• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kedersiz canım arkadaşım benim kendini neden bu kadar harab ediyosun anlıyorum seni sana yükün çok ağır geliyo ama inan ne sıkıntılar çekenler var ne dertliler var biliyomusun bilsen haline şükrederdin canım ilaçlarını içmek zorundaysan içiceksin sağlık bu ihmale gelmez sonuçta ilaçla düzelen bi rahatsızlığın var allaha şükürler olsun aile sorunlarına gelince eşine çok baskı yaptığını düşünüyorum bak canım eşine ne kadar çok üstelersen o kadar çok inat yapar ona anladığı dilden konuşmalısın aileleri evliliğinize karıştırmayın bu evliliklerde yapılan en büyük hata oluyor malesef senin annen benim annem olayına girdinmi iş çok fazla büuyüyo bence ona naladığı dilden hissettiklerini anlat sorunun annesiyle ilgisi olmadığını artık onunla tek başınıza kimseye tutunmadan aile olmak istediğini anlat canım ama anladığı dilden unutmaki her erkek farklıdır bu yüzden anlayacağı dilden onun ailesi olduğunu onun hayatını paylaştığı eşi olduğunu hatırlat canım
allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez belki sende böyle sınanıyosun sabır göster pes etme herşey senin beyninde bitiyo ben hastayım ben kötüyüm dersen dahada kötü olursun ama ben yiyim yaptığım herşey kendim için diye düşünürsen herşey dahada iyi olur pes etmek yok sabrediceksin ve herşey yoluna giricek ama bu zaman zarfında kendini yıpratma sakın aklına sıkıntılı şeyler geldiğinde hemen kendine bi meşkuliyet bul hiç üzücü şeyler düşünme inan bi zaman sonra bu yaşadıklarına gülüceksin herşey yoluna giricek inan bana canım seni öpüyorum kendine iyi davran

asel_k gerçekten yaşadıklarına üzüldüm..Bazı şeyleri toparlaman baya bir zamanını almış ama çok şükürki şuan bazı şeyleri aşmış durumdasın. astım hastasıymışsın çok geçmiş olsun.. umarım en kısa sürede tamamen sağlığına kavuşursun..
Esram Teşekkürler Canım .
Söylediğim gibi hiç bir zaman umutsuz olmadım .
Kedersize dediğim gibi mücadele etmek çok önemli ama şunuda bilmek lazım buna değecekse mücadele etsin . Aşılmayacak hiç bir şey yok arkadaşlar yeterki inancınız sağlam olsun. Ben biliyorum ki Kedersizde bu günleri atlatacak ve arkasına baktığı zaman hatırlayarak sadece gülümseyecek Yeterki inansın .
Herşeyden önce sağlık çok önemli Esram Geçmiş olsun dileklerin çok sağol bu hastalık illet bir hastalık ama bununla bile yaşamayı öğrenince herşeye rağmen hayat güzel

Arkadaşım çok güzel yazmışsın eline koluna sağlık insan zamanla herşeyin üstesinden geliyor kendine güvenmen ve güçlü olman bu yolda sana başarı getirmiş işallah kedersiz nurcan arkadaşımızda bu günlerini allahın izniyle atlatır ayrıca astım çok zor bir hastalık çevremden biliyorum allah şifa versin
Seninde dediğin gibi Susuz yaz öncelikle güçlü olmak lazım inşl oda atlatır en kısa zamanda Allah şifa bekleyen bütün hastalarımıza yardım etsin
canım büyük mücadele vermişsin yaşadıkların için üzüldüm inşallah kedersizimde bir an önce toparlanacaktır
Ya aslında bunların hepsi olması gerekenlerdi ve oldu diye düşünüyorum
hepimizin hayatında buna benzer sorunlar var ama önemli olan sorunlar ile yüzleşip üstesinden gelmekdir .

Kedersiz kız bak okulu bıraktım dedim ya ben yine oss ye girdim uluslararası ilişkiler kazandım kayıt yaptırcam bugün yarın artık .
önemli olan istemek canım sen yeterki iste biliyorum ki herşeyin üstesinden gelirsin .
Allah Hepimizin Yardımcısı olsun .
Hayat Kısa Kızlar yarının ne olacağı belli olmayan şu dünyada bir kaç kişinin çıkıpta sizi mutsuz etmesine izin vermeyin Güçlü olun
Unutmayın ki Benden Başka bir ben daha yok olmayacakta onun için herşeyden önce kendimiz

Kedersiz Başaracaksın yılmak yok .zemuszemus

sibel nasılsın canım mercimek nasıl iyimisiniz
canım sen adetini kaç gün geçe test yapmıştın

canım endoskopiye yalnız gitme yanında biri olsun inşallah herşeyin temiz çıkacak a.s. :nazar:

yok canım yalnız gitmicem eşimle gidicez malum çalışmadığı için gelebiliyo rahatlıkla delikafadulden oğluşumuz nasıl bakalım tekme atıyomu sırnaşık şey benim oğlum olursa futbolcu yapcam iyi para var :roflol:

asel-k ne güzel anlatmışsın umutsuzluğa kapıldığımız anlarda böyle yaşanmış olayların örnek gösterilmesi gerçekten çok iyi oluyo insanoğlunun aslında ne kadar dayanıklı olduğunu isterse
her şeyin üstesinden allahın izniyle gelebildiğini hatırlatıyo bu arada seninde kötü günlerini atlatmış olman çok güzel

günaydın arkadaşlar
ben sizinle bir müddet vedalaşıyorum kendimi psikolojik olarak toplamak zorundayım ...,
kızlar ben gerçekten çok iyi değilim :((size ömür boyu bir ilaca mahkum olduğumu söylemişmiydim bilmiyorum (tiroit ilacı 8 ay önce guatrdan ameliyat olmuştum ve tiroid bezimin hepsi alındı ) en son kuşadasına tatile gittiğimizde ilaçlarımı almayı unutmuştum 1 hafta ilacımı almadım nasıl olsa bir hafta kısa bir süre bişey olmaz dedim geçen gün hormon tahlilerine bakıldı ama bütün hormonlarım alt üst olmuş TSH 10,53 ( çok yüksek) T4 0,57( çok düşük) bu ay yumurtlamamamın sebebi buymuş belkide bütün sorun bende eşimde değil ....belki bana çok büyütmüşsün kafanda diyeceksiniz ama inanın artık yoruldum bide eşimin ailesi bir taraftan onlarlada uğraşmaktan yoruldum kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz eşime bu evden çıkalım diyorum huzurumuz yok çünkü... kirası 220 tl bir ev buldum fenada sayılmazdı benim gözüm lükss evlerde değil sadece huzur istiyrum ama eşim ben kira evine çıkmam çıkarsam asla ev sahibi olamayız diyor ama benim gerçekten huzurum kalmadı ....geçen gün psikiyatriye gittim ama halimi görecektiniz ağlama krizine girmiştim bütün vücudum titriyordu dr a sorunumu anlatamıyorum sakinleştirici iğne yaptılar biraz kendime geldiğimde dr a bütün sıkıntılarımı anlattım bana seni hastanede bir kaçgün yatıralım en azından bulunduğun ortamdan biraz uzaklaşmış olursun dedi ama ben kabul etmedim bizimkiler bizim gelin delirdi diye adımı çıkaracaklardı ...antidepresanlar kullanıyorum 15 gün sonra dr yine gel dedi ...bana dua edin kızlar sizden biraz ayrı kalacam beni unutmayın mafoldumben

Seni çok seviyorum nurcanım, yaşadıklarına çok üzülüyorum, ama herşey geçeçek, zaman zaman ve sende iste lütfen ne olur. İnsan isteyince herşeyi başarır, eminim sende başarıcaksınnn. 5 yıllık bi hayatınız var eşinle artık bir bütün elma olmuşsunuz, Sizi allahtan başka kimse yıkamaz tamam mı, Lütfen dualarını eksik etme. Herkes çok zor şartlarda hayat sürüyor, zaman o kadar çabuk ilerliyor ki; sana rahat huzur vermeyen kişiler zamanla gün geçtikçe hayata dayanamayıp ihtiyarlıyacaklar ve eşin olgunlaşacak ve senden başka dayanağı olmadığını anlayacak.. Ama dediğim gibi sabır sabır sabır sabrın sonu selamet kardeşimmm... Her derdi yüce rabbimiz verir biz dayanacağız bu savaştan kaçarsak ozaman yeniliriz, işte o zaman herşeyi kaybetmiş oluruz...Eşinden anneden babadan kardeşten değil Allaha yalvarıp Allaha isteklerimizi suncaz zamanı gelince olacak bak göreceksinnnnn.....En büyük sıkıntılı anlarında kasvet gelen anlarında ; La havle vela kuvvete illa billa alühül azim de...... canım kardeşim..
Ben de çok zorluklarla hemde o kadar çok zorluklarla evlendim ki; Sadece Allaha sığındım isteklerimi sadece allaha sundum, sevdiğim erekeğe değil, anneme, kardeşime değil, saedece sonsuz gücü ve kudreti olan Allaha sığındım Allahtan istedim. Allah beni gönlümdeki gibi düğünüm oldu çünkü eşim hiç istemiyor salon falan, ama ben babamın evinden gelinlikle çıkmak salonda evlenmek istiyordum, eşim istemedi diye bende Allaha sığındım, öyle bir an oluverdiki kendisi ödedi salon ücretini hemde istemiyordu... Yaradanım herşeye ladirrrrrr... evlendim 4 sefer kovalandım, hamile kaldım eşim bebeğimizi istemedi haftalarca işkence etti, sonrada yaşamadı bebek zaten beni istemeyen aileye gelmem dedi, aradan 5 yıl geçti şimdi iyiyiz çünkü ben sabrettim evet bazen çıkışlarım oldu küsmedimmmm hiççç, kendimi koparmadım hayattan, bir gün o kadar çok içime atmışımki bir sabah, baş ağrısı delirircesine hemde yürüyemiyorum işe gidemedim, öğlen eşim geldi eve nasıl oldun diye ama uzaktannn, seni geçirmicem dedim ayağa kalktığım gibi yere öyle bir küt diye düşmüş ki sağ yanağım gözümle birlikte yere sürttü ve deri kalkarak yara oldu, zor ayılttı beniii......... işte böyle canım yılmadım bu zafer benim olacak dedim çünkü göüzm eşimden başkasını görmüyordu ve eşimden başka bir eş istemiyordum hayattan, bana o kadar çektiriyordu ben yine onu istiyordummmmm. seviyorummm çünkü, bu dünyada da sadece o olmalıydı eşimmmmmmm.. eşim için sevgim için savaştımmmmm.. (O da beni seviyordu biliyordum)
Şimdi iyiyiz Allaha çok şükür... Sende kendini toparla canım kardeşimmmm. eşine sarıl ve isteiğini sadece Allaha ilet... Muhammed s.a.v selam gönderelim birlikte birlikte yalvalaralım Allahın habibine sevgilisine sadece bizim isteklerimizi Allah karşılayabilir canım kardeşimm..

inşallahhh yerleşiyodur canım inş.güzel haberler getirirsin :Saruboceq:

ah canım sağol inşallah hayal kırıklığı yaşamamak için çok fazla ümitlenmekten korkuyorum ama bana sanki yerleşme gibi geliyo çünkü bende lekelenme olmazdı
hemen adet görürüm günümde birde bu sürekli değil dün bir kez bir damla kadardı
bugünde öyle oldu bi kere dün belim ağrıdı kasıklarım ağrıdı bugün o ağrı yok iyiym
sürekli dinlenmeye çalışıyorum eve gidince mümkün olduğunca yatıyorum bakalım hayırlısı olur inşallah şu mübarek günlerde allahım inşallah hepimize gönlünün muradını versin

günaydın arkadaşlar
ben sizinle bir müddet vedalaşıyorum kendimi psikolojik olarak toplamak zorundayım ...,
kızlar ben gerçekten çok iyi değilim :((size ömür boyu bir ilaca mahkum olduğumu söylemişmiydim bilmiyorum (tiroit ilacı 8 ay önce guatrdan ameliyat olmuştum ve tiroid bezimin hepsi alındı ) en son kuşadasına tatile gittiğimizde ilaçlarımı almayı unutmuştum 1 hafta ilacımı almadım nasıl olsa bir hafta kısa bir süre bişey olmaz dedim geçen gün hormon tahlilerine bakıldı ama bütün hormonlarım alt üst olmuş TSH 10,53 ( çok yüksek) T4 0,57( çok düşük) bu ay yumurtlamamamın sebebi buymuş belkide bütün sorun bende eşimde değil ....belki bana çok büyütmüşsün kafanda diyeceksiniz ama inanın artık yoruldum bide eşimin ailesi bir taraftan onlarlada uğraşmaktan yoruldum kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz eşime bu evden çıkalım diyorum huzurumuz yok çünkü... kirası 220 tl bir ev buldum fenada sayılmazdı benim gözüm lükss evlerde değil sadece huzur istiyrum ama eşim ben kira evine çıkmam çıkarsam asla ev sahibi olamayız diyor ama benim gerçekten huzurum kalmadı ....geçen gün psikiyatriye gittim ama halimi görecektiniz ağlama krizine girmiştim bütün vücudum titriyordu dr a sorunumu anlatamıyorum sakinleştirici iğne yaptılar biraz kendime geldiğimde dr a bütün sıkıntılarımı anlattım bana seni hastanede bir kaçgün yatıralım en azından bulunduğun ortamdan biraz uzaklaşmış olursun dedi ama ben kabul etmedim bizimkiler bizim gelin delirdi diye adımı çıkaracaklardı ...antidepresanlar kullanıyorum 15 gün sonra dr yine gel dedi ...bana dua edin kızlar sizden biraz ayrı kalacam beni unutmayın mafoldumben

canım çok geçmiş olsun tiroid bezlerin alındıysa ve tiroid hormonların da sorun varsa bu senin mutsuz olman için en büyük neden ah bu kayınvalideler neyse konışmıcam bu konuda ama benimde bu durum yüzünden psikolojim bozulmuştu eşime ne söylesem aramızı bozmaktan başka bi işe yaramıyordu ama bana rabbim yardım etti dualarım kabul oldu çok şükür ama bizlerden uzak kalma paylaşalım sıkıntılarımızı en azından bi nebze rahatlarız ilaçlarını düzgün al canım yapacak bişi yok başka dua et olmaz mı bende dua edicem sana alla yardımcın olsun

Arkadaşlaım nasılsınız? uzun zamandır giremedim . Ne güzel hamişimiz varmış. Sibel tebrik ederim çokkk. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.
Kedersiz Allah sana sabır versin. Dualarım seninle olacak inşallah hemen atlatırsın bugünleri Allah sağlık ve huzur versin.
Kızlar beni de listeye yazın. Benim de 7 eylül
Bu arada medismart ovulasyon testi aldım elimde patladı.Neden mi 10 undan itibaren yapmaya başladım tabii 5 tane var içinde gün aşırı yaptım ama hep tek çizgi ve sanırım geç yumurtluyorum bugün akıntı gelmeye başladı:ecrin_bebek:en son bir test kaldı elimde ne zaman yapsam karar veremedim. medismartta çok pahalı 27 mio. artık bugün ya da yarın yapıcam.ınşallah bu ve önümüzdeki ay bi sürü hamiş haberi alırız.zemuszemus

kuzunaz naber arkadaşım ne var ne yok görüşmeyeli

Umutla Bekleyenlerin Listesi

1) bels41 _____________ 29 Ağustos
2) susuzyaz___________ 2 Eylül
3) esmyrna ____________7 Eylül
4) kuzunaz2___________ 12 Eylül
5) aSel_________________14 Eylül
6) sevdanehri__________ 19 Eylül
7) casper28____________20 Eylül

ekledim canım

Umutla Bekleyenlerin Listesi

1) bels41 _____________ 29 Ağustos
2) susuzyaz___________ 2 Eylül
3) esmyrna ____________7 Eylül
4) kuzunaz2___________ 12 Eylül
5) aSel_________________14 Eylül
6) sevdanehri__________ 19 Eylül
7) casper28____________20 Eylül

ekledim canım

teşekkür ederim cnm hayırlı haberler veririz inşallah

teşekkür ederim cnm hayırlı haberler veririz inşallah

canımcığım merhaba demek sen 7 eylülü bekliyosun he şurda 11-12 gün kaldı canım sen o kadarcık bekleyeceksin veeeeeeeeeeeeee bebeğin seninle olacak bana öyle geliyor inşallah ta öyle olur

canımcığım merhaba demek sen 7 eylülü bekliyosun he şurda 11-12 gün kaldı canım sen o kadarcık bekleyeceksin veeeeeeeeeeeeee bebeğin seninle olacak bana öyle geliyor inşallah ta öyle olur

kuzunaz allah razı olsun ne güzel moral veriyorsun. Evet az kaldı ama yumurtlama günlerimi tutturabilicem mi bilmiyorum testler hiç bir işe yaramadı çünkümafoldumbenama sen demiştin ya kendinde anlayabilirsin diye bugün öyle bir akıntı geldi.sanırım geç yumurtluyorum ben

Back
X