• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar esimin sperm sonuclari hakkinda yorum yaparmisiniz?..dr olmadigindan sonuclari gosteremedim..
spermatozoa sayisi:62.000.000 cc
total spermatozoa:198.400.000
yuvarlak hucre sayisi:2.100.000cc
lokosit;904.000 cc
hizli ileri harektl:%15
yavas ileri harktl%25
yerinde %15
hareketsiz%45
sanirim sadece hareket problemimiz degilmi? bu sonuclarla hamile kalbilirmiyim acaba?

fıstığım benim.sen hiiiiiç kafana takma böle olumsuz eleştiri yada soruları.bak benim bebeişim olmadaı daha ama en azından adaçayı yağı sayesinde enfeksiyon diye bişi de kalmadı bende.herşeyde vardır bi hayır.biz seni çok ama çok seviyoruz.sana minnettarım.canım arkadaşım.8 bebiş yola çıktı bile.bizimde olcakkkkk.burada bangır bangır bağıracağız hamileyim diye.seni çok öpüyorum tatlı arkadaşım benimmm.

kuzuucuğum beniiim ,sağol bideneem..çok sevindim enfeksiyonu halettiğinee..aman dikkattet biliyosun herşeyin başı sağlık..kendine çok iyi bak tatlııımm..ben sana kaç kere dediim sana değer veren bi eşin vaar sen onun bebişisiin zateeeen,bitane daha bebiş olsun ama evdeee en kısa zamanda rabbiim o günlerii sana göstersiiinn..bendee sizii ,seniii çook seviyoruum gerçekteen bunu cani gönülden söylüyoruuum..SİZİN İÇİN NE DİLİYOSAM RABBİMDE ONU BANA VERSİİİN..evet bizimde burda çığlıklar atıcağımız kesin YIKICAZ BURALARIII,GÖRCEKSİNİZ BAK:teytey: kaydirigubbakcemile5SAĞLICAKLA KAL DUALARIM SENİNLEE:1hug:

bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaslar lutfen cevap verirmisiniz? yukarida yazdigim sekilde esimin sperm sonuclari.........

Slm kızlar, arnavutgüzeli84 canım takma kafana 5 parmağın beşide bir değil.rabbim inş.her isteyene hayırlı evlatlar versin.Bende antalya da ikamet ediyorum sen merkezdemisin.Kader arkadaşım benimde bebiş yok temmuz gelse 2 yıl olacak.seninle tanışmak bilgi paylaşımında bulunmak isterim eğer sende istersen tabi.Allah a emanet olun canlarım.

seve seveee çok memnun oluruuum:teytey: :asigim:çok sevindim bir arkadaşım dahaa antlayalı ..evet canım ben merkezde oturuyoruum,ilk değilsin bir sürü görüştüğüm arkadaş var zaten antalyadan..vay be ne güzeel çoğalıyoruuzkaydirigubbakcemile5..canıım güzel dileklerin ve duaların için çok sağool AMİİN AMİİİN İNŞALLAAAH:Saruboceq:HERKEZEE GÖNLÜNE GÖRE VERSİİİN..sende canım benim allaha emanet ol:1hug:

arkadaslar esimin sperm sonuclari hakkinda yorum yaparmisiniz?..dr olmadigindan sonuclari gosteremedim..
spermatozoa sayisi:62.000.000 cc
total spermatozoa:198.400.000
yuvarlak hucre sayisi:2.100.000cc
lokosit;904.000 cc
hizli ileri harektl:%15
yavas ileri harktl%25
yerinde %15
hareketsiz%45
sanirim sadece hareket problemimiz degilmi? bu sonuclarla hamile kalbilirmiyim acaba?

canııım beniiiim inaan hiç bir bilgiiim yoook:sm_confused:napıcaz bende merak ettim baaak:uhm:bunu buldum bi bak inşallah yardımcı olur sanaCADIARZU

