• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu yaza hamiş giricez inşAllah Ecrin :))) sositososito

Ben çıkıorum kızlar,öpüorum hepinizi.. zemuszemus

inş.canım yaaa yapmadıgımız kür kalmadı valla ne duyarsak yapıyoruz hee.inş.rabbim bu emeklerimizin karşılığı verir canımm.hayırlısı bakalım ne zaman gelcek bizim bebişlerrrrropuyorumnanaktan

Gelicek hiç merak etmeyelim biz arkadaşım :) Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin :)

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN AMİN AMİİİİİİİİİİN:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:İNŞALLAAAAH RABBİM VERSİN İNŞALLAH KIZLAAR HAYIRLSI OLSUUUN:lepi::teytey::dance::teytey::dance:

bu arada işim var bebiş isteyen kankimin güzel arkadaşlarııııııııı hepinize rabbimmmm bol bol bebişler versin sekerlerrrrrrrrrrrrrrrr

evet canım 40kere desinlerde olsun dur ben kendi kendime diyeyim geçeyim bir aynanın karşısınaaakaydirigubbakcemile3

kocamda akşma gelince bizim karı kafayı yemıs der vallaaa..

evet ben aç karınla yiyeyim yazık valla incirlereee yaaa.

AYDAAAAN CANIM BENıııııııM beni çok duygulandırdıın kurban oluruum ya ne mutlu bana çok sağol bir dost daha kazandım rabbime şükür.inşallaah küçük bir umuda vesile oluruum..
HOŞGELDıN BıR ANNE ADAYIMIZ DAHA..çoğalıyoruz ve bu demekkii bir sürü bebişimiz olucak allahımın izni ilee.
AMıN GÜZEL DUANA AMıN TATLI DıLEKLERıNE RABBıM ıKı KATINI VERSıN ıNŞALLAAH TATLI DıLLıı YENı MıSAFıRıMıZ..
haklısın canımbeni biliyosun bende herşey denedim ama ben senin gibi şanslı değildim ve kendiliğinden gebelik oluşmadı olmadı nasib değildi(vardı muhakak bişeyler açıklanmayan)herkez ikiz diliyodu ya bana olsa olsa tüple gerçekleşicekti..ama bak sen hamile kalmışsın canım buda artı bir puan senin içi.yığılmak yok nolur pes etmek yok bu sana bir moral olsun bikere..beterin beteri var herzaman sen gönlünü ferah tut..allah unutmaz dualarımız ve dileklerimiz zamanı gelince gerçekleşir ama onları beklemediğimiz an olurmuş.o yüzden sende stres yapma nolur..
SANA HSG YAPILMIŞ TAMAM PEKı hsiteroskopi falan istedimi doktorun aceba?bazen hsg filminde belli olmayan şeyler oluyo.mesela senin bebişler büyükmüş bide ne olduda böyle sonuçlandı aceba..üzdüysem af olbende hsg den sonra 6 ay bekledim sonra tüp bebeğe yakın histereskopi yaotırdım meğerse içi sırf ilthab ve yosunumsuuu sular varmış..neden niçin bilmiyorum doktorlardan tutu hocalara bile gittim(gerçi bir hoca bana sübyan muskası verdi taktım hamile kaldım ve kötü rüyalardan da kurtuldum)şimdi üstümden sadace banyo yaparken takıyorum.yani anlatıyorum buda aklında bulunsun muska falan takın hepimize söylüyorum arkadaşlar bu dünyanında farklı boyutları var..
oy özür uzattım ben gene cosştuuuuuu
TEKRAR HOŞGELDıN VE TANIŞTIĞIMIZAA ÇOK ÇOK MEMNUN OLDUUM

ışte bu be Arnavut Güzeli....Allah senden razı olsun.Öyle bir dokundunki tam tamda üstünden hemde.Şu ağzında akan inciler var ya...Allah seni hiçbir zaman üzmesin.Az önce kendinle ilgili yazdıklarına bende çok duygulandım.Birşey dicem,ne olur fazla gezme,ayakta durma,kolunu kesinlikle kaldırma.Son düşüğüm,kolumu kaldırınca gerçekleşti.Tabi hemen diil.Bir hafta sonra kanamam oldu.Lütfen sürekli yatmaya bak.Sakın evde iş yapmavarsın olmasın işler.
Öyle bir noktaya temas ettin ki,madem öyle bende açılayım o zaman,bu muska demişsin,ilk düşüğümde anlamadım ne olduğunu,ama ikinci düşüğümde hasta yakınları ablalarıma,TABE denen birşey varmış,korkutma yani,nitekimde bir hafta önce rüyama girdiler.Zaten hafta geçti ben kolumu kaldırma bahanesi ile bir sızlama adet ağrısı gibi yani üffff,gitti yavrum.Şimid. ondan beri aklımda,diyorlarki hamile kalınca git,muska yazsın bilinen hocalar.
Yani sende inanıyorsun dimi bu hocalar olayına?

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
BaBy_LoVe, andac, Aydan123, ecrin87+, eylos_25, HAZERAN, seheryildizi, SHARK_11, zlato

Hoşgeldiniiiiz

,

İşte bu be Arnavut Güzeli....Allah senden razı olsun.Öyle bir dokundunki tam tamda üstünden hemde.Şu ağzında akan inciler var ya...Allah seni hiçbir zaman üzmesin.Az önce kendinle ilgili yazdıklarına bende çok duygulandım.Birşey dicem,ne olur fazla gezme,ayakta durma,kolunu kesinlikle kaldırma.Son düşüğüm,kolumu kaldırınca gerçekleşti.Tabi hemen diil.Bir hafta sonra kanamam oldu.Lütfen sürekli yatmaya bak.Sakın evde iş yapmavarsın olmasın işler.
Öyle bir noktaya temas ettin ki,madem öyle bende açılayım o zaman,bu muska demişsin,ilk düşüğümde anlamadım ne olduğunu,ama ikinci düşüğümde hasta yakınları ablalarıma,TABE denen birşey varmış,korkutma yani,nitekimde bir hafta önce rüyama girdiler.Zaten hafta geçti ben kolumu kaldırma bahanesi ile bir sızlama adet ağrısı gibi yani üffff,gitti yavrum.Şimid. ondan beri aklımda,diyorlarki hamile kalınca git,muska yazsın bilinen hocalar.
Yani sende inanıyorsun dimi bu hocalar olayına?

allah senden de razı olsuuun bitanem rabbim bütün müsliman alemini korusun .malesef bu güçlere uğraşmak zor.İNANMAMMIII daha anlatsam k.k kapanır mazallah gerek yok anlayan anlamıştır..
rabbime sığındım birdaha birdaha imanımı güçlendirdim çok şükkür artık hiç birşeyden korkmuyorum benim kocamaaaan büyüüüük yüce RABBİM VAR..
dikkat ediyorum canım merak etme.bende biraz kahverengi gelince panik yaptık ama şimdi bol bol uzanıyorum.gerçi duramıyorum bazen kurtluyum biraz allaha emanet..
işte o yüzden dedim o korkutulanlardan korunmak işin sübyan muskası tak.hiç ayırma kendinden yastığın altından muska kuranı kerim eksik olmazsın..evini temizlerken sirkeli su kullan dış kapıya kadar..nolur okuyanlar inanmayanlar kınamazsın allah korusun sakın olmaz bile demeyin mazallah..
Bulursan öyle güçlü ve sahtekar olmayan birini hiç durma hemen yazdır tatlım..ayetel kürsü oku.allahım büyük seni sevindiricektir.rabbim sevdiği kullunu denermiş o yüzden sende ona sımsıkı sarıl dualarını oku allahın izni ile hiç birşey ulaşmaz sana gönlünü ferah tut çokta kafana takmamaya çalış yoksa insan düşüne düşüne kafayı yer..

allah senden de razı olsuuun bitanem rabbim bütün müsliman alemini korusun .malesef bu güçlere uğraşmak zor.ıNANMAMMIII daha anlatsam k.k kapanır mazallah gerek yok anlayan anlamıştır..
rabbime sığındım birdaha birdaha imanımı güçlendirdim çok şükkür artık hiç birşeyden korkmuyorum benim kocamaaaan büyüüüük yüce RABBıM VAR..
dikkat ediyorum canım merak etme.bende biraz kahverengi gelince panik yaptık ama şimdi bol bol uzanıyorum.gerçi duramıyorum bazen kurtluyum biraz allaha emanet..
işte o yüzden dedim o korkutulanlardan korunmak işin sübyan muskası tak.hiç ayırma kendinden yastığın altından muska kuranı kerim eksik olmazsın..evini temizlerken sirkeli su kullan dış kapıya kadar..nolur okuyanlar inanmayanlar kınamazsın allah korusun sakın olmaz bile demeyin mazallah..
Bulursan öyle güçlü ve sahtekar olmayan birini hiç durma hemen yazdır tatlım..ayetel kürsü oku.allahım büyük seni sevindiricektir.rabbim sevdiği kullunu denermiş o yüzden sende ona sımsıkı sarıl dualarını oku allahın izni ile hiç birşey ulaşmaz sana gönlünü ferah tut çokta kafana takmamaya çalış yoksa insan düşüne düşüne kafayı yer..

Bir tane var,ona gittik,oda bol bol üzerime okudu.Okurkende çok fena esniyorduki.Ama hiçbir yorum yapmadı.Sadece onun zamanı ve saatini Allah bilir dedi.Geçen yıl bu zamanlar namaza başladım,ve öyle rüyalar görüyorum ki,anlatıcam sonra...
Şimdilik hepinizi öpüyorum.....hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum.Karşılamanız bir harikaydı..(Arnavutçum sen bir harikasın)Allah hepinizden razı olsun....Yarın görüşmek ümidiyle...

herkese iyi akşamlar arkadaşlarrr yarın görüşürüz hepinizi öpüyorumm bu muhabbet bırakılmaz ama malesef çıkmak zorundayımmm benım içinde bol bol dua edın kızlarr

,

Bir tane var,ona gittik,oda bol bol üzerime okudu.Okurkende çok fena esniyorduki.Ama hiçbir yorum yapmadı.Sadece onun zamanı ve saatini Allah bilir dedi.Geçen yıl bu zamanlar namaza başladım,ve öyle rüyalar görüyorum ki,anlatıcam sonra...
Şimdilik hepinizi öpüyorum.....hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum.Karşılamanız bir harikaydı..(Arnavutçum sen bir harikasın)Allah hepinizden razı olsun....Yarın görüşmek ümidiyle...

evet esnemek bile üzerindeki nazardan kaynaklanıyodur.bazı kişiler için mutlu olmak eşinle güzel geçirmen bile gözlerine batar malesef..ve bizde olumsuz etkileniriz..
Tabiki vakti zamanı var zaten biz hocalardan medet ummuyoruz kesinliklee .ama işte onlar muskayı arapça yazıyolar gül yağı ile ondan dedim ben yoksa bizi kouyucak olan rabbimdir haşşa kimseden yardım dileyemeyiz tövbeeee.
sonuçta hocanın yazdığı ile fotokopi çekilmiş dua aynı değil..
bir hoca gönlünden yaparsa zatten ona güven işin içine para giriyosa sakın inanmaaa..
ALLAH NAMAZLARINI KABUL ETSİN CANIM BENİİM EVİNE NUR YAĞSIN..namaz kılınan bir eve şeytan girmezmiş..
tamam canım özelime yazarsın sen.mutlaka okurum.
GÖRÜŞÜRÜÜÜZ BENDE ÇOK MEMNUN OLDUM(şimdi gördüm ben yazmışım senin profiline daha önce hatırladım seni)

NEDEMEK TATLIM O SENİN GÜZELLİĞİN ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN BEN RABBİMİN BİR KULUYUM HERŞEY KARŞILIKLII..ben vazifemi yapıyorum böyle çok mutlu oluyorum..
GÖRÜŞÜRÜÜÜZ TATLIM BENİM..:1hug::asigim:a.s.

slm arkadaşlar. cesaretimi toplayıp bugün gebelik testi yaptırdım sonucunu yarın alıcam. Ne olur benim için dua edin yine hayal kırıklığı yaşamayım. sizlerin duasını bekliyorum, inşallah yarın hayırlı haber alırım. ya hamile değilsem adet söktürücü ilaç kullanmak istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum. inşallah hayırlı bi haber alırımda gerek kalmaz. ınşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir.

herkese iyi akşamlar arkadaşlarrr yarın görüşürüz hepinizi öpüyorumm bu muhabbet bırakılmaz ama malesef çıkmak zorundayımmm benım içinde bol bol dua edın kızlarr

tamam canım hadi görüşürüüüüz öpüorum bende SAĞLICAKLA KAL..
hergece ediyorum hepinize şimdi aydan da katıldıkaydirigubbakcemile5

:CüvCüv:

slm arkadaşlar. cesaretimi toplayıp bugün gebelik testi yaptırdım sonucunu yarın alıcam. Ne olur benim için dua edin yine hayal kırıklığı yaşamayım. sizlerin duasını bekliyorum, inşallah yarın hayırlı haber alırım. ya hamile değilsem adet söktürücü ilaç kullanmak istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum. inşallah hayırlı bi haber alırımda gerek kalmaz. İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir.

hadi inşallaah rabbim güzel yazgılar yazmıştır..
rabbim yarın yüzünüzü güldürsün evinizde düğün şenlik olsun inşallah.sanada dua edicem canım gönlünü ferah tut..olmazsada CANIN SAĞOLSUN sakın üzülmee tamam lütfen.HERŞEY GÜZEL GÖNLÜNCE OLSUN ALLAHA EMANET..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :dance: :dance: :dance: :dance:

Selam arkadaslar bende uzun zamandadir istiyorum bebek ama olmuyor.........tahlillerimizde bir sey cikmadi sadece ilk hormon tahlilimde fsh yuksek cikti sonra kullandigim bitki caylariyla 2 ye dustu neden onceki tahlilde yuksekti dedigimde doktor strestendir dedi.....................

Daha sonra
Serephene ve ovitrelle kullandim yine olmadi reglim duzensizlesti onceden duzenliydi 15 gundur cok az kirmizi ve kahverengi akinti 2 gundurde normal adetim geliyor .......bu durumda olan var mi? sizce neden boyle oldu sizce ltfen bana yardim edin.

Selam arkadaslar bende uzun zamandadir istiyorum bebek ama olmuyor.........tahlillerimizde bir sey cikmadi sadece ilk hormon tahlilimde fsh yuksek cikti sonra kullandigim bitki caylariyla 2 ye dustu neden onceki tahlilde yuksekti dedigimde doktor strestendir dedi.....................

Daha sonra
Serephene ve ovitrelle kullandim yine olmadi reglim duzensizlesti onceden duzenliydi 15 gundur cok az kirmizi ve kahverengi akinti 2 gundurde normal adetim geliyor .......bu durumda olan var mi? sizce neden boyle oldu sizce ltfen bana yardim edin.

canım tekrar kontrol ettirdinmi fsh hormonunu serophoneden sonra??
yaşın kaç bu ara?

yok tekrar etmedim 2. dusuk oldugu icin baska yaptirmadilar..

Son düzenleme:
yok tekrar etmedim 2. dusuk oldugu icin baska yaptirmadilar...yasim 34 maalesef.

Niye malesef:olmaz:aşk olsuuun.nevarmış yaşında..kırdıysam af olabilmiyorumkismile
yanlış anlama nolursun ama bence o testi tekrarla derim ben..
bazen fsh hormonu yükselebilir belkide düşebilir..KÜRLERE DEVAM EDİYOMUSUNUZ ?HAYIT BANA DA İYİ GELMİŞTİDE İYİ YAPMIŞSIN İÇMEKLE..

Dün akşam üzeri regl oldum kızlar,şimdi yeniden kürlere başlıyacağım..!

Back
X