onlar bu bebeği yaşatmaya çalışıyorlar.

mehalim yazını okuyunca tüylerim ürperdi.. gerçekten büyük lokma ye ama büyük laf etme.. insanoğlunun başına neler gelir belli olmaz..

alma mazlumun ahiniiiiii :oklava:
Allah bizleri iyilerle karsilastirsin kizlarrrrr.
benim bademciklerim hala davul gibi. cok halsizim ve yorgunum. birde hava buz gibi, balkonda camasir asim dedim dondum yaaa. tebi birazda ben hastayim diye üsüdüm ama esimde dio hava soguk diye. demekki gercekten soguk. istanbullu yanan hanimlar o sicaktan birazda buraya yollasaniz diorum:)

Ya kızlar ben daha evel hiç dikkat etmediğim için farkı bilemiyorum açıkcası. yumurtalar çatlarrken ağrı sancı olur mu.Dedimya sağ tarafımdaki 20mm olmulş sürekli kendimi dinliyorum. ayy buda komik oluyror. beni bilgilendirseniz bu konuda

olur canim, bazilari hisseder, ben cok ugrastim ama anlamam. hatta ne tarfatna yumurtladigini bilenler bile var, benadet olurken anlarim cünkü o tarafim cok agrir:) buda bayagi gec oluyor yani bilsem ne taraftan yumurtladigimi daha iyi olurdu ama ...

meyram canım iyileşemedinmi daha ada çayı iç ve gargarasını yap iyi geliyor seni ist. sıcağı kesmez sen en iyisi izmire gel hemen iyileşirsin burası daha sıcak 2-3 gündür kolum kalkmıyor sıcaktan delikafadulden

mehalim bende çok çeşitli ağrılar var hangisinin ne ağrısı olduğunu kestiremiyorum artık bebek yok ama ağrı çokkk:sm_cool:ben ekim ayında apandisit ameliyatı oldum ağrı sabaha kadar beni uyutmadı hast. gittik ben diyorum kesin dış gebelik adetin günü geçmemiş ne alakaysa tahliller yapıldı neyse sonuç apandisit o anda aklımdan geçen şey bu kadar ağrı çektik dış gebeliği bile tutturamadık kahretsin oldu :roflol: :roflol:

ilahi adasim yaaa. dis gebelik iyi bise degilki canim, Allah korusun:)

canim valla bilmiyorum yaaa. hava buz gibi, inan sirtimda battaniyeyle oturuyorum:) öyle yani... birde ben hastayim diye üsüyorum onunda etkisi var. bütün heryerim agriyor. saki dayak yemis gibiyim yani. adacayi böbreklerime dokunuyor canim icemiyorum. ama bol bol su iciyorum. sabah afedersin tükürürken kan geldi bademciklerimden kanadilar sanirim. hic bu kadar cok agrimazdi. sanki beynimde hava boslugu var gibi hissediyorum:)

hee canim apandisitliler kervanina sende katilmissin gecmis olsun:)
benimde patladi sag tüpüm calismyor o yüzden:(((

Günaydıııııııııııııııııııııııııın a.s. a.s. a.s. a.s. Cumanız mübarek olsun Yüce Rabbim bütün dileklerinizi kabul etsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın arkadaşlar
meyra çok ggeçmiş canım
benim yıllardır adet dönemimin tam ortasında bir ay sağ bir ay sol nadiirende ikisi birden .ok sancır emteresan demi ben bunun yumurtlmayla alaksı lduğunu düşünmüştüm hep.

Arkadaşlar günaydınnn.... Hayırlı cumalar... Rabbim bu üç ayların bu mübarek cuma gününün hatrı hürmetine bizlere hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.. Durucumunda sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eylesin..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın arkadaşlar
meyra çok ggeçmiş canım
benim yıllardır adet dönemimin tam ortasında bir ay sağ bir ay sol nadiirende ikisi birden .ok sancır emteresan demi ben bunun yumurtlmayla alaksı lduğunu düşünmüştüm hep.

mehalim günaydın... evet bende öyle biliyorum adet olduktan11 ile 15 inci günleri arası sağ veya sol tarafıma sancı girer... ama sürekli değil anlık sancır durur.. vede göğüslerime aynı şekilde bıcak darbesi gibi sancı gelir gider.. bu yumurtladığının anlamıymış..

ilahi adasim yaaa. dis gebelik iyi bise degilki canim, Allah korusun:)

canim valla bilmiyorum yaaa. hava buz gibi, inan sirtimda battaniyeyle oturuyorum:) öyle yani... birde ben hastayim diye üsüyorum onunda etkisi var. bütün heryerim agriyor. saki dayak yemis gibiyim yani. adacayi böbreklerime dokunuyor canim icemiyorum. ama bol bol su iciyorum. sabah afedersin tükürürken kan geldi bademciklerimden kanadilar sanirim. hic bu kadar cok agrimazdi. sanki beynimde hava boslugu var gibi hissediyorum:)

meyram çok geçmiş olsun bitanem... inşallah tez zamanda iyileşirsin.. süt iç iyi gelir canım.

günaydın canlarım nasılsınız............ bugün erken kalktım şimdi kardeşim gelecek onu bekliyorum:1hug: :1hug:

Günaydın KK'nın güzel hatunları opuyorumnanaktan nasılsınızzz bakalımmm keyifler iyidir inşallahhh
Bu mübarek cuma gününde dualarımızı kabul eyle yarabbimmm bize sağlıklı bebişlerrrrrr verrrrrrrr :Saruboceq: :Saruboceq:

Dün akşam misafirliğe gittik eşimin arkaşının bebişi olmuştu çok severim o arkadaşı onlarında 10 ay felan olmamıştı ilk başta şimdi nur topu güzeller güzeliiii kızı varrrr onu sevdim,gözünün içine baktımmmm ne de masummm melekkk gibii cennet kokuluuu.Adını da duru koymuşlar maşallahhh duru gibi bebişşşş.Rabbimmm bizlere de verrrrr rabbimmm bizide görrrrr bizim evimizide şenlendir :Saruboceq:
Eşim ilk gördüğünde biraz şokladıı hiç konuşamadı bile sonra açıldı zamanla beşiğini sallamaya bile başladııı :sinifsinif: çok güzell duygular bunlarrr :sinifsinif:

Back
X