- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 43
- 163
- Konu Sahibi EU2
- #10.981
[sıze="2"]canım 10 günü teste başladım 21. Güne kadar hergün yaptım hatta bazı günler 2 defa tekrarladığım bile oldu ama silikte olsa 2. çizgiyi göremedim
[/sıze]
cnm insallah en yakin zamanda gebelik testinde görürsün cift cizgiyi:))
Nurcanım napiyim ya insanın aklına bin bir türlü şey geliyooo..pazartesi gidicem inşallah ozamanda kaç haftalık olduğunu öğrenirim artık...
Güzel sözlerin içinde çok sağol Allahım sizleride çok bekletmez inşallah
amin cnm cok saol bizi düsündügün icin. insallah bebegin saglikla dogar ve mutlulugun hep sürer.
sorma nurcan bi iş kadını oldum kendimi toparlıyamıyorum ev işlerinin ucu kaçtı ben yoruldum evde rahata alışmışım iş kadını moduna girdim evde iş yapmak istemiyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
meyracım yardıma gelelimmi ev alışverişi bana göre en tatlı alışveriş tabi istediğini alabildiğin sirece :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: bizde seni seviyoruz canım hatta kızlarla toplaşıp yeni evine kek börek yemeye gelicez hazırlamaya başla şimdiden kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı Şeniz
is kadini arkadasim benim:)) calismak sana yarasin:) yeni modun hayirli olsun :roflol:
saka bi yana yakinda anne moduna gir insallah:))
keske gelsende beraber gitsek. esim sagolsun her dedigimi almaya calisyior. onu cok seviyorum:)
bi bitsin islerim, hepiniz davetlisiniz. kisir partisi varrr :teytey:
ben kactim valla. yarinda erken kalkicam hatta sahura kalkicam. yatip biraz dinleniyim. sizde kendiniz cok yormayin, hepinize hayirli sahurlarrr, bereketli ramazanlar