- 31 Mart 2008
- 3.704
- 10
- 356
- Konu Sahibi EU2
- #11.141
kedersiz canım arkadaşım benim kendini neden bu kadar harab ediyosun anlıyorum seni sana yükün çok ağır geliyo ama inan ne sıkıntılar çekenler var ne dertliler var biliyomusun bilsen haline şükrederdin canım ilaçlarını içmek zorundaysan içiceksin sağlık bu ihmale gelmez sonuçta ilaçla düzelen bi rahatsızlığın var allaha şükürler olsun aile sorunlarına gelince eşine çok baskı yaptığını düşünüyorum bak canım eşine ne kadar çok üstelersen o kadar çok inat yapar ona anladığı dilden konuşmalısın aileleri evliliğinize karıştırmayın bu evliliklerde yapılan en büyük hata oluyor malesef senin annen benim annem olayına girdinmi iş çok fazla büuyüyo bence ona naladığı dilden hissettiklerini anlat sorunun annesiyle ilgisi olmadığını artık onunla tek başınıza kimseye tutunmadan aile olmak istediğini anlat canım ama anladığı dilden unutmaki her erkek farklıdır bu yüzden anlayacağı dilden onun ailesi olduğunu onun hayatını paylaştığı eşi olduğunu hatırlat canım
allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez belki sende böyle sınanıyosun sabır göster pes etme herşey senin beyninde bitiyo ben hastayım ben kötüyüm dersen dahada kötü olursun ama ben yiyim yaptığım herşey kendim için diye düşünürsen herşey dahada iyi olur pes etmek yok sabrediceksin ve herşey yoluna giricek ama bu zaman zarfında kendini yıpratma sakın aklına sıkıntılı şeyler geldiğinde hemen kendine bi meşkuliyet bul hiç üzücü şeyler düşünme inan bi zaman sonra bu yaşadıklarına gülüceksin herşey yoluna giricek inan bana canım seni öpüyorum kendine iyi davran
allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez belki sende böyle sınanıyosun sabır göster pes etme herşey senin beyninde bitiyo ben hastayım ben kötüyüm dersen dahada kötü olursun ama ben yiyim yaptığım herşey kendim için diye düşünürsen herşey dahada iyi olur pes etmek yok sabrediceksin ve herşey yoluna giricek ama bu zaman zarfında kendini yıpratma sakın aklına sıkıntılı şeyler geldiğinde hemen kendine bi meşkuliyet bul hiç üzücü şeyler düşünme inan bi zaman sonra bu yaşadıklarına gülüceksin herşey yoluna giricek inan bana canım seni öpüyorum kendine iyi davran