Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlgin için teşekkür ederim cnm.
Sibel polen ve bal karışımı kullandım demiş.
1-Bu karışım kilo aldır mıyor mu?Benim çok zayıf arkadaşlarım yerlerdi
2-Bu karışımın ölçüsü nedir ne kadar bal ne kadar polen?
3-Bal çiçek balı mı?
4-Özellikle tercih ettiğiniz marka var mı polen ve balda?
5-Birde nereden aldınız aktardan mı?
esraa gittin mi yaaaa
yok bitanem burdayım... anlatsana senden cevap bekliyom.. yoksa okudundamı benmi kaçırdım..
canım ben de sorup öğrenmek istiyorum...bal polen tozunu ayrı ayrı alıp mı karıştırıyoruz yoksa birlikte satılan hazırlardan mı alıyoruz...bir de kendimiz yapıyorsak ölçüleri ne kadar, sadece sabah aç karnına mı alınıyor bir de ada yağı çamaşıra nasıl ve ne sıklıkta sürülüyor....canım çok sordum ama rica etsem açıklayabilir misin? bize de bi umut ışığı olsun...çok sağol şimdiden.
Tatlım baştan sona kadar okumam haftalar alır
Bakmaya çalışacağım
bi ped dolmadı 4 gündür ama normalde 4 gün için de 4 düde doluyodu ama bu sefer olmadı gecikmeli değil hatta 7 gün önce oldum canım rengi aynı kafamda soru işareti var kaçgündür yaa bu gün 4gün olmasına ragmen olmuyoo gibi bişey yani
ne zamandır beri bebek düşünüyorsun canım... belki vücudun dengelerini değiştirdi belkide hamilesindir... çünkü öncekilere göre çok az bir kanaman olmuş.. yani daha önce okuduklarımdan ve yaşayan arkadaşlarımdan esinlenerek söyleyeyim bu yerleşme kanamasıda olabilir..veya vücudun bebeğe hazırlık yapıyodur...
Teşekkür ederim cevaplar için arkadaşlar.
esraaam dediğin gibi tamamen takip ediyorum yazını ben zaten.farklı birşey olamaz.bazen böyle vucudumuz dengesizlik yapabiliyo tatlım..ya gebelik vardır ama küçüktür üstüne görüyodur.yada vucud bebeğe hazırlık yapıyodur rahim anormallikler gösteriyodur.öteki aya mutlaka gebelik olur benceee.hayırlısı olsuuuun..
bahçem uyku hali hamileliğin ilk belirtileriden biri kanamanda farklı olmuş bi test yapsana
canım ben daha 4 aylık evliyim 3 aydır düşünüyorum ama bilmiyorum yüzdelere göre bakarsam evlilikte ilk 3 ayda çocuk olabilirmiş daha önce evliliğim 2 reglesinde de 7 gün önce oldum ama o regle normal kanamaydı bu sefer öyle değil seninde kafanı ağrıtıyom kusura bakma güzelim yaa
esraaam dediğin gibi tamamen takip ediyorum yazını ben zaten.farklı birşey olamaz.bazen böyle vucudumuz dengesizlik yapabiliyo tatlım..ya gebelik vardır ama küçüktür üstüne görüyodur.yada vucud bebeğe hazırlık yapıyodur rahim anormallikler gösteriyodur.öteki aya mutlaka gebelik olur benceee.hayırlısı olsuuuun..
ay canım ya umutlanmak istemiyorum hadi çıkmassa
o zaman ne yaparım
NEEEEEEEEEEEE İNANMIYORUMMMMMMMM :1shok: :1shok: :1shok:BEN NELER KAÇIRMIŞIM:umursamaz:Kızlar herkesİn burda olmasını bekledİm ama dayanamıcam artık bu sessİzlİk bİtsİn
hamİİeyİmmmmmm hamİllleeeeeee
arnavutgüzeli cevabın için teşekkürler... bahcem demekki muhtemelen vucudun kendini bebeğe hazırlıyordur... büyük ihtimalle gelecek ay hamiş olacaksın... sen yinede ihtimale bırakma imkanın varsa bir test yaptır canım..