• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslında şunu çok merak ediyorum bu elmayağı bi kontrolmü açıkmı kapalımı olduğunu öğrenmek için yoksa tüpleri açmayamı yardımcı oluyor.

:1hug: loveliiiiiiiii canım dostuuum..evet tatlım beniim biliyorum:gitme:allah razı olsun sendeeeen canım benim.şimdi ben dua edicem sana bende senin meleklerin için dua edicem güzelim beniiim..
rabbim ne muradın varsa versin sayenizde güzel dualarınızla bende bebişlerime kavuştum..ne mutlu bana böyle arkadaşlara sahibim ..iyiki varsın..

nasılsın sen anlat iyimisin??görüşmeyeli neler yaptın???
çok sağol tekrar güzel dileklerine teyzoşumuuuuuz:asigim:

canım benim hala hamile kalmadım şimdilik bekliyorum aşılamaya yöneltti dr onu yaptıracam az daha vücudum toplasın kendiniolumunekankayizsmile

bakalım ya bu ay hiç ümitli değilim am bidahaki ay doktoruma gitcem:)
inşallah güzel sonuçlarla dönerimmmmmmmmmm:Saruboceq:

AMİİİİİİİİİİİİİN canım beniiiiiiim senin adınıda listeye ekliycem gör bak yakındır senin müjdeli haberiiiiin..
sen bilirsin benim 6 hissim çok kuvetlidir ona göre hazırlıklı ol..:dance: :teytey: :dance: :teytey:

aslında şunu çok merak ediyorum bu elmayağı bi kontrolmü açıkmı kapalımı olduğunu öğrenmek için yoksa tüpleri açmayamı yardımcı oluyor.

Canım elma yağı tamamen antiseptiktir mikrop öldürücüdür aynı zamanda.keskin kokusu rahimi uyardığı için yumurtalıkları uyardığı için hamile kalmayı kolaylaştırıyo..aynı zamanda ilthab varsa akıtıyo.nanemsi birşeyi kokladığında düşün nasıl burnun açılıyosa orayada öyle etki ediyo..keşke zamanın olsada bu topiğin tamamını okuyabilsen orda okadar güzel şeyler paylaştıkkii.inan ben ozaman araştırmacı ruhum herşeyi kopyalayıp koyuyordum buraya ama şimdi bilgisayar başında fazla duramıyorum dinlenmem gerekiyo..gene aklına takılan bişey varsa sor sen gene bulur açıklarım ben..

canım benim hala hamile kalmadım şimdilik bekliyorum aşılamaya yöneltti dr onu yaptıracam az daha vücudum toplasın kendiniolumunekankayizsmile

canın sağolsun bitanem napalım allah büyük bak sen en azından kendiliğinden hamiş kaldın biz onu başaramadık doktorlar sayesinde ulaştık yavrularımızaa.arkama dönüp baktığımda iyiki ozamanlar olmamış diyorum artık oysa sen biliyosun nasıl üzülür ağlardım nası l isyan ederdim adet olduğumdaa...her şerde bir hayır vardıııır gerçekten bebişinin nasibi nezamnsa rabbim ozaman gönderiyo..bize düşen sabretmek ve dua etmek..herşey allahtan..yeterki sen sağlıklı ol herşey olur şimdiii herşeye çare var..BEN SENDEN GENE MÜJDELİ HABERLER ALICAM BUNDAN EMİNİİM ..az kaldı rabbim emeğinin karşılığını vericektir..:Saruboceq::1hug::nazar:

baby love allah razı olsun canım beni aydınlattın şimdi bu topiği biraz okucam ben bu akşam yapsammı acaba yine elmayağını ayın 2sinde adet oldum işe yararmı dersin?

