- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi EU2
- #12.261
Maşallaaaah maşalaaaah sanaaa..bak ne güzel bilgilendirmişsin herkezii.tekrar söylüyorum çok sevindim iyi çıktığına..
çoğu bayan rahim filminden sonra hamile kalıyo hemen,bunu bilesin ve hazırlıklı ol..:teytey::dance:
rabbim hepinizin gönlüne göre versin..dediğim gibi siz kafanızda sorun etmediğiniz taktirde hiç bir güç o inancı yok edemez.sen düşünce gücüyle ağrıyı bile hisetmemişsin.okadar rahat girmişsinki orayaaa seni tebrik ediyorum güzeliiim..
gerçekten olmazsa olmaz rahim filmi diyorum ben.mutlaka her bayan 1 yıl sonra kendiliğinde hamile kalamıyosa filmi çektirmek şart.ona göre yönlendirmenizde kolay olur..boşa zamanda harcamasınız benim gibii.herşeyi yaptıktan sonra hsg çektirmiştiiim.MALESEF ama ozaman beni bilgilendiren kimse yoktuu:1no2:
sagol canım allah razı olsun evet kendımı hiç sıkmadım doktor sormak ıstedıgın bişey varmı dedı bende yok araştırdım çok dedım tamam başlayalım o zaman dedı başladık ve bitti.ben üstümü giyindikten sonraa 1bayna vardı odaa rahım filmi çektircekmıs ama çok korkuyormuss doktroum benı çgrdı anlatırmısın bayana biragrın szızn varmı dedı bende yok dedım.olayı anlattım.kadında o zaman cuma çektircem dedi opuyorumnanaktanbencede şart canımm haklısın.çok çok haklısın canım birbirimiz bilgilendırmek çok güzel bişey doktorum istemeseydı sen dedıgın için ben gidip çektircektim ama doktora demeden rahım filmine bakalım dedı.allah razı olsun canım arkadaşım benım sagol sayende çok şey ögrendımm.yarın eşimin sprem testi var p.tesi doktora görünce inş.ondanda bişey cıkmada biran önce tedavıye başlarız.
hee bu arada unutmadan diyeyim dün başka bi topikte benım gibi pko bır arkadas vardı oda iğne tedavısıyle hamılee kaldı dün ögrendik degeri23 çıkmıss c.tesi tekrar kan tahlılı nyaptırcak inş.yükselır degerı.sankı kendım kalmıs gibi çok sevindim valla.inş.darısı bizlere :lepi: