• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhaba...nasılsınız? uzun zamandır girmiyordum foruma en sonki kırmızılardan sonra biraz moralim bozulmuştu.ama kısmet işte.dr a gittim bi ilaç verdi adetin 5.günü başlanıyor ilacı okudum hemen hemen ilk kullanımda sonuç veriyormuş.bakalım bu ayda kırmızıyı görürsem başlarım belki fisfisfis

slm canım bende sıkıldım topicde dolaşıyordum.
senin gibiyim aynen yukarda anlattığın gibi. doktora gittim stophene yanlış hatırlamıyorsam bu isme benzer bi hap verdi. adetin 5. günü başladım. sanırım yumurtlamaya yardımcı bi hap olması gerekiyo.içinde 10 tane var zaten az yani.
canım inş. bu haptan sonra hamile kalırız.

yok canım çok sağol teşekkür ederim ..
sibel usta isimli bi dr gitmeye karar verdim netde de iyi şeyler okudum.sen duydunmu 100.yılda muayanesi varmış.devlet hastanesinde de çalışıyormuş..şimdi erkek bi dr gitmek için cesaretim yok.önce şu tabularımı bi yıkayım :)

bende senin gibiydim erkek doktora gitmem dedim eşimde istemedi.
ama bulunduğum yerdeki bütün doktorları araştırdık nasıl olduklarını bayanlarda vardı içlerinde ama işi bilen bu konunun uzmanı iyi anlayan bir doktor bulduk erkekti. mecburen gitmek zorunda kaldık. bebek istiyorsam buna katlamalıydım.
ayyy o sandalye ye çıktım ağlayarak doktor muayene etii. çok kötü bi duygu.
ama mecburuz arkadaşım.
sende araştır iyi bulursan erkek de olsa git bence önemli bi konu bu çünkü.
atıyorum bayana gidersin bişey anlamaz doğru teşhis koymaz sonra tedaviyi yarım bırakıp erkek doktotra gidersin. zaman kaybı. yine de sen bilirsin tabi.

evet canım ilacın adı serophene yanıma almıştım :1closedeyes: netten baktım kullananlar neler yazmışlar diye.genelde ilk kullanımda hamile kalınmış ikinci kullanıma geçenlerde de doktor dozunu artırmış.bakalım.adetime 15 gün falan var.hayırlısı artık.:1rolleyes:

yok canım çok sağol teşekkür ederim ..
sibel usta isimli bi dr gitmeye karar verdim netde de iyi şeyler okudum.sen duydunmu 100.yılda muayanesi varmış.devlet hastanesinde de çalışıyormuş..şimdi erkek bi dr gitmek için cesaretim yok.önce şu tabularımı bi yıkayım :)

yok tatlım valla hiç duymadııım:sm_confused:.ama sen araştırdıysaan git hem için rahat olur..ilk doktor herzaman bayan oluyoo ama sonrada erkeklere yöneliyosuun.
sen bi aş kendini dee sonraa alışıncaa herkeze gösteriyosun vallaayerimsenibenkaydirigubbakcemile3
ama arkadaşlarında dediği gibi erkekler her konuda daha başarılaar..belki şimdi bana bazıları kızıcaklar amaa bu bir gerçeek..mutlaka amelyat esasında bir bayan doktor dourtuyosa dikkat edin herzaman yanında erkek doktor bulundurur.çünkü bayanlar daha duygusal olup,heycanlanıp panik yapabiliyolar.ama erkekler daha soğuk kanlı oluyolar..neysee bu konu böyle uzaar.ama dediğim gibi senin ilk doktorun o yüzden bayana git..hayırlısı bakalım ..

