• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar daha sayfanın kapanıp kapanmadığını bile bilmiyorum ama yazmak istedim:)bende 2senelik evliyim herşey okadar normalkş ama olmuyo:1no2:kürlerin hepsini okudumn herkese bu paylaşımı için teşekkür ederim bende bu ay hasta olunca başlayacağım....incirede,soğanada,adaçayı yağınada,bal,polen,çörek otunada....yani hepsine umarım olurda bende paylaşırım sizlerle...bu arada hamişleride tebrik ediyorum allah hepinizin gönlüne göre versin:)banada:)

kızlar eğer aranızda hala bu siteden yararlanan varsa birbirimizi bilgilendirelim lütfen:)şimdiden teşekkürler:)

bende burda okumuştum adaçayı yağını adetimin 5.günü 1 hafta boyunca kullandım şimdi adetime 1 hafta var bekliyorum.ama hiç umudum yok nedense adet belirtilerim başladı çünkü.yinede sonucu buraya yazarım eğer adet olursam bu ay yine kullanıcam.

hımmm işte bende yeni buldum bu sayfayı bakalım kısmet birsürü kişi bu kürleri kullanıp hamiş olmuş benimde hastalığıma az kaldı olur olmaz hemen bu kürü uygulamaya başlayacağım.allah herkese nasip etsin inşallah.başka neler yapıyosunuz paylaşırsanız sevinirim sevgiyle kalın

Ben de 3 yıllık evlıyım, 2 aydır denıyoruz ama olmuyor bakalım burda Çok faydalı bılgıler var ınŞallah herkesın gÖnlÜnden geÇen olur...

selam kızlar elma yağını aldım..
yarın kullanmaya başlıcam bakalım faydası olucakmı...

ne varsa doğada var bu yağlardan zarar görmek imkansız gibi bişey :) denemekte fayda var..

Kızlar BEN BU KONUYU AÇAN KıŞıYıM..uzun zamandır yoktum ,malesef bir olumsuzluk yaşadık ve ayrıldık..
Sormak istediğiniz soru varsa ben tekrar yardımcı olmaya hazırım ,inşallaa tekrar burda hamiş haberleri alırsınız..

kızlar ben bu konuyu aÇan kıŞıyım..uzun zamandır yoktum ,malesef bir olumsuzluk yaşadık ve ayrıldık..
Sormak istediğiniz soru varsa ben tekrar yardımcı olmaya hazırım ,inşallaa tekrar burda hamiş haberleri alırsınız..
canım nerelerdesın arnavutguzelı merak ettım valla neler yaptın

arnavut güzeli seni nezamandır merak ediyordum pek diyoloğumuz olmadı ama ben seni hep takip ediyordum hoşgeldin hatta geçenlerde yine baktım senden ses yok nasılsın

arnavut güzeli seni nezamandır merak ediyordum pek diyoloğumuz olmadı ama ben seni hep takip ediyordum hoşgeldin hatta geçenlerde yine baktım senden ses yok nasılsın

mafoldumben ya ben çok duygulandım şimdiiiiii.ne güzel hatırlanmak ve sevilmek..sağol canım beniiiim:1hug: eksik olmaa..HOŞBULDUK..inat etmiştim gelmemeye ammaa başlakarın ne günahı var dedim belki gene birilerine vesile olurum umuduylaa tekrar döndüm ve burda olucam allah nasib edersee..
çok iyim çok sağol,sen nasılsın? kendinden biraz bahsetsenee?nezamandır takip ediyodun bu konuyu.biliyosun dimi geçmişi??
çok sağol güzel karşılaman için :asigim:

ArnavutGüzelinin
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822.................:CüvCüv:

10-nehir67...................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

17-latsibel.......................:CüvCüv:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Hadi inşallaaaah yeni hamişler sıralanacak bu listeye HAYIRLISI ile BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİİİİİİİİİM:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:..

ya kızlar ben bu elma yağını yaptım 3 gece boyunca geceden tampona damlattım soktum uyudum hiç yakmadı diğer 2 gün sıvıyağ damlatmadan yaptım yine yakmadı tatlı elma yağı diye geçiyor adı acaba acı elma yağımı olması gerekiyor off yanlış aldım galiba ben yaeyvahedigeldismile

ya kızlar ben bu elma yağını yaptım 3 gece boyunca geceden tampona damlattım soktum uyudum hiç yakmadı diğer 2 gün sıvıyağ damlatmadan yaptım yine yakmadı tatlı elma yağı diye geçiyor adı acaba acı elma yağımı olması gerekiyor off yanlış aldım galiba ben yaeyvahedigeldismile

canım galiba yanlış almışsın...
ADAÇAYI (ELMA)YAĞI YAZACAK..zaten nanemsi kokusu var..aktarcıdan alırken söyle normal içtiğimiz adaçayın yağı diye iste..

Kızlar BEN BU KONUYU AÇAN KİŞİYİM..uzun zamandır yoktum ,malesef bir olumsuzluk yaşadık ve ayrıldık..

hoşgeldin arnavut güzeli:)
sen beni tanımıyosun bende yeni katıldım sayılır
ilk okuduğum topik buydu
nedeyse bütün sayfaları okudum ve sana çok inandım

maşşallah üçüzlere hamileymişsin:nazar:
nasıl becerdin kız?
merak ettim

ben kendimi anlatayım
3sene olacak evleneli
hiç korunmadık
doktorada gittim ama ne bende ne eşimde hiç sorun yok
herşey çok normal dedi hatta normalinde üstünde iyi dedi
ama olmuyo bu ay adaçayı yağını 2kere denedim birz yandım dayanamadım çıkardım
bal tarçın çörekotunuda kullandım bakalım hayırlısı
hatta okuyup kullanmaya başlayınca dedimki bende arnavut güzelinin ismini koyacağım:)
banada destek ol yaaaaaaaaaaa:)

bak arnavut güzeli ben olsamda olmasamda cevapla lütfen olurmu?
allah beişlerinle uzun ömürler versin:)

mafoldumben ya ben çok duygulandım şimdiiiiii.ne güzel hatırlanmak ve sevilmek..sağol canım beniiiim:1hug: eksik olmaa..HOŞBULDUK..inat etmiştim gelmemeye ammaa başlakarın ne günahı var dedim belki gene birilerine vesile olurum umuduylaa tekrar döndüm ve burda olucam allah nasib edersee..
çok iyim çok sağol,sen nasılsın? kendinden biraz bahsetsenee?nezamandır takip ediyodun bu konuyu.biliyosun dimi geçmişi??
çok sağol güzel karşılaman için :asigim:

sağol canım bende iyiyim bilirsin biz nekadar iyi olursak ben 4.5 senelik evliyim hala yok bişey bende pko var 3 kez çatlatma iğnesi denedik olmadı eşim 6 ay askerdeydi 3 oldu geleli yakında yine başlıcaz nasip olursa tedaviye bende buay incir kürü yapayım dedim ama bugün 16. günüm ve sabahtanberi az az lekelenme şaklinde kanamam var yani anlıcan buayda boş neyse seni bu konuyu açtığındanberi takip ediyordum içimden hep dua ettim okadar çabaladınki anlatmak için hoşuma gitti sonra sen incir kürüne geçtin ondada olmadı sanırım şimdi hamilesin herhalde allahım kucağınada almayı nasip etsin yavrum diyerek sevenleri gördükce içim öle yanıyki allahım hepimize nasip etsin a.s.

selam arnavut güzeli ne zamandır giremedim nasılsınız ben oğlumu kucağıma alalı 2ayı geçti 2 kasımda doğdu yavrum sizde durumlar nasıl iyisiniz inşş rabbim evlat iseyen herkese hayırlısıyla bu duyguyu tatırsın

Back
X