Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi geceleeeer ben kaçtııııııııııım..
yarın okurum artık yazdıklarınızıı sabırsızlıklaaa..öptüüm bu gece için teşekürleeer çok eylendiiiiiiiiiiiiim...

off kızlar ne yaptınız ya aşağıya komşuya indim sayfalar almış başını yürümüş.Şuan 947 okuyarak geliyom.....

vallaha bacum onuda sen düşün gayrii.kaydirigubbakcemile3 becerine kalmış tamamenÇok üzgünüm çoook . o konuda yardım edemicem :))))
canım beceririm becermesinede maalesef orada oda tek kişilik oluyor ayıp olur yani çift girsek kafamçokkarıştı

öyleyse başka canım ben bilmiyodum afedersin tarla çamurluysa olmaz tabii :bbo:

hemde ne çamuuuuuuur batk bataaaaak.girdimi çıkamaaaazz:kedi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aman gidiyom beeen saat 12 yi geçti yaa tamam tutamam gendimiii..

vallaha bacum onuda sen düşün gayrii.kaydirigubbakcemile3 becerine kalmış tamamenÇok üzgünüm çoook . o konuda yardım edemicem :))))

davani alda gel :roflol: sensiz olmaz

yarın okurum artık yazdıklarınızıı sabırsızlıklaaa..öptüüm bu gece için teşekürleeer çok eylendiiiiiiiiiiiiim...

bende cikicam valla öldüm bu gece
firincinin karisi kocan gelmedi anam daha? ise koyul hemen :)))

yaa DONDURMAAAA:jeyyar: :jeyyar: bakma kardeşiiiim sende napim canım çekti yalıyom:icecream: :icecream:

tamam hayatım sen ye dondurmanı afiyet bal şeker olsun kaydirigubbakcemile3 gidiyosun sanırım hayırlı gecelerin olsun sağlıcakla kal sevgiler saygılar opuyorumnanaktan

davani alda gel :roflol: sensiz olmaz

bende cikicam valla öldüm bu gece
firincinin karisi kocan gelmedi anam daha? ise koyul hemen :)))

alla canını almasııın ...
fırıncının karısı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok artık dayanamıycaam çıkıyoruum..
kız biz marketteyiiiiiz.kapatıyoruz çıkıcaaaaz daha eve gidiceez..sositososito

tamam hayatım sen ye dondurmanı afiyet bal şeker olsun kaydirigubbakcemile3 gidiyosun sanırım hayırlı gecelerin olsun sağlıcakla kal sevgiler saygılar opuyorumnanaktan

sanada canııııııım iyi geceleer tatlı rüyalaaaar..öpüdüüm seniiii..:1hug:a.s.

meyram ne işi kız onu es geçmişim anladığmı işse yok anam bizdede tarla çamurlu kaydirigubbakcemile3

[
arnavut guzelı cok sagol verdıgın bılgıler ıcın yanlız ya benım aldıgım yer bıtkıyı adam5 gun boyunca elma yagını senın dedıgın gıbı gun asırı konuluyor toplam zaten 10 gun edıyor 2 gunde beraber olmuyacan dedı esınle yumurtlama gunlerı etkılenmez dedı boylelıkle ıcın temızlencek dedı vede adet zamanına kadar yumurtlama oluyormus dedı cok sasırdım vede bunları ogrenırkende ınan cok utanıyordumdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

rica ederim canım benim.dilerim işine yarar söyledikleriiim.ama sende bu azminden vazgeçmeeee..bugün yarın patlatırsıııın müjdeyiiiiiiiiii.:lepi: :lepi:

Arkadaşlar verdiğim rahatsızlıktan dolayı affınıza sığınıyorum katlandığınız içinde ayrıca teşekkür ediyorum kusuruma bakmayın ..sizleri seviyorumopuyorumnanaktan

alla canını almasııın ...
fırıncının karısı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok artık dayanamıycaam çıkıyoruum..
kız biz marketteyiiiiiz.kapatıyoruz çıkıcaaaaz daha eve gidiceez..sositososito

duru canim o firincinin karisi :))) sanada iyi geceler canim. mutlu uyu mutlu uyan insallah

daha gelmedi bacım bende çıkayımda motor soğusun yoruldum valla kaydirigubbakcemile3

:roflol:

meyram ne işi kız onu es geçmişim anladığmı işse yok anam bizdede tarla çamurlu kaydirigubbakcemile3

sende mi tüh beeee. ben sizin yerinize de calisiyim o zaman :roflol: :roflol: :roflol:

Bana müsaade sizlere hayırlı geceler allah cümlenizden razı olsun:Saruboceq:opuyorumnanaktan

Arkadaşlar verdiğim rahatsızlıktan dolayı affınıza sığınıyorum katlandığınız içinde ayrıca teşekkür ediyorum kusuruma bakmayın ..sizleri seviyorumopuyorumnanaktan

ne dimek ne dimek
senin gibi dadlu birine katlanmak basim üstüne.
arayi cok acmayin kizlar, böyle bir aksam yine yapalim opuyorumnanaktan

duru canim o firincinin karisi :))) sanada iyi geceler canim. mutlu uyu mutlu uyan insallah

:roflol:

sende mi tüh beeee. ben sizin yerinize de calisiyim o zaman :roflol: :roflol: :roflol:

ÇALIŞ ÇALIŞ HAYATIM HADİ HAYIRLISI OLSUN a.s BEN KAÇIYORUM SEVGİYLE KALIN HOŞÇAKALIN zemuszemus

Back
X