• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çörekotu bal tarçını uyguladım canım ama bi işe yaramadı bu ay polene başladım...
eşim çok kızıo böle şeler kullanmama ama ben nedense çok inanaıorum...
ya ben bi defa serophone die bi ilaç kullandım...
güya yumurtlamam olucaktı ama olmadı..
gittiğim doktor bunu sdc bi defa yaptı sonra iğne yapalım dedi..
ama ben hemen iğne tedavisi vermesine şaşırdım..
hani ilaca biraz daha devam edebilirdik die düşündüm..
kayseride gittiğim ii doktorlardan biriydi..
direk iğne diyince aklıma soru işaretleri beliriverdi..
çnk bu ilacı 3-4 kere kullananlar var..
ben ömrümde bi defa kullandım ..
belki dgrinde çatlıcaktı..
üffff nebilim yaaa aklımı karıştırdı doktor..

hıı anladım canım bende soğan suyu içti 15 gün beni rahatlattı
şimdi arısütü,poeln bal karısımı var onu yiyorum az kaldı
sonra tarcın çörekotu bal başlayacam
haklısın canım bende2-3ay ilaç kullanıp iğne vururlanları duydum.
sen yine bi araştır canımm opuyorumnanaktan

kızlar kimse yokmu yaa.arnavut güzeli nerdesin kızzz

Kızlar,yumurtlama günü için kahverengi akıntının başladığı günden itibaren mi sayılıo yoksa regl başlangıcından itibaren mi ?? Benim bu ay reglimden 4 gün evvel kahverengi akıntım başlamıştı..! ? Hangisinden hesaplasam bilemedim..! bilmiyorumkismile

beennnnn geeelllldim hastaneden
utanmana gerek yok canım çogu insaan bildiği halde cevap bile vermeye tenezül etmiyor canım yaaa.ama sen herkse bi cvp yazıyorsun açıklayıcı.ve daha çok umut veriyorsun canım.

bugun çok daha iyiyim canım sen yardımcı olmasaydın p.tesi günkü gibi oturup aglardım herhalde .şimdi o halime gülüyorrkaydirigubbakcemile3 daha bi umutluyum bugun.doktorum sag ve sol yumurtalıklarında olusan yumurtalar vaar ama gelişmiyor dedi.yanı yumurtam olamamıs hala.bana farlutal verdi.onu kullancam hastalıgım 3,günü tekrar doktora gitcem ilaç tedavisine başlayacaz inş.kaydirigubbakcemile3 inanıyorumki tedavim güzel olcak vee Allahın izniyle inş.bende hamile kalcam.

yardımların için sagol canım opuyorumnanaktan

:1hug:canım beniiim afferin sana yaaa gururlandım yemin ederim.işte böyle ol canımı yeeee..
bikere şunu kafana sok beni sinir etme senin bir hastalığın yooook TAMAMMI bu kelimeyi kullanmanı istemiyorum.hiç kimse hastalığı yoktur rabbim herşeye çare veriyo çok şükkür beterin beteri vaaar..gerçekten sizin olayınız çok basit..vallaha baaak..
Hayırlısı olsun bakalım şimdiden tedavin.güzelce adetini ol temizlen üçüncü mübarek günde ilacına(takviyene )başla bakalım..göreceksin bak yumuşların hemen tepki vericek.AYRICA SEN BU MORALLE BENCE İLAÇ KULLANMANA BİLE GEREK YOK YA NEYSEEE.MAŞALLAAAH BOMBA BOMBA GİBİSİİİİİİİİİN..
seviyorum ya böyle olun hele birbirinizle olan desteğiniz beni çok mutlu etti isolde'yede moral olmuşsuun.ohooo benim sırtım yere gelmeez.
ben dedim size ayağımı sürttüm beeen geliyo birileri peşimdeeen ..
HADİ YA GAYREEET YA BİSMİLLLAAAH nolur pozitifliğe devam edin..(size tavsiyem kocalarınızla tadını çıkarın sonra böyle benim gibi kalırsınız asker arkadaşı gibikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3eskiden çok uğraşırdık ya şimdi yok tık yokaklinialirimsmileboshayallersmile..napalım sizde hamiş kalındaaa asker arkadaşı olun kocişlerle ..kaydirigubbakcemile5
bende snei çoook öpüyorum bebeişlerime bu gece söyliycem ,senin bebişine haber versinler yolla çıksın artık anneleri çok mutlu diye sabırsızlanıyo diyeeeeeeee..:dance: :dance: :teytey: :teytey: hihoyyyt hihoyyyt
:CüvCüv: :nazar:

Kızlar,yumurtlama günü için kahverengi akıntının başladığı günden itibaren mi sayılıo yoksa regl başlangıcından itibaren mi ?? Benim bu ay reglimden 4 gün evvel kahverengi akıntım başlamıştı..! ? Hangisinden hesaplasam bilemedim..! bilmiyorumkismile

sen kahverengiakıntıyı adetinden önce mi gördüüüün..
aynı ben önce kahverengi gelirdi sonra adetim gelirdi bu güzel temizleniyosun..YUMURTALIKLARIN ETRAFINDA BİRİKEN PIHTILAŞMIŞ AKINTILAR OLUR önce onu söker atar sonra adetin gelir..
bu ay demekki yumurtan çatlamış ama kalitesizmiş anlamına geliyo(öyle hatırlıyorum)
nolur küre devam et..
adaçayı yağınada adetin 5.gününden itibaren yap 5 gece boyunca sür yat..
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN ..hadi sende inşallaaah süpriz yaparsıııııııııın:dance::dance:allahın izni ile ..

Bugün için kusuruma bakmayın.canım kardeşim askere gidicek çarşamaba günü o yüzden bu aralar biraz meşkulüm babaannemlerde toplanıyoruz ailecek..beni idare edin nolur.aklım sizde ..
gerçi boynuz kulağı geçmiş ANAM SİZİN BANA İHTİYACINIZ YOK MAŞALLAAH TAKIR TAKIR BİLİYOSUNUZ HERŞEYİİİ..BİLGİLİ ANNE ADAYLARIIIIIIIIIII.
seviyorum sizi ..
sağlıcakla kalın hepiniz:asigim: kaydirigubbakcemile5
:CüvCüv:
isimlerinizi yanına yazıcam hadi ammaaaaaaaklinialirimsmilebayanssulusmileopuyorumnanaktan:dance: :nazar: :nazar: :nazar: a.s.

sen kahverengiakıntıyı adetinden önce mi gördüüüün..
aynı ben önce kahverengi gelirdi sonra adetim gelirdi bu güzel temizleniyosun..YUMURTALIKLARIN ETRAFINDA BİRİKEN PIHTILAŞMIŞ AKINTILAR OLUR önce onu söker atar sonra adetin gelir..
bu ay demekki yumurtan çatlamış ama kalitesizmiş anlamına geliyo(öyle hatırlıyorum)
nolur küre devam et..
adaçayı yağınada adetin 5.gününden itibaren yap 5 gece boyunca sür yat..
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN ..hadi sende inşallaaah süpriz yaparsıııııııııın:dance::dance:allahın izni ile ..

Bugün için kusuruma bakmayın.canım kardeşim askere gidicek çarşamaba günü o yüzden bu aralar biraz meşkulüm babaannemlerde toplanıyoruz ailecek..beni idare edin nolur.aklım sizde ..
gerçi boynuz kulağı geçmiş ANAM SİZİN BANA İHTİYACINIZ YOK MAŞALLAAH TAKIR TAKIR BİLİYOSUNUZ HERŞEYİİİ..BİLGİLİ ANNE ADAYLARIIIIIIIIIII.
seviyorum sizi ..
sağlıcakla kalın hepiniz:asigim: kaydirigubbakcemile5
isimlerinizi yanına yazıcam hadi ammaaaaaaaklinialirimsmilebayanssulusmileopuyorumnanaktan:dance: :nazar: :nazar: :nazar: a.s.
[/QUOTE]

Canım;benim her regl günümde önce kahverengi hafif 1 lekenlenmem gelir hemen arkasından (en fazla 1 saat sonra) kanamam başlardı..! Benim prolagtinim yüksek ama son 1.5 yıldır reglim hiç şaşmadı,her ay 3 gün erken geldi(sigarayı bırakın kızlar,sigaradan evvel 2-3 ay regl olamaz,sonrasında iğnelerle regl olmaya çalışırdım,bıraktım da kurtuldum hamdolsun )..! Bu ay adet günümden 2 gün evvel başladı lekelenme,adetim de 2 gün geç gelince; ben 4 gün kahverengi lekenme olmuş oldum..! 4.akşamın sonunda dayanamadık da eşimle ssk ya gittik,boyumuzun ölçüsünü aldık demiştim ya..:) bu ay reglim 3 gün sürdü,kahverengi lekelenme ile bitti yine..! Hamile kaldım da düşürüomuyum acaba die düşünmüştük ama idrar testim negatif çıkmıştı..! yerimseniben

Allah kavuştursun canım..! Sağ salim gitsin gelsin kardeşin inşAllah :)alkisalkisalkis

günaydın kızlaaar nasılsınız hepinize hayırlı cumalaropuyorumnanaktan

:1hug:canım beniiim afferin sana yaaa gururlandım yemin ederim.işte böyle ol canımı yeeee..
bikere şunu kafana sok beni sinir etme senin bir hastalığın yooook TAMAMMI bu kelimeyi kullanmanı istemiyorum.hiç kimse hastalığı yoktur rabbim herşeye çare veriyo çok şükkür beterin beteri vaaar..gerçekten sizin olayınız çok basit..vallaha baaak..
Hayırlısı olsun bakalım şimdiden tedavin.güzelce adetini ol temizlen üçüncü mübarek günde ilacına(takviyene )başla bakalım..göreceksin bak yumuşların hemen tepki vericek.AYRICA SEN BU MORALLE BENCE İLAÇ KULLANMANA BİLE GEREK YOK YA NEYSEEE.MAŞALLAAAH BOMBA BOMBA GİBİSİİİİİİİİİN..
seviyorum ya böyle olun hele birbirinizle olan desteğiniz beni çok mutlu etti isolde'yede moral olmuşsuun.ohooo benim sırtım yere gelmeez.
ben dedim size ayağımı sürttüm beeen geliyo birileri peşimdeeen ..
HADİ YA GAYREEET YA BİSMİLLLAAAH nolur pozitifliğe devam edin..(size tavsiyem kocalarınızla tadını çıkarın sonra böyle benim gibi kalırsınız asker arkadaşı gibikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3eskiden çok uğraşırdık ya şimdi yok tık yokaklinialirimsmileboshayallersmile..napalım sizde hamiş kalındaaa asker arkadaşı olun kocişlerle ..kaydirigubbakcemile5
bende snei çoook öpüyorum bebeişlerime bu gece söyliycem ,senin bebişine haber versinler yolla çıksın artık anneleri çok mutlu diye sabırsızlanıyo diyeeeeeeee..:dance: :dance: :teytey: :teytey: hihoyyyt hihoyyyt
:CüvCüv: :nazar:

[sagol canım allah razı olsun senin sayende moralim düzeldi valla.evet canım sildim attım hastalıgı hastalık falan yokkkk.negatif düşünüyorum artıkkk.
canım yaaa çok duygulandım vaalla aglayacam şimdi heee.ne güzel konısmussun öylee.
söyle canım bebişlerine bebişime haber versinlerrr.yolla çıksın canım bebişimopuyorumnanaktan
ilgin için sagol canımmm.
kardeşinede hayırlı teskereler canım.allah kavustursun opuyorumnanaktan
fazla özletme kendini gel olurmuopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar.burda yeniyim.ecrin87 bana tavsiye etti burayı yani daha doğrusu arnavut güzelinden bahsetti.bende 5 aylık evliyim ama adet düzensizliği var hemde had safada:):) ve korunmadığımız halde hamile kalmadım.buda beni korkutuyor.yumurtalıklarım tembelmiş.banada önerceğiniz bi kür varmı?şimdiden teşekürlerARNAVUT GÜZELı le bende tanışmak istiorum:)

merhaba arkadaşlar.burda yeniyim.ecrin87 bana tavsiye etti burayı yani daha doğrusu arnavut güzelinden bahsetti.bende 5 aylık evliyim ama adet düzensizliği var hemde had safada:):) ve korunmadığımız halde hamile kalmadım.buda beni korkutuyor.yumurtalıklarım tembelmiş.banada önerceğiniz bi kür varmı?şimdiden teşekürlerARNAVUT GÜZELİ le bende tanışmak istiorum:)

mrb canımmm.aramıza hoşgeldin canım.imlkanın olursaaa konuyu baştn oku istersen canımm.ARNAVUT GÜZELİ kardeşini askere yolluyor canım.bisüre yokk.ama gelir merak etmeopuyorumnanaktan

mrb canımmm.aramıza hoşgeldin canım.imlkanın olursaaa konuyu baştn oku istersen canımm.ARNAVUT GÜZELİ kardeşini askere yolluyor canım.bisüre yokk.ama gelir merak etmeopuyorumnanaktan

hoşbulduk ecrin.sağol.tmm baştan okursam sanırım sorumuz cevabını bulabilirim:D
aslında biliorum ama konuya öyle girem dedim:)))))arnavut gzeliyled tanışırım inş.senin gibi bi arkadaşım olduğu içinde mutlu oldum canmopuyorumnanaktan

hoşbulduk ecrin.sağol.tmm baştan okursam sanırım sorumuz cevabını bulabilirim:D
aslında biliorum ama konuya öyle girem dedim:)))))arnavut gzeliyled tanışırım inş.senin gibi bi arkadaşım olduğu içinde mutlu oldum canmopuyorumnanaktan

sagol canım bende mutlu oldum.dertleşmek için birbirimize yardımcı olmak için burdayız zaten güzelimm opuyorumnanaktan

ohhh yazışın bakalım bebişler olunca görcem ben sizi bakın bakalım fırsat kalıyo mu :ecrin_bebek: işin şakası özledim burda muhabbet etmeyi burası benim için çok başka burda ayrı bir mucize var buraya gelip de hamile kalmadan çıkmak yok opuyorumnanaktan arnavut güzeli canım nasıl gidiyo küçük fındıkla fıstık nasıllar annelerini üzmüyorlar inşallah kaydirigubbakcemile5

Canım;benim her regl günümde önce kahverengi hafif 1 lekenlenmem gelir hemen arkasından (en fazla 1 saat sonra) kanamam başlardı..! Benim prolagtinim yüksek ama son 1.5 yıldır reglim hiç şaşmadı,her ay 3 gün erken geldi(sigarayı bırakın kızlar,sigaradan evvel 2-3 ay regl olamaz,sonrasında iğnelerle regl olmaya çalışırdım,bıraktım da kurtuldum hamdolsun )..! Bu ay adet günümden 2 gün evvel başladı lekelenme,adetim de 2 gün geç gelince; ben 4 gün kahverengi lekenme olmuş oldum..! 4.akşamın sonunda dayanamadık da eşimle ssk ya gittik,boyumuzun ölçüsünü aldık demiştim ya..:) bu ay reglim 3 gün sürdü,kahverengi lekelenme ile bitti yine..! Hamile kaldım da düşürüomuyum acaba die düşünmüştük ama idrar testim negatif çıkmıştı..! yerimseniben

Allah kavuştursun canım..! Sağ salim gitsin gelsin kardeşin inşAllah :)alkisalkisalkis[/QUOTE]

çok sağol canım benim amiiiiiiiin inşallaaah.rabbim bütün askerlerimizi korusuun..
prolaktin yüksek olunca koruyo ama aynı zamanda duymuşsundur belki emziren kadın da hamile kalabiliyo.o yüzden prolaktin hormonuna çok takılma.göğüsünü kontrol et bakalım süt geliyomu bazen olurmuş öyle sarı sarı gelirmiş.
idrar testlerindede güvenme gene sen..asıl bir hafta geciktimi doğru kan tahliline gitmen gerek..
hakkında hayırlısı olsun canım benim.beni meraka bırakma..

[/COLOR][/B]

[sagol canım allah razı olsun senin sayende moralim düzeldi valla.evet canım sildim attım hastalıgı hastalık falan yokkkk.negatif düşünüyorum artıkkk.
canım yaaa çok duygulandım vaalla aglayacam şimdi heee.ne güzel konısmussun öylee.
söyle canım bebişlerine bebişime haber versinlerrr.yolla çıksın canım bebişimopuyorumnanaktan
ilgin için sagol canımmm.
kardeşinede hayırlı teskereler canım.allah kavustursun opuyorumnanaktan
fazla özletme kendini gel olurmuopuyorumnanaktan

çok mutlu oldum,maşallaah aman iyi ol aman böyle devam ett.. tü tü tü nazar değemsiiiiiiin.
verdim haber verdim ayetel kürsü okudum herbirinizeee (MALUM DOSTLARADA OKUDUM ONLAR KENDİLERİNİ BİLİRLER HER NEKADAR BENİ ALLAHA HAVALE EDİYOLAR)
KARDEŞİM içinde çok sağol güzel duana amin diyorum tatlım benim..
bende seni öpüyorum fırsat buldukça uğramaya çalışıcam sözyerimseniben sağlıcakla kal:asigim: :1hug:

merhaba arkadaşlar.burda yeniyim.ecrin87 bana tavsiye etti burayı yani daha doğrusu arnavut güzelinden bahsetti.bende 5 aylık evliyim ama adet düzensizliği var hemde had safada:):) ve korunmadığımız halde hamile kalmadım.buda beni korkutuyor.yumurtalıklarım tembelmiş.banada önerceğiniz bi kür varmı?şimdiden teşekürlerARNAVUT GÜZELİ le bende tanışmak istiorum:)

Hoşgeldiiiiiiiiin yeni anne adayımıııız..cemreminde de dediği gibi buraya giren hamile çıkıcak allahın izniylee..
çok mutlu oldum memnun oldum ayrıca.ne güzel bir dost daha kazandımboshayallersmile..
hayırlısı olsun evliliğin daha çok yenisiin.
sen kafana takma pek buralarda gezmee gülüm kafan karışır stres yaparsın bak sonra..
sende polen ye vitamin takviyesi olarak düşün.sana yardımcı olucaktır.önce rabbim sonra kür.. :Saruboceq:
hakkında hayırlısı olsun ..
(nedir bukadar acelen ;ah aaaaah kocişinle vakit geçir güzelim daha bu fırsat eline geçmeeez baaak kardeş tavsiyesi sana)ararsın bak sonraa bu günlerinii..rabbim hiç birimizin duasını boş çevirmez hayırlısı ile zamanı gelince herşey olur..

ohhh yazışın bakalım bebişler olunca görcem ben sizi bakın bakalım fırsat kalıyo mu :ecrin_bebek: işin şakası özledim burda muhabbet etmeyi burası benim için çok başka burda ayrı bir mucize var buraya gelip de hamile kalmadan çıkmak yok opuyorumnanaktan arnavut güzeli canım nasıl gidiyo küçük fındıkla fıstık nasıllar annelerini üzmüyorlar inşallah kaydirigubbakcemile5

dimmi bende diyorum cemreem ama işte ozamanda bende kıymetini bilemedim.. neyseee varsın gelsinlerde bizimde senin gibi tatlı oğluşumuz olsuun da zamanımız olmasın.boshayallersmile
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktancanımsıııııın bende özledim çok hemde çook.amaa artık hiç birşey eskisi gibi değil inan.koptuk dağıldık.YAZIK OLDU gerçekten..canları sağolsun yeteeeer..
çok şükkür iyiz bitanem maşallaah diyim..
bu salı kardeşimi bir gönderim allahın izni ile sonra doğru doktora gidicez.üçlü tarama var sırada.bide cinsiyetlerini %100 bir öğrenelim yanılmış olabiliriz çünkü..
hiç üzmüyolarkii cemreeem tam tersi mutlu ediyolar beni kıpırdak bamyalarım benim..
Sen nasılsııın ,minnoşum nasıl polen tanem büyüyo gittikçe maşallaaah.yerim ben onun pozlarını.allahım kem gözden sakınsın..öpüyorum ikinizidee allahıma emanet oluuun:Saruboceq::1hug::nazar:

dimmi bende diyorum cemreem ama işte ozamanda bende kıymetini bilemedim.. neyseee varsın gelsinlerde bizimde senin gibi tatlı oğluşumuz olsuun da zamanımız olmasın.boshayallersmile
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktancanımsıııııın bende özledim çok hemde çook.amaa artık hiç birşey eskisi gibi değil inan.koptuk dağıldık.YAZIK OLDU gerçekten..canları sağolsun yeteeeer..
çok şükkür iyiz bitanem maşallaah diyim..
bu salı kardeşimi bir gönderim allahın izni ile sonra doğru doktora gidicez.üçlü tarama var sırada.bide cinsiyetlerini %100 bir öğrenelim yanılmış olabiliriz çünkü..
hiç üzmüyolarkii cemreeem tam tersi mutlu ediyolar beni kıpırdak bamyalarım benim..
Sen nasılsııın ,minnoşum nasıl polen tanem büyüyo gittikçe maşallaaah.yerim ben onun pozlarını.allahım kem gözden sakınsın..öpüyorum ikinizidee allahıma emanet oluuun:Saruboceq::1hug::nazar:
[/QUOTE]
canım benim sağ salim gidip gelsin kardeşin inşallah... hakikaten özlüyorum eski yazışmaları sen bir gittin herkes dağıldı...neyse arada uğrarlarsa görürler seni belki geri gelirler benim gibi opuyorumnanaktan kıyamam ben kıpırdak yaramazlara eeee o kadar poleni yiyince böyle oluyo hamileyken beni uyutmuyodu kıpır kıpır şimdi daha hareketli eşim diyo zaten ben sana o kadar polenle bal yeme dedim bak çocukda enerji patlaması var diye aklinialirimsmile offf dünyanın en harika şeyiymiş yaaaa CANIMMM ARKADAŞLARIM ALLAH HEPİNİZE ANNELİĞİ TATTIRSIN OKADAR İÇTEN SÖYLÜYORUM Kİ KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN RABBİM.....öpüyorum hepinizi iyi geceler kıssslarrrr:lepi::lepi::lepi:

canım benim hoş geldin umarım güzel vakit geçirirsin burda biz çok şey paylaştık umarım sen de mutlu sona erersin ama daha taze evlisinzemuszemus kocanın tadını çıkarsana canım benim aklinialirimsmile gezin tozun birbirinize bol bol zaman ayırın merak etme nezamn kısmet se bebek ozaman oluyo sakın stress yapıp da kendını tuketme canım hersey olacagına varıyor...:lepi::lepi:

teşekkürler paylaşım için ikinci çocuğu yapıcam ama olmuyo artık eşim istemiyo diye psikolojik mi bilmiyorum. deniycem mutlaka:emir_bebek:

mrb canımm.evet yaa stres atıyoz böyle iştee.bebişler olsunda yinee gireriz yaa.inş.bizde o mucizeyi görürüz canım.görcemizede inanıyorummopuyorumnanaktan

çok mutlu oldum,maşallaah aman iyi ol aman böyle devam ett.. tü tü tü nazar değemsiiiiiiin.
verdim haber verdim ayetel kürsü okudum herbirinizeee (MALUM DOSTLARADA OKUDUM ONLAR KENDİLERİNİ BİLİRLER HER NEKADAR BENİ ALLAHA HAVALE EDİYOLAR)
KARDEŞİM içinde çok sağol güzel duana amin diyorum tatlım benim..
bende seni öpüyorum fırsat buldukça uğramaya çalışıcam sözyerimseniben sağlıcakla kal:asigim: :1hug:

güzel dileklerin için sagol canımmopuyorumnanaktan

canım benim hoş geldin umarım güzel vakit geçirirsin burda biz çok şey paylaştık umarım sen de mutlu sona erersin ama daha taze evlisinzemuszemus kocanın tadını çıkarsana canım benim aklinialirimsmile gezin tozun birbirinize bol bol zaman ayırın merak etme nezamn kısmet se bebek ozaman oluyo sakın stress yapıp da kendını tuketme canım hersey olacagına varıyor...:lepi::lepi:

hoşbulduk.ilginiz için çok teşekür ederim.evt haklısınız henüz belkide erken.yeni evli olmamız nedeniyle.ama çevre beni bu stresin altına sokuyo ister istemez bende panik oldum.int te gezinirken bu siteye rast geldim.sizlerle tanışmak güzel.evt herşey olacağına varır mutlaka.nasılki evlenmemizin bi vakti vardı bununda bi vakti vardır.ben bunun üzerinde durarak bunu kaldırılamaz bi imtihan haline getiriyorum.halbuki bunu herşeyin sahibi olan Allaha bıraksam herşey daha kolay olacak.üstünde durmamak lazım sanırım.adet im çok düzensiz.stresimin yük nedenerinden biriside bu sanırım.

ARNAVUT GÜZELı.sizinle tanıştığıma çok sevindim.valla bi yazıyosunuz moral tavan yapıyo:):) maşallah çok pozitifsiniz.burdaki arkadaşlara ve çok moral olmuşsunuz.allah razı olsun.(banada tabi).ahh ahh acelemden değilde biraz adet düzensizliği korkusu birazda eşimin ailesidir çevremdir bi beklenti içindeler sürekli sormaları beni böle panik yaptı.evlenmeden önce ne zaman evlenecek kimle evlenecek evlendikten sonra ne zaman çocuğu olacak gibi şeyleri merak eder çevrekaydirigubbakcemile3.malesef bende onların tuzağına düşer strese girerim.hayırlısı herşeyden evvel.bizi bizden daha çok tanıyan ve düşünen Allah var.bizim için neyin hayırlı hangi zamanın uygun olduğğunu bilen o.sanırsam kimsenin telaş etmesine gerek yok.ama işte insanız duramıoz.

Back
X