AMİİİİİİİİİİİİİN canım beniiiiiiim senin adınıda listeye ekliycem gör bak yakındır senin müjdeli haberiiiiin..
sen bilirsin benim 6 hissim çok kuvetlidir ona göre hazırlıklı ol..:dance: :teytey: :dance: :teytey:

bu ay beni bir kaç kişi daha hissediyor
umarım ben yanılırım ve hamileyimdir inşallahhhhhhh
arnavut güzeli inşallahhhhhhh:Saruboceq:
ne güzel olur listede adımın yazması çok istiom çooooooooookkkkkkkkkk

baby love allah razı olsun canım beni aydınlattın şimdi bu topiği biraz okucam ben bu akşam yapsammı acaba yine elmayağını ayın 2sinde adet oldum işe yararmı dersin?

nedemeeeek inşallah yardımcı olmuşumdur..
yok tatlım kullanma bu aralar yumuşların çatlayabilir..bence eşinle sen ilişkiye gir bu aralar.erken çatlarsa iyi çatlamazsada kızın olma ihtimali yüksek olur hem..
biliyosun ilişiden sonrada sakın sürme bak..

bu ay beni bir kaç kişi daha hissediyor
umarım ben yanılırım ve hamileyimdir inşallahhhhhhh
arnavut güzeli inşallahhhhhhh:Saruboceq:
ne güzel olur listede adımın yazması çok istiom çooooooooookkkkkkkkkk

ah ah diyenleeer şimdi listede adları geçiyooo..:teytey:hihoyyyt
sende yakın zamanda olacak hemdee,ben annelik kokusu alıyoruuuuum:dance:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:DUALARIM SİZİNLEEE RABBİM YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜÜÜÜÜN..

ah ah diyenleeer şimdi listede adları geçiyooo..:teytey:hihoyyyt
sende yakın zamanda olacak hemdee,ben annelik kokusu alıyoruuuuum:dance:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:DUALARIM SİZİNLEEE RABBİM YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜÜÜÜÜN..

AHHHHHHH AHHHHHHHHHH inşallah kuşum inşallah
eğer hamiş kalırsam varya daha ne isterim
bu ay olmazsada yılmak yok yola devam
bende oduyguyu tadarım inşallah
elini karnına koy ve benim için dua et olurmu
nolursunnnnnnn
allah hamilelerin duasını kabul eder üçüzlerde belki arkadaş isterler yanlarına:)

kızlar günaydın....
dün akşam rüyamda kucagımda bi erkek çocuk oldugunu gördüm..
sırtını pışpışlıodum güya....
ayy bi uslu duruodu yavrucumm..
güya benim oğlummuş..
ayaklarını falan bi hareket ettirio..
ayy bide gögüslerimin süt dolu oldugunu gördüm..
nedemek acab akızlar yaaaaaaa....

baby love dediğin gibi yaptım eşimle birlikte oldum :kedi:
valla her anı değerlendiriyorum çok istiyorum çünkü 2.5 yıl oldu sebepsiz inferfilite şimdilik bi hsg kaldı artık sonuçlansında yolumuza bakalım istiyorum:Saruboceq:

erkek çocuğu güzel bir haber demek canım eğer emzirdiysen günahlarından arıncaksın demek.
inş o güzel haber hamileliğini öğrenmek olur canım.

erkek çocuğu güzel bir haber demek canım eğer emzirdiysen günahlarından arıncaksın demek.
inş o güzel haber hamileliğini öğrenmek olur canım.

yok emzirmiodum canımda...
sdc göğüslerimin süt dolu oldugunu görüodum..
umarım o güzel haberi veririm burdan size...

AHHHHHHH AHHHHHHHHHH inşallah kuşum inşallah
eğer hamiş kalırsam varya daha ne isterim
bu ay olmazsada yılmak yok yola devam
bende oduyguyu tadarım inşallah
elini karnına koy ve benim için dua et olurmu
nolursunnnnnnn
allah hamilelerin duasını kabul eder üçüzlerde belki arkadaş isterler yanlarına:)

kuzuma beniiim bebişlerimdeee şaşırdıı noluyo annemize diye sürekli dua ediyorum emin ol..rabbim HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLI EVLAT NASİB ETSİN GÜLÜM..en önemlisi bu inan bana en önemlisi bu..şimdi üzülüyoruz ama ilerde tatlı bir anı kalıcak bu konuştuklarımız.ben unuttum bilee gülüyorum yaptıklarıma..
unutma yılmak yok bu ay yoksa bile öteki aya odaklan..AKINTIYA KARŞI KÜREK ÇEKMEK GİBİ..her güzell şey geç gelirmiş zahmetli olurmuş ma buna değer..
ben asla inanmazdım anne olucağımı bebekleri çok seviyodum her kucağıma aldığımda bende bir gün hamileyim diyebilecekmiyim diyodum..ve çok şükür tam üç yıl sonraa üüüüç..

kızlar günaydın....
dün akşam rüyamda kucagımda bi erkek çocuk oldugunu gördüm..
sırtını pışpışlıodum güya....
ayy bi uslu duruodu yavrucumm..
güya benim oğlummuş..
ayaklarını falan bi hareket ettirio..
ayy bide gögüslerimin süt dolu oldugunu gördüm..
nedemek acab akızlar yaaaaaaa....

:nazar: :nazar: :nazar: maşallaaaaaaaah anlatmasaydıın canım beniiiiiim maşallaaaah çok güzel üyan..erkek çocuk çok iyi haber demeek,tabi rabbim endi evladınıda göstermiş olabilir sana..göğüslerinde süt olduğunu görmekte pptyanında dediği gibi günahlardan arındığının müjdesidir..
bende anlatayım bir yıl önce dağlarla çevrili denizde akşam üstü ama içindeyim yüzüyorum ama denizin güzelliğini anlatamam..elimde bir çocuk ve onu emziriyorum:nazar::nazar::nazar:resmen sütümün çekildiğini hisettim harika bir duyguyduuu..
o yüzden seni okuyunca aklıma geldi rabbim çocuğun olucağına müjdelemiş benceee:nazar: :nazar: :nazar: :Saruboceq:maşallaaaaaah..YANİ YAKINDIIIR MÜDELİ HABERİN BİZEEE KISMETSEE...:1hug: :dance: :dance:

baby love dediğin gibi yaptım eşimle birlikte oldum :kedi:
valla her anı değerlendiriyorum çok istiyorum çünkü 2.5 yıl oldu sebepsiz inferfilite şimdilik bi hsg kaldı artık sonuçlansında yolumuza bakalım istiyorum:Saruboceq:

boshayallersmile AH AAAH değerlendiriin bacım siz değerlendiriin.sonra benim gibi böyle kardeş kardeş yatarsınız yan yana..hatta eşim bana naber asker arkadaşım diyoo..
bebek olsun diye her allahın günü boş geçmezdii..doktora onu dedik BİZ YAPMAYI BİLMYORUZ HERALDE DOKTOR BEYkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ÇOK GÜLMÜŞTÜ BİZEEEE..şimdide hiç canımız istemiyo tabi zarar gelmesin onlara diyee..
sen hsg yi de çektir zaten hemen sonuç ak-lırsın bence 2 .5 yıl daha erkendee işte bizim paçalarımız tutuşuyoo ilk geceden hamile kalanları duyuncaaa:hulya:

yok emzirmiodum canımda...
sdc göğüslerimin süt dolu oldugunu görüodum..
umarım o güzel haberi veririm burdan size...

amiiiiiiiiiin :Saruboceq:
hihoyyythihoyyythihoyyyt

aynen öyle baby lovecım komşumun 1 kızı var gecen ay karar verdi ben hamile kalcam dedi ve ayın 5inde hamile olduğunu öğrendik birde bunun görümcesi var 3 yıllık evli 2.ciyi dünyaya getirdi pazar günü işte bunları duyunca çıldırıyorum soruyorum zaten bunlara ayıptır sorması siz nasıl yapıyorsunuz! diye bekar arkadaşlarıma şakayla diyorumki neyi öğrendik arkadaşlar bir kadınla bir erkek ilişkiye girince bebek olmuyormuş demekki leylekler yalan değilmişkaydirigubbakcemile3

böyle gerçekten süt emzirdiğimi ve onu hissettiren bi rüya bende görmüştüm hatta bebekler dişleri kaşınınca ısırırlar ya meme ucunu aynen benim bebeğimde ısırıyordu ve ben öyle bi hissetmişimki bunu gözümü açtığımda elim gögsümdeydi ve suratımda acı ifadesi eşimin gittiğini bile duymamışım nasıl kaptırmışsam kendimi rüyaya.
rüyamdaki bebek erkekti maşallahıda vardı yani ama baya oldu rüyayı göreli halen gebe kalamadım.

aynen öyle baby lovecım komşumun 1 kızı var gecen ay karar verdi ben hamile kalcam dedi ve ayın 5inde hamile olduğunu öğrendik birde bunun görümcesi var 3 yıllık evli 2.ciyi dünyaya getirdi pazar günü işte bunları duyunca çıldırıyorum soruyorum zaten bunlara ayıptır sorması siz nasıl yapıyorsunuz! diye bekar arkadaşlarıma şakayla diyorumki neyi öğrendik arkadaşlar bir kadınla bir erkek ilişkiye girince bebek olmuyormuş demekki leylekler yalan değilmişkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
EVET LEYLEKLEER YALANMIŞ KOCA BİR YALAN..
YOK BU BANA DERS OLDU ASLINDA..İLK EVLENDİĞİMİZ GÜN BAŞKA BİR EŞİMİN AKRABASIDA DÜĞÜNLERİ OLDU..ve o gece hamile kalmış tabi biz bunu 2 ay sonra öğrenince çok gülmüştüm ona.yuuh neymiş derdi.ne diye acele etmiş görücü usulü madem insan bir kocasını tanır falanda filandaa.çok sevdiğimiz biri değildi o yüzden bayağı konuşmuştuk arkasında..tabi düşünemedik hiç birimz sonuçta rabbim can verdi ona.ama biz güldük 3 kişi ve yıllar sonra hamile kaldık.bu biize bir büüüüyük ders oldu..

böyle gerçekten süt emzirdiğimi ve onu hissettiren bi rüya bende görmüştüm hatta bebekler dişleri kaşınınca ısırırlar ya meme ucunu aynen benim bebeğimde ısırıyordu ve ben öyle bi hissetmişimki bunu gözümü açtığımda elim gögsümdeydi ve suratımda acı ifadesi eşimin gittiğini bile duymamışım nasıl kaptırmışsam kendimi rüyaya.
rüyamdaki bebek erkekti maşallahıda vardı yani ama baya oldu rüyayı göreli halen gebe kalamadım.

:nazar: :nazar: :nazar:ayyy maşallaaaaaah ne güzeeel.yok yokvalla göreceksin bak sanada rabbim müjdelemiş..allahım şükürler olsuun..kaç kişi rüyasını gördükten sonra hamile kaldı böylee..
ha bide rüyada yumurta görünce hamiş kalıyosunuz ben 3 ay önce görmüştüm..

baby_love saol canım çok güzel dileklerde bulunmuşsun....
amin inşallah güzel haberler veririm...

kuzuma beniiim bebişlerimdeee şaşırdıı noluyo annemize diye sürekli dua ediyorum emin ol..rabbim HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLI EVLAT NASİB ETSİN GÜLÜM..en önemlisi bu inan bana en önemlisi bu..şimdi üzülüyoruz ama ilerde tatlı bir anı kalıcak bu konuştuklarımız.ben unuttum bilee gülüyorum yaptıklarıma..
unutma yılmak yok bu ay yoksa bile öteki aya odaklan..AKINTIYA KARŞI KÜREK ÇEKMEK GİBİ..her güzell şey geç gelirmiş zahmetli olurmuş ma buna değer..
ben asla inanmazdım anne olucağımı bebekleri çok seviyodum her kucağıma aldığımda bende bir gün hamileyim diyebilecekmiyim diyodum..ve çok şükür tam üç yıl sonraa üüüüç..

ay ne güzel ya bende aynı şeyleri diyorum anne olacakmıyım diye hayırlısı bakalım canım benim yaaaaaaa
okadar çok kürek çekiyorumki ama birgün kıyıya yani bebeğime ulaşacağım inşallah

bu arda kuzumun (kuzunazın )selamı var sana canım maşşallah diyo sana
:nazar:

ay ne güzel ya bende aynı şeyleri diyorum anne olacakmıyım diye hayırlısı bakalım canım benim yaaaaaaa
okadar çok kürek çekiyorumki ama birgün kıyıya yani bebeğime ulaşacağım inşallah

bu arda kuzumun (kuzunazın )selamı var sana canım maşşallah diyo sana
:nazar:

olucaksıın olucaksın hele dur biii..oda senin yanına gelmeyi sabırsızlanıyodur güzel annesiiii..zemuszemus :emir_bebek: :emir_bebek:
send ona çok selam söyleee:1hug: nerelerde napıyoo??varmı bir gelişmeeea.s.

Back
X