Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
CANIM YAAAAAAAA sende dene bakalım walla süper olurrrr hemde basit bi yöntemmişşş bende hemen denerim neden olmasın 9 aylık evliyim bende istiyoruum bebişşş :)

Herkese günaydınlaarr nasılsınızz kızlarr.Ben çok yorgunumm yaaa kafamçokkarıştı evde temizlik var dün badanaya başladık düşünün evimi ne haldeee..

Mehalim geçmiş olsun canım güzel haberlerle gel inş.

günaydın canlarım...

yeni bi hafta yeni haberler getirsin bizlere

CANIM YAAAAAAAA sende dene bakalım walla süper olurrrr hemde basit bi yöntemmişşş bende hemen denerim neden olmasın 9 aylık evliyim bende istiyoruum bebişşş :)

inşallah sen çok beklemezsin canım.. hemencik hamile kalırsın..:CüvCüv:

Herkese günaydınlaarr nasılsınızz kızlarr.Ben çok yorgunumm yaaa kafamçokkarıştı evde temizlik var dün badanaya başladık düşünün evimi ne haldeee..

Mehalim geçmiş olsun canım güzel haberlerle gel inş.

kolay gelsin meslekdaşım... oohhh ama evin tertemiz olacak güle güle kirletirsiniz inşallah..a.s.

günaydın canlarım...

yeni bi hafta yeni haberler getirsin bizlere

amin sibelcim amin yeni hafta güzel haberler getirsin bizlere..:Saruboceq:

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR.
Bende polen,bal ve tarçın kürüne başlıyorum bugün. Regl oldum bitmek üzere. Ama ben bu hafta rahim filmi çekicem. Bu kür boşa gitmez dimi?

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR.
Bende polen,bal ve tarçın kürüne başlıyorum bugün. Regl oldum bitmek üzere. Ama ben bu hafta rahim filmi çekicem. Bu kür boşa gitmez dimi?

Hadi hayırlı olsun diyelim... İnşallah kürler en kısa sürede etkisini gösterirde hamileyim diye müjdelersin bizleri..

Hadi hayırlı olsun diyelim... İnşallah kürler en kısa sürede etkisini gösterirde hamileyim diye müjdelersin bizleri..

Çok saol canım. İnşallah tüm isteyenler, tüm isteyipte çocuğu olamayanlara Allah'ım sen bu mübarek aylarda, hayırlı, sağlıklı evlatlar nasib eyle.

kizlar yaa deli olcam, burnum taaa kökünden tikanmis sanki, pompalasam acilir miki aceppp :oklava:

bogazim iyi cok sükür. ovulasyona göre bugün yumurtladim sanirim:) aslinda dün veya önceki gün yumurtlamam gerekti ama neyse... grip oldugum icin etkiledi sanirim:)

mehalim iyi sonuclarla dön insallah
sibel'ce bu kür hormonlarini daha güzel calistircaktir canim. mutlaka faydasini görürsün.

rahim filmini cektircekler cektirin kurtulun stres yapmayin sakin, degmez

evet arkadaşlar adacayı yagını bende kullanıyorum 3 gündür ...bende baya intihap varmış kendimde hiç böyle akıntı görmemiştim..zaten küçükte bi rahimde yaram vardı adaçayı yagı yaralarada iyi geliyomuş diye denedim baya bi etkisini gördüm ...inş yaram iyileşmiştir...

insallah canim. öyle bi etkisi varmi bu yagin. bakalim ise yaramis mi? bunu ilk iliskinde anlarsin

merhaba kızlar nasılsınızz meyram buralardasınn esramm sana sakız iyi gelecek inşallahh everstim sen nasılsın canımm diğer arkadaşlar herkes iyidir inşallah durumm iyiyim canım sağol herşey yolunda allaha şükür sen bebişimize iyi bak olurmuu .
hepinizi öpüyorum arkadaşlar isteklerinize kavuşmanız dileği ile .

selam kızlaaaar nasılsınıııız?umarım herşey yolundadıııır.
kürler nasıl gidiyoo?kullanıyorsunuzdur mutlaka dimii düzenli olaraak??
ben de çok iyim yarın halamları yolcu ediceez:((((( çok çabuk geçti doyamadım bile onlaraa.fotoraflar anı kaldı hep..
size merhaba demek istedim,yeni gelişme varmı diyeee..kendinize çok iyi bakıın.duruuuum sende iyi bak bu sıcaklarda dikkatli ol lütfeen.allahım ikinizide korusuuun..
meyram tatlım daha geçmedimi yaa ..ensene sıcak koy bide iki kaşın arasınaa mutlaka açılııır burnun akıcaktıır..
hepinizi kucaklıyoruuum kendinize çok iyi bakıın sağlıcakla kalıııın..

arnavutum kokunu aldım bak :))

:1hug: a.s.
nasılsııııın? bideneeem..
biz yarından sonra umutsuzla buluşuyoruuuuuz geliyomusuun baaaak???sonra beni çağımadını dimeeeyasakkelime şutarafagittizemuszemus

:1hug: a.s.
nasılsııııın? bideneeem..
biz yarından sonra umutsuzla buluşuyoruuuuuz geliyomusuun baaaak???sonra beni çağımadını dimeeeyasakkelime şutarafagittizemuszemus

evet canımm haberim varrr :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: umutsuzla dün msnde görüştümm havadisleri verdii siz buluşun bakalım ben yokken ama istanbula dönünce sıra bende bu sefer biz buluşucaz zemuszemus zemuszemus zemuszemus istanbullu kızlar toplantısımı yapsak acaba kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

ooo kimler gelmisssss :))) nasilsniz canlarim a.s.

benim burnumu pompalamak lazim. kökten tikali:))

tavsiylerin icin saol canim, burnum akio zaten orda sorun yok sprey vardi evde onu kullaniorum cok bunalirsam.

arzucummm isin nasil gidiyor alisabildin mi?

arnavutum halanlara slm söyle canim, iyi yolculuklar dilerim. dag daga kavusmaz insan insana kavusurmus. yine görüsürsünüz insallah. öptüm güzeller siziiii

evet canımm haberim varrr :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: umutsuzla dün msnde görüştümm havadisleri verdii siz buluşun bakalım ben yokken ama istanbula dönünce sıra bende bu sefer biz buluşucaz zemuszemus zemuszemus zemuszemus istanbullu kızlar toplantısımı yapsak acaba kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

amaaaan kıskanç şeeey :dilcikar: buluşun tamaaam bende resimlei burayaa koyucaaam hıııııh..sende koyarsıın bakarııız oh ohh ohhhzemuszemus buluşun anam ben seviniriiim.keşkee herbirinizlee buluşabilseeeekkaydirigubbakcemile5 :teytey:

ooo kimler gelmisssss :))) nasilsniz canlarim a.s.

benim burnumu pompalamak lazim. kökten tikali:))

tavsiylerin icin saol canim, burnum akio zaten orda sorun yok sprey vardi evde onu kullaniorum cok bunalirsam.

arzucummm isin nasil gidiyor alisabildin mi?

arnavutum halanlara slm söyle canim, iyi yolculuklar dilerim. dag daga kavusmaz insan insana kavusurmus. yine görüsürsünüz insallah. öptüm güzeller siziiii

sağol tatlıııım beniiiiiiiim teşekürleeer amiiin.
ozaman kuşum sprey falan kullanmaa sonuçta kimyasaal sen papatya kaynat buharında dur havluyla sökülsün iyicee..çok geçmiş olsuuun nasıl bir uygu olduğunuu çok iyi biliyoruum tuvalet fırçasıylaa fırçalayasın geliiiiira.s..
öptüm siziii çıkıyoruuuuuuum beeen

Back
X