Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:teselli: canııııım beniiiiiiiiim HOŞGELDİİN TATLI DİLLİİİİİ:teytey:..NE GÜZEL NEKADAR POZİTİFSİN SEN ÖYLEEEsengözlerimebaksanab
ne mutlu bana topiğimi hem güzel hatunlar,hem bilgili hatunlar,hem tatlı dilli hatunlar basıyo vallaaa.burdanda ayrılamıyoruuuuum:dance:.
sana önceliklee çok çok teşekürederim SAYFALARI TEK TEK OKUDUĞUN İÇİN..AZMİNE HAYRAN KALDIM NE GÜZEL DAHA İLK GÜN BİZİ BİLGİLENDİRMEYİ BAŞLAMIŞSIN BİLEEE..BİZDE SANA TEŞEKÜREDERİİZ.VALLA NELER ÖĞRENDİM SENDEN RAHİM OLAYINI İLK DEFA DUYDUM MUTLAKA BU ARALAR ELLERİM KENDİMİ NOLCEEEK ELDİVENİ TAKARIM ELİME BUZ GİBİDE YIKARIkaydirigubbakcemile3 MAKSAT HAMİLELİĞİMİZİ ÖĞRENMEK DEĞİLMİ..
SANA GEÇMİŞ OLSUN İNAN ÇOK ÜZÜLDÜM BEBEİŞLERİN İÇİN.AMMA ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ VARDIR RABBİMİN BİR BİLDİĞİ,BUNDAN SONRA DA HEMEN HAMİLE KALICAKSIN NE GÜZEL BAK DEMEKKİ HERŞEYİN TAKIR TAKIR ÇALIŞIYOO.RAHM HAMİLE KALINCA BİKERE GERİSİ HEMEN GELİO.YANİ SENDE BÜYÜK İHTİMAL İLTHAB DA VARDI Kİ SOĞAN KÜRÜ YARDIMCI OLDU HAMİLE KALMANI.HAYIT TOHUMUNUDA DENEYEBİLİRSİN TARÇINIDA İLTHABA ÇOK ÇOK İYİ GELİYO.AYNI ZAMANDA RAHMİNİ GÜÇLENDİRMEYEDE İŞE YARIYO BEBEİŞİNİ TUTABİLMEN İÇİN..BEN GENE ÇOK UZATTIM aramıza hoş geldiiiiiiin :teytey:kaydirigubbakcemile5canım beniiiiim katılmaların daim olması dileğileee.bilgilerine ihtiyacımız var.polenide ihmal etme hadi sana kolay gelsiiiiiiin:1hug:a.s.

çok teşekkür ederim arnavut güzeli seninde azmine ve gücüne hayyran kaldım eminim olacak bu sene bebeğin birbirimize destek olalıım bende polenle o yağı deneyeceğim eşimede keçiboynuzu takviyesi uykusuz gecelere devam hep birlikte :)sen ameliyat olmuştun okuduğum kadarıyla nasıl oldun iyimisin bebek için sorun kalmadı değilmi belini çektirmeyi denedinmi hiiç bu da iyi yöntem miş bu arada biz tam olarak 3 aydır korunmayı bıraktık kürtajdı dişleridi derken anca işte ümüdimi yitirmeyeyim dmi yanlız bi kusurum var sigara içiyorum çok değil ama içiyorum bırakıcam ama inşallah hepimizin duaları kabul olur şu mübarek aylarda allahın izniyle

:Saruboceq:o parmak testi gerçekten doğru canım dikkat bak mesala reglin gelmesine bi kaç gün var dene bak eline biraz sertçe bi et gelecek o rahim aşağıya iniyyo hastayken aşağıda değilse hamilesin şekerim inşallah artık

Hoşgelmişsiiiin tatlım beniiiiiiiiim:1hug: nasıl geçti tatilin umarım herşey yolundadıııır..opuyorumnanaktan
canım evet yaz dolayısıyla kızlar biraz yoğunlar bende aslında çok giremiyorum malesef elimden gelince burda olmaya çalışıyorum..
canım benim çoook şükür bişeyin çıkmamış çok şüküüüür sevindim hayırlısıylaa smearında temiz çıkıcaktır mutlakaaa:Saruboceq: a.s.
evet biraz o koltuk için önyargılıyız ama inan başka bir yöntemi yok..ben artık alıştım vallaa..ilk muayenem benim kilotla olmuştu hala çok güleriiiim doktor bunun neresinden bakmamı tercih edersiniz sorunca birde utanmıştımkiiiiiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dedim hatta şöyle kenardan baksanızkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hayırlısıyla eşindede birşey çıkmıycaktır sen gönlünü ferah tut tatlım.sağlıcakla kal beni mutlaka haberdar et tamam testin sonucunu öğrenir öğrenmezyerimseniben

canım tatilim süper geçti bomba gibi döndüm :dance:smear testini 3 seneden beri her yıl yaptırıyorum çok önemli herkese tavsiye ederim işallah bu seneki sonucumda hayırlı çıkar
allah seni daha iyi yapsın emi kız külotla jinekolojik muayane olurmu sırnaşık şey
koptum valla:roflol: ama gerçekten o koltuk adamı kasım kasım kasıyor napalım bende alışıcam artık canımsın iyi dileklerin için teşekkürler işallah eşimde de birşey çıkmaz yoksa çok üzülür haber veririm canım kendine iyi bakopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim arnavut güzeli seninde azmine ve gücüne hayyran kaldım eminim olacak bu sene bebeğin birbirimize destek olalıım bende polenle o yağı deneyeceğim eşimede keçiboynuzu takviyesi uykusuz gecelere devam hep birlikte :)sen ameliyat olmuştun okuduğum kadarıyla nasıl oldun iyimisin bebek için sorun kalmadı değilmi belini çektirmeyi denedinmi hiiç bu da iyi yöntem miş bu arada biz tam olarak 3 aydır korunmayı bıraktık kürtajdı dişleridi derken anca işte ümüdimi yitirmeyeyim dmi yanlız bi kusurum var sigara içiyorum çok değil ama içiyorum bırakıcam ama inşallah hepimizin duaları kabul olur şu mübarek aylarda allahın izniyle

:1hug:yok tatlım hiç bir sorun kalmadı artık çok şüküüüür:Saruboceq:beklemedeyim rabbim hayırlı bir evlat versin bana artık çok çok istiyorum..başkalarının çocuğunu alıp sevmek istemiyorum artık.
inşallah dediğin gibi bu yıl bize uğurlu gelir de hayırlı haberler veririz eşlerimize..
evet canım göbeğimi çektirdim ben sadece oda kasığım düşüktü galiba ama oda bir işe yaramadı malesef.yapıcak başka yöntemde kalmadı malesef.şimdi tüp bebeğe gidicem diye dinleniyorum öylesine saldım çayıra oldu benimkiii..
canım o sigarayı mutlaka bırak tatlım gerçekten kullandığın kürlerin etkisini yarıya indirirsin allahın izniyle bırakmayı niyetlen sen allah yardımcın olur.hem sen güçlü birisisin izin verme sigara seni yönlendirmesiiiin..TİNERCİ GİBİ GEZME BAŞIMA:sinifsinif: HADİ SİGARAYI BIRAKTA DAHA HIZLI SONUÇ AL.:hooray:

:Saruboceq:o parmak testi gerçekten doğru canım dikkat bak mesala reglin gelmesine bi kaç gün var dene bak eline biraz sertçe bi et gelecek o rahim aşağıya iniyyo hastayken aşağıda değilse hamilesin şekerim inşallah artık

