• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım çok net açıklamıssın bilgi için sagooll.evet yazsan arkadaşda suan ortalarda yok ama hamıle kalmısopuyorumnanaktan

sende kalıcaksın sende böyle işte benim gibi çırpınıcaksın her tecrübeni anlatmaya..
rabbim hepinizin yüzünü güldürsün dilerim sizde herkeze yardımcı olun nşallaah..

Ben çörekotu+bal+tarçın karışımını 2 aydır regl başlangıcında 7-8 gün yiyorum..! Geçen ay reglimin geç gelmesinden ve kahverengi lekelenmeden bu sorumlu olabilir mi acaba kafamçokkarıştı..! Gözüm korktu açıkcası,devam etsemMi,bıraksamMı bilemedim.. :(

bana güven seni asla yanlış yönlendirmem gerçekten.hepimiz o kürü kullanırken kahverengi akıntıdan tut da kahaverengi adete kadar gördük..KESİNLİKLE GÖZÜN KORKMAZSIN DOĞAL BİR BESİN KULLANIYOSUN.İNAN KAFADAN ATILAN BİR KÜR DEĞİL KESİNLİKLE.TEK BAŞINA HEPİSİNİ TEK TEK ARAŞTIR..balın mucizelerini polenin besin zenginliğini çörek otunu peygamberimiz bile avuç avuç yermiş her gün..tarçın da ayrı bir rabbimizin eseri.
20 kişi bu şekilde hamile kaldı..içini temizlediğini inan biriken ilthablı akıntılar içerde pıhtılaşıp böyle kahverengimsi akıntılara dönüştürüyo çamurumsu hattaa..

ben seni zorlamam herkez kendi iradesine sahiptir ben teklif ederim ısrar etmem.sadece için rahat olsun diye açıklama yaptım..
ben hep diyorum boş zamanınızda nolur topiği baştan okumaya çalışın orda çok güzel paylaşımlar var aynı sizin gibi tereddüt edip çok güzel sonuçlar alan kişileri bire bir okuyup hatta onlarla bile görüşün derim ben.

senin değerin LH 58
FSH DE 11,04..TAM OLARAK hangi değer olması gerekiyo bilmiyorum yani eşitliği ama fsh tek başına şu an sınırda görünüyo
benim teyzemin kızı tüp bebeğe gitti fsh değeri 14. küsür dü tam hatırlamıyorum..ve zar zor 5 tane yumuşu toplandı.ve ikisi kaliteli idi.5 nide transfer ettiler ama olmadı mesela..şu an polen kullanıyo ve şuandaki değeri 12 ye düştü..zaten ara vermesi gerekiyodu o sırada dışardan takviye besin alarak yumuşlarını desteklemeye çalışıyo..
sanada tavsiyem ASPARTAM KARAMEL içeren gıdaları sakın kullanma.yani hormonlarını etkilemezsin.saç boyasından uzak dur tedavi görürken..
bitkisel çaylar iç..hazır gıdalar yani pudin,çorba v.s aklına ne geliyosa işte yememeye çalış lütfen oğal beslen.mevsiminde.ve bolca incir tüket..
stres yapma sakın en önemli etkende bu canım..senin bu olayın inan çok basit bir tedavi gerektiriyo..işte o kopyaladığın yazıda yazılan ilaçlarıda sana doktorun tavsiye eder..
doktor konusunda ne diyeceğimi bilmiyorum inan keşke tanıdık olsada sana yardımcı olabilsem..
aslında istanbullu bir sürü bayan var k.k de onlardan yardım alabilirsin sana tavsiyede bulunabilirler.antalya bu konuda çok eksik.5 parmağı geçmez yani iyi doktorların sayısı..
..

allah razı olsun canım sagol.polen yiyorum balla
adaçayı,civanperçemi,aslan pencesi bunalrı kullanıyorum bitki çayı olarak.
meyve çokk yiyom portakal ve elma.
soğan küürü yaptım 15 gün.
şimdi incir kürüne başlayacam.
saçlarımı boyatmayı düşünüyom uyardıgın iiçin sagolll.

ASPARTAM KARAMEL bune anlamadım canım

bana güven seni asla yanlış yönlendirmem gerçekten.hepimiz o kürü kullanırken kahverengi akıntıdan tut da kahaverengi adete kadar gördük..KESİNLİKLE GÖZÜN KORKMAZSIN DOĞAL BİR BESİN KULLANIYOSUN.İNAN KAFADAN ATILAN BİR KÜR DEĞİL KESİNLİKLE.TEK BAŞINA HEPİSİNİ TEK TEK ARAŞTIR..balın mucizelerini polenin besin zenginliğini çörek otunu peygamberimiz bile avuç avuç yermiş her gün..tarçın da ayrı bir rabbimizin eseri.
20 kişi bu şekilde hamile kaldı..içini temizlediğini inan biriken ilthablı akıntılar içerde pıhtılaşıp böyle kahverengimsi akıntılara dönüştürüyo çamurumsu hattaa..

ben seni zorlamam herkez kendi iradesine sahiptir ben teklif ederim ısrar etmem.sadece için rahat olsun diye açıklama yaptım..
ben hep diyorum boş zamanınızda nolur topiği baştan okumaya çalışın orda çok güzel paylaşımlar var aynı sizin gibi tereddüt edip çok güzel sonuçlar alan kişileri bire bir okuyup hatta onlarla bile görüşün derim ben.

Çok tatlısın sen yaa:)) Burada kimse kimseye yol göstermek zorunda değil,kimse de uygulamak zorunda değil..! İnanıo,Güveniorum Sana..! Aksi olsa siteye sürekli girip,acaba cvp verdiler mi die bakmazdım :) Sağlıklı olmayan yumurta,kist vs duyunca noluo dedim arkadaşım..! kaydirigubbakcemile5

Çok tatlısın sen yaa:)) Burada kimse kimseye yol göstermek zorunda değil,kimse de uygulamak zorunda değil..! İnanıo,Güveniorum Sana..! Aksi olsa siteye sürekli girip,acaba cvp verdiler mi die bakmazdım :) Sağlıklı olmayan yumurta,kist vs duyunca noluo dedim arkadaşım..! kaydirigubbakcemile5

bencede çok tatlı arkadaşımız bildiği bütün bilğileri paylaşıyor bizle allah razı olsun.çok yardımcı oldu bana halada yardım ediyor sagolsun.biliyor görmüş geçirmiş başından geçen şeyelr.inş.bizde birgün onun gibi hamile kalcaz.bana çok destek oldu sagolsun sordugum herseyı en ınce ayrıntısına kadr açık bi çekilkde anlattı.tekrar teşekkürler ARNAVUT GÜZELİ.ben konuları okuyorum fırsat buldukça daha başlardayım:)opuyorumnanaktan

sende kalıcaksın sende böyle işte benim gibi çırpınıcaksın her tecrübeni anlatmaya..
rabbim hepinizin yüzünü güldürsün dilerim sizde herkeze yardımcı olun nşallaah..

amin canım amin inş.tabikide bilgilerimi payalsırım

allah razı olsun canım sagol.polen yiyorum balla
adaçayı,civanperçemi,aslan pencesi bunalrı kullanıyorum bitki çayı olarak.
meyve çokk yiyom portakal ve elma.
soğan küürü yaptım 15 gün.
şimdi incir kürüne başlayacam.
saçlarımı boyatmayı düşünüyom uyardıgın iiçin sagolll.

ASPARTAM KARAMEL bune anlamadım canım

estafurullah:asigim:
affiyet olsun yarasıııııın inşallah.allah emeklerini boşa çıkarmaz.benim içmediğim yemediğim şey kalmamıştı sende ye benim gibi çifte çifte bebişlerin olsuuuuuuuuuun inşallah.ayağımı sürttüm valla peşimden bekliyorum sizi anne adayları..
CANIM ASPARTAM KOLADA ŞEKERLERDE SAKIZLARDA MEYVE SULARINDA OLUYO TATLANDIRICI KANSEROJEN MADDEDİR.YÜKSEK DOZDA ALINDIĞINDA İLERDE AYLZAYMIR HASTALIĞINA SEBEP OLUR(UNUTKANLIK DAMAR TIKANIKLIĞI)bunu ülkemiz yasaklasa çocuklar bukadar şekerlerle besleniyo oysa çok yazık çok genç nesili böylece kısrlaştırıyolar.farkındaysanız sebesiz inferite diz boyu ve gittikçe tüp bebek patlama yapıyo..
KARAMELDE KANSEROJEN MADDE..:1no2:MALESEF ZEHİR YİĞORUZ HORMONLARIMIZI ALT ÜST EDEN ŞEYLER ASIL DÜŞMANLAR BUNLAR..veriyolar busefer yumurtalık geliştiriciyi adamlar para kazanıyo hem üretenler hemde doktorlar yaaa herşey politika ve ticarete dönüşmüüüüüüş..AYNI DOMUZ GRİBİ VAKKASI GİBİ ODA YALAN OLDU ama herkez aşı vurundu inşallah vurunanlarda bişey çıkmaz ilerde..:1no2:

:1hug: sağol allah razı olsun o senin tatlılığın..:asigim:
tabiki uygulamak zorunda değil kimse ama anacım macburen bu durumlara düşünce affedersin herşey yapıyoruz..
içlerine gazlı bezle sokulmuş vikis kremlerinden tut da kesme şeker bile koyuyolardı.işte bunların hepisi çaresizlik.ki benim bahsettiğim nimeti yemek sadece.ve hiç bir yan etkisi olmayan bir besin..VİTAMİN DEPOSU..ben kulluk görevimi yaparım çekilirm kenara kullanıp kallanmamak size kalır..a.s
sağlıklı olmayan yumurta bilinçsizce hormon yüklenip elde edilmeyince malesef yumurtalık kiste çeviriyo ama kötü kiste değil 1 ay doğumkontrol ilacı kullanınca yumuşların baskılanıp kist yok oluyo..korkma sen kürden kist oluşmaz..
ammaaaaaaa incir kürü kullanırsan ve çatlatamazsan benim gibi olurşurkaydirigubbakcemile3 olsun iyki herşey başıma geldiii..

bencede çok tatlı arkadaşımız bildiği bütün bilğileri paylaşıyor bizle allah razı olsun.çok yardımcı oldu bana halada yardım ediyor sagolsun.biliyor görmüş geçirmiş başından geçen şeyelr.inş.bizde birgün onun gibi hamile kalcaz.bana çok destek oldu sagolsun sordugum herseyı en ınce ayrıntısına kadr açık bi çekilkde anlattı.tekrar teşekkürler ARNAVUT GÜZELİ.ben konuları okuyorum fırsat buldukça daha başlardayım:)opuyorumnanaktan

amin canım amin inş.tabikide bilgilerimi payalsırım

:gitme:yaa utanırım beeen deme öyleee.nedemk yardım etmiycem şunun şurasında yazıyorum taş mı taşıdım sırtımda sanki.bu benim görevim.birşeyi bilipte susmak benim vijdanımı sızlatır..
dediğim gibi siz yeterki sonuç görün ben defalarca yazarım hiç sıkılmam herşey bir teşekür için ve allahın takdiri..
TEŞEKÜREDERİM BANA GÜVENDİĞİN İÇİN allah razı olsun:1hug:a.s.
rabbim isteyen dileyen herkeze meleğini karnına kondursuun inşallaaaah..bunlar güzel birer anı kalıcak sana geriye dönüp baktığındayerimseniben..:asigim:

ben şimdi biraz dinlenicem müsadenizle sağlıcakla kalın.benide merakta bırakmayın haaa..çatlarım sonraa..:))

kızlar bana dua edin yaaa.görüşürüz canım iyi akşamlarrr

:1hug: sağol allah razı olsun o senin tatlılığın..:asigim:
tabiki uygulamak zorunda değil kimse ama anacım macburen bu durumlara düşünce affedersin herşey yapıyoruz..
içlerine gazlı bezle sokulmuş vikis kremlerinden tut da kesme şeker bile koyuyolardı.işte bunların hepisi çaresizlik.ki benim bahsettiğim nimeti yemek sadece.ve hiç bir yan etkisi olmayan bir besin..VİTAMİN DEPOSU..ben kulluk görevimi yaparım çekilirm kenara kullanıp kallanmamak size kalır..a.s
sağlıklı olmayan yumurta bilinçsizce hormon yüklenip elde edilmeyince malesef yumurtalık kiste çeviriyo ama kötü kiste değil 1 ay doğumkontrol ilacı kullanınca yumuşların baskılanıp kist yok oluyo..korkma sen kürden kist oluşmaz..
ammaaaaaaa incir kürü kullanırsan ve çatlatamazsan benim gibi olurşurkaydirigubbakcemile3 olsun iyki herşey başıma geldiii..
[/QUOTE]

Canım Allah bin defa razı olsun senden..! Vakti zamanı gelince hamile kalacağız,derdi veren Allah dermanını da verir :) Ben akşamları 1 fincan civanperçemi de içiorum ark.lar..! Rahmi onarıomuş,yazın köyden kendim toplamıştım :):lepi: Her namazımın arkasından dua ediorum,Rabbim evlat isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin yerimseniben

kızlar bana dua edin yaaa.görüşürüz canım iyi akşamlarrr

Dualarım seninleee canım allaha emanet ol korkma stres yapma.bence güzel haberlerle döneceksin yarına..

Canım Allah bin defa razı olsun senden..! Vakti zamanı gelince hamile kalacağız,derdi veren Allah dermanını da verir :) Ben akşamları 1 fincan civanperçemi de içiorum ark.lar..! Rahmi onarıomuş,yazın köyden kendim toplamıştım :):lepi: Her namazımın arkasından dua ediorum,Rabbim evlat isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin yerimseniben[/QUOTE]

:asigim:
:1hug:çok sağol teşekürederim senden deee..
ne mutlu banaki böyle arkadaşlar tanıyorum.kaydirigubbakcemile5:1rolleyes:
evet çok doğru söylemişsin elbet evlatlarımızın da nasibleneceği bir vakti var bu dünyada.bize sabretmek dua etmek allahımıza sığınma düşer..rabbim kimseyi boynu bükük bırakmaz..
civanperçemini bende içtim bide hayıt tohumunu allahım o ne biçim taddı öyleeeeeeekafamçokkarıştı -tatlicadiarzu- zorla içiyodum ama varyaa parmak kalınlığında ilthab döküyodum inan.çok faydalı bir bitki..ama bir gün ara vererek kullan acayip kalp çarpıntısı yapıyo bide çok bitki çayı içmek kanı sulandırııır..
GÜZEL DUALARINA AMİİİİİİİİİİİİİİN DİYORUM..:Saruboceq:a.s.

:gitme:yaa utanırım beeen deme öyleee.nedemk yardım etmiycem şunun şurasında yazıyorum taş mı taşıdım sırtımda sanki.bu benim görevim.birşeyi bilipte susmak benim vijdanımı sızlatır..
dediğim gibi siz yeterki sonuç görün ben defalarca yazarım hiç sıkılmam herşey bir teşekür için ve allahın takdiri..
TEŞEKÜREDERİM BANA GÜVENDİĞİN İÇİN allah razı olsun:1hug:a.s.
rabbim isteyen dileyen herkeze meleğini karnına kondursuun inşallaaaah..bunlar güzel birer anı kalıcak sana geriye dönüp baktığındayerimseniben..:asigim:

beennnnn geeelllldim hastaneden
utanmana gerek yok canım çogu insaan bildiği halde cevap bile vermeye tenezül etmiyor canım yaaa.ama sen herkse bi cvp yazıyorsun açıklayıcı.ve daha çok umut veriyorsun canım.

bugun çok daha iyiyim canım sen yardımcı olmasaydın p.tesi günkü gibi oturup aglardım herhalde .şimdi o halime gülüyorrkaydirigubbakcemile3 daha bi umutluyum bugun.doktorum sag ve sol yumurtalıklarında olusan yumurtalar vaar ama gelişmiyor dedi.yanı yumurtam olamamıs hala.bana farlutal verdi.onu kullancam hastalıgım 3,günü tekrar doktora gitcem ilaç tedavisine başlayacaz inş.kaydirigubbakcemile3 inanıyorumki tedavim güzel olcak vee Allahın izniyle inş.bende hamile kalcam.

yardımların için sagol canım opuyorumnanaktan

ecrincim ne güzel pozitif elektrik dağıtosun etrafına..
galiba seninle aynı durumdayız..
bendede gelişemeyen yumurtalar var..
ve adetlerimde sıkıntı yaşıorum..
en son doktora gittiğimde farlutal verdi banada..
onunla adet oldum ama bu aya yine aynı sıkıntıyı yaşıorum..
hala ilaç falan almadım ayın sonuna kadar beklicem bakalım nolucak..
doktor adetinin 3.günü gel demişti ama hani adet olamıorumki..

ecrincim ne güzel pozitif elektrik dağıtosun etrafına..
galiba seninle aynı durumdayız..
bendede gelişemeyen yumurtalar var..
ve adetlerimde sıkıntı yaşıorum..
en son doktora gittiğimde farlutal verdi banada..
onunla adet oldum ama bu aya yine aynı sıkıntıyı yaşıorum..
hala ilaç falan almadım ayın sonuna kadar beklicem bakalım nolucak..
doktor adetinin 3.günü gel demişti ama hani adet olamıorumki..

galıba canım aynı durumdayız ben pko hastasıyım canım
geçen hafta doktorum bana yumurta yok dedi takibe devam dedi
ben geçen hafta çok agladım hastnede işte falan moralım çok bozuldu canım.
benim addetlerişmde düzensizdi 1,5ay 2ayda bir oluyrdum.şimdi yine yumurta yok gelişmemiş canım.doktor sordu adetin ne zaman olur diye bende belli olmuyorr 1,5ay 2ay falan dedi oda hemen farlutal verdi.3çgünü gell.bebiş için tedaviye başlayacaz dedi.
bugun cok daha mutlusuyum canım.bu topikde arnavut güzeli var beni biraz aydınlattı.
sagolsun onun sayesınde pozitifim yoksa bugunde hüngür hüngür aglardım.
rabbim bize bu hastalıgı vermiş bizde yencez inş.canım.sırtımızı dönüp hemen pes etmek yok öyleee.savaşcaz.onun için bu hastalıgımdan korkmuyorum artık üstünü üstüne gitcemm.vee inş.sonucunudaalcama inanıyorum canım.umutluyum ve çok mutluyumopuyorumnanaktan sende öyle ol canım stres yapma sakın.
rabbim elbet bizede tattırcak annelik duygusunu canım.
hepimiz için bol bol dua ediyorummm:Saruboceq:

galıba canım aynı durumdayız ben pko hastasıyım canım
geçen hafta doktorum bana yumurta yok dedi takibe devam dedi
ben geçen hafta çok agladım hastnede işte falan moralım çok bozuldu canım.
benim addetlerişmde düzensizdi 1,5ay 2ayda bir oluyrdum.şimdi yine yumurta yok gelişmemiş canım.doktor sordu adetin ne zaman olur diye bende belli olmuyorr 1,5ay 2ay falan dedi oda hemen farlutal verdi.3çgünü gell.bebiş için tedaviye başlayacaz dedi.
bugun cok daha mutlusuyum canım.bu topikde arnavut güzeli var beni biraz aydınlattı.
sagolsun onun sayesınde pozitifim yoksa bugunde hüngür hüngür aglardım.
rabbim bize bu hastalıgı vermiş bizde yencez inş.canım.sırtımızı dönüp hemen pes etmek yok öyleee.savaşcaz.onun için bu hastalıgımdan korkmuyorum artık üstünü üstüne gitcemm.vee inş.sonucunudaalcama inanıyorum canım.umutluyum ve çok mutluyumopuyorumnanaktan sende öyle ol canım stres yapma sakın.
rabbim elbet bizede tattırcak annelik duygusunu canım.
hepimiz için bol bol dua ediyorummm:Saruboceq:

valla ne güzel yazmışsın daha nedenir bilmiorum..
bende pcoluyum maalesef..
ve yaşadıklarının aynısını bende yaşadım...
bende çok ağladım..
tek dileğim sağlıklı bi bebeğimin olması başka bişi istemiorum...

valla ne güzel yazmışsın daha nedenir bilmiorum..
bende pcoluyum maalesef..
ve yaşadıklarının aynısını bende yaşadım...
bende çok ağladım..
tek dileğim sağlıklı bi bebeğimin olması başka bişi istemiorum...

inş olcaka canım sende umudunu kırma sakın nolur.
moralini yüksek tut kafana fazla takma canım.
inş.bizimde bebişlerim olcak ALLAHIN İZNİYLE.
herhangi bir kür uyguladınmı hiç canımopuyorumnanaktan

inş olcaka canım sende umudunu kırma sakın nolur.
moralini yüksek tut kafana fazla takma canım.
inş.bizimde bebişlerim olcak ALLAHIN İZNİYLE.
herhangi bir kür uyguladınmı hiç canımopuyorumnanaktan

çörekotu bal tarçını uyguladım canım ama bi işe yaramadı bu ay polene başladım...
eşim çok kızıo böle şeler kullanmama ama ben nedense çok inanaıorum...
ya ben bi defa serophone die bi ilaç kullandım...
güya yumurtlamam olucaktı ama olmadı..
gittiğim doktor bunu sdc bi defa yaptı sonra iğne yapalım dedi..
ama ben hemen iğne tedavisi vermesine şaşırdım..
hani ilaca biraz daha devam edebilirdik die düşündüm..
kayseride gittiğim ii doktorlardan biriydi..
direk iğne diyince aklıma soru işaretleri beliriverdi..
çnk bu ilacı 3-4 kere kullananlar var..
ben ömrümde bi defa kullandım ..
belki dgrinde çatlıcaktı..
üffff nebilim yaaa aklımı karıştırdı doktor..

Back
X