bende senin gibiydim erkek doktora gitmem dedim eşimde istemedi.
ama bulunduğum yerdeki bütün doktorları araştırdık nasıl olduklarını bayanlarda vardı içlerinde ama işi bilen bu konunun uzmanı iyi anlayan bir doktor bulduk erkekti. mecburen gitmek zorunda kaldık. bebek istiyorsam buna katlamalıydım.
ayyy o sandalye ye çıktım ağlayarak doktor muayene etii. çok kötü bi duygu.
ama mecburuz arkadaşım.
sende araştır iyi bulursan erkek de olsa git bence önemli bi konu bu çünkü.
atıyorum bayana gidersin bişey anlamaz doğru teşhis koymaz sonra tedaviyi yarım bırakıp erkek doktotra gidersin. zaman kaybı. yine de sen bilirsin tabi.

ben yasminle korunuyordum genel muayene amaçlı evliliğimin 8.ayında ilk defa bikadın dogum dr gittim özel olmasına ragmen kadın okadar suratsızdı ki ağlaya ağlay muayene etti beni o masadan kalktıgımda ayaklarım tutmuyordu.o aklıma gelince hala geriliyorum ama gitmeye mecburum artık.Antalyalı olmadıgım için soracak kimsem yok bende netden araştırıyorum artık

evet canım ilacın adı serophene yanıma almıştım :1closedeyes: netten baktım kullananlar neler yazmışlar diye.genelde ilk kullanımda hamile kalınmış ikinci kullanıma geçenlerde de doktor dozunu artırmış.bakalım.adetime 15 gün falan var.hayırlısı artık.:1rolleyes:

selam canıım evet yoksun nezamandıırr.demekki ara verdin böyle şeyleree neysee inşallah senin için hayırlı oluurr.bende 2 ay kullandım o haplardanönce serephone sonrada gonaphene..onları yumurtalıkların daha güzel sonuç almalaı için kullanıyosun..hormon ilacı aynı zamanda..11.günündede hap bitince yumurtanı çatlatmak için iğne yapılıyo sana 36 saat sonrada gün aşırı ilişki öneriyolar..umarım sizin işinize yarar güzel sonuçlar alırsınııızz.pozitif olun yeteer..ve kafanıza takmamaya çalışıın..fazla okuyup ta benim gibi herşeyi araştırmayıın.ne okuduysaam başıma geldiii..bir tek tüp bebeği araştırmadım ondan hep uzağım nedensee..geçmiş olsun sağlıcakla kalıına.s.

yok tatlım valla hiç duymadııım:sm_confused:.ama sen araştırdıysaan git hem için rahat olur..ilk doktor herzaman bayan oluyoo ama sonrada erkeklere yöneliyosuun.
sen bi aş kendini dee sonraa alışıncaa herkeze gösteriyosun vallaayerimsenibenkaydirigubbakcemile3
ama arkadaşlarında dediği gibi erkekler her konuda daha başarılaar..belki şimdi bana bazıları kızıcaklar amaa bu bir gerçeek..mutlaka amelyat esasında bir bayan doktor dourtuyosa dikkat edin herzaman yanında erkek doktor bulundurur.çünkü bayanlar daha duygusal olup,heycanlanıp panik yapabiliyolar.ama erkekler daha soğuk kanlı oluyolar..neysee bu konu böyle uzaar.ama dediğim gibi senin ilk doktorun o yüzden bayana git..hayırlısı bakalım .
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
önce bi alışalım göstermeye kaydirigubbakcemile3
ama şuna katılıyorum ameliyat konusunda erkekler daha başarılı
şimdi aradım muayenesini ne zaman istersen gel dedi ama ilk etapda temiz gel dedi.muayene ücretide 100 tl

ben yasminle korunuyordum genel muayene amaçlı evliliğimin 8.ayında ilk defa bikadın dogum dr gittim özel olmasına ragmen kadın okadar suratsızdı ki ağlaya ağlay muayene etti beni o masadan kalktıgımda ayaklarım tutmuyordu.o aklıma gelince hala geriliyorum ama gitmeye mecburum artık.Antalyalı olmadıgım için soracak kimsem yok bende netden araştırıyorum artık

aşk olsuuun sorcak kimsem yok da nedemeeeekmirmirmirmir..sen iste ben doktorların listesini çıkarayıım..yerimseniben

ama arkadaşlarında dediği gibi erkekler her konuda daha başarılaar..belki şimdi bana bazıları kızıcaklar amaa bu bir gerçeek..mutlaka amelyat esasında bir bayan doktor dourtuyosa dikkat edin herzaman yanında erkek doktor bulundurur.çünkü bayanlar daha duygusal olup,heycanlanıp panik yapabiliyolar.ama erkekler daha soğuk kanlı oluyolar..neysee bu konu böyle uzaar.ama dediğim gibi senin ilk doktorun o yüzden bayana git..hayırlısı bakalım .
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

