- Konu Sahibi EU2
- #9.061
naber bahçem nasılsın
iyidir canım sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
naber bahçem nasılsın
bendeiyiyim gülüm görünmüyordun
selam kızlar naber?
slm bahcem hoşgeldin...
canım beniim goo cart ooo küçük yarış arabasıyerimseniben..
canım beniim evet inşallah dediğin gibi ben bunları yapamda içim rahat olsun aklımda kalmasın,sonuçta zahmetli bir iş değiil,olsa bile bebişime değeer teyzesiiii..
amin canıım inşallaah başka daha büyük şeylere gerek kalmadan kavuşuruuz evladımızaa amiiiiiiiiiin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ben geldimmmmmmmmmmm :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
hepinize günaydınlar gününüz aydın, neşeniz, huzurunuz bol olsun canım arkadaşlarımopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ben dün sabah geldim geldiğim gibi üstümü değiştirp temizliğe giriştim afedersiniz evi b.k götürüyordu :sinifsinif: akşama kadar temizle babam temizle belim koptu valla :gitme: yaww bu erkekler neden pasaklı oluyor anlamadım![]()
aslında ben geçen hafta geliyordum ama abim yıldırım nişanıyla nişanlandı kaydirigubbakcemile3 biletleri iptal edip nişanı beklemek zorunda kaldık yine kutlarımı döktürdüm sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito darısı bütün bekarların başına hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:dance: KEDERSİZİİİİİİİİİM CANIIIIIM HOŞGELMİŞSİİİİN SEFALAAR GETİRMİŞSİİİİİİİİİİİİN:teytey: KUZUM BENİM YAA ÖZLETTİİN HAAA KENDİNİİ TOPİĞİMİN GÜLÜÜ..NASIL GEÇTİ TATİLİN KOCİŞİNLE GİTTİNİZMİİ??BELİN NASIL OLDU VARMI AĞRIN SIZIIN??BİLİYOMUSUN BENDE GÖBEĞİMİ ÇEKTİRDİİM KASIĞIM DÜŞÜK DEDİ EVET DOĞRU BİDE İLTHAB HİÇ YOK DEDİİ NASIL ANLADIYSAA TABİ AMELYAT OLDUĞUMU SÖYLEMEDİM ARTIIK..
CANIM BENİM HAYIRLI UĞURLU OLSUN NİŞANINIIIIZ DÜĞÜNDE YAKINMIŞ HAA OH NE GÜZEEL GEZ VALLAA..KURTLARINIDA DÖKTÜN GELDİİİİİİN:dance:
CANIM BENİİİİM ARTIK BİZİ BIRAKMA YETERİNCE İHMAL ETTİN ZATEEN.HEM EVİ DELİ GİBİ TEMİZLEYİP DURMA BİR GÜNDE CANIIIM DİNLEN ZATEN BELİN SAKAAAT YORMA FAZLA KENDİNİİİ..
KOCAİŞİNİNDE GÖZÜ AYDIIIIIN KAVUŞTU SANAAAzemuszemuskaydirigubbakcemile:jeyyar:
Arkadaşlar Merhaba,
Dün doktoruma gittim, doktorum bu sefer aşılama deneyelim dedi. Hayırlısıyla Ağustosta yapıcaz bakalım. Ha bu arada bilmeyenler için söyleyeyim; Daha önce İlk tüp bebek denememde tuttu fakat düşük oldu, daha sonra dondurulmuşlarla denedik tutmadı. Şimdide aşılama. Bende PCOS var, eşimdede sperm hareketliliği %35 lerde biraz düşükmüş, sizce şansım varmı? Bide doktorum iğne ile değilde klomenle uyaracakmış yumurtalıkları.
