• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
poleni nasıl kullandın canım...
bide ben yapım şu poleni yaaa

sabah aç karnına bir çay kaşığı polen 1 tatlı kaşığı bal karıştırıp yiyorsun.adetin 3.günü yada bitimi başlayabilirsin cnm.ben bu ay deniyorum 3 şubatta adet oldum..2 gündür de akıntım çok fazlalaştı yumurta akı gibi..akıntı o kıvam olunca yumurtan çatlıyormuş..ayrıca bende yorgunluk falan da kalmadı iyi geldi..tavsiye ederim sonuçta faydası olur zararı olmaz

ben poleni kullandım bir çay kaşığı yedim bi de bal yedim kavanozun yaarısına gelmeden hamile kaldım benim yumurtalar kürtajdan sonra erken olgunlaşıyordu erkenden adet görüyordum poen kullandım zamanı olarak adet günü başlıyordum yumurtlama gününe kadar kullandım
ikinci kulanımında hamile kaldlım
Rabbim inşallah hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin

Merhaba..! Her ne kadar yorum yazmasamDa,mutlaka yazılarınızı,iyi haberlerinizi okuorum..:) Baby_Love;Ant.Da gittiğin Dr.un adını alabilirmiyim..! Gittiğim Drların 2.gidişimde bana müşteri gözü ile bakmasından bıktım artık..! klasik iyileşince yeniden gelmeyecek mantığında oldukları için git-gel yapıoruz her ay :(

ben bu topikte özlelikle antalyada doktor tavsiyesi bekleyen herkeze söylemeye çalışıyorum..keşkeee bana güvenip gitseler..
antalyada ismilerini tek tek sayabiliriim meşhuuur figen demirden tutun diğer bütün doktorlara tek tek gittim.dediğin gibi hepisi PARA TUZAĞI ben ida ediyorum.tedavi şekillerini uzatıp seni kendilerine bağlıyolar..bizde mecburen onlara kanıp tekrardan başka bir doktora başlama bize işkence geliyoo..
ama ben onu başardım ve bebeğ olmayan bir arkadaşım tavsiye ettii.TEŞEKÜR BÖLÜMÜNDEDE OKUYABİLİRSİN NAMINI TÜRKİYE BİLİYO KESİNLİKLEE REKLAMINI DA YAPAR ONU AVUKATI GİBİ SAVUNURUM.ÇÜNKÜ ÜSTÜNE BAŞKA DOKTOR TANIMAM ASLAA..
ona hayranım ve dediği ne ise yaparımDR.ALİ FUAT ŞENGÖR..bucak merkezde olmasına rağmen her 15 gün sonra giderim(muyene parasını duysan zaten çok komiğine gider)burdakiler maşallaaaaaaah.....!!!!!!

kızlar poleni aldım...
ilk denememi bu sabah yaptım...
polenin tadı çok güzel diil ama kötüde diil..
umarım güzel sonuçlar alırım

ben bu topikte özlelikle antalyada doktor tavsiyesi bekleyen herkeze söylemeye çalışıyorum..keşkeee bana güvenip gitseler..
antalyada ismilerini tek tek sayabiliriim meşhuuur figen demirden tutun diğer bütün doktorlara tek tek gittim.dediğin gibi hepisi PARA TUZAĞI ben ida ediyorum.tedavi şekillerini uzatıp seni kendilerine bağlıyolar..bizde mecburen onlara kanıp tekrardan başka bir doktora başlama bize işkence geliyoo..
ama ben onu başardım ve bebeğ olmayan bir arkadaşım tavsiye ettii.TEŞEKÜR BÖLÜMÜNDEDE OKUYABİLİRSİN NAMINI TÜRKİYE BİLİYO KESİNLİKLEE REKLAMINI DA YAPAR ONU AVUKATI GİBİ SAVUNURUM.ÇÜNKÜ ÜSTÜNE BAŞKA DOKTOR TANIMAM ASLAA..
ona hayranım ve dediği ne ise yaparımDR.ALİ FUAT ŞENGÖR..bucak merkezde olmasına rağmen her 15 gün sonra giderim(muyene parasını duysan zaten çok komiğine gider)burdakiler maşallaaaaaaah.....!!!!!!

Cevabın için tşk Ederim..! Ali Fuat Beyi duymuştum ama gitmedim hiç..! Reglim yeni bitti,adaçayı yağı ile çörekotu+bal+tarçın kullanıorum,bu ay da hamiş kalamazsam gelecek ay ona gideyim bari..! Aslında Atatürk Devlet Hastanesinde 1 Dr Buldum,Hüseyin Özyurt çok ilgili alakalı 1 Dr ama,Ssk Dr.u olduğu için ''bu kadın benim hastam'' gözüyle bakmıo..! Ben,sorunumu bilen,halimden anlayan 1 Dr istiyorum artık :( Geçen hafta,4 gün kahverengi lekelenmem oldu,iş yerim izin vermediği için hastaneye gidemedim ama akşama kadar kafamda 40 tane senaryo yazdım,hamileMiyim,bebekMi düşürüorum off neler neler.. :( Akşam eşim de korktu hadi acile gidioruz,neler oluo öğrenioruz dedi..! Sağlık ocağı acile,acil servis kadın doğuma gönderdi,Nöbetçi Dr Hüseyin beyMiş..! Ohh şanslıyım derken adam daha bi tuhaf davrandı,onu takip edioruz sandı delikafadulden ..! Özel hastaneler para tuzağı,Ssk DrLarı aman bidaaa gelme derdinde,Rabbim yardımcımız olsun akannehir

kızlar poleni aldım...
ilk denememi bu sabah yaptım...
polenin tadı çok güzel diil ama kötüde diil..
umarım güzel sonuçlar alırım

canım evet tadı çok güzel değil ,idare edicen biraz alışana kadar..üstüne su iç ha dikkatli ol iştahını açar kendini kontrol et yerimseniben
inşallah sanada hayırlı vesilelere sebebp olur..
nolur küre güven senin işine çok yarayacak ve göreceksin ki karşılığını alıcaksın.(sakın ben bunu yiğorumda bir işe yaramıyo deme en fazla 3 ay yemen gerek her sabah aç karnına)sağlıcala kal bizi de merakta bırakmaa.senin adınıda listeye ekleriz inşallaaah:Saruboceq::dance::1hug:

Cevabın için tşk Ederim..! Ali Fuat Beyi duymuştum ama gitmedim hiç..! Reglim yeni bitti,adaçayı yağı ile çörekotu+bal+tarçın kullanıorum,bu ay da hamiş kalamazsam gelecek ay ona gideyim bari..! Aslında Atatürk Devlet Hastanesinde 1 Dr Buldum,Hüseyin Özyurt çok ilgili alakalı 1 Dr ama,Ssk Dr.u olduğu için ''bu kadın benim hastam'' gözüyle bakmıo..! Ben,sorunumu bilen,halimden anlayan 1 Dr istiyorum artık :( Geçen hafta,4 gün kahverengi lekelenmem oldu,iş yerim izin vermediği için hastaneye gidemedim ama akşama kadar kafamda 40 tane senaryo yazdım,hamileMiyim,bebekMi düşürüorum off neler neler.. :( Akşam eşim de korktu hadi acile gidioruz,neler oluo öğrenioruz dedi..! Sağlık ocağı acile,acil servis kadın doğuma gönderdi,Nöbetçi Dr Hüseyin beyMiş..! Ohh şanslıyım derken adam daha bi tuhaf davrandı,onu takip edioruz sandı delikafadulden ..! Özel hastaneler para tuzağı,Ssk DrLarı aman bidaaa gelme derdinde,Rabbim yardımcımız olsun akannehir

seni çok iyi anlıyoruuuum hemde çok..
bu acildekileri hele hiç anlatma.bir gün benimde kahverengi akıntım oldu gittik sıra var güya hanımefendi içerde kahvesinin bitmesini bekliyormuşuz meğerseee..sonra içeri girdim kotrolünü yapıcak,ne soru soruyo nede bişey şarkı söylüyo e bende muhtacımya ona o aaan şarkısını bölmek istemedim kendime çok acıdıım çok.yazzık dedim hadi benim durumum vahim değil ya dah ağır bir vakka gelseee demekki kadıncaz ölecek..
sen temizlenmene gerek yok doktorun işine yarayacak olan senin 2.-3. gününde tahlil verip yumurtalık rezervelerini kontrol eder.ayrıca gidersen yanına şimdiye kadar sana ve eşine yapılmış olan bütün tektiklerini yanına götürürsün..özleden telefonunu verebilirim.ç yoğun olduğu için birkaç gün önce randevü alman gerekecek..inan çok memnun kalıcaksın tam istediğin gibi ilgili ve seni oyalamadan maddi yöndendeee sömürmeyen biri..
ona türkiyenin heryerinden gidiyolar 4 tane salon dolusu kişi aykata bekliyo.burdakiler ise gariplerim 2 kişi anca görürsün muayenelerinde:icecream:

Baby_love ; 1 arkadaşım aracılığı ile gelecek haftaya rand.aldım Fuat Beyden..! ınşAllah Faydasını Görürüm :) ..! Benim bebekden başka rahim sorunlarımda var,Karışık benim durumum çok karışık :(

baby love saol güzel yüreklim..
keşke kayseridede adamakıllı bi doktor bildiğin olsaydı...

Baby_love ; 1 arkadaşım aracılığı ile gelecek haftaya rand.aldım Fuat Beyden..! İnşAllah Faydasını Görürüm :) ..! Benim bebekden başka rahim sorunlarımda var,Karışık benim durumum çok karışık :(

hiç kafana takma sen kendini ali beye bırak derdini anlat yeter.rahat ol yanında hatta şimdiden liste hazırla sorucaklarınla ilgili HATIRLAMAN AMACIYLA..
ben eminim derdine çare olucak.bana güvendiğin için teşekürederim..
senin bir çocuk var dimmi?
istersen benim tavsiyemle geldiğinide söyleyebilirsin(kosovalı de yeteryerimseniben
hayırlı haberlerle dönersin inş..

)

baby love saol güzel yüreklim..
keşke kayseridede adamakıllı bi doktor bildiğin olsaydı...

:1hug: nidemeeeeeek siz yeterki faydasını görün..
kayserde tanıdığım var ama dokto için bilgim yok,ama sende çık gel antalyaya doktor bahanesiyle gezmişde olursunyerimseniben

hiç kafana takma sen kendini ali beye bırak derdini anlat yeter.rahat ol yanında hatta şimdiden liste hazırla sorucaklarınla ilgili HATIRLAMAN AMACIYLA..
ben eminim derdine çare olucak.bana güvendiğin için teşekürederim..
senin bir çocuk var dimmi?
istersen benim tavsiyemle geldiğinide söyleyebilirsin(kosovalı de yeteryerimseniben
hayırlı haberlerle dönersin inş..

İnşAllah Kosovalı :) Evet 1 kızım var 12 yaşında (Önce Allahın Sonra Benim )..! Bebek aklımda falan yoktu,ben hastalığımdan dolayı dr a gidip geliodum..! Eşim çok istio derken baktım,ben daha çok istiorum :) :kedi: Şifa Allahdan ,aracı sen olursun inşAllah :)

ARNAVUT GÜZELı CANIM NABER YAA

moralim çok bozuk yarın yine muaynem vaarr.doktor yine yumurta yok derse napcam ben yaa.şimdiden çok gerginim valla.daha tedaviye bile başlayamadım yaaaa.bu arad iki gündür rahmimde yanma var cnım.ben birkere hasta olmadan adaçayı yağını kullandım geçen hafta perşembe 2gündrüde acayıp bir kasıntım ve yanma var.bide beyaz akıntım oldu yaaa yumurta akı gibi canım .acaba kaşıntım adaçayı yağından olabilirmi

İnşAllah Kosovalı :) Evet 1 kızım var 12 yaşında (Önce Allahın Sonra Benim )..! Bebek aklımda falan yoktu,ben hastalığımdan dolayı dr a gidip geliodum..! Eşim çok istio derken baktım,ben daha çok istiorum :) :kedi: Şifa Allahdan ,aracı sen olursun inşAllah :)

Maşallaaaaah allah bağışlasın allah ömrüne ömür katsın inşallah..
dilerim onada bir kardeş gelir.sen gene şanslısın hiç olmayanların oluyosa rabbim sana gene vericektir..
ESTAFURULLAAAH ben kimimki allahın bir kullu..ne mutlu bana birazda olsa bilgi verebiliyosam..bende geçtim bu dönemden ve çok zor herkezden medet umardım güzel bir söz bile yeterdi bana.çok arkadaşım benimde kahrımı çektiler allah razı olsun. yüzden bende elimden ne geliyosa yapmaya hazırım..dualarım seninle:1hug:

ARNAVUT GÜZELİ CANIM NABER YAA

moralim çok bozuk yarın yine muaynem vaarr.doktor yine yumurta yok derse napcam ben yaa.şimdiden çok gerginim valla.daha tedaviye bile başlayamadım yaaaa.bu arad iki gündür rahmimde yanma var cnım.ben birkere hasta olmadan adaçayı yağını kullandım geçen hafta perşembe 2gündrüde acayıp bir kasıntım ve yanma var.bide beyaz akıntım oldu yaaa yumurta akı gibi canım .acaba kaşıntım adaçayı yağından olabilirmi

Nerelerdesin kız seeenolumunekankayizsmile..
niye moralin bozukmuş yaaa.ohoo daha şimdiden kendini strese sokmuşsun,iç olurmu bak nelerden medet umuyoruz biz,sen hemen su koyu veriyosun.benim arkadaşlarım güçlü olmalı ÇARELER TÜKENMEEEEZ..
ADA ÇAYI YAĞIN RAHMİNİ VE YUMUŞLARINI UYARICI ETKİSİ VARDIR.SANIRIM SENDE AZ DA OLSA BAKTERİ VARMIŞ O NUDA DIŞARI AKITINCA SENDE KAŞINTI YAPMIŞ ARA VER ŞİDİLİK KULLANMA VE BOL SU İÇ..idrar yolların temizlensin diye.sakın korkma kötü bişey yapmaz yağ.bana güven tam tersi onun antiseptik özelliği var yani mikrop kırıcıdır..
SIKMA CANINI OLURMU YARIIN OLA HAYIROLAA.bana mutlaka gelişmelerden haber ver.güzel haberlere dönemn dileğileeeeeee:Saruboceq::1hug:

Nerelerdesin kız seeenolumunekankayizsmile..
niye moralin bozukmuş yaaa.ohoo daha şimdiden kendini strese sokmuşsun,iç olurmu bak nelerden medet umuyoruz biz,sen hemen su koyu veriyosun.benim arkadaşlarım güçlü olmalı ÇARELER TÜKENMEEEEZ..
ADA ÇAYI YAĞIN RAHMİNİ VE YUMUŞLARINI UYARICI ETKİSİ VARDIR.SANIRIM SENDE AZ DA OLSA BAKTERİ VARMIŞ O NUDA DIŞARI AKITINCA SENDE KAŞINTI YAPMIŞ ARA VER ŞİDİLİK KULLANMA VE BOL SU İÇ..idrar yolların temizlensin diye.sakın korkma kötü bişey yapmaz yağ.bana güven tam tersi onun antiseptik özelliği var yani mikrop kırıcıdır..
SIKMA CANINI OLURMU YARIIN OLA HAYIROLAA.bana mutlaka gelişmelerden haber ver.güzel haberlere dönemn dileğileeeeeee:Saruboceq::1hug:
[/QUOTE]

sagol canım galıba oyle oldu ben birkere kullandım ama herhande onun faydası oldu akıntım çok oldu canım.yarın hastaneden gelir gelmez yazcam canım haber verririm saol.nebilim yaa stres yaptım birden.ben bu aralar çok yoguum pk fazla nete giremiyorum.ben bazen bakıyorum yoksun sonra cıkıyorum.canım ist avrupa yakasında tanıdıgın iyi bi doktor varmı yaa doktorumu değiştircemde

ARNAVUT GÜZELı BıŞEY SORCAM YAA.DÜN Bı SıTEDE Bı YAZI BULDUM AYNEN KOPYALIYORUM.BU YÖNTEMı DUYDUN MU HıÇ CANIM.

PKOS'lu hanımlar, dikkatte okuyun ! Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar, elimden geldiğince açık yazmaya çalışacağım:

3 senelik evliyim, kendimi bildim bileli PKOS'luyum, 16 aydır bebek için uğraşıyoruz.

4 senedir gittiğim ve çok memnun olduğum doktorumla tedaviye devam ediyorduk. önce kendimiz denedik, olmayınca 2 ay klomenle denedik, 1 kere de gonal f'le aşılamamız yapıldı. hiç gebelik oluşmadı bu süreçte. erkek değerlerimiz normal.

***önemli nokta: klomen ve gonalf'le olan tedavilerimizde en az 2 yumurtamız gelişti. genelde 2-3 yumurtayla gidiyorduk.

burada çok ünlü bir tüp bebek doktoru var, profesör gürkan uncu. çeşitli sebeplerden dolayı, kendisiyle tedaviye devam edelim istedik. hem ününü herkesten duyuyorduk, çok iyi diye, onunla hamile kalan 2 arkadaşım vardı. hem de çalışma saatleri vs bize çok uyuyordu.

kendisinin bana anlattıklarını, önemli olduğunu düşündüğüm için size aktarıyorum:

*** normalde, fsh hormonunun lh hormonundan yüksek olması gerek ki, yumurta oluşumu olması gerektiği gibi ilerleyebilsin. sende lh daha yüksek ve bu nedenle bir yumurta öne atılarak büyüyemiyor ve büyüyemediği gibi de diğer tüm yumurtaları baskılıyor. bu nedenle pkos ortaya çıkıyor.

*** böyle bir durumda, gebelik elde etmek için fsh değerini, lh'ın üstüne çıkarmamız gerekir ki süreç doğru ilerlesin. baskın olan yumurta seçilebilsin ve gelişimini tamamladıktan sonra çatlayıp döllenebilsin.

*** burada yapılması gereken, doğayı taklit etmek, asla doğal olması gerekene aykırı olmamak. nedir bu, sadece tek yumurta gelişimini sağlamak.

*** açıklanamayan interfilitelerde, 2 ya da 3 yumurta istenir ki gebelik şansı artsın. ama pkos'da aksine, özellikle 1 yumurta elde edilmelidir. 2-3 yumurta geliştiğinde sağlıklı olma şansı azalır.

*** peki, fsh değerini yükselterek, 2 ya da daha fazla değil de, tek yumurtayı nasıl elde edeceğiz? çok az miktarda her gün vücuda bu hormon verilecek. doz kademeli olarak arttırılacak, burada amaç tek yumurtanın öne atılmasını ve gelişmeye devam etmesini sağlamak. burada kadının kendisine ait eşik fsh değerini öğrenmeye çalışıyoruz. yani, ben sana ne kadar fsh verdiğimde sende tek yumurta gelişimini elde etmeyi başarıyorum, onu göreceğiz.

*** ayrıca sizde erkek değerlerinde problem yok. aşılamayı gerektirecek bir sebep yok. çünkü spermler işini yapabilir durumda. biz yumurta oluşumunu doğru yaptığımızda gebelik oluşacaktır.

ben bu yöntemin adını araştırdım, karşıma bir makale çıktı, aynen doktorun dediklerini okudum. bu yöntemin adı "low-dose step-up"...

belki yazdıklarımın bir faydası olur. doktorun da belirttiği gibi aslında, dışarıdan ne kadar az müdahalemiz olursa, o kadar sağlıklı gebelikler elde ediyoruz. ben şimdi bu doktora gitmemiş olsaydım, ikinci aşılama için gün sayıyordum.

şimdi bana gonal f verdi, çok az dozlarla iğnemi yapacağım, yavaş yavaş tek yumurta geliştirmeye çalışacağız. 35-40 gün bile sürebilirmiş bir yumurta elde etmek. çünkü dozu az vereceğiz, ama 17 mm'i geçince çatlatma iğnesiyle ilişkiye bırakacağız.

sonucu da yazarım arkadaşlar, bakalım beraber göreceğiz bu yöntemde neler olacak.

sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım.

bu arkadaş suanda hamileymiş böyle bi yöntem duydunuzmu yada yaptıranınız varmı kızlar.

ARNAVUT GÜZELİ BİŞEY SORCAM YAA.DÜN Bİ SİTEDE Bİ YAZI BULDUM AYNEN KOPYALIYORUM.BU YÖNTEMİ DUYDUN MU HİÇ CANIM.

PKOS'lu hanımlar, dikkatte okuyun ! Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar, elimden geldiğince açık yazmaya çalışacağım:

3 senelik evliyim, kendimi bildim bileli PKOS'luyum, 16 aydır bebek için uğraşıyoruz.

4 senedir gittiğim ve çok memnun olduğum doktorumla tedaviye devam ediyorduk. önce kendimiz denedik, olmayınca 2 ay klomenle denedik, 1 kere de gonal f'le aşılamamız yapıldı. hiç gebelik oluşmadı bu süreçte. erkek değerlerimiz normal.

***önemli nokta: klomen ve gonalf'le olan tedavilerimizde en az 2 yumurtamız gelişti. genelde 2-3 yumurtayla gidiyorduk.

burada çok ünlü bir tüp bebek doktoru var, profesör gürkan uncu. çeşitli sebeplerden dolayı, kendisiyle tedaviye devam edelim istedik. hem ününü herkesten duyuyorduk, çok iyi diye, onunla hamile kalan 2 arkadaşım vardı. hem de çalışma saatleri vs bize çok uyuyordu.

kendisinin bana anlattıklarını, önemli olduğunu düşündüğüm için size aktarıyorum:

*** normalde, fsh hormonunun lh hormonundan yüksek olması gerek ki, yumurta oluşumu olması gerektiği gibi ilerleyebilsin. sende lh daha yüksek ve bu nedenle bir yumurta öne atılarak büyüyemiyor ve büyüyemediği gibi de diğer tüm yumurtaları baskılıyor. bu nedenle pkos ortaya çıkıyor.

*** böyle bir durumda, gebelik elde etmek için fsh değerini, lh'ın üstüne çıkarmamız gerekir ki süreç doğru ilerlesin. baskın olan yumurta seçilebilsin ve gelişimini tamamladıktan sonra çatlayıp döllenebilsin.

*** burada yapılması gereken, doğayı taklit etmek, asla doğal olması gerekene aykırı olmamak. nedir bu, sadece tek yumurta gelişimini sağlamak.

*** açıklanamayan interfilitelerde, 2 ya da 3 yumurta istenir ki gebelik şansı artsın. ama pkos'da aksine, özellikle 1 yumurta elde edilmelidir. 2-3 yumurta geliştiğinde sağlıklı olma şansı azalır.

*** peki, fsh değerini yükselterek, 2 ya da daha fazla değil de, tek yumurtayı nasıl elde edeceğiz? çok az miktarda her gün vücuda bu hormon verilecek. doz kademeli olarak arttırılacak, burada amaç tek yumurtanın öne atılmasını ve gelişmeye devam etmesini sağlamak. burada kadının kendisine ait eşik fsh değerini öğrenmeye çalışıyoruz. yani, ben sana ne kadar fsh verdiğimde sende tek yumurta gelişimini elde etmeyi başarıyorum, onu göreceğiz.

*** ayrıca sizde erkek değerlerinde problem yok. aşılamayı gerektirecek bir sebep yok. çünkü spermler işini yapabilir durumda. biz yumurta oluşumunu doğru yaptığımızda gebelik oluşacaktır.

ben bu yöntemin adını araştırdım, karşıma bir makale çıktı, aynen doktorun dediklerini okudum. bu yöntemin adı "low-dose step-up"...

belki yazdıklarımın bir faydası olur. doktorun da belirttiği gibi aslında, dışarıdan ne kadar az müdahalemiz olursa, o kadar sağlıklı gebelikler elde ediyoruz. ben şimdi bu doktora gitmemiş olsaydım, ikinci aşılama için gün sayıyordum.

şimdi bana gonal f verdi, çok az dozlarla iğnemi yapacağım, yavaş yavaş tek yumurta geliştirmeye çalışacağız. 35-40 gün bile sürebilirmiş bir yumurta elde etmek. çünkü dozu az vereceğiz, ama 17 mm'i geçince çatlatma iğnesiyle ilişkiye bırakacağız.

sonucu da yazarım arkadaşlar, bakalım beraber göreceğiz bu yöntemde neler olacak.

sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım.

bu arkadaş suanda hamileymiş böyle bi yöntem duydunuzmu yada yaptıranınız varmı kızlar.

tabikide doğruu ..çok güzel açıklanmış yazanında ellerine sağlık vallaa ..
önemli olan da bu zaten fsh değeri az olan lh değeri ile fark açmak.ve çok yumurta değilde az ve kaliteli yumurtaya ulaşmak..
ammaaaaa şimdi bunları yaparken aceba tüplerin açıkmı?rahimde bir yapışıklık yada ilthab varmı???oda önemli.benim doktorum bana önce rahim filmi çekelim demişti sonra diğer aşamalara geçelim demişti bende dinlemedim(eşek kafaaam) önce bu yöntemleri yaptık (yumurtaları geliştirip ilişkiye girildi olmadı sonra tekrar geliştirip aşılama yapıldı meğerse tek tüpüm tıkalı çıktı..boşuna 1 yılımı harcadım..
şimdi istanbul gibi yerde maşallah fiyatlar bin tl varıyo rahim filimler.oysa herkezin yapması gerek bu boşa kürke çekmek gibi bişey oluyo busefer.ama yaptırıp sonucunu elde edersen ,az olan yumuşlarını geliştirisen hamile kalma olasılığın daha fazla artar..
biraz belki karışık yazdım kusura bakma okadar çok yazı yazasım var ki bununla ilgili ama işte birbirine karıştırıyorum artık.....

senin değerin LH 58
FSH DE 11,04..TAM OLARAK hangi değer olması gerekiyo bilmiyorum yani eşitliği ama fsh tek başına şu an sınırda görünüyo
benim teyzemin kızı tüp bebeğe gitti fsh değeri 14. küsür dü tam hatırlamıyorum..ve zar zor 5 tane yumuşu toplandı.ve ikisi kaliteli idi.5 nide transfer ettiler ama olmadı mesela..şu an polen kullanıyo ve şuandaki değeri 12 ye düştü..zaten ara vermesi gerekiyodu o sırada dışardan takviye besin alarak yumuşlarını desteklemeye çalışıyo..
sanada tavsiyem ASPARTAM KARAMEL içeren gıdaları sakın kullanma.yani hormonlarını etkilemezsin.saç boyasından uzak dur tedavi görürken..
bitkisel çaylar iç..hazır gıdalar yani pudin,çorba v.s aklına ne geliyosa işte yememeye çalış lütfen oğal beslen.mevsiminde.ve bolca incir tüket..
stres yapma sakın en önemli etkende bu canım..senin bu olayın inan çok basit bir tedavi gerektiriyo..işte o kopyaladığın yazıda yazılan ilaçlarıda sana doktorun tavsiye eder..
doktor konusunda ne diyeceğimi bilmiyorum inan keşke tanıdık olsada sana yardımcı olabilsem..
aslında istanbullu bir sürü bayan var k.k de onlardan yardım alabilirsin sana tavsiyede bulunabilirler.antalya bu konuda çok eksik.5 parmağı geçmez yani iyi doktorların sayısı..
..

tabikide doğruu ..çok güzel açıklanmış yazanında ellerine sağlık vallaa ..
önemli olan da bu zaten fsh değeri az olan lh değeri ile fark açmak.ve çok yumurta değilde az ve kaliteli yumurtaya ulaşmak..
ammaaaaa şimdi bunları yaparken aceba tüplerin açıkmı?rahimde bir yapışıklık yada ilthab varmı???oda önemli.benim doktorum bana önce rahim filmi çekelim demişti sonra diğer aşamalara geçelim demişti bende dinlemedim(eşek kafaaam) önce bu yöntemleri yaptık (yumurtaları geliştirip ilişkiye girildi olmadı sonra tekrar geliştirip aşılama yapıldı meğerse tek tüpüm tıkalı çıktı..boşuna 1 yılımı harcadım..
şimdi istanbul gibi yerde maşallah fiyatlar bin tl varıyo rahim filimler.oysa herkezin yapması gerek bu boşa kürke çekmek gibi bişey oluyo busefer.ama yaptırıp sonucunu elde edersen ,az olan yumuşlarını geliştirisen hamile kalma olasılığın daha fazla artar..
biraz belki karışık yazdım kusura bakma okadar çok yazı yazasım var ki bununla ilgili ama işte birbirine karıştırıyorum artık.....

yok canım çok net açıklamıssın bilgi için sagooll.evet yazsan arkadaşda suan ortalarda yok ama hamıle kalmısopuyorumnanaktan

Ben çörekotu+bal+tarçın karışımını 2 aydır regl başlangıcında 7-8 gün yiyorum..! Geçen ay reglimin geç gelmesinden ve kahverengi lekelenmeden bu sorumlu olabilir mi acaba kafamçokkarıştı..! Gözüm korktu açıkcası,devam etsemMi,bıraksamMı bilemedim.. :(

Back
X