önce bi alışalım göstermeye kaydirigubbakcemile3
ama şuna katılıyorum ameliyat konusunda erkekler daha başarılı
şimdi aradım muayenesini ne zaman istersen gel dedi ama ilk etapda temiz gel dedi.muayene ücretide 100 tl

tabi malesef 15 dk için 100 tl alıyolaar..yaa canın sağolsuun alsın yeterki doğru tehşis koysuun..temiiz gidicen direkt altan bakar ama sen yindede ultrasyonda istee..

arnavutların en güzeli nassıın :1rolleyes: aslında bende çok fazla şey okuyup yada deneyip kafamı bulandırmak istemiyorum ama günler geçtikçede sende bilirsin insan elinde olmadan acaba şunuda yapsammı diyor.polene devam ediyorum zaten doktorum bebek için olmasada çok yararlı normal zamanlarda da devam et dedi.ben biraz zayıfımda :icecream: (47 kilo) neyse sen bu ilacı kullandın sanırım değilmi? yazmışın peki hangi dozda kullandın ve 1 kürmü devam ettin 2 kürmü?

aşk olsuuun sorcak kimsem yok da nedemeeeekmirmirmirmir..sen iste ben doktorların listesini çıkarayıım..yerimseniben

ahh canım arkadaşım bidenem sende olmasan zaten ...sana zahmet vermeyeyim diye sormadım.uğraştırmayayım diye kıyamam sanaŞeniz

arnavutların en güzeli nassıın :1rolleyes: aslında bende çok fazla şey okuyup yada deneyip kafamı bulandırmak istemiyorum ama günler geçtikçede sende bilirsin insan elinde olmadan acaba şunuda yapsammı diyor.polene devam ediyorum zaten doktorum bebek için olmasada çok yararlı normal zamanlarda da devam et dedi.ben biraz zayıfımda :icecream: (47 kilo) neyse sen bu ilacı kullandın sanırım değilmi? yazmışın peki hangi dozda kullandın ve 1 kürmü devam ettin 2 kürmü?

:asigim:teşekür ederiiiim iltifatın içiin ,beni utandırıyosuuun:asigim:..

evet en iyisi araştırmamaak ama işte elimizde değil heleki evimizde bilgisayar varsaa..affedersin bilmem nerede sivilce çıksaa ben hemen oturup araştırma yapardıım.en çokta kadınlar kulübü çıkardı bana sinir olurdum bu neyin nesi diyeekaydirigubbakcemile3şimdide burda topiğim vaara.s..neysee her şerde bir hayır vardıırr.ben daha öncede diyoduum ben hamile kalsaymışıım bu kürden kimsenin haberi olmazmış ,kime niyeet kime kısmet olduu..
şimdi ben burda yazılan bütüüün kürleri denedim soğan suyu hariç..onu mümkün değil içemeem ölürüüm heraldee-tatlicadiarzu-..sen mademki 47 kilodasın ozaman poleni sakın bırakmaa..en az 3 ay kullan derim..
dedğin ilacı bende kulandım.ama malesef sonuç alamadıım..kürden de ,ilaçtandaa maleseef..:çok üzgünüm: ama artık üzülmüyoruum yaa hemdee hiç üzülmüyoruum çünkü bu ay hamile kalıcaaam:dance: bu ay çok donanımlıyııım allahında izniyleee:Saruboceq:ayrıca geçen yazdığımız konularıda okumaya çalış ..bir pozisyon şekli var onu mutlaka yap tamam öpüyorum seniii sağlıcakla kal canıma.s.[COLOR]

kız biliyorum onu okudum battaniye falan yapmadım ama eşime artık diyemiyorum hadi bide şunu deneyelim bide böyle yapalım :roflol:artık espri yapıyor bugün ne buldun hangi küre geçtin kaydirigubbakcemile3 canım benim inşallah hepimiz yaz hamişleri olarak toplaşırız birde öyle topik açarız ne dersin sositososito bende umutluyum ama olmazsada üzülmek yok emi bütün kürcülere duyrulur yerimsenibenŞeniz

evet ya doğru teşhisi koysunda parası çokda önemli deil...benim istememle mi yapar ultrasyonu...eşofmanı unutma:))))))))kaydirigubbakcemile3

evet sen söyleki seni tecrübeli zanetsin öyle hiç doktora gitmemiş gibi görüntü vermee vallaa seni soyup soğana çeviriir..bişey olmamasına rağmen bişey var gibi yapar bide yanlış tedavi uygularlaar ..haaa haberin olsun ondan dediiimm..doktor ismi de sorarlarsaa söylersiinn.tamaam güya onlarada gitmişsindee birde buna gelmişsin gibii..:jeyyar:bu araa yemin ederim pembe ve mavi eşortman yoktuu..sırf siyat ve gri çünkü kış sezon kalkmışmış o yüzden hep kısa tarzı şortlar gelmiş..sana söz amaa bulursam alıcaaamkaydirigubbakcemile5:1hug:

kız biliyorum onu okudum battaniye falan yapmadım ama eşime artık diyemiyorum hadi bide şunu deneyelim bide böyle yapalım :roflol:artık espri yapıyor bugün ne buldun hangi küre geçtin kaydirigubbakcemile3 canım benim inşallah hepimiz yaz hamişleri olarak toplaşırız birde öyle topik açarız ne dersin sositososito bende umutluyum ama olmazsada üzülmek yok emi bütün kürcülere duyrulur yerimsenibenŞeniz

canım beniim benim eşimdee hepimizinkidee eminim sıkılmışlardıırr.ama napalıım normal doktor tedavisi uygulasak dünya kadar paraa boşu boşunaa hemdee hormonların değişiyoo,bozuluyo falan,e piskolojin de cabasıı..o yüzden benim eşim dee alıştıı artık bana..hem çok eyleniyoruuz vallakaydirigubbakcemile3 ..

inşallah canım yaa bu ay hepimizin göbişleri şişik olucak ben buna çok inanıyoruum ..görceksiniz baak..:dance:
kucaklıyorum seniii:1hug:

:asigim:teşekür ederiiiim iltifatın içiin ,beni utandırıyosuuun:asigim:..

evet en iyisi araştırmamaak ama işte elimizde değil heleki evimizde bilgisayar varsaa..affedersin bilmem nerede sivilce çıksaa ben hemen oturup araştırma yapardıım.en çokta kadınlar kulübü çıkardı bana sinir olurdum bu neyin nesi diyeekaydirigubbakcemile3şimdide burda topiğim vaara.s..neysee her şerde bir hayır vardıırr.ben daha öncede diyoduum ben hamile kalsaymışıım bu kürden kimsenin haberi olmazmış ,kime niyeet kime kısmet olduu..
şimdi ben burda yazılan bütüüün kürleri denedim soğan suyu hariç..onu mümkün değil içemeem ölürüüm heraldee-tatlicadiarzu-..sen mademki 47 kilodasın ozaman poleni sakın bırakmaa..en az 3 ay kullan derim..
dedğin ilacı bende kulandım.ama malesef sonuç alamadıım..kürden de ,ilaçtandaa maleseef..:çok üzgünüm: ama artık üzülmüyoruum yaa hemdee hiç üzülmüyoruum çünkü bu ay hamile kalıcaaam:dance: bu ay çok donanımlıyııım allahında izniyleee:Saruboceq:ayrıca geçen yazdığımız konularıda okumaya çalış ..bir pozisyon şekli var onu mutlaka yap tamam öpüyorum seniii sağlıcakla kal canıma.s.[COLOR]