CANIM BENİM HAYIRLISI OLSUUUUN İNŞALLAAH BÖYLESİ DAHA İYİ OLUR SANA AŞILAMA YARAAR..AMA NEDEN DÜŞTÜ DİĞER BEBİŞ BENİM KAFAMA TAKILDI.GENELDE TÜP BEBEKTE DÇLLENMEDE SORUN OLMADIYSA BİR SORUN YOK AMA DÜŞÜKLE SONUÇLANIRSA MUTLAKA HİSTEROSKOPİ YAPARLARDI EN AZINDAN.RAHMİNDE BİR ANORMALİK VARMI DİYE..BENDE TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYORUM DİYE DOKTORUM ÖNCEDEN RAHMİMİ DÜZELTİ EĞİKLİĞİ DÜZELTİ MESELA BİR SORUNLA KARŞILAŞMIYİM DİYE..O YÜZDEN SORDUM NOLUR YANLIŞ ANLAMA TATLIM AMA BANA SORARSAN AŞILAMA ÖNCESİ BİR HİSTEROSKOPİ YAPTIR..ALLAH KORUSUN AŞILAMADA TUTSA VE YİNE DÜŞÜK OLSAAA:1no2:O YÜZDEN TEDBİRLİ OL CANIM DOST ACI SÖYLER AMA SENİN TEKRAR ÜZÜLMENİ İSTEMEM.ÖNCE SORUNLARI ORTADAN KALDIR ONDAN SONRA AŞILAMANI OL..:teselli:GEÇMİŞ OLSUN TATLIM
selam kıssslarrrr
sabahtan beri yazıları başından okuyorum ama artık gözlerim karıncalanmaya başladı en son yazılara geleyim artık dedim...kürlerin nasıl yapılması gerektiğini vs.vs.vs. biliyorum.fakat arada yazılanlardan kafam karıştı.cevabını umarım alabilirim sizlerden...???ben çok düzenli regli olurum ağrım sızım olmaz genelde 3 ay da bir doktora görünürüm şimdiye kadar hiç bir sorun çıkmadı...sorum şu herşeyim normal ve doğal seyrinde devam ederken polen kürü yapsam acaba bir sorun olurmu...sorun derken fazla yüklenmiş olurmuyum yumurtalıklarıma???şimdiden teşekkürler herkese...herşey gönlünüzce gönlümüzce olsun....a.s.
mERHABA CANIM HOŞGELDİİİNvereliniortakkaydirigubbakcemile5..
OKUMAN İYİ OLMUŞ SEVİNDİM ÇÜNKÜ GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİLGİLER PAYLAŞTIK ..
CANIM NE MUTLU SANA HİÇ BİR SORUNUN YOK ALLAHA ŞÜKÜÜÜÜR :Saruboceq:
AMA BENDE POLENİ KULLAN VEDE DİĞERLERİNİİİ MUTLAKAA.ONLARDA HİÇ BİR ZARAR GELMEZ AKSİNEE ALMAN GEREKEN GÜNLÜK VİTAMİNİ,MİNERALİNİ ALICAKSIN HEM SANA DESTEK OLUCAKTIR HAMİLE KALMAN İÇİN.YANİ FOLİK ASİT GİBİ DÜŞÜN CANIMyerimseniben..HADİ BAKALIM BANA ÖYLE GELİYOKİ SEN ÇOK ÇABUK SONUÇ ALICAKSIIN MADEM HİÇ BİR ENGELİİN YOOK.YETERKİ KAFANA TAKIP KENDİNE SIKINTI ETMEE..SAĞLICAKLA KALa.s.
yeni solaganimizi acikliyorum kizlar
NO STRES
YES BABY
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Günaydın kızlar...
Sevdanehrim geçmiş olsun canım... Allah yardımcın olsun... İnşallah bişey çıkmaz dualrım seninle canım..
Günaydın kızlar nasılsınız dün öğleden sonra sitede sorun oldu giremedim bir türlü :umursamaz:
bugün kısmetse hsg çekilecek allahım bana yardımcı ol :Saruboceq: umarım bende korkulcak birşey yok diyenlerden olurum ağır geçmez benimkide inş. arkadaşım olmuştu onun 2 gün kanaması durmadı çocuk bezi kullanıyodu artık düşünün :1shok: inş.ben öyle olmam
bu arada sizler yalnızmı gittiniz yoksa yanımızda biri olsun mu :bbo: annemler memlekete gittiler,arkadaşlarım ya tatildeler ya çalışıyolar kimseyi işinden etmek istemiyorum akşam üzeri iş çıkışı yaptırabilirsem zaten eşim gelecek laelaelaelaelae
canım şimdiden geçmiş olsun inşallah birşeyin yoktur çabuk atlatırsın a.s.![]()