YOK KAFAYA TAKTIM BU AKŞAM YAPICAM ZATEN MUTLAKA HABER VERİRİM YARINA..ZATEN ADETİMEE AZ KALMIŞTIR..:dilcikar:

ya cuma gününden beri kasıklarım ağrıyo doktora gittiğimden bari yani çok canımı yaktı çünkü hmss bide bugün yumurtlama günüm boş durmamak lazım dimi :))) ama bu benim psikolojimi bozuyo sanki bi görevmiş gibi :1no2: ayın 30unda gene gidicem testler için inşallah kötü bişey çıkmaz :Saruboceq:

yaa niye kimse yazmıyooo yada ben daha acemiyimde ondanmı yazılar yazılıyo ben bişeyler yazdıktan sonra görüyooruum nasıl yapacam yaa

canım tatilim süper geçti bomba gibi döndüm :dance:smear testini 3 seneden beri her yıl yaptırıyorum çok önemli herkese tavsiye ederim işallah bu seneki sonucumda hayırlı çıkar
allah seni daha iyi yapsın emi kız külotla jinekolojik muayane olurmu sırnaşık şey
koptum valla:roflol: ama gerçekten o koltuk adamı kasım kasım kasıyor napalım bende alışıcam artık canımsın iyi dileklerin için teşekkürler işallah eşimde de birşey çıkmaz yoksa çok üzülür haber veririm canım kendine iyi bakopuyorumnanaktan

B]aman amaaaan maşallaaaaah bomba gibiii haa ne güzeeeel:dance:..

evet ya kilotla yattım napiiiim:1rolleyes: utancımdaaaan:kedi:
evet bende yaptırdım bende çok az bakteri çıkmıştı oda su içmediğimden kaynaklanıyooo antibiyotik kullanmıştıım okadar.
sende kendine çok iyi baaak öpüyoruum tatlım seni
[/B]

ya ınanamıyorum ne kadar cok hamıs kalan olmus cok sevındım

canım maşallaah dee maşallaaah:teytey: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

ya cuma gününden beri kasıklarım ağrıyo doktora gittiğimden bari yani çok canımı yaktı çünkü hmss bide bugün yumurtlama günüm boş durmamak lazım dimi :))) ama bu benim psikolojimi bozuyo sanki bi görevmiş gibi :1no2: ayın 30unda gene gidicem testler için inşallah kötü bişey çıkmaz :Saruboceq:

geçmiş olsuuuun canım yaa neden ağrıyoki kasıkların??
yumurtlama gününse normaldir,çatlama gerçekleşiyoda ondandır.
evet her ayı değerlendirmeye çalışıyoruuuz,görevmişcesine..

yaa niye kimse yazmıyooo yada ben daha acemiyimde ondanmı yazılar yazılıyo ben bişeyler yazdıktan sonra görüyooruum nasıl yapacam yaa

canım yazıyoruz biz sanaaa:kahve: sende sayfayı yenile yeni yazılanları görürsün tatlım..burdayız yani en alttan takip edebilirsin kimlerin burda olup olmadığınıı??
yaş kaç bu ara??yerimseniben

geçmiş olsuuuun canım yaa neden ağrıyoki kasıkların??
yumurtlama gününse normaldir,çatlama gerçekleşiyoda ondandır.
evet her ayı değerlendirmeye çalışıyoruuuz,görevmişcesine..

cuma doktora gittimya hani şu namı-diğer kameralı çubuk :)) öle bi hızlı itti ki biyere değdi hissettim canımı çok yaktı kii 1saat sora falan kanama olmuştu anlamadım :1no2::1no2:

cuma doktora gittimya hani şu namı-diğer kameralı çubuk :)) öle bi hızlı itti ki biyere değdi hissettim canımı çok yaktı kii 1saat sora falan kanama olmuştu anlamadım :1no2::1no2:

anladım tatlım tamam şimdi hatırladımavatarını değiştirmişsin o yüzden çıkaramadım..yerimseniben
sen kendini kastınya ondan olmuştur canım

preseed güzeli kedersiz de burdaymış tatilciler dökülüyor yavaş yavaş naber nasılsın bende uzun süredir yoktum tatil dönüşü insan bir tuhaf oluyor ya

yAAA ben daha çözemedim bu olayıı msndeki giibi yazdıklarınızı göremiyoruum ben yazdıktan sonra çıkıyooo

Back
X