canımcım geçen gün yazdım ama görmedin herhalde pozisyondan bahsetmişsiniz ama ben bulamadım meraktan öldüm valla bidaha yazarmısın. bu ay da olmadı ama çok umutlanmıştım hani göğüslerim acımadıya ondan...yani anlayacağın mıncıklanmaktan kurtuldular.
bu ay umutlanmama rağmen neyseki zor geçmedi en azından ağlamadım yani, umutlarımız devam ediyor ama bir isteksizlik varki sormayın gınaaaaaaaaa geldi yaaaawwwww:emir_bebek: şu sıpa bi gelsin:emir_bebek::emir_bebek:sorcam ben onaaa.

ayaklari duvara dayayip 20 dk bekliyoruz ama ayaklarimiza battaniye sariyoruz. sonra da sag tarafimiza dönüp cenin pozisyonunda yatiyoruz 2-3 saat. yani ayaklarimizi karnimiza cekip kivrilip büzüsüyoruz. pozisyon bu canim.

canımcım geçen gün yazdım ama görmedin herhalde pozisyondan bahsetmişsiniz ama ben bulamadım meraktan öldüm valla bidaha yazarmısın. bu ay da olmadı ama çok umutlanmıştım hani göğüslerim acımadıya ondan...yani anlayacağın mıncıklanmaktan kurtuldular.
bu ay umutlanmama rağmen neyseki zor geçmedi en azından ağlamadım yani, umutlarımız devam ediyor ama bir isteksizlik varki sormayın gınaaaaaaaaa geldi yaaaawwwww:emir_bebek: şu sıpa bi gelsin:emir_bebek::emir_bebek:sorcam ben onaaa.

kızlar ben sizi çok iyi anlıyorum.3 yıllık evliyim 2 yıl uğraştım hamile kalmak için, doktora gittim hormonlar normal, eşime bakılmadı, bana hsg çekildi, onda dr tüplerden birinin ucu hafif tıkalı aşılama yapılacak dedi benim moralim öyle bozuldu ki gitmedim bir daha doktora filan.
internetten biraz araştırdım her ihtimale karşı kendime soğan kürü eşime de keçiboynuzu kürü yaptım eşimin kürü daha bitmemişti.
bir arkadaşımın tavsiyesini uyguladım ve şu anda 7+4 hamileyim.
arkadaşıma doktoru daha bekarken anne olamazsın demiş ama arkadaşım doğum yaptı:)
uygulama şu: ilişki esnasında ayaklarınızı duvara dayayın, ilişkiden sonra da ayaklarınıza battaniye sarıp 20 dk bekleyin sonra sağ tarafınıza doğru yatıp cenin pozisyonu alrak 3-4 saat hç kalkmadan yatın. cenin pozisyonu yani bacaklarınızı karnınıza çekerek. ben bunu denediğim ilk ayda hamile kaldım arkadaşım sabah ilişkiye girilirse şansın daha fazla olduğunu söylemişti ama ben vakitten dolayı sabah deneyemedim.
ve bunu denediğim ay ne yumurtlamamı hesapladım ne de bir şey. gün aşırı olacak diye kendimi kasmadım.
üstelik doktor da yumurtlama döneminde her gün ilişkiye girilmesinin daha mantıklı olduğunu çünkü spermlerin hangi gün daha iyi bir durumda olacağını kimsenin bilmediğini söylemişti ben buna da hak verdim.
bu yöntemi deneyin, oluyor.
umudunuzu yitirmeyin.
ben anladım ki ne tüplerim tıkalıymış ne bir şey. doktorların bazıları maalesef böylesine hassas bir konuyu nakit kaynağı olarak görüyor.
bizim ne kadar yıprandığımız strese girdiğimiz onları ilgilendirmiyor.
bu yöntemi deneyin, bir şey kaybetmezsiniz.
bence hamile kalacaksınız.
dualarım sizinle:)

Bak senin için arayıp buldum pozisyon yukarda yazdığı gibi hadi bakalım kolay gelsinyerimseniben

Back
X