• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
BUGÜN DOKTORA GİTTİK CANIM üçlü tarama için.çok şükkür herşey yolunda canım..
EVET öyleymiş çok heycanlıyım senin adına.hadi bakalım hayırlı uğurlu olsuuuun tedavin rabbim göbüşünü meleğinle doldursuun herşey güzel gönlünce olsuuun.DUALARIM SENİNLEE:Saruboceq:..öpüyorum senii inşallah en yakın zamanda müjdelersin haberini..
bol bol allahın isimlerini elin karnındayken oku..özellikle bunları okuyun herkeze tavsiyem..

EL-BARRİ
EL-MUCİB
EL-FETTAH
EL-KAFİ
EL-KAHHAR
EL-HAFIZ
EL-ŞAFİ
EL-CABBAR
EL-VAHHAB
ER-RAHMAN
ER-RAHİM..
sürekli boş zamanınızda eliniz karnında bu MÜBAREK İSİMLERİ TEKRARLAYIN..rabbim sizinle olsun:1hug::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sagol canım allah razı olsun ben okurummm devamlı sagolopuyorumnanaktan

günaydın canım senın adına çok sevindim rabbim yüzümüzü güldürcek hadı bakalım hayırlısıopuyorumnanaktan

amiiiiinn bitanem..
inşallah eşimin sonuçlarıda güzel çıkar..
e bide benim hsg sonuçlarım inşallah...
ayy ne zor kızlar yaaa...

amiiiiinn bitanem..
inşallah eşimin sonuçlarıda güzel çıkar..
e bide benim hsg sonuçlarım inşallah...
ayy ne zor kızlar yaaa...

inş.güzel cıkar canım pozitif düşün bitanem bakalım hayırlısı.

seninkide iyi fikir peçete ile.ama yumuşak peçete seç olmazsa.sert se kazıma biryerleriniaklinialirimsmile
BEN TAMPONLA YAPTIM MESELAA OOOOOOH FERAH FERAAH..kaydirigubbakcemile3AMA İŞTE EN KÜÇÜK BOYUNU ALIN OLMAZSA .BENİ GECE RAHATSIZ EDİP ÇIKARTIYODUM..ama pedle yapınca daha yakıyodu bende (her yere temas ediyo yaa):kedi:

evet cnm doğru günlük pedle yapmamak lazım en iyisi tampon galiba..kaydirigubbakcemile2 ben de bugün adet oldumbilmiyorumkismile bakalım 4 veya 5.gün yine başlicam adaçayına...bebişlerini bizim için ellerinle okşaa.s.

ARNAVUT GÜZELı tarçında aynı şekildemi.yani adetten hemen sonramı içeyim.yaa çok snirlerim bozuk ya.adet olmadım peki ya olmazsam.napcam o zamn mecburen doktorun verdiği ilacı kullancam.ama hiç istemiorum.inş gerek kalmadan adet olurum.hayırlısı

selam kızlar
arnavut güzeli sana bi haberim var canım
bu ay hamile olduğumu öğrendim
daha 2haftalıktı ama düşük yaptım
üzüldünmü dersen çok değil
çünkü hamile kalabildiğimi öğrendim
allahım inşallah bidaha nasip etcek
yüzümüzü güldürecek

sana bişi sorcam canım şimdi ben iyice içim temizlensin diye tekrar adaçayı yağını kullanmayı düşünüomda
aklım karıştı
tatlı elma yağımı acısınımı alcam anlamadım
cevaplarsan sevinirim öptüümmmmmmmmm
bebişlere iiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyiiiiiibak canım:))))))

kızlar smear sonuçlarım temiz çıkmış..
valla nedemek oldugunu bilmiorum ama bişilerin yolunda gitmesi moralimi düzeltio:)))

maşallaaah canım çok sevindim çok şükür..
rabbim herzaman yüzünü güldürsüüün..herşey olur allahın izni ile..
sabret ve olmulu düşün sen hep allah kerim..

Hoşgeldin Arnavut güzeliii :) Annem bendeydi 2 gündür,bu akşam gidio ama pazartesi itibariyle uzunca 1 süre bizde kalacak inşAllah..! yarın itibariyle yürüyüşe başlıorum kızlar,annem gelince o da bana katılacak :)

Hoşbulduum bitaneeem:asigim:
gözün aydın demek annen gene geliceek.oh ne güzel bol bol yürüş yapın kafana takma hiç birşeyi.oluruna bıraaaaaaaaaaakkaydirigubbakcemile2hihoyyytolumunekankayizsmile

evet cnm doğru günlük pedle yapmamak lazım en iyisi tampon galiba..kaydirigubbakcemile2 ben de bugün adet oldumbilmiyorumkismile bakalım 4 veya 5.gün yine başlicam adaçayına...bebişlerini bizim için ellerinle okşaa.s.

CANIM benim okşadım:1hug: sanada sıra gelicek dur bakalııııım....
RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİİİİİİN..BUNU DUA EDİN EN ÖNEMLİSİ BU ÇÜNKÜ..
inşallah son kez yapıyosundur adaçayı yağını..:Saruboceq::Saruboceq:

ARNAVUT GÜZELİ tarçında aynı şekildemi.yani adetten hemen sonramı içeyim.yaa çok snirlerim bozuk ya.adet olmadım peki ya olmazsam.napcam o zamn mecburen doktorun verdiği ilacı kullancam.ama hiç istemiorum.inş gerek kalmadan adet olurum.hayırlısı

EVET TATLIM TARÇINI ÇAY GİBİ İÇ..ama hazır poşetlerden değil aktardan aldığın tarçını yarım çay kaş.bal da ilave et sıcak suyla iç.ve akıntını takip ed bakalım neler döküleceka.s[
hayırlısı ile adet olmayı bekle derim ben.ha baktın 10 günü geçti önce muayene ol bebiş olmazsın orda sonra doktorun verdiği ilacı kullan gülüüüm.HAYIRLISI OLSUN CANIM..

selam kızlar
yüzümüzü güldürecek

sana bişi sorcam canım şimdi ben iyice içim temizlensin diye tekrar adaçayı yağını kullanmayı düşünüomda
aklım karıştı

mrb canım bebişini düşürmene üüzldüm ama olsun nasip değilmiş en azında hamıle kalabıldıgını ögrenmıssın buda güzel bişeyy.
umarım en kısa zamanda bebişine kavusursun canımm opuyorumnanaktan

slm kızlar naber nasılsınızzzzzzzzz

Ecrın87 bır konuda yardım ısteyecektım ben uzun sÜredır Üyeyım fakat sadece okuyordum yanı msj konusunda acemıyım daha Önce yazdıĞımız sayfayı bulamadım

selam kızlar
yüzümüzü güldürecek

aklım karıştı

:1shok: gerçektenmiiiiiiiii
bitanem ne diyeceğimi şaşırdım .dediğin gibi bitaraftan sevindim hem kullandığın kürler cevap vermiş hemde çok şükkür rabbime doğurganlığın olmuş..hiç sen canını sıkma vardır rabbimin bir bildiği..3 ay sonra kesin ve kesin hamile kalırsın gör bak..
yeterki rahminin toparlanmasını bekle.korun yani..tamam aşkım..
POLENE DEVAM ET TARÇINI SENDE KULLAN ÖZELLİKLEDE SALEP İÇ RAHMİNİN ÇABUK TOPARLANMASINI SAĞLAYACAKTIR..İNCİR YE GÜNDE 5 ADET FALAN AMA BUNLARI ÇOCUK İÇİN DEĞİL SONUÇTA BEBEĞİN SENDEN DE VİTAMİN PROTEİN MİNERALİNİ ALIP GÖTÜRMÜŞTÜR O YÜZDEN EKSİK OLANLARI TAMAMLAMAN GEREK BUNLARI ÖN BESLENME OLARAK DÜŞÜN..
ADAÇAYI YAĞINI BU AY KULLANMA DERİM BEN ÇÜNKÜ BU KONUDA TECRÜBEM YOK DAHA SENİ YANLIŞ YÖNLENDİRMEK İSTEME.NASILSA SENDE ŞİMDİ İLTHAB OLMAZ..
DİĞER AYLARDA KULLAN DERİM BEN İSMİDE ADAÇAYI (ELMA)YAĞI UNUTMAAA.AKTARCIYA BÖYLE DE.NANEMSİ KOKUSU VAR AMA ALMAKLA ACELE ETME DEDİĞİM GİBİ..
sorduğum için affet ama düşme sebebi neymiş tatlım.gelişemedi mi diye yoksa rahminde herhangi birşey mi ??
TEKRAR BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM BOŞ OLAN YERİNİ DOLDURSUN MELEĞİNE TEKRAR EN KISA SÜREDE KAVUŞMAN DİLEĞİLEEE:Saruboceq::teselli:

mrb canım bebişini düşürmene üüzldüm ama olsun nasip değilmiş en azında hamıle kalabıldıgını ögrenmıssın buda güzel bişeyy.
umarım en kısa zamanda bebişine kavusursun canımm opuyorumnanaktan

merhaba canım
allah razı olsun canım benim
teşekkür ederim
evet sevindim hamile kalabildiğime
herkese sağlıklı evlatlar versin RABBİM :Saruboceq:

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
BaBy_LoVe, Aydan123, elmiray, hilalbebik, rhez

:1shok: gerçektenmiiiiiiiii
bitanem ne diyeceğimi şaşırdım .dediğin gibi bitaraftan sevindim hem kullandığın kürler cevap vermiş hemde çok şükkür rabbime doğurganlığın olmuş..hiç sen canını sıkma vardır rabbimin bir bildiği..3 ay sonra kesin ve kesin hamile kalırsın gör bak..
yeterki rahminin toparlanmasını bekle.korun yani..tamam aşkım..
POLENE DEVAM ET TARÇINI SENDE KULLAN ÖZELLİKLEDE SALEP İÇ RAHMİNİN ÇABUK TOPARLANMASINI SAĞLAYACAKTIR..İNCİR YE GÜNDE 5 ADET FALAN AMA BUNLARI ÇOCUK İÇİN DEĞİL SONUÇTA BEBEĞİN SENDEN DE VİTAMİN PROTEİN MİNERALİNİ ALIP GÖTÜRMÜŞTÜR O YÜZDEN EKSİK OLANLARI TAMAMLAMAN GEREK BUNLARI ÖN BESLENME OLARAK DÜŞÜN..
ADAÇAYI YAĞINI BU AY KULLANMA DERİM BEN ÇÜNKÜ BU KONUDA TECRÜBEM YOK DAHA SENİ YANLIŞ YÖNLENDİRMEK İSTEME.NASILSA SENDE ŞİMDİ İLTHAB OLMAZ..
DİĞER AYLARDA KULLAN DERİM BEN İSMİDE ADAÇAYI (ELMA)YAĞI UNUTMAAA.AKTARCIYA BÖYLE DE.NANEMSİ KOKUSU VAR AMA ALMAKLA ACELE ETME DEDİĞİM GİBİ..
sorduğum için affet ama düşme sebebi neymiş tatlım.gelişemedi mi diye yoksa rahminde herhangi birşey mi ??
TEKRAR BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM BOŞ OLAN YERİNİ DOLDURSUN MELEĞİNE TEKRAR EN KISA SÜREDE KAVUŞMAN DİLEĞİLEEE:Saruboceq::teselli:

sağol bitanem teşekkür edeirm
opuyorumnanaktan
bu ay sadece adaçayını yapmıştım
başka bişi yapmamıştım kendime ödül vermiştim :)kaydirigubbakcemile3
dinlencektim
bide sadece preseed kullandım ama nemlendirici niyatine yumurtlama zamanımı bile bilmiyodum
canım doktora sordum tabi düşürme sebebini
kimyasal gebelikmiş
yani korkulcak bişi değilmiş
hiç birşeyede engel değilmiş
bu ay korun dedi
sonra çalışmaya devam Şeniz
ama h,ç korunmayanlarda var
bilmiom yani

hıı ben zaten aldım adaçayı yağından dediğin gibi ama
ben acısını almışım onu uyguladım zaten bida tatlısı varmış yeni duydum oyüzden sordum:))))))))

SELAM KIZLAR..
iyim ecrinim sen nasılsııın bakalım??
Elmiray canım hoşgeldiiiiiin..söyle tatlım ne sorucaktın BURDAYIZ

hoşbulduk canım ben msj konusunda çok becerikli değilim yani şuan yazışıyoruz ya sonra bu sayfayı bulamıyorum ben kapattıktan sonra belki bir arkadaş bana yazmış olabilir sonra nasıl görebilirim tşk edr.

bu arada ben de bebek için mücade verenlerdenim 1 yıldır tedavi görüyorum sabah ecrinle konuştuk fakat ben o sayfayı tekrar bulamadım çok üzüldüm belki ben çıkınca bişeyler yazdı göremedim

Ecrİn87 bİr konuda yardım İsteyecektİm ben uzun sÜredİr Üyeyİm fakat sadece okuyordum yanİ msj konusunda acemİyİm daha Önce yazdıĞımız sayfayı bulamadım

canım sag üst köşedeki isminin üstüne tıklaa sonra istatikler diyorrr oraya tıklaa.
sonra elmiray bütün msj oku var oaraya tıkla yazdıgın msj görürsün canımmm

Back
X