Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ya sızlerı Çok sevıyorum dualrınız ıÇın Çok saĞolun ...bılıyorum allah dualarımızı duydu bu bı mucıze kesınlıkle

sibelim canım benim öyle güzel bi haber verdinli inan ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırdım bebeğin çok güzel bi ayda geldi ömrüde hep böyle güzel olsun canım

sibelim msnden bolca kutladım ama burdanda yazmak istedim güzel kalpli arkadaşım allahımmm sana bu duyguyu yaşattı şükürler olsunnn çok çok mutluyummm aşkımmm şükürler olsunnnnnn çok heyecanlandım ne yazacağımı bulamıyorummm tüm kalbim seninle atıyor bugün malum oldu herhalde girdim buraya iyikide girmişimm haberinle uçuyorummm zemuszemus zemuszemus zemuszemus

mafoldumben mafoldumben SEVİNÇTEN GÖZLERİME HAKİM OLAMIYOM ALLAHIM SEN NELERE KADİRSİN HİÇ BEKLEMİYODUM HEMDE HİÇ.

....ARZUM BİTANECİK ARKADAŞIM ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN İYİKİ VARSINIZ YA İYİKİ ..

sibelim canım benim öyle güzel bi haber verdinli inan ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırdım bebeğin çok güzel bi ayda geldi ömrüde hep böyle güzel olsun canım

evet canım çok mübarek bi günde verdi bana güzel haberi allahım şükürler olsun

sibelim ağlama canım senin şu an göbek atıyo olman lazım aman dikkatli göbek at haa karnında yiğenim var bak ona göre yavaş yavaş kıvırttır hadi oh oh yandan

Kızlar mucıze dıyorum ...
ÇÜnkÜ tÜp merkezınde bıze sÖlenen kesınlıkle normal yollarla bebeĞınız olmaz .... ÇÜnkÜ eŞımın morfolojı sayısı 0 dı

Sıbelım tebrıkler canım tebrıkler bıtanem... Ay ne kadar sevındım bır bılsen elım ayaĞım tıtrıyor Şımdı...

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ArnavutGüzelinin
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822.................:CüvCüv:

10-nehir67...................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

17-latsibel.......................:CüvCüv:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

sibelim tebrikler canım tebrikler bitanem... Ay ne kadar sevindim bir bilsen elim ayağım titriyor şimdi...

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

esram çok sağol canım.............darısı senin başına inşallah allahım en kısa zamanda göndersin yumurcanı

sibelcimmm artık sende anlatırsın kendine ve eşine ne gibi şeyler uyguladığını...

arnavutgüzelinin
kürü ile hamile kalanlaaaar..
.maşallaaaaaah

1-bskk.....................:cüvcüv:

2-ebrum....................:cüvcüv:

3-roka.......................:cüvcüv:

4-arzu38....................:cüvcüv:

5-zeynomh.................:cüvcüv:

6-asu1984..................:cüvcüv:

7-destna......................:cüvcüv:

8-sevdiceğim...............:cüvcüv:

9-cemre822.................:cüvcüv:

10-nehir67...................:cüvcüv:

11-papatyaaa..............:cüvcüv:

12-nefican...................:cüvcüv:

13-durualya.................:cüvcüv:

14-sudennnaz...............:cüvcüv:

15-denizsizada.............:cüvcüv:

16-serap _5434..............:cüvcüv:

17-latsibel.......................:cüvcüv:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

bu listede ismimi görebilmek imkansız gibi bişeydi allahım sana çok şükürler olsun yarabbim.....

Ellerine sağlık esram süppper olmuş

:hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ayyyy çok sevindim yaaa.... eşine söyledinmi verdinmi müjdeyi...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Back
X