- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi EU2
- #11.961
Hayırlara çıkar inşAllah rüyalar :) Rabbimin işine belli mi olur,bakarsınız yaza hamiş gireriz:lepi:
inş.canım inş..hepimişz hamiş oluruz :dance::dance:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlara çıkar inşAllah rüyalar :) Rabbimin işine belli mi olur,bakarsınız yaza hamiş gireriz:lepi:
Aminnnnn :) Çocuklar bizden fazla istiyorlar değilMi.!? Benim kızım da 12 yaşında,o da çok istio,hatta okul sonrası kalan gün için bakmaya bile razı :) Rabbim verecek de zamanı var sanırım..! Dr A gittinMi,sorunun ne ki 2 yıldır olmuo..!? bilmiyorumkismile
gittim doktora cnm 3.5 cm lik kist varmış tek tarafta ama engel değil dedi..hamile kalabilirsin dedi..adetlerim de çok düzenli hiç şaşmaz ama demek ki olmayınca olmuyor.geçen ay soğan bu ay da polen bal -adaçayı uyguladım...kızımı komşunun evinden alamıyorum..komşunun 3 çocuğu var evde durmayı hiç istemiyor..ya onu çağırıyoruz ya bizimki orda...yani tek çocuk da zor aslında çocuk açısından çocuk yalnız büyüyor..büyüdükçe daha da ısrarla kardeş isteyecek..inşallah cnm senin kızının da minik bebiş kardeşi olur..kız çocukları daha bi düşkün oluyor nedense kardeş olayına...opuyorumnanaktan
Rhezz ordamısın
benimde 8 yaşında 1 kızım var bende çok geç kaldım 2.ye kararsızımda ama 1 tane daha istiyorum acaba 8 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum benimde 2. çocuğum
olmayabilirmi
selam bidenelerim SİZİNDE KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUUUUUN..
dualarım sizinlee..rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsüüüün..
KARDEŞİMİ UĞRALDIK çok üzgünüüüm çooooook özledim onu şimdiden.rabbim bütün askerlerimizi korusuun..
Kusura bakmayın çok yazamıyorum.merak etmeyin diye leptoptan yazıyorum uzanıyorum şimdi..iyi değilim
canım allah kavustursun kardesınle ınsallah sag salım gıdıp gelsin aman dikkat et kendine ne olur stres kesınlıkle yok bunu herkesten cok sen bılıyosun ufaklıkları üzme annesiopuyorumnanaktan![]()
bişi sorcam arkadaşlar.polen aldım bende.balla karıştırarak yiyecem demi?birde adet yok olmadım ya ne zaman başlayayayım .başlasam olurmu
yoksa bi söktürücü kullanıp adetten sonramı kullanayım
kızlar günaydın..
cumartesi günü doktora gittim arkadaşımla beraber..
bu sefer farklı bi doktora gittik..
eşim için sperm testi istedi..
benim içinse hsg(
açıkcası korkuyorum..
çnk hsg nin ağrılı bi işlem oldugunu duymuştum(
ya bide göğüslerinden sıvı geliomu die kontrol etti..
bunu sormayı unuttum..
nie böle yaptı kızlar bileniniz varmı??
ama göğüslerimden sıvı gelmediki....
ve o saydıklarında yok bende...