Canıııım hadi bakalım HAYIRLI VE UĞURLUUU olsuuun :teytey: bekliyoruuuz sabırsızlıklaaa..inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur seni bırakmaaaz :Saruboceq:dualarım seninlee sağlıcaklaa kaal:1hug:herşey gönlünce olsuuun..5 gün sonra buralaar İNLESİİİİİİİİİN:dance::CüvCüv::ecrin_bebek:

Sağol canım.İnşallah hepimiz inletelim buraları en kısa zamanda.Tek başıma değil hep beraber olmak istiyorum.Çocuk bahçesine dönsün buralar:dance::ecrin_bebek::emir_bebek:
Çok sabırsızlanıyorum ya bir ümitleniyorum bir karamsar oluyorum.<dün akşam test yaptım dayanamadım da. Ama negatif çıktı.Erken olduğu için öyle çıktı diye avutuyorum kendimi şimdilikyerimseniben öptüm sizia.s.:1hug::asigim:

xxeylulxx canım dr lar sadece ileri hızlı hareketliye bakıyorlar.o önemli yani.oda bebek sahibi olmanız için yeteri düzeyde canım.benim eşimde yaptırdı ordan biliyorum :utangac:

xxeylulxx canım dr lar sadece ileri hızlı hareketliye bakıyorlar.o önemli yani.oda bebek sahibi olmanız için yeteri düzeyde canım.benim eşimde yaptırdı ordan biliyorum :utangac:

canimsin,cok tesekkur ederim...peki bebeginiz varmi? varsa rabbim uzun omurler versin,yoksada rabbim en en en kisa zamanda nasip etsin insallah...:dance:

slm kızlar eylul bu sonuçu doktora gösterdinmi

yok canim dr'a gosteremedim.dun dr yoktu,onumuzdeki hafta sonuna kadarda gosteremiycem maalesef cunku misafirlerim gelecek.... bu sonuclar hakkinda bilgin varmi?

kız bebeğim olsa bu topikte ne işim var kaydirigubbakcemile3 biz karar verdik hemen o gün dr a gittik önce eşim sonra ben muyene olduk bir sorun varmı diye sorun yok çok şükür 3 ay kadar oldu deneyeli ama daha gelen giden yok gamyoncuiremsu bende burdaki küre başladım işte kısmet artık rabbim nezaman kısmet ederse :Saruboceq: dileyen herkese hayırlısıyla versin inşallah...

canııım xxeylulxx bizde dün eşime beraber baktın sonuçlara gayet iyi dedi eşim hamile kalınabilir dedi kafasına takmasıın,,herşey olumluu,sen yinede onada kçiboynuzu pekmezni yedir bakalım ,,hadii inşallaaah tutaaar..birde size bşey söyliycem ben bir yıldır ilişkiden sonra yastık koyuyodum ama yinde hepisi, dışarı çıkıyoduuu(zaten yastık dediğin incecik bişeey)neyse bu ay bacaklarımı hem yukarıya diktiim hem 3-4 adet ystık koydum belime..hattaa eşim kaç kere öyle salladı beniii çalkaladııkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3 resmen ağzımdan çıkacaak-tatlicadiarzu-..inanırmısınız sabah kalktığmda dışarıya hiç bireşy çıkmıyoo..:dance:demekki bayağı derine gidiyo bunlar böyle yapıncaa..bakalım bu yakın zamanlarda nolucaakCADIARZU..KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIIIN HAVALAR ISINIYO YAVAŞ YAVAŞ,o yüzden doğurganlık zamanı da başlıyoo,ama bu aralar acayip şekilde salgın var herkez grip,bende çok hastayım kulaklarım duymuyoo ,yutkunamıyoruuum,boğazım ağrıyoo:çok üzgünüm: sağlıcakla kalııın,öpüyorum hepiniziiia.s.

Arnavut güzeli naber canım.Bende tam seni arıyodum.Ne var ne yok var mı bir gelişme?canım ya ben bal,polen,tarçın ve çörek otunu hazır ettim.nasıl yapayım hepsini karıstırıyımı yıksa birer çay kaşığı şeklinde mi alayım?çörekotu bu kürde varmıydı kız?valla kafam allak bullak artıkkafamçokkarıştı

canııım xxeylulxx bizde dün eşime beraber baktın sonuçlara gayet iyi dedi eşim hamile kalınabilir dedi kafasına takmasıın,,herşey olumluu,sen yinede onada kçiboynuzu pekmezni yedir bakalım ,,hadii inşallaaah tutaaar..birde size bşey söyliycem ben bir yıldır ilişkiden sonra yastık koyuyodum ama yinde hepisi, dışarı çıkıyoduuu(zaten yastık dediğin incecik bişeey)neyse bu ay bacaklarımı hem yukarıya diktiim hem 3-4 adet ystık koydum belime..hattaa eşim kaç kere öyle salladı beniii çalkaladııkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3 resmen ağzımdan çıkacaak-tatlicadiarzu-..inanırmısınız sabah kalktığmda dışarıya hiç bireşy çıkmıyoo..:dance:demekki bayağı derine gidiyo bunlar böyle yapıncaa..bakalım bu yakın zamanlarda nolucaakCADIARZU..KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIIIN HAVALAR ISINIYO YAVAŞ YAVAŞ,o yüzden doğurganlık zamanı da başlıyoo,ama bu aralar acayip şekilde salgın var herkez grip,bende çok hastayım kulaklarım duymuyoo ,yutkunamıyoruuum,boğazım ağrıyoo:çok üzgünüm: sağlıcakla kalııın,öpüyorum hepiniziiia.s.

tatlım ya ben 7-8 aydır amuda kalkıyom;öyle duruyorum dakikalarcakaydirigubbakcemile3;yine yok yine yok.doktorum bana hazneye boşalması yetrli demişti.inanmayın pek bunlara.düşünsene vajınusmus olup sürtünmeyle hamile kalan dolu.yine doktorumdan duydum bunu da.allahım yeterki istesin.ama napalım umut her yolu deniyoruz demi canım.bu arada geçmiş olsun.:teselli:

Ay ben de ayaklarımı tepeye dikip bisiklet çevirir gibi bile yaptım bi yerde okumuştum:roflol: Bebiş olmasa da zayıflayacam bu gidişler:1hug:

canim cok gecmis olsun kiyamam ben sana....biz hic yastik falan denememistik daha once ama bu ay yastikta koydum.benimde senin gibi ayaga kalktigim an spermler yok oluyor.esimle dun aksam konustuk o vitamin ilaclari kullnacak,ben caktirmadan keciboynuzu kurunude arada iciricem :))). birde nette okudugum kadariyla dr.folik asiti erkeklerede onermisti...onun dogrulugunu ogrenirsem onada baslariz...bende senin kurunu deniycem insallah...bakalim artik kismet.onumuzdeki gunlerde baslarim artik....cok tesekkur ederim sonuclarin yorumu icin,cok sevindim....tekrar gecmis olsun....:ecrin_bebek: bu arada sen preseed kullandinmi? ben siparis ettim gelmis benimkisi artik onumuzdeki ay insallah hepimiz hamile kaliriz...

kız bebeğim olsa bu topikte ne işim var kaydirigubbakcemile3 biz karar verdik hemen o gün dr a gittik önce eşim sonra ben muyene olduk bir sorun varmı diye sorun yok çok şükür 3 ay kadar oldu deneyeli ama daha gelen giden yok gamyoncuiremsu bende burdaki küre başladım işte kısmet artık rabbim nezaman kısmet ederse :Saruboceq: dileyen herkese hayırlısıyla versin inşallah...

amin canim amin...bende senin gibi onumuzdeki gunlerde bu kure basliycam,bakalim artik hayirlisi..insallah bizede faydasi olur...

Back
X