ARNAVUT GÜZELı MRB
canım benim üzülme nolur ..çareler tükenmez lütfeeen stres yapmaa.
ilk başta sen çok çok iyi bir doktor bul (inan doktor çok önemli)ondan sonra tedaviye başla..
senin fsh değerini baktırdınmıı(yani yumurtalık rezervin ne durumda) bide yaşın kaç onu yaz bana tamammmıı..
sakın stres yapma üzülmeeee lütfen herşeyin bir çaresi var kurban olduğum rabbim derdini veriyo ama dermanınıda veriyoo..
bilgi için sagol canım teşekkürler.ben 23yaşındayım.1,5yıllık evlıyım bende adet düzensiliği vardı 18 yaşımdan beri gitmediğim hastane doktor kalmadı .hepsi yumurtalıkların tembel dedi diana35verdi kullandım.adet düzensizliğim geçmedi 3ay hasta olmadıgımı bilirim ilaç kullanınca oluyorum ilaç beni 1-2ay adet gördürüyor yanı bir ay kullanıyorum 2ay kullanmadan oluyor ve sonra kesiliyor yine.1ay önce tekrar doktora gittim adet dğzensizliğim için doktor bana polikistik oversin dedi yumurtalıklarımda kist varmış.çocuk için tedavi olmam gerekirmiş.benden tahlıl istedi yaptırdım.baktı iyi normal dedi bana.sonra bei alttan muayne yapılması radyolojı uzmanına gönderdi.radyolojı uzmanıda baktı rahmın iyi dedi sag ve sol yumurtalıklarında kist var dedi.yumurta yok görünmüyor dedi Perşembe tekrar gl bakcam dedi.bugun yine gittim tekrar baktı yine yumurtan yok yumurta gelişmiyor dedi radyolojı uzmanı ama uzulme dedi.kadın dogum doktoruna göster dedi.bende doktoruma gösterdım baktı yumurta yok dedi.p.tesi tekrar radyolojıde muayne olcam altta.radyolojı doktorum bana bazı insanlarda yumurta geç olusur falan dedi p.tesi tekrar bakcam dedi.kadın dogum doktorumda tekrar muayne ol gel dedi sonra ilaç tedavinse başlayacz dedi.ama ben çok üzüldüm yaaa.niye yumurtam yok diye ya oluşmazsa diye.bu arad aslında bebk düşünmüyorduk ama doktorum çocuk içn tedavi olman gerekebilir dedi.bizde o zman bebk için tedaviye başlayalım dedik doktora.yani1aydır bebiş düşünüyoruz.bu arada 12,gündür soğan kürü içiyorum bugunde kendime adaçayı yağı aldım akşam uygulayacagım sayfanın başları okudum biraz fırsat buldukçada okuyorum.adaçayı yağının faydası gören çok arkadaş olmus sayenizde.bide bugun baharatcıdan arısütü polen bal karısımı bi kavonoz aldım bugun başladım bakalım.adaçayı civanperçemi ve aslan pençesi içiyorum bitki çayı olarak.tarçında aldım.belki tarçın ballı su içerim bakcam artık.hayırlsıı olsun ne diyelim ama çok agladım birden moralım sıfıra düştü ama şimdi topladım kendimi biraz.biraz daha iyim yani.kafanı şişirdim kusura bakma .şimdiden ilgin için teşkkürler.bu arad tebrikler hamıleymıssın.YÜCE RABBıM ıNŞ.BıZEDE NASıP EDER.
LH 11,04
FSH ,58
ÖSTRADıOL(E2) 63
PROLAKTıN 22,07
SERBEST TESTOSTERON 2,41
DHEA-S 248,1
bide böyle yazıyor hangisine bakıyorsunuz anlamadım ben.
tsh 0,27-4,2
lh 1,0-18
fsh 3,09-7,9
östradiol e2 39-189
BU ARADA BU TOPıĞı ACTIGIN ıÇıN TEŞEKKÜRLER