Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 yıllık evliyim 1 yıldır bebek istiyom ama malesef olmuyo

aynısı bende de war cnm 2 yıllık ewliyim bir ay tek korunduk sonra korktum bıraktık olmuyor sorun falan da yok ama zamanı gelmemiş herhalde çok istiyorum ondan olmuyor

aynısı bende de war cnm 2 yıllık ewliyim bir ay tek korunduk sonra korktum bıraktık olmuyor sorun falan da yok ama zamanı gelmemiş herhalde çok istiyorum ondan olmuyor

bende 8ay korundum hemde doğum kontrol ilacıyla...
çok istediğimiz için çok kafaya taktıgımız için .Herşeyin hayırlısını versin güzel allahım..

sen neler yapıyorsun başka..kendini oyalayacak düşünmeyecek bişeyler bulman lazım

Dilbestem canım ben yarın işe gidicem öpüyorum seni burda bol bol konuşuruz dertleşiriz

öpüyorum seni iyi geceler fıstıkım

ewt cnm haklısın takılıyorum ziyaret ziyarette geziyorum bi sebep arıyorum işte aslında çalışsam düşünecek vaktim olmaz ama... bi kaç akraba rüyalarında görmüşler beni sultan şeyhmus hazretlerinde incir ye dedi gittim adetimin bitmesini bekliyorum bir çok kişiye sebep olduğunu duymuştum inş. bana da sebep olur

ArnavutGüzelinin :asigim:
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah:nazar: :nazar: :nazar:

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822................:CüvCüv:

10-nehir67..................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Günaydııınn mis kokulu anneler ve anne adayları opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Günaydın fıstıklar... Gününüz aydın şansınız bol olsunnna.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım :))
bugun reglime 3-4 gün kaldı ancak o kadar rahatsızımki anlatamam müthiş bi gaz var bende yakında yazacam döşüme "ateşle yaklaşma "diye ayrıca wc çıkamıyorum neler çekiyorum anlatamam . birde göğüs uçlarımda felaket bir hassasiyet var daha önce regl öncesi göğüslerimde şişkinlik olurdu ancak böyle uçlarındaki hassasiyet ilk defa oluyor ve çok canım yanıyor. off hiç kendimi bu kadar dinlememişim demekki şimdiye kadar .
bu arada bu hafta sonu kardeşimin nişanı var onun telaşı ile uğraşıyoruz:))

kızlar ben birazdan aile hekimliğine gidicem kızamıkçık aşısı kampanyası varmış 35 yaş altı bütün kadınların vurulması gerekiyormuş özellikle hamile kalmadan önce opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar...

everstcim çabuk git gel ben çok korkarım iğnelerden:

Back
X