canımcım geçen gün yazdım ama görmedin herhalde pozisyondan bahsetmişsiniz ama ben bulamadım meraktan öldüm valla bidaha yazarmısın. bu ay da olmadı ama çok umutlanmıştım hani göğüslerim acımadıya ondan...yani anlayacağın mıncıklanmaktan kurtuldular.
bu ay umutlanmama rağmen neyseki zor geçmedi en azından ağlamadım yani, umutlarımız devam ediyor ama bir isteksizlik varki sormayın gınaaaaaaaaa geldi yaaaawwwww

şu sıpa bi gelsin

sorcam ben onaaa.
kızlar ben sizi çok iyi anlıyorum.3 yıllık evliyim 2 yıl uğraştım hamile kalmak için, doktora gittim hormonlar normal, eşime bakılmadı, bana hsg çekildi, onda dr tüplerden birinin ucu hafif tıkalı aşılama yapılacak dedi benim moralim öyle bozuldu ki gitmedim bir daha doktora filan.
internetten biraz araştırdım her ihtimale karşı kendime soğan kürü eşime de keçiboynuzu kürü yaptım eşimin kürü daha bitmemişti.
bir arkadaşımın tavsiyesini uyguladım ve şu anda 7+4 hamileyim.
arkadaşıma doktoru daha bekarken anne olamazsın demiş ama arkadaşım doğum yaptı:)
uygulama şu: ilişki esnasında ayaklarınızı duvara dayayın, ilişkiden sonra da ayaklarınıza battaniye sarıp 20 dk bekleyin sonra sağ tarafınıza doğru yatıp cenin pozisyonu alrak 3-4 saat hç kalkmadan yatın. cenin pozisyonu yani bacaklarınızı karnınıza çekerek. ben bunu denediğim ilk ayda hamile kaldım arkadaşım sabah ilişkiye girilirse şansın daha fazla olduğunu söylemişti ama ben vakitten dolayı sabah deneyemedim.
ve bunu denediğim ay ne yumurtlamamı hesapladım ne de bir şey. gün aşırı olacak diye kendimi kasmadım.
üstelik doktor da yumurtlama döneminde her gün ilişkiye girilmesinin daha mantıklı olduğunu çünkü spermlerin hangi gün daha iyi bir durumda olacağını kimsenin bilmediğini söylemişti ben buna da hak verdim.
bu yöntemi deneyin, oluyor.
umudunuzu yitirmeyin.
ben anladım ki ne tüplerim tıkalıymış ne bir şey. doktorların bazıları maalesef böylesine hassas bir konuyu nakit kaynağı olarak görüyor.
bizim ne kadar yıprandığımız strese girdiğimiz onları ilgilendirmiyor.
bu yöntemi deneyin, bir şey kaybetmezsiniz.
bence hamile kalacaksınız.
dualarım sizinle:)
Bak senin için arayıp buldum pozisyon yukarda yazdığı gibi hadi bakalım kolay gelsinyerimseniben