• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm arkadaşlar bugün gebelik testi sonucunu öğrendim malesef negatif. çok moralim bozuk. bu arada adetimin gelmesi için bi öneriniz varmı yoksa doktora gidip ilaçmı alayım. inşallah Allah en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür.

slm arkadaşlar bugün gebelik testi sonucunu öğrendim malesef negatif. çok moralim bozuk. bu arada adetimin gelmesi için bi öneriniz varmı yoksa doktora gidip ilaçmı alayım. inşallah Allah en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür.

amin cnm üzülme herşeyin hayırlısı..kan testi mi yaptırdın..bence doktora git de o önersin söktürücü felan..kafana göre bişey kullanma derim ben..

Aminnnnnn :) Bence hemen dr a gitme,bekle biraz..! söktürücü falan da kullanma sakın dr önermeden..! reglin kaç gün gecikti bilmiorum,negatif bile çıksa sonuç hemen söktürücü kullanma..! 1 kaç gün daha bekle,hala regl olmazsan gidersin Dr a ..!

üzülme canım yaa inş.bidahaki ayy olurrr

evet arkadaşlar kan testi yaptırdım hoş ben sonucu göremedim yazıcı bozulmuş veremediler sadece negatif dediler en son 12 ocakta regl oldum ve şimdiye kadar da 2 defa aralıklarla kahverengi akıntılarım oldu5-6 gün sürdü ve ikisindede reglim gelmedi. artık doktora bile gitmek çok zor geliyor ama ne yapayım bakalım biraz beklerim ne olacak. bu arada benim aldığım polen toz halinde değil küçük küçük parçalar halinde ve ben poleni balı tarçını hepsini karıştırıp direk yutuyordum ama sizce nsl kullanayım ben tam bilmiyorum.

selam arkadaslar ınsallah hepımız en kısa zamanda hamıle kalırız ve hayırlırıyla yavrularımıza kavusuruz ben 2 yıllık evlıyım evlendıgım ay hamıle kaldım ama farklı sebeplerden dolayı aldırmak zorunda kaldım (bn nerden bılecektım bıdaha olması bu kadar zor) neyse sol overde cıkolata kıstı oldugunu ve amelıyat olmam gerektıgını soledı drlar hep ama bn yıne 1 yıl beklıyeyım dedım belkı olurdıye ama sonuc malsef ...... sonunda karar erdım ve 4 subat gunu acık amelıyat oldum cunkı kıst okadar buyumuskı acık yapmak zorunda kaldı r doktorum ve bnm bu 1 yıl beklemem bu lanet olası kıstın heryerı sarmasına sebep oldu malesef ve sol yumurtalıgımıda aldılar ... doktorumun soyledıgıne gore sag yumurtalık ıyı durumda ve tup de acık sorun yok
doktorum bnı 1 yıl menepoza sokmak ıstyor ama ben ıstemıyorum yasım 31 ve beklemek ıstemıyorum ama yınede rabbım bılır.....
sızden ve ozellıkle ARNAVUT GUZELINDEN rıcam bn bundan sonra nasıl bır kur uygulamalıyım ne olur bana yardımcı olun ....arnavutcum rabbım evlatlarından guldursun saglıklı ve hayırlı dogum nasıp etsın sana tatlım cok cok tebrık edıyorum senı .....
adetlerım duzenlı 28 de bır oluyorum sag yumurtalıgım var sadece tup acık....ıltıhap vs ... de yok buna gore bana kur onerın allah rızası ıcın :(

yerimseniben:Saruboceq::1hug::CüvCüv:
selam arkadaslar ınsallah hepımız en kısa zamanda hamıle kalırız ve hayırlırıyla yavrularımıza kavusuruz ben 2 yıllık evlıyım evlendıgım ay hamıle kaldım ama farklı sebeplerden dolayı aldırmak zorunda kaldım (bn nerden bılecektım bıdaha olması bu kadar zor) neyse sol overde cıkolata kıstı oldugunu ve amelıyat olmam gerektıgını soledı drlar hep ama bn yıne 1 yıl beklıyeyım dedım belkı olurdıye ama sonuc malsef ...... sonunda karar erdım ve 4 subat gunu acık amelıyat oldum cunkı kıst okadar buyumuskı acık yapmak zorunda kaldı r doktorum ve bnm bu 1 yıl beklemem bu lanet olası kıstın heryerı sarmasına sebep oldu malesef ve sol yumurtalıgımıda aldılar ... doktorumun soyledıgıne gore sag yumurtalık ıyı durumda ve tup de acık sorun yok
doktorum bnı 1 yıl menepoza sokmak ıstyor ama ben ıstemıyorum yasım 31 ve beklemek ıstemıyorum ama yınede rabbım bılır.....
sızden ve ozellıkle ARNAVUT GUZELINDEN rıcam bn bundan sonra nasıl bır kur uygulamalıyım ne olur bana yardımcı olun ....arnavutcum rabbım evlatlarından guldursun saglıklı ve hayırlı dogum nasıp etsın sana tatlım cok cok tebrık edıyorum senı .....
adetlerım duzenlı 28 de bır oluyorum sag yumurtalıgım var sadece tup acık....ıltıhap vs ... de yok buna gore bana kur onerın allah rızası ıcın :(

CANIM BENİM HOŞGELDİN..:1hug:
Öncelikle büyük geçmiş olsuuun..yaşadıklarına üzüldüm kolay değil..
İnan bana çaresiz bir durumda değilsin kesinlikle..RABBİM BİR KAPIYI KAPATIRSA DİĞERİNİ AÇARMIŞ ..işte o yoldada biz birsürü tecrübe ediniriz..
Elimden ne geliyosa söylemeye hazırım ama inan senin durumun diğerlerinden farklı değil yani tek yumurtan var diye farklı bir kür öneremem..
BU POLEN RESMEN BİR VİTAMİN TAKVİYESİDİR..BAZILARIMIZ BESLENDİKLERİMİZDEN YETERİNCE VİTAMİN,MİNERAL,PROTEİN ALAMAYIZ..POLENDE HERŞEYİMİZİ KARŞILIYO..SÜPER ÖTESİ BİR BESİN İÇİNDE GEREKEN HERŞEY VAR.BİR BAYANIN DOĞURGANLIĞINI ASLINDA HER MMADDE KAPSIYO EN BASİTİ ÇİNKO MESELA..polendede herşey var araştırabilirsin..VE GÖNÜL RAHATLIYLA KULLANABİLİRSİN..
BENİM BİR ARKADAŞIM VAR ODA BURDA .K de ismi KİBELE ..oda tel yumurtalıkla hamile kaldı..oda bir sürü kür uyguladı ve pre-seed ile hamile kaldı..ama yığılmadı pes etmedi ve başardı.MORAL HERŞEYDEN ÖNEMLİ.BEN BURDA BOŞUNA SANA TARİF VERİRİM ,HERŞEY SENDE BİTİYO SEN KÜRE GÜVENECEKSİN VE SANA YARALI OLUCAĞINI DÜŞÜNEREK İÇTİĞİN ZAMAN ZATEN BAŞARIRSIN..bakma herkez sonuç alamadı bendeee alamadım olmadı.ama çoğu başardı bilemezsin nasibin nerde bilemezsin belkide bu polen bir vesile olur..
SENDEN RİCAM MORALİN HEP YÜKSEK OLSUN UNUTMA BETERİN BETERİ VAR.YA İKİ YUYMURTALIĞIN ALINDIYSAA.AMA ÇOK ŞÜKKÜR RABBİM GENE BİR ŞANS BIRAKMIŞ SANA VE SEN ÇOK GÜZEL DEĞERLENDİRMEYE BAK..
çok sağol güzel dileklerin için allah razı olsun BENDE DİLERİM SENDE HERKEZDEEE EN KISA SÜREDE İSTEDİĞİNİZ HAYALİNİ KURDUĞUNUZ MİNİK YAVRULARINIZA SİZDE KAVUŞURSUNUZ İNŞALAAAAH..BEKLEYİN SABREDİN VA ALLAHA BIRAKIN GERİSİ BOŞ NE YAPSANIZ..allah yardımcın olsun kardeşim sağlıcakla kal ve kürleri kullanmaya başla inşallah güzel vesilelere sebep olur..

Dün akşam üzeri regl oldum kızlar,şimdi yeniden kürlere başlıyacağım..!

DEVAM BİTANEM canın sağolsun..hepimiz geçtik bu dönemlerden aah ben neler yapıyodum..ama o günlerde güzelmiş beee..sende inşallah tatlı anı olarak hatırlarsın..

evet arkadaşlar kan testi yaptırdım hoş ben sonucu göremedim yazıcı bozulmuş veremediler sadece negatif dediler en son 12 ocakta regl oldum ve şimdiye kadar da 2 defa aralıklarla kahverengi akıntılarım oldu5-6 gün sürdü ve ikisindede reglim gelmedi. artık doktora bile gitmek çok zor geliyor ama ne yapayım bakalım biraz beklerim ne olacak. bu arada benim aldığım polen toz halinde değil küçük küçük parçalar halinde ve ben poleni balı tarçını hepsini karıştırıp direk yutuyordum ama sizce nsl kullanayım ben tam bilmiyorum.

Sağlık olsuun canım beniiim..napalım buda allahtan belki öteki ay sana uğurlu gelicek nerden bileceksin kii..herbirimiz bir sonraki aya odaklanırdık,yani durmak yok akıntıya karşı kürek çekmeye devaaaaam..pes etmek yok..
kafama takılan neden böyle bir adet gecikmesi yaşıyosun,CADIARZU ya hamilesin geç döllenme oldu ve kan tahlilin bozuk çıktı sanada negatif dediler,ya da herhangi bir ilaç mı aldında düzensizleştirdii.inan bak hiç böyle birisi yoktu ..sen çünkğ daha 1 ay bile olmadı dimi poleni kullanalı???yani poleni uzun sürede kullansan aslaaaaaaa gecikme yapmaz ama kahverengi akıntı yapar o normal zaten..
Polen tozu zaten küçük küçük top şeklinde düşün öyle bişey bildiğin kum gibi değil yani..yaptığın doğru yani..sadece polenle balı ye tarçınıda çay gibi iç olmazsa.tadı kötü olur eminim..-tatlicadiarzu-

Neredesiniz Kızlaarr ..! kaydirigubbakcemile4

ah zaman bulamıyorumki kuşuuum aklım hep sizdedeee.kusuruma bakmayın nolur ..
Hepinizi öpüyorum hepinizede aynı zamanda dua ediyorum meleklerimle beraber :1hug:a.s.

arnavutcum nede guzel yazmıssın ınsallah rabbım duyar sesımızı dualarımız kabul olur... sımdı ben bu bal vepolen karısımını sabah aksam ac karnına 1 kasık yıcem
hangı gun baslamam gerekıyo? adetten sonramı adetlemı ?

DEVAM BİTANEM canın sağolsun..hepimiz geçtik bu dönemlerden aah ben neler yapıyodum..ama o günlerde güzelmiş beee..sende inşallah tatlı anı olarak hatırlarsın..

Canımmm benimm..! Rabbim hiçbirimize dermansız dert vermesin..! İlaçlara ve kürlere başladım,(bugün regl bitio sanki,elma yağına da başlayacağım ) ,gelecek hafta cuma günü yumurta kontrole gideceğim inşAllah :) :lepi:

Unuttum yaaa,günde 3 bardak adaçayı,2-3 bardak da civanperçemi içiorum..! 1 de yemeklerden sonra kekik çayı içiorum (bu nie bilmiorum ama yemekten sonra bu çay hoşuma gidio :D )

2 gün önce yumurta çatlatma iğnesi yaptırdım çatladını nasıl anlıcam kızlar yardım lütfen

kızlar günaydın..
bişi sorcam yaa..
bebek asipirini varya..
pcolu bi arkadaş bebek aspiriniyle hamile kalmış..
hiç böle bişi duydunuzmu??

mrb arkadaşlar ben yeni üyeyim uzun zamandan beri yazılarınızı takip ediyordum ben her duyduğunuzu yapmayın derim özellikle bikaç kürü birarada denemeyin. ben geçen ay böğürtlen kökü kürü ,incir kürü ve bal polen tarçın çörekotu yaptım ama hastanelik oldum idrarımda şeker çıktı sebebi ise vücudumdaki fazla şeker atılıyormuş sanırım incir küründen oldu. benim sorunum 2 yıl korunmasız ilişkiye rağmen gebelik oluşmadı 6 aydır klomen tedavisi uygulanıyo ve kist oluşuyo yani çatlamama sorunu var :(

Back
X