:teselli:Mehaliiiiiim canın sağolsuuun dediği gibi vardır bundada bir hayıııır sıkma canınıı.bu işler hiç belli olmaz rabbimin mucizesi yeter..kimbilir süpriz olursaaa süper olur vallaa.keşke yanılsaam ben keşkeeee...
bu işler şakaya ,ihmale gelmez.senin hem yaşından dolayı yumurtalığın rezerveside gittikçe azalır.doktorda iğnelerle onlarıda toplar..seni sürekli kontrol altında tutması gerekirken nasıl böyle ihmalsizlik yaptı ben anlamadıım,gerçekteeen çok kızgınıııımm..yani biz doktorlara güvenmiycekseeeek kimse güveniceezz..
aynı şekilde bende senin gibi eeeeen meşhuur doktora gittiiiiim ama beni yüzdeee,gördüki acemiyiiiiz ,gördüki hevesliyiiiiz.ama ben onu allaha havale ettiiim..
ben hep diyorum dotktor konusunu açmayın bana çok hassazım bu konuda yazdıkça yazasım geliyoooooo..
kşke burda olsanızda sizi benim doktoruma götürebilseeeeemm..siz bana bakmayın o benim üstümde demediği şey bırakmadııııı ama malesef,onun bir suçu yoook:umursamaz:neyseee..hiç sıkma canınııı sen yeterki son adet olmadan birkez daha doktora git yumuşun noldu çatladımı ,çatlamadımı öğren mutlaka..öteki aya inşallah yumuşların uyarıldığı için hamile kalırsıııııın bu emeklerin sona ere rabbim bize acıırda güzel haberlerle donatır seniiiiiiiiiiiiiiiiAMